Studio B » Vesti dana

Studio B

Đurić: Neka Edita Tahiri prestane da „mantra“

Studio B pre 11 sati
Edita Tahiri bi trebalo da se konstruktivno uključi u dijalog o budućnosti regiona i srpsko-albanskim odnosima, ali i da prestane da „mantra“ o neophodnosti da Srbija prizna jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova i Metohije, jer se to nikada neće dogoditi, izjavio je direktor Kancelarije... »

Građani Vračara sredom kod predsednika opštine

Studio B pre 11 sati
Predsednik Opštine Vračar Milan Nedeljković svake srede prima građane koji žive na toj centralnoj gradskoj opštini. Kaže da su na tim sastancima prisutne gotovo sve službe opštine, kako bi mogli odmah da reaguju i reše probleme zbog kojih građani dolaze. Predsednik Gradske opštine... »

Zaplena lekova i cigareta na aerodromu

Studio B pre 11 sati
Carinici su na ispostavi aerodrom „Nikola Tesla“ zaplenili lekove i cigarete vrednosti gotovo 2.500.000 dinara. Prekršaj je otkriven juče kada se srpski državljanin, koji je doputovao iz Havane preko Amsterdama, uputio na zeleni kontrolni prolaz namenjen putnicima koji nemaju ništa da... »

Tramp insistira na zidu duž granice sa Meksikom

Studio B pre 11 sati
Američki predsednik Donald Tramp izjavio je da će zbog izgradnje zida na granici sa Meksikom zatvoriti i američku vladu ako bude potrebno. Tramp želi da Kongres finansira njegov kontroverzni plan o izgradnji, kako je rekao, „velikog i lepog“ zida duž granice SAD i Meksika kako bi se... »

Vučić razgovarao sa predsednikom SDS-a iz Republike Srpske

Studio B pre 14 sati
Potrebno je ubrzati realizaciju regionalnih infrastrukturnih projekata, ali i povećati privredni potencijal regiona i privući investitore, zaključeno je na sastanku predsednika Srbije Aleksandra Vučića i predsednika SDS-a iz Republike Srpske Vukote Govedarice. Sagovornici su konstatovali da je... »

Saradnja sekretarijata za kulturu Beograda i Banja Luke

Studio B pre 15 sati
U Gradskoj upravi Beograda održan je sastanak delegacija Sekretarijata za kulturu Grada Beograda i Odeljenja za kulturu, turizam i socijalnu politiku Banja Luke, na kome su razmenjene informacije o aktivnostima i saradnji na polju kulture između dva grada. Delegacije su predvodile sekretarka... »

Obezglavljeno telo identifikovano kao nestala novinarka

Studio B pre 16 sati
U vodama kod Kopenhagena pronađeno je obezglavljeno žensko telo odsečenih udova, saopštila je danska policija, navodeći da je nakon identifikacije utvrđeno da se radi o švedskoj novinarki Kim Val. „DNK tela se poklapa sa Kim Val“, saopštila je policija na Tviteru najavljujući uskoro... »

Bioskopski maraton u Rodi i Areni

Studio B pre 17 sati
Revija filmova pod nazivom „Bioskopski maraton“ u organizuje se u bioskopima „Roda sinepleks“ u Beogradu i „Arena sinepleks“ u Novom Sadu, a publika će moći da pogleda aktuelne filmove u 2D i 3D verziji po ceni karte od samo 150 dinara. Program počinje već od 11sati, a paket po ceni... »

Unicef: Boko Haram 83 dece poslao u samoubilačke napade

Studio B pre 17 sati
Teroristička organizacija Boko Haram je dramatično povećala korišćenje dece u samoubilačkim napadima na civile u Nigeriji, saopštio je Unicef. Kako prenosi klix.ba, radi se o četvorostrukom povećanju broja dece u izvođenju samoubilačkih napada koji su česti u Nigeriji u poslednjih osam... »

Makedonska vlada: Nismo prisluškivali Srbiju

Studio B pre 1 dan
Šef makedonske diplomatije Nikola Dimitrov rekao je, posle sednice vlade u Skoplju, da Makedonija „nije špijunirala Srbiju“, javlja portal Plusinfo. „Makedonska vlada nije imala nameru, nije naredila i nije vršila obaveštajne aktivnosti protiv susednih zemalja, uključujući i Srbiju“,... »

©2017 Netmark d.o.o.