http://www.vesti-online.com

Vesti online

Oprez vozačima, počinju gužve!

Vesti online pre 4 sata
Na istoku Austrije danas počinje letnji raspust zbog čega vozači moraju računati na brojne gužve širom zemlje. Austrijski auto-moto klub OeAMTC ocenjuje da će tokom ovogodišnjeg letnjeg perioda biti više gužvi u Austriji nego prošle godine.
Razlog za to su brojni radovi, manifestacije, ali i čekanja na graničnim prelazima zbog uvedenih kontrola. - Računamo sa gužvama na autoputu A4 ispred Nikelzdorfa. Takođe, gužve prognoziramo i na putevima ka Nemačkoj, na... »

"Puč" protiv Borisa i Korbina

Vesti online pre 42 minuta
Britanija je podeljena nacija i to ne samo u odnosu na članstvo u EU, već i unutar političkog sistema s obzirom na to da se tresu i dve vodeće partije Ujedinjenog Kraljevstva.
Vođa grupe za izlazak iz EU, konzervativac Boris Džonson bio je već viđen na čelu partije, a automatski i vlade posle ostavke Dejvida Kamerona. Ali, onda se dogodio obrt i Džonson je odustao od kandidature. Tereza Mej, ministarka... »

Ovo je najbolja turistička destinacija za 2016. godinu

Vesti online pre 13 minuta
Sa najboljim koralnim ekosistemom na svetu, Veliki koralni greben jedno je od sedam prirodnih čuda koja se nalaze na Uneskovoj listi svetske baštine. Veliki koralni greben takođe se našao na vrhu liste najtraktivnijih destinacija koje, prema čuvenoj kompaniji "U.S. News & World Report", treba posetiti 2016. i 2017. godine.
"Reč je o jedinstvenoj prilici, s obzirom na to da se u vestima sve češće spominje odumiranje ovog prirodnog dragulja usled masovnog izbeljivanja korala koje uzrokuje rast temperature mora. Putnici bi trebalo da vide greben što... »

Kad čujete ovaj genijalan trik, pravićete ih svaki dan

Vesti online pre 3 sata
Palačinke su jedan od omiljenih slatkiša, brzo su gotove, a smesu je jednostavno napraviti. Ipak, često se desi da ispadnu žilave, ali uz jedan trik to se nikada više neće dogoditi.
U receptu prema kojem većina pravi palačinke piše da se jaja stavljaju cela u smesu. Ali, ako razdvojite žumance i belance, ispašće nikad mekanije. 1. Napravite smesu kao i inače, samo sa malom izmenom. U smesu stavite žumanca,... »

Naučnici priznali: 60 godina smo mislili da je šećer uzrok raka, ali...

Vesti online pre 1 sat
Otkriće da su masti, a ne šećer (kako se ranije verovalo) izvor energije raka, otvara potpuno nove mogućnosti za razvoj lekova protiv ove bolesti.
Decenijama su naučnici mislili da je za rast smrtonosnog oblika tumora na mozgu potreban šećer. Međutim, sada su otkrili da ih je trik koji su koristili za uzgajanje tkiva u laboratoriji zapravo prevario i da su ćelijama raka za... »

Pod bombama ili bez novca?

Vesti online pre 3 sata
Teroristički napad na istanbulski aerodrom "Kemal Ataturk" mnoge je turiste odvratio od ideje da u ovoj zemlji provedu već uplaćen letnji godišnji odmor.
Među njima je sigurno i dosta naših zemljaka iz dijaspore, odnosno iz zemalja zapadne Evrope, posebno Nemačke, koja je za turske turističke destinacije i hotele uvek imala posebno atraktivne (čitaj jeftine) kataloške ponude.... »

Teror u uniformi

Vesti online pre 1 sat
Smrt prodavca lubenica Vlade Marinkovića (55) na Vidikovačkoj pijaci usred rasprave sa beogradskim komunalnim policajcima, prelila je čašu žuči Beograđana koji su optužbama preplavili društvene mreže.
Medije krive da su zataškali poslednji teror ove partijske policije koju nazivaju četnicima, pošto idu u trojkama. Komunalcima o čijim se natprosečnim primanjima uveliko govori, oštro zameraju što se proglašavaju nenadležnim za... »

Koliko si ih imala do sad? Evo šta da odgovorite!

Vesti online pre 2 sata
Muškarci uvek žele da njihova buduća žena ima što siromašnije seksualno iskustvo. Ono što ne znaju je da ako stupe u brak sa ženom koja je imala manje od dva partnera sledi im siguran razvod.
Poslednjih godina je u većini zemalja sveta povećana stopa razvoda, pa se naučnici društvenih nauka često bave izučavanjem uzroka novonastale situacije. Naučnici iz SAD-a su objavili najnoviju studiju na ovu temu, a rezultati... »

Ključa zbog Srebrenice

Vesti online pre 2 sata
Najnovije zaoštravanje odnosa Srbije i BiH ne samo da se ne smiruje, već dobija i novi zamajac. Nakon što je gradonačelnik Srebrenice Ćamil Duraković cinično poručio da Aleksandar Vučić valjda nije mislio da se donacijom od pet miliona evra "pretplatio na ulazak" u Potočare, visoki funkcioneri vladajuće Srpske napredne stranke zatražili su prekid svake komunikacije s bošnjačkim političarima "koji ne žele mir i saradnju sa Srbijom".
- Mi ne možemo ćutke da stojimo i gledamo kako Sarajevo gazi i ponižava ne samo interese Srbije, nego i čitavog srpskog naroda, doslovce gazi i ponižava srpski narod u Republici Srpskoj. Naravno da to umišljajno radi zvanično... »

U ovim zemljama žive devojke sa najvećim grudima (a gde su Srpkinje?)

Vesti online pre 4 sata
U pitanju je bio zaista naporan posao, ali istraživači su napornim radom uspeli da otkriju zemlje u kojima žive devojke sa najvećim grudima.
Istraživači su do svojih rezultata došli ispitujući obim i veličinu korpe 400.000 devojaka iz 108 zemalja, a u računicu nisu ušle one koje su imale implante. Na prvom mestu se nalaze žiteljke zemlje u kojoj je sve super veliko,... »

©2016 Netmark d.o.o.