http://www.vesti-online.com

Vesti online

Vučić: U SNS-u postoji ideja o smeni Jankovića. Neću je podržati!

Vesti online pre 5 sati  
Premijer Srbije Aleksandar Janković izjavio je da neće podržati ideje koje postoje u njegovoj stranci da se sa mesta zaštitnika građana smeni Saša Janković jer je, kako je istakao, korisno imati tu vrstu političkog protivnika kao korektivni faktor.
- On slobodno neka nastavi da radi, kao što mislim da je dobro da imate tu vrstu političkog protivnika kao korektivni faktor kroz te institucije. To je velika vrednost za Srbiju i uveren sam da to razvija naše demokratske... »

Zaboravljene sudanske piramide

Vesti online pre 3 sata  
Male piramide, koje počivaju na pustinjskim brdašcima severnog Sudana, podsećaju na one iz susednog Egipta, ali za razliku od čuvenih piramida u Gizi, sudanske su napuštene.
Nalazište, poznato kao Ostrvo Meroe zbog drevne, odavno presušene reke koja je proticala oko njega, nekada je bila rezidencija vladara Kuš kraljevstva, poznatih i kao "crni faraoni". Njihove piramide, visoke od šest do 30 metara,... »

Šta da očekujemo od najjačeg "golfa" ikada?

Vesti online pre 31 minut  
Nije tajna da Folksvagen planira da izaci "golf R400", ali sada su se pojavili i detalji o novom modelu.
Direktor VW grupe Hajnc Jakob Neser dao je prvo zvaničnu potvrdu da će "golf R400" ući u proizvodnju i da će imati više od 400 konjskih snaga. - Donosimo vam novu sportsku verziju "golfa", najjaču do sada, sa imenom "golf R400".... »

Selo palata

Vesti online pre 3 sata  
Vile obložene mermerom sa balkonima na svakom ćošku, kuće nalik na korporativne zgrade od stakla, kule, patuljci, ogromna srca, satelitske antene krase čuveno romsko selo Buzesku, sedamdesetak kilometara udaljeno od Bukurešta.
Ovde žive uglavnom Romi kazandžije, a od trgovine otpadnim metalom, naročito bakrom, mnogi od njih obogatili su se devedesetih godina i izgradili kitnjaste palate. Sve u svemu, oko stotinu romskih palata je niklo u selu gde su... »

Nema porodice bez člana sa herpesom

Vesti online pre 2 sata  
Da li vam često izlaze groznice? Ili niste sigurni da li je to što vam se pojavilo na uglu usana samo bubuljičica ili herpes? Dermatolog Svetlana Minić odgovara na sva pitanja koja muče ljude sa herpesom.
Simptomi izgledaju ovako - na otečenoj, crvenoj, bolnoj koži u uglu usana ili tik pored usana, pojavljuju se mali plikovi ispunjeni tečnošću. Posle nekog vremena, oni pucaju, vlaže i formira se žuta krasta koja posle pet do sedam... »

"Drukanje" Rusa...

Vesti online pre 5 sati  
Svetska antidoping agencija (WADA) otvorila je sajt za prijavljivanje eventualnih doping slučajeva u Rusiji, prenela je agencija AP.
WADA je u decembru oformila tročlanu komisiju kako bi ispitala navode o postojanju sistematskog dopinga u ruskom sportu - naročito atletici, koje je emitovala nemačka televizija. Kako je navedeno na zvaničnom sajtu WADA,... »

U penziji 50 godina

Vesti online pre 5 sati  
Miloš Lučić iz Prijepolja ima 92 godine i za nekoliko meseci upisaće pet decenija penzijskog staža, a upisao se među osiguranike koji se najduže nalaze na spisku Fonda penzijsko-invalidskog osiguranja.
U penziju je otišao 1. januara 1966. godine, u četrdeset trećoj godini sa 35 godina, devet meseci i šest dana radnog staža, a u radni staž mu je uračunato učešće u Drugom svetskom ratu i beneficiran staž zbog rada u miliciji. - U... »

Muškarci otkrili tajnu svog orgazma

Vesti online pre 1 sat  
Kako se on oseća dok doživljava orgazam, zanima mnoge dame, ali to je tajna ženama nedokučiva kao što je i njima ženski orgazam. Da bi ženama kako-tako približili taj osećaj četiri hrabra muškarca su otvorila srca, i otkrili tajne muškog vrhunca.
Mozak vam se potpuno ugasi, a onda... - Endru (30) kaže da je tokom seksa u nekoj vrsti transa. Iako je fizički tu, mozak mu luta po dubokim napaljenim šumama koje je, kaže on, podjednako opisati kao i sam orgazam. Ali odmah... »

"Lavici" Milici treba neko da je ukroti. Sviđa joj se jedan sportista...

Vesti online pre 4 sata  
U novoj emisiji Siniše Medića "Pres Pretres" gostovaće pevačice Romana Panić i Milica Pavlović.
Emisija "Press pretres" u sredu od 23h na @Grand_TV :* pic.twitter.com/X3YWPkWiSK — Milica Pavlovic (@SenoritaMilica) April 27, 2015 Atraktiva "Zvezda Granda" Milica priznala je da joj se sviđa jedan sportista i da se nada da će... »

Mimi: Sa Jasminom je bilo zezanje, sa Ivanom je drugačije

Vesti online pre 5 sati  
Da li su emocije zaiskrile i hemija proradila, ili je za Mimi Oro i Ivana Marinkovića, poljubac i veza u rijalitiju "Parovi" samo taktika da se što duže zadrže u ovom programu, trenutno ne možemo znati, ali, među njima se nešto svakako dešava.
- Ovo nije kao sa Jasminom, sa njim sam se šalila - rekla je Mimi Oro, pred kamerama Happy televizijje. - Sa Ivanom je drugačije. Ne bih volela da ispadnem, ili on da ispadne. Volela bih što više vremena da provedem sa njim ovde,... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.