http://www.vreme.com/

Vreme

Ekspoze Ane Brnabić

Vreme pre 10 sati
"Ulazimo u dinamičan proces digitalizacije, modernizacije i intenzivnog obrazovanja i rada, proces brzog rasta, novih prilika..." Polemika Vojislav Šešelja i Ane Brnabić o tome da li je ona u sukobu interesa zbog toga što je za IT poslove u vladi angažovana firma „Asseco SEE"
"Ulazimo u dinamičan proces digitalizacije, modernizacije i intenzivnog obrazovanja i rada, proces brzog rasta, novih prilika..." Polemika Vojislav Šešelja i Ane Brnabić o tome da li je ona u sukobu interesa zbog toga što je za... »

Puškaranje poezijom

Vreme pre 1 dan
Povodom ukrajinskog "šengena" Porošenko citirao Ljermontova („Doviđenja, Rusijo, siromašna i prljava..."), a Putin mu odgovorio citatom Ševčenka („Došla je Ukrajina do samoga kraja...")
Povodom ukrajinskog "šengena" Porošenko citirao Ljermontova („Doviđenja, Rusijo, siromašna i prljava..."), a Putin mu odgovorio citatom Ševčenka („Došla je Ukrajina do samoga kraja...") Nakon devet godina pregovora sa Briselom,... »

EU da, ali ne i Brisel

Vreme pre 11 dana
Podrška za ostajanje u EU je jaka širom kontinentalne Evrope, ali je isto tako jaka podrška da se nacionalnim vladama vrate neke poluge moći Brisela.
Podrška za ostajanje u EU je jaka širom kontinentalne Evrope, ali je isto tako jaka podrška da se nacionalnim vladama vrate neke poluge moći Brisela. Većina ispitanika želi da njihova zemlja ostane u EU, ali želi da se... »

Mandatarka Ana Brnabić

Vreme pre 13 dana
Obavestila je Predsednika Srbije da može da obezbedi većinu poslanika u Skupštini Srbije za izbor vlade koju predlaže
Obavestila je Predsednika Srbije da može da obezbedi većinu poslanika u Skupštini Srbije za izbor vlade koju predlaže Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić saopštio je 15. juna 2017. da je mandat za sastav nove Vlade... »

Pobedio Haradinaj

Vreme pre 16 dana
Ako postane premijer, verovatno će zakomplikovati odnose sa Srbijom
Ako postane premijer, verovatno će zakomplikovati odnose sa Srbijom Koalicija "PAN", koju koju vode bivši ratni zapovednici Kosova, a koju čine Demokratska partija Kosova (DPK - Tači), Alijansa za budućnost Kosova (ABK – Ramuš... »

Profit dužnika

Vreme pre 19 dana
Saopštenje Agencije za privredne registre o poslovanju privrede u Republici Srbiji u 2016. godini
Saopštenje Agencije za privredne registre o poslovanju privrede u Republici Srbiji u 2016. godini Ovaj neverovatan rast dobiti u 2016.(od 1,8 milijardi evra) u toku samo jedne ili dve godine izaziva nepoverenje ekonomista i... »

Teroristički udar na Iran

Vreme pre 20 dana
Da li će napadi u Teheranu promeniti situaciju na Bliskom istoku?
Da li će napadi u Teheranu promeniti situaciju na Bliskom istoku? U Teheranu je u sredu ujutro, 7. juna u dva teroristička napada ubijeno 12 ljudi, a ranjeno 42. Četiri terorista obučena u žensku garderobu, naoružana automatskim... »

Završen Forum mladih lidera Srbije 2017 YES!

Vreme pre 24 dana
100 mladih lidera iz cele Srbije, predstavnika kompanija i studenata različitih fakulteta, okupilo se od 26. do 28. maja na Forumu mladih lidera Srbije 2017 YES! u hotelu Mona na Zlatiboru kako bi stekli nova znanja i naučili nove veštine
100 mladih lidera iz cele Srbije, predstavnika kompanija i studenata različitih fakulteta, okupilo se od 26. do 28. maja na Forumu mladih lidera Srbije 2017 YES! u hotelu Mona na Zlatiboru kako bi stekli nova znanja i naučili... »

Umro Zbignjev Bžežinski

Vreme pre 32 dana
Najpoznatiji politički savetnik tokom Hladnog rata i advokat američke hegemonije
Najpoznatiji politički savetnik tokom Hladnog rata i advokat američke hegemonije Zbignjev Bžežinski, uticajni američki politikolog poljskog porekla i najpoznatiji politički savetnik tokom Hladnog rata i advokat američke... »

Teroristički napad u Mančesteru

Vreme pre 36 dana
Identifikovan 22 godišnji bombaš-samoubica libijskog porekla, rođen u Mančrsteru
Identifikovan 22 godišnji bombaš-samoubica libijskog porekla, rođen u Mančrsteru Bombaš samoubica aktivirao je bombu u ponedeljak 22. maja u 22:33 u foajeu Mančester arene u masi u koja je napuštala koncert američke pevačice... »

©2017 Netmark d.o.o.