http://www.vreme.com/

Vreme

Okupacija inauguracije

Vreme pre 1 dan
Pompa i haos: Donald Tramp položio zakletvu, Melanija veoma zapažena... Protesti žena u Vašintonu, u 300 drugih ametičkih gradova i širom sveta: Kad sestre marširaju
Pompa i haos: Donald Tramp položio zakletvu, Melanija veoma zapažena... Protesti žena u Vašintonu, u 300 drugih ametičkih gradova i širom sveta: Kad sestre marširaju Novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp... »

U cara Trojana kozje uši

Vreme pre 4 dana
Obama pomilovao Čelzi Mening, Edvardu Snudenu na 3 godine produžena dozvola boravka u Rusiji, CIA stavila na internet stare tajne
Obama pomilovao Čelzi Mening, Edvardu Snudenu na 3 godine produžena dozvola boravka u Rusiji, CIA stavila na internet stare tajne Predsednik SAD Barak Obama je 17. januara pomilovao Čelzi Elizabet Mening (Chelsie Elisabeth... »

Promotivno kočenje

Vreme pre 7 dana
Voz za Kosovsku Mitrovicu tokom promotivne vožnje zaustavljen u Raškoj Predsednik Srbije Tomislav Nikolić: Priština pogazila sporazumе iz Brisеla
Voz za Kosovsku Mitrovicu tokom promotivne vožnje zaustavljen u Raškoj Predsednik Srbije Tomislav Nikolić: Priština pogazila sporazumе iz Brisеla Voz za Mitrovicu, koji je nakon 18 godina krenuo iz Beograda 14. januara u 8:30,... »

Savamala, strogo pov.

Vreme pre 10 dana
Poverenik za informacije od javnog značaja naložio Višem javnom tužilaštvu u Beogradu da učini dostupnim javnosti informacije o slučaju Savamala
Poverenik za informacije od javnog značaja naložio Višem javnom tužilaštvu u Beogradu da učini dostupnim javnosti informacije o slučaju Savamala Poverenik za informacije od javnog značaja naložio Višem javnom tužilaštvu u... »

Tekst mržnje

Vreme pre 10 dana
Kako je počeo krvavi pir u BiH? Prvi veliki, do danas neprocesuirani, pokolj civila dogodio se krajem marta 1992. godine u posavskom mestu Sjekovac, kada je masakrirano preko sedamdeset Srba. Otpočinjala je repriza ustaškog genocidnog pohoda na srpski narod, koja je već bila najavljena ubistvom... »

Ivo Brešan (1936-2017)

Vreme pre 18 dana
Umesto omaža: Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja
Umesto omaža: Predstava Hamleta u selu Mrduša Donja U 81. godini života umro je Ivo Brešan, hrvatski književnik, dramatičar i scenarist. Iznenada i tiho, Brešan je umro u Zagrebu gdje se preselio nakon smrti supruge Jele Godlar Brešan, koja je preminula u rujnu prošle... »

Obamin oproštajni pozdrav Putinu

Vreme pre 23 dana
Proterano 35 ruskih diplomata iz SAD, Putin neće odgovoriti, za sada
Proterano 35 ruskih diplomata iz SAD, Putin neće odgovoriti, za sada SAD su proterale 35 ruskih diplomata i zatvorile dva ruska predstavništva u Njujorku i Merilendu, objašnjavajući taj korak odgovorom na kampanju uznemiravanja... »

Ana Ivanović završila tenisku karijeru

Vreme pre 24 dana
Njen najveći uspeh je osvajanje Rolan Garosa i 1. mesta na VTA listi 2008.
Njen najveći uspeh je osvajanje Rolan Garosa i 1. mesta na VTA listi 2008. Posle trinaest godina profesionalnog bavljenja tenisom, 15 titula na WTA turnirima, tri Grand slem finala i finala Fed kupa, teniserka Ana Ivanović je u... »

Pad aviona kod Sočija

Vreme pre 25 dana
Vojni putnički Tu-154 pao u Crno more stradali umetnici ruskog vojnog ansambla Aleksandrov
Vojni putnički Tu-154 pao u Crno more stradali umetnici ruskog vojnog ansambla Aleksandrov U avionskoj nesreći kod Sočija poginule su 92 osobe među kojima su bili popularni umetnici ruskog vojnog ansambla Aleksandrov, u Rusiji... »

Obustavljena istraga protiv Bogoljuba Karića

Vreme pre 26 dana
Istraga je započeta u Okružnom javnom tužilaštva u Beogradu 18. februara 2006. a kasnije ju je preuzelo Tužilaštvo za organizovani kriminal. Nedavno je zbog zastarelosti obustavljen i postupak u Višem tužilaštvu u Beogradu po optužnici iz 2010.
Istraga je započeta u Okružnom javnom tužilaštva u Beogradu 18. februara 2006. a kasnije ju je preuzelo Tužilaštvo za organizovani kriminal. Nedavno je zbog zastarelosti obustavljen i postupak u Višem tužilaštvu u Beogradu po... »

©2016 Netmark d.o.o.