Najnovije vesti

Veštaci utvrđuju kojom je brzinom Milićev udario Luku

Blic pre 20 minuta  
Važan dokaz u postupku protiv vozača „kantrimena“ Marka Milićeva, koji je izazvao smrt Luke Jovanovića, biće saobraćajno-medicinsko veštačenje koje je započeto na zahtev
Treće osnovno tužilaštvo u Beogradu je zatražilo da se na osnovu povreda nastradalog Jovanovića, oštećenja na automobilu „lada“ koji je on gurao sa drugovima, kao i pronađenog... »

Ova rečenica je mogla da preokrene ishod škotskog referenduma

Blic pre 30 minuta  
Velika Britanija je ostala u sadašnjim granicama, ali pravi pobednik su Škoti koji će zauzvrat dobiti veća politička ovlaštenja, mada ni sadašnja nisu bila mala, ocenjuju analitički portali na Zapadu. Da je britanski premijer Dejvid Kameron svoje čuveno upozorenje Škotima: "Ako idete - idete zauvek" izrekao pre mesec ili više dana - Škoti bi gotovo sigurno otišli, smatraju analitičari.
Ali, London je prvo ponudio veću autonomiju u zamenu za opstanak Britanije, pa su Škoti prihvatili tu ponudu i odlučili da nastave život kao deo britanskog carstva. Kameron već od... »

Fratini: Mere će brzo podstaći rast i ozdravljenje privrede

Politika pre 11 minuta  
RIM, BEOGRAD – Franko Fratini, predsednik Italijanskog društva za međunarodnu organizaciju, ocenio je danas da će mere koje je najavio Aleksandar Vučić podstaći privredni rast i ozdravljenje srpske privrede u narednih godinu ili dve dana.... »

Vulin: Teško, ali i jedino rešenje

Politika pre 20 minuta  
BEOGRAD – Mere koje je predstavio premijer Aleksandar Vučić su očekivane i teške, ali su i jedino moguće rešenje da bi građani od 2016. godine živeli bolje. „To je ono što smo očekivali. Mere jesu teške, ali su jedine moguće. Postavlja se pitanje... »

Reakcije na novi set ekonomskih mera

RTS pre 7 minuta  
RTS: Reakcije na novi set ekonomskih mera
Mere koje je sinoć predstavio premijer Aleksandar Vučić su teške, ali nužne, ocenjuju političari, diplomate i ekonomski analitičari.
Ministar rada Aleksandar Vulin rekao je da su mere koje je predstavio premijer Aleksandar Vučić očekivane i teške, ali i jedino moguće rešenje da bi građani od 2016. godine živeli... »

Pastor: Ne trebaju nam vanredni izbori

RTS pre 40 minuta  
RTS: Pastor: Ne trebaju nam vanredni izbori
Predsednik vojvođanskog parlamenta Ištvan Pastor smatra da je još moguće pronaći dogovor koji će značiti mogućnost rešavanja problema i konsolidaciju političkih prilika i da u ovom trenutku nisu potrebni pokrajinski izbori.
Ištvan Pastor je, istakavši da ne može da komentariše izjavu premijera Aleksandra Vučića da "će uskoro biti izbora u Vojvodini" jer je nije čuo, rekao Tanjugu da u narednim danima... »

Ponavlja se suđenje i Arsoviću

Južne vesti pre 20 minuta  
Apelacioni sud u Nišu je ukinuo je presudu Višeg suda iz Prokuplja kojom je bivši predsednik Opštine Prokuplje Milan Arsović osuđen na godinu i po dana zatvora zbog umešanosti u korupciju.
Kako je Južnim vestima potvrđeno u Višem sudu u Prokuplju, suđenje će biti ponovljeno, a predmet je već dodeljen novom sudiji. Za sada nije poznato obrazloženje presude... »

Dnevni list „Danas“ u Novom Pazaru

Sandžak haber pre 20 minuta  
Dnevni list „Danas“ organizuje tradicionalnu akciju u Novom Pazaru „Hiljadu poklona za hiljadu čitalaca“ na štandu u pešačkoj zonu u vremenu od 9 do 15 časova. Najavljeno je i da će nešto posle 11 časova, štand dnevnog lista „Danas“ posetiti... »

Društvena mreža za bogate

Gde investirati pre 20 minuta  
"The Netropolitan Club" je verovatno najekskluzivnija online zajednica. Baš kao što postoje ekskluzivni klubovi u kojima se okupljaju najbogatiji i najuspešniji u stvarnom životu, takvo mesto očito postoji i online.
Ova zajednica je predstavljena kao "online country klub za ljude koji imaju više novca nego vremena". Da biste se učlanili u "Netropolitan" potrebno je da platite 9.000 USD samo... »

Šestović: Srbija mora da štedi više nego druge zemlje

Beta pre 10 minuta  
BEOGRAD, 19. septembra 2014. (Beta) - Mere štednje u Srbiji moraju da budu oštrije nego u evropskim zemljama, izjavio je glavni ekonomista Svetske banke za Srbiju Lazar Šestović. On je za novi broj Magazina Biznis rekao da je to neophodno jer su... »

Uefa pokrenula istragu protiv Partizana

Beta pre 10 minuta  
BEOGRAD, 19. septembra 2014. (Beta) - Evropska fudbalska unija (Uefa) pokrenula je istragu protiv Partizana, pošto su njegovi navijači tokom utakmice sa Totenhemom u Ligi Evropa na tribini razvili antisemitski transparent. Partizan je u četvrtak u... »

Mir, bez novog rata i novih ratnih zločina

Beta pre 40 minuta  
BEOGRAD, 19. septembra 2014. (Beta) - Koalicija za REKOM, povodom Medjunarodnog dana mira - 21. septembra, ukazuje da vlade u postjugoslovenskim zemljama imaju obavezu da osiguraju mir bez straha od izbijanja novog rata i ponavljanja ratnih zločina.... »

Belopalančani na Međunarodnom kulturnom festivalu u Nausi

Jugmedia pre 40 minuta  
BELA PALANKA – Bela Palanka je na Dan opštine potpisala sporazum o saradnji između Centra za kulturu Bela Palanka i Kulturnog centra iz grčkog grada Nausa. Protokol o saradnji u oblasti kulture potpisali su direktor Centra za kulturu Mihajlo... »

I diploma osnovne škole na prodaju

Blic pre 41 minut  
Dok je i za vanredno završavanje škole potreban određeni vremenski period i nekoliko ispitnih rokova, osnovno obrazovanje u Crnoj Gori, neki su uz pomoć novca završili za dva dana, pišu "Dnevne novine".
U jednoj osnovnoj školi u Rožajama, precizira podgorički dnevnik, četiri razreda se mogu završiti za dva dana i za 500 evra. - Završla sam od petog do osmog razreda. Ta škola je u... »

Jagodina: Udes kod Glogovca – dvojica poginuli

Šumadija press pre 11 minuta  
Ovo je danas Tanjugu potvrdila Ana Milojević, portparol Policijske uprave u Jagodini. - Saobraćajna nesreća u kojoj su dva lica smrtno stradala, dogodila se sinoć oko 19 časova na državnom putu drugog A reda broj 186 Jagodina-Glogovac kod sela... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.