Najnovije vesti

Francuska: U bolnici služe vino da razvesele pacijente

RTV pre 24 minuta  
RTV: Francuska: U bolnici služe vino da razvesele pacijente
PARIZ - Francuzi su poznati po tome da bezgranično i neprikosnoveno veruju u lekovita svojstva vina.
Verovatno podstaknuta ovom tradicijom, jedna bolnica u Francuskoj odlučila je da otvori vinski bar kako bi poboljšala kvalitet života pacijenata, posebno onih u terminalnoj fazi... »

BMW Group očekuje da će vozila sa pogonom na prednje točkove činiti do 40% prodaje kompanije

Auto blog pre 22 minuta  
BMW i MINI se pripremaju da predstave veliki broj modela sa pogonom na prednje točkove, a zvanični predstavnik BMW Corporate i Governmental Affairs, navodi da se očekuje da će vozila sa pogonom na prednje točkove do 2010. godine činiti do 40 odsto... »

Madbook Kickstarter kampanja

IT svet pre 22 minuta  
Specijalno građeni Mac tablet, Modbook se vraća ovoga puta sa 15.4 inčnim ekranom i najnovijim Mac hardverom. da bi ova sna postao stvarnost, Modbook kompanija koja stoji iza ovog projekata treba investicije. da bi iste prikupila pokrenula je... »

Nauka: stvorili providnog miša da bi pručili nervni sistem

RTV pre 24 minuta  
RTV: Nauka: stvorili providnog miša da bi pručili nervni sistem
LOS ANĐELES - Američki naučnici uspeli su da stvore providnog miša kako bi proučili nervni sistem i način funkcionisanja organa.
Ideja je potekla od tehnike pomoću koje je prošle godine tim istraživača sa Stenford Univerziteta uspeo da lipide u mozgu zameni providnim gelom, koji delove mozga ostavlja... »

Dodge Charger SRT Hellcat još ovog meseca

Auto blog pre 22 minuta  
Dodge je na poslednjem sajmu automobila u Njujorku između ostalog predstavio i osveženi Charger, a najjači motor u ponudi je 5.7L HEMI V8 koji raspolaže sa 370KS i 535 Nm. Međutim, to još nije sve jer je Dodge pripremio još snažniju, i to Hellcat... »

Naslednik Fiat Scuda na bazi Renault Trafica

Auto blog pre 22 minuta  
Fiat i Renault su prošlog meseca potpisali sporazum o partnerstvu koji predviđa da će francuska kompanija snabdevati Fiat novim komercijalnim vozilom. Kojim, to tada nije saopšteno. Ipak, poslednje vesti kažu da će taj novi model zameniti aktuelni... »

Propalo primirje Izraela i Hamasa

Danas pre 4 minuta  
Posle samo nekoliko sati od uspostavljanja prekida vatre u Gazi
Gaza, Tel Aviv - Najmanje 50 ljudi poginulo je juče u gradu Rafa, istočno od Gaze, od snažne artiljerijske paljbe izraelske vojske, i to samo dva sata pošto je stupilo na snagu... »

Horoskop za subotu, 2.8.2014.

Pravda pre 24 minuta  
OVAN
Otkrivate različite nepravilnosti koje postoje u Vašem okruženju i pokušavate da ispravite svoje poslovne propuste. Ipak, nema razloga da previše pričate o svojim poslovnim planovima. Važni su rezultati, a ne propratni... »

Prodavali drogu putem Fejsbuka i Skajpa

Vesti online pre 23 minuta  
U akciji austrijske policije "rasturena" je narko-grupa koja je za dve godine zaradila 6,6 miliona evra. Članovi ove bande bile su i osobe sa prostora bivše Jugoslavije, pišu austrijski mediji.
Vođa bande bio je državljanin Austrije koji je prethodno osuđivan u ovoj zemlji. Međutim, on je uspeo da pobegne za Južnu Ameriku, ali je u saradnji austrijske i bolivijske... »

Zeleno svetlo za novu Hondu S2000

Auto blog pre 22 minuta  
Honda je u junu 2009. godine prekinula proizvodnju svog roadstera S2000 (prvi put predstavljen 1999. godine), a kao poslednji pozdrav ovom modelu Japanci su tada promovisali i posebnu seriju, nazvanu S2000 Ultimate Edition. Vreme je dakle da se... »

Tehnologija koja smanjuje troškove

Danas pre 4 minuta  
Naftna industrija Srbije i utovarna stanica u Sečnju
Zrenjanin - Na utovarnoj stanici "Boka", opština Sečanj, počela je radna eksploatacija kogeneracionog uređaja, čime je prestalo klasično spaljivanja gasa na baklji, saopštila je Naftna industrija Srbije. Modul koji je... »

Vremeplov: Odluka o podeli Nemačke

RTV pre 23 minuta  
RTV: Vremeplov: Odluka o podeli Nemačke
BEOGRAD - Na današnji dan 1945. godine završena je Potsdamska konferencija na kojoj su sovjetski vođa Staljin, predsednik SAD Hari Truman i premijer Velike Britanije Klement Atli odlučili da Nemačku, poraženu u Drugom svetskom ratu, podele na četiri okupacione zone.
Danas je subota, 2. avgust 2014. godine. Do kraja godine ima 151 dan. 1100 - Engleski kralj Vilijam II, sin Vilijam I Osvajača, ubijen je strelom dok je lovio u šumi. 1552 -... »

Imamo potencijal, slede rezovi

Danas pre 4 minuta  
Željko Džakula, direktor JKP Put
JKP Put se prošlog meseca izvukao iz blokade, a novo rukovodstvo ima plan da to preduzeća postavi na stabilne noge. Putarska firma sa 65-godišnjom istorijom je tokom prethodnih šest godina beležila prosečan gubitak od... »

Sindi: Jadan moj bivši muž od 100 kg, zamalo ga nisam "prebila"

Vesti online pre 24 minuta  
Bivša članica grupe "Models" Ivana Stamenković Sindi našla se ponovo u centru medijskog skandala posle navoda da je tukla bivšeg supruga Nikolu Pavlovića i to pred ćerkom Petrom.
Sindi se posle ovih navoda oglasila otvorenim pismom na društvenoj mreži Fejsbuk i otkrila nove detalje o njihovom odnosu, ali i o svom bivšem. "Jadan moj bivši muž od 193cm i 100... »

Nišlija O Udesu U Makedoniji: Sve mi je u magli, ne znam šta se desilo!

Kurir pre 9 minuta  
NIŠ - Sećam se stravičnog treska i ničeg više. Sve mi je u magli jer sam prilikom udara izgubio svest. Sledeće što pamtim je kako ležim na ivičnjaku na putu. Sad sam dobro, ali kad se pomerim, imam jake bolove. Ovako opisuje stravičnu nesreću kod... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.