Najnovije vesti

Saradnja MUP-a sa bezbednosnim službama Rusije

RTV pre 11 minuta
RTV: Saradnja MUP-a sa bezbednosnim službama Rusije
BEOGRAD - Potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Moskvi sa sekretarom Saveta bezbednosti Ruske Federacije Nikolajem Patruševim o saradnji dve države u suprotstavljanju terorizmu, organizovanom kriminalu i ostalim bezbednosnim izazovima.
Stefanović, koji boravi u radnoj poseti Rusiji, istakao je posle sastanka da je u prethodnom periodu započeta opsežna policijska saradnja i da MUP ima dobru saradnju sa... »

Imenovanje direktora BIA: Partijska lojalnost ponovo najvažnija

Insajder pre 5 minuta
Imenovanje, visokog funkcionera Srpske napredne stranke Bratislava Gašića, na čelo Bezbednosno informativne agencije još jedan je dokaz da predstavnici vlasti ovu važnu državnu instituciju već godinama unazad podređuju partijskom umesto državnom interesu. Da ne postoji politička volja da se ova važna institucija reformiše, pokazuje i to da je na njeno čelo, bez dana rada u ovoj službi, postavljen visoki predstavnik vladajuće političke stranke a ne neko ko godinama radi i poznaje službu.
U Zakonu o Bezbednosno-informativnoj agenciji direktora BIA postavlja i razrešava Vlada Srbije, a mandat traje pet godina dok ga Vlada može razrešiti i pre vremena. U Zakonu je... »

Skupština Srbije: Završen rad, i sutra o amandmanima na zajam EPS i EMS

Blic pre 24 minuta
Skupština Srbije završila je danas rad, a sutra će nastaviti raspravu o amandmanima na davanje garancija za zajam EPS i EMS.
Poslanici su danas razmotrili 24 amandmana na dopune zakona o osiguranju depozita i o Agenciji za osiguranje depozita. Razmotrena su i četiri amandmana podneta na davanje državnih... »

Diners Club Beograd zatražio od suda pokretanje stečaja

Gde investirati pre 17 minuta
Diners Club International Belgrade (DCIB) danas je nadležnom sudu podneo zahtev za pokretanje stečajnog postupka, saopštila je ta kompanija.
Razlog podnošenja zahteva je, kako se navodi, prezaduženost DCIB-a, koja je rezultat dugogodišnje zloupotrebe i neodgovornog upravljanja bivšeg menadžmenta, protiv kojeg su... »

Čoko "kofer" i slana "banana"

Danas pre 18 minuta
* "Da li je moguće da je čovek (Miša Radulović Banana) bio toliko bezobrazan i u stanju da čak pokvari dobre porodične odnose sa mnom, s mojom decom, taštom?! Prosto ne mogu da verujem, ako je bio umešan u sve to, da je otišao toliko daleko", glasila je prva Dačićeva "odbrana"
Ne bi li presahla priča o čokoladnom "smokiju", stvorena je slana "plazma"; da bi prestalo ogovaranje slane "plazme", ponovo je lansiran jogurt "u trouglu"; a da bi hipsteri sa... »

Stara Pazova: Muke sa javnim prevozom

RTV pre 6 minuta
RTV: Stara Pazova: Muke sa javnim prevozom
STARA PAZOVA - Pitanje javnog prevoza putnika u Staroj Pazovi, dugo je tema o kojoj se govori.
U toku je izrada projekta novog modela funkcionisanja gradskog i prigradskog prevoza, za šta je iz opštinskog budžeta izdvojeno skoro tri miliona... »

Opada stopa nezaposlenosti?

RTV pre 24 minuta
RTV: Opada stopa nezaposlenosti?
NOVI SAD - Od septembra do decembra prošle godine, stopa nezaposlenosti u srbiji opala je na 13 odsto.
Najviše nezaposlenih je u južnoj i i stočnoj Srbiji, a najmanje u Vojvodini, pokazuju podaci Republičkog zavoda za statistiku, a poklapaju li se sa onima kojima raspolaže... »

Istraga protiv VMRO-DPMNE zbog finansiranja

RTV pre 24 minuta
RTV: Istraga protiv VMRO-DPMNE zbog finansiranja
SKOPLJE - Specijalno tužilaštvo Makedonije pokrenulo je danas istragu zbog mogućeg nelegalnog finansiranja dojučerašnje vladajuće VMRO-DPMNE, bivšeg premijera Nikole Gruevskog, koja je na vlasti bila u proteklih 11 godina.
Za navodno pranje novca glavnoosumnjičeni je lider stranke Gruevski zbog toga jer je, prema Specijalnom tužilaštvu, znao da se ta stranka finansira protiv zakona, te da je samim... »

Lana Del Rey i The Weeknd u spotu za Lust For Life

Mjuz news pre 23 minuta
Romantični susret na Hollywood znaku
To što nas je razočarala pesma, ne znači da ćemo da ignorišemo kada izađe spot u kojem su dva ovako relevantna izvođača. Lana Del Rey i The Weeknd su u spotu za kolaborativnu pesmu Lust For Life koja je ujedno i... »

Koliko je teško u Srbiji pokrenuti sopstveni biznis?

RTV pre 23 minuta
RTV: Koliko je teško u Srbiji pokrenuti sopstveni biznis?
STARA PAZOVA - Ako pogledamo primer dvojice prijatelja iz Novih Banovaca i Srduka, uvek je potrebno imati dobru ideju.
Ali i dosta hrabrosti, jer su konkretno oni dali otkaz u firmama gde su radili, i počeli sa samostalnom proizvodnjom ograda i kapija koje prodaju na domaćem tržištu, ali ih i... »

Stefanović i Patrušev o bezbednosnoj saradnji Srbije i Rusije

Politika pre 23 minuta
Potpredsednik vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović razgovarao je u Moskvi sa sekretarom Saveta bezbednosti Ruske Federacije Nikolajem Patruševim o saradnji dve države u suprostavljanju terorizmu, organizovanom kriminalu i svim... »

Rekord u filantropiji Australije, poklonio 300 miliona dolara

RTV pre 18 minuta
RTV: Rekord u filantropiji Australije, poklonio 300 miliona dolara
KANBERA - Rudarski magnat Endrju Forest rekao je danas da donira 300 miliona dolara u dobrotvorne svrhe, što je opisano kao rekord u dosadašnjoj filantropiji Australije.
Forest (55) koji je šef firme "Forteskju metal grup" i njegova supruga Nikola, objavili su da će novac biti uložen u istraživanje o karcinomu, istraživanja australijskog... »

Ostrvo Amuljani - mirne vode nadomak Atosa

Putuj sigurno pre 17 minuta
Ostrvo Amuljani je maleni, čisti, tihi kutak koji je manje poznat i još uvek neotkriven velikom broju turista. Moguće je obići ga na izletu brodićem sa Halkidikija, ali kako nije party destinacija, ne postoji veliko interesovanje tako da ostaje... »

Nova vlast u Vranjskoj Banji

Jug press pre 11 minuta
Diplomirani pravnik Dragan Sentić, član Srpske napredne stranke je novi predsednik Gradske opštine Vranjska Banja, koji je do sada obavljao funkciju zamenika. Pre toga usvojena je ostavka dosadašnjeg prvog čoveka Nebojše Bogdanovića, takođe... »

Manifestacija „Ne zaboravi me“ povodom Noći muzeja

Jug press pre 11 minuta
Centar za ekonomiku domaćinstva „Danica Vuksanović“ u sklopu manifestacije Noć muzeja priredio je bogat program. Najpre je održana izložba starinskih upotrebnih predmeta za domaćinstvo, nakon čega su učenici OŠ „Vasa Pelagić“ izveli prikaz slavskog... »

Rusi kažu: Bar jedna stvar spaja Rusiju i SAD, a to je...

Pravda  pre 5 sati  još 21 povezana

EBRD planira da uloži do pola miliona evra u Srbiju

Vesti online  pre 2 sata  još 20 povezanih

Janković o Gašiću: Odavno amateri vode ozbiljne resore

B92  pre 49 minuta  još 16 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.