Najnovije vesti

Majci i bratu Đorđa Zarića, kojeg je UBIO POLICAJAC, država plaća 2,4 miliona dinara

Blic pre 13 minuta  
Porodici Đorđa Zarića kojeg je bivši pripadnik Interventne jedinice policije Miljan Raičević ubio tokom službene dužnosti u Novom Beogradu u martu 2009. godine, pravosnažno je dosuđena naknada nematerijalne štete od oko 2.4 miliona dinara sa pripadajućim kamatama.
Raičević je osudjen na 10 godina zatvora zbog ubistva Zarića. Apelacioni sud je Republiku Srbiju obavezao da Zarićevoj majci na ime naknade nematerijalne štete za pretrpljene... »

Ne­ma vi­še do­ku­pa sta­ža

Politika pre 46 minuta  
No­vi Za­kon o PIO, ko­ji stu­pa na sna­gu 1. ja­nu­a­ra na­red­ne go­di­ne po­kva­rio je ra­ču­ni­cu bu­du­ćim pen­zi­o­ne­ri­ma ko­ji su ra­ču­na­li da će ra­ni­je u pen­zi­ju ka­ko bi ko­nač­no uži­va­li u ono­me što su go­di­na­ma kroz... »

Brat Marka Milićeva odbio da svedoči, u tužilaštvo ga privela policija

Blic pre 34 minuta  
Miloš Marković, brat uhapšenog vozača "kantrimena" odbio je danas da da iskaz u Trećem osnovnom tužilaštvu, a na saslušanje privela ga je policija.
On je pozvan na saslušanje kako bi ispričao sve što zna o nesreći u kojoj je poginuo Luka Jovanović (21), u istrazi koja se vodi protiv Milićeva i njegovih saučesnika. Marković,... »

Potpisan aneks ugovora o izgradnji mosta Zemun-Borča

Politika pre 51 minut  
BEOGRAD – U Vladi Srbije danas je potpisan aneks ugovora o izgradnji mosta Zemun-Borča, sa pripadajućim saobraćajnicama, koji predviđa isplatu dodatnih do 2, 3 miliona dolara za već završene radove. Aneks 4 Ugovora su potpisali potpredsednica Vlade... »

Holanđani znaju gde je "doktor Smrt", ali ga ne hapse

Blic pre 25 minuta  
Srpsko tužilaštvo za ratne zločine lociralo je, uz pomoć svedoka saradnika, Jusufa Sonmeza poznatog kao "Doktor Smrt" ili "Doktor Frankejnštan". On se nalazi u Amsetrdamu u Holandiji. Međutim, holandske vlasti ga još nisu uhapsile, iako su sve podatke o njemu dobile još pre nedelju dana.
On je čak imao i svoju stranicu na društvenoj mreži “Fejsbuk” i nije se skrivao, iako je za njim sud u Prištini raspisao Interpolovu porernicu. Jusuf Somnez, koji se nalazi na... »

HAKER OPET U AKCIJI Preselio se i preti da će objaviti još fotki!

Blic pre 15 minuta  
Haker koji tvrdi da je odgovoran za krađu i objavu inkriminišućih fotografija slavnih lepotica napisao je kako će ih idalje deliti onima koji su za to spremni da plate
Policija i dalje traži hakera koji je odgovoran za krađu i objavu golišavih fotografija slavnih dama. U ponedeljak je uhapšen Brajan Hamade (27), softverski inžinjer, za kog su... »

Biševac – Sportski objekat u Eroziji biće bogatiji za još dva terena

Sandžak haber pre 15 minuta  
Novi Pazar – Sportsko rekreativni centar naselju Bukreš koji je izgrađen prošle godine okuplja veliki broj mladih novopazaraca. Ovaj centar ima teren za mali fudbal, košarku, teretanu a tu je i trim staza za pešačenje. Ovih dana realizovana je i... »

Vučić sa Dodikom

RTS pre 50 minuta  
RTS: Vučić sa Dodikom
Sastanak premijera Srbije Aleksandra Vučića i predsednika Republike Srpske Milorada Dodika počeo je u Beogradu, saopštio je kabinet predsednika Republike Srpske.
To je uobičajeni sastanak u sklopu prethodnog dogovora Vučića i Dodika o redovnim susretima predstavnika Srbije i RS na najvišem nivou jednom mesečno, prenosi Tanjug. Sastanak... »

Dell donosi i 24-inčni i 27-inčni White LED Backlight Full HD monitor

Benchmark pre 51 minut  
Dell je najavio prodaju dva nova monitora, centrirana oko multimedije a namenjene korisnicima koji vole da gledaju TV emisije, filmove i sličan sadržaj. U pitanju su modeli Dell UltraSharp S2415H i Dell UltraSharp S2715H. Dell UltraSharp S2415H ima... »

Evroskeptici izazov za kancelarku Merkel

EurActiv pre 51 minut  
Uspeh evroskeptične partije AfD na izborima u nemačkoj saveznoj pokrajini Saksoniji nametnuo je dilemu kancelarki Angeli Merkel kako da se odnosi prema rivalima čije bi jačanje moglo da oteža njenoj partiji formiranje koalicionih vlada širom zemlje.... »

POGLEDAJTE Dodik pevao sa Bajom Malim Knindžom Video

Blic pre 51 minut  
Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik bio je među gostima 49. Kočićevog zbora u Stričićima na Manjači. Ponet atmosferom, ili po ugledu na ministra spoljnih poslova Srbije Ivicu Dačića koji ne propušta priliku da zapeva, Dodik je sa svojim omiljenim pevačem Bajom Malim Knindžom zapevao "Ne može nam niko ništa".
Milorad Dodik i Baja Mali Knindža Boravak predsednika RS na Manjači iskoristili su mnogi da taj trenutak ovekoveče i fotografišu se sa Dodikom, tako da je bezmalo zasenio glavne... »

Gigabyte predstavlja Radeon R9 285 Overclock Edition grafičku karticu

Benchmark pre 25 minuta  
Gigabyte je objavio lansiranje Radeon R9 285 Overclock Edition grafičke kartice (GV-R9285WF2OC-2GD). Kartica ima 1792 GCN (Graphic Core Next) stream procesora i 2GB brze GDDR5 memorije, na 256-bitnom memorijskom interfejsu. Ova grafička kartica je... »

Gašić i Diković gledali let aviona sa novim akumulatorom

Beta pre 17 minuta  
BEOGRAD, 2. avgusta 2014. (Beta) - Avion MiG-29 sa novim akumulatorom poleteo je u utorak sa vojnog aerodroma u Batajnici i tom dogadjaju prisustvovali su ministar odbrane Bratislav Gašić i načelnik Generalštaba Vojske Srbije Ljubiša Diković,... »

Odbojkaši Srbije pobedili Argentinu

Beta pre 17 minuta  
VROCLAV, 2. septembra 2014. (Beta) - Odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je u utorak u Vroclavu Argentinu sa 3:1 (25:17, 20:25, 25:21, 25:21), u drugom kolu Grupe A na Svetskom prvenstvu u Poljskoj. Srbija je tako došla do prve pobede na... »

Edita Tahiri skreće pažnju sa ubistva žandarma

Beta pre 50 minuta  
KOSOVSKA MITROVICA, 2. septembra 2014. (Beta) - Gradonačelnik severne Kosovske Mitrovice Goran Rakić pozvao je u utorak potpredsednicu kosovske vlade Editu Tahiri da se uzdrži od komentarisanja zbivanja u Mitrovici i na administrativnoj liniji sa... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.