Najnovije vesti

Oberto: Ludo je kako i dalje pravite igrače koji izgledaju kao Bodiroga i Đorđević!

Večernje novosti pre 6 sati  
Teodosić pravi razliku na terenu, fenomenalno kontroliše igru i prepoznaje situacije. Iznenađen sam koliko Bogdanović ima talenta – kaže nekadašnji argentinski as
JEDNA nama dobro poznata figura sedi na mestu rezervisanom za televizijske komentatore na Svetskom prvenstvu u Španiji. Neznatno se izmenila od već daleke 2002. godine, kada smo... »

Partnerski i društveni sindikalizam

Danas pre 6 sati  
Ima li nade za sindikate u Srbiji? (4)
Razjedinjenost sindikata i međusobni sukobi, uz odsustvo efikasnijih metoda i puteva u zaštiti radničkih prava i interesa, kao što smo već zaključili, nalaze se u fokusu sindikalne ne-odgovornosti, pa i direktne krivice... »

Očekivana koalicija DPS i SDP

Danas pre 6 sati  
Pet mjeseci od izbora Pljevlja dobijaju lokalnu vlast
Pljevlja - Nakon gotovo pet mjeseci od održanih lokalnih izbora u Pljevljima će biti formirana lokalna vlast, koju će činiti Demokratska partija socijalista i Socijaldemokratska partija. Predsjednici opštinskih odbora... »

Srbija između „golubova“ i „jastrebova“

Danas pre 6 sati  
Šta Beograd može da očekuje od novog komesara za susedstvo EU
Brisel, Bukurešt, Beograd - Novi komesar za susedstvo i pregovore o proširenju EU Johanes Han ne bi trebalo da bude „kočničar“ na putu pridruživanja Srbije Uniji, imajući u vidu... »

Kapitalizacija povećava izvorne prihode Fonda PIO

Danas pre 6 sati  
Zašto je penzijski sistem zasnovan na međugeneracijskoj solidarnosti - neodrživ
Penzijski sistem zasnovan na međugeneracijskoj solidarnosti, koji je trenutno na snazi u Srbiji, neodrživ je i moraće da se menja. Čak i da se sve pozitivne ekonomske pretpostavke... »

Potencijalni investitori iz Turske stižu u oktobru

Danas pre 6 sati  
Turski ambasador Mehmet Kemal Bozaj boravio u Novom Pazaru
Novi Pazar - Ambasador Turske u Srbiji Mehmet Kemal Bozaj razgovarao je u Novom Pazaru o aktuelnoj političkoj, ekonomskoj i društvenoj situaciji sa predstavnicima političkog i verskog života u ovom gradu. Jedna od tema... »

Neutralnost

Danas pre 6 sati  
Naravno, demografija i matematika su neumoljive nauke, tako da je jasno da čak i utopističkom scenariju u kome bi svaki punoletni građanin Srbije bio zaposlen, ne bi se dobacilo dalje od odnosa 1 penzioner prema 2,2 zaposlenih, a u sferi realnog... »

Jarni na klupi Novog Pazara!?

Večernje novosti pre 6 sati  
Prema nezvaničnim informacijama u opticaju je šest imena, s kojima je kontakt već uspostavljen. Među kandidatima Slišković, Kosanović, Njeguš...
ODLAZAK Dragog Kanatlarovskog s kormila Novog Pazara nije primljen kao iznenađenje u gradu na Jošanici. Neočekivani poraz od Lučanaca bio je signal da je potrebna šok-terapija, a... »

Kako prekratiti vreme dok čuvaš stražu provalnicima Video

Blic pre 6 sati  
Jedna od provalnica koja je čuvala stražu dok su njene kolege obijale kuću u Los Anđelesu u Kaliforniji, rešila je da se malo opusti i uslika po koji selfi. Sigurnosne kamere su to, naravno, zabeležile.
Video snimak nadzorne kamere opljačkane kuće policija je objavila na Jutjubu, a zahvaljujući kojem su počinioci identifikovani i za njima se traga. Policajac Sali madera izjavio... »

Čanak: Srbiji potreban novi Ustav

Danas pre 6 sati  
Akcija LSV 1.000 zastava u Žablju
Žabalj - Sada je već svakome jasno da se mora doneti novi Ustav Srbije i da u tom dokumentu Vojvodina mora da dobije mesto koje zaslužuje, po najvišim evropskim standardima. Mesto autonomne, građanske, slobodne,... »

Krajinović i Bambri nastavljaju u ponedeljak ujutru

Press pre 6 sati  
Teniski duel između Filipa Krajinovića i Jukija Bambrija u meču Indije i Srbije za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa, koji je danas prekinut zbog kiše, biće nastavljen u ponedeljak od 8.30 sati po srednjeevropskom vremenu
Teniski duel između Filipa Krajinovića i Jukija Bambrija u meču Indije i Srbije za opstanak u Svetskoj grupi Dejvis kupa, koji je danas prekinut zbog kiše, biće nastavljen u... »

Unapred kažite hvala

Danas pre 6 sati  
Od večeras do 31. oktobra u Legatu izložba Zigmara Polkea
Beograd - „Ako želite da zadržite svež krastavac, onda treba unapred da kažete hvala“, konstatovao je odavno Zigmar Polke (1941-2010), jedno od najznačajnijih imena u nemačkoj umetnosti 20. veka. Svečano otvaranje... »

SRUŠIO SE AVION U SLOVENIJI: Poginule tri osobe, jedna teško povređena!

Press pre 6 sati  
Mali sportski avion srušio se danas u Sloveniji i poginule su tri osobe, a četvrta je ozbiljno povređena, saopštila je lokalna policija.
Mali sportski avion srušio se danas u Sloveniji i poginule su tri osobe, a četvrta je ozbiljno povređena, saopštila je lokalna policija. Nesreća se dogodila, nedugo nakon što je... »

Irinej: Da se ratne rane u miru zaleče

Danas pre 6 sati  
U Pakracu ustoličen novi episkop slavonski Jovan (Ćulibrk)
Pakrac - Na praznik Svetih mučenika jasenovačkih u subotu u Crkvi Svete Trojice u Pakracu ustoličen je novi episkop slavonski Jovan (Ćulibrk), koji na tron ove eparhije dolazi sa mesta episkopa lipljanskog i vikara... »

Sve lepše od lepšeg

Danas pre 6 sati  
Toronto - Teško je bilo, ako se baviš umetnošću, odoleti naslovu „Oko za lepo“, što je film Denisa Arkana, doajena kanadske kinematografije, u kome, doduše, baš zbog osetljivosti za lepo, uspešni arhitekta upada u turbulencije melodramskog ljubavnog... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.