Najnovije vesti

Trim-staza za rekreativce

Danas pre 5 sati  
Sremačka šuma dobija novi izgled zahvaljujući pomoći NIS-a
Beograd - Javno preduzeće „Srbijašume“, koje gazduje prostorom Sremačke šume, biće izvođač radova na trim-stazi „Šumski raj“, koja se finansira donacijom NIS-a, a na osnovu projekta sa kojim je udruženje građana „Zeleni... »

Neće biti kupovine novih „solaris“ autobusa

Danas pre 5 sati  
Željko Milković, v. d. direktora Gradskog saobraćajnog preduzeća „Beograd“
Neće se povećati broj «solaris» autobusa. Iako su odlični, imamo državu koja se nalazi u lošoj finansijskoj situaciji, tako da bi bilo neprihvatljivo da se „okrene leđa“ Ikarbusu,... »

Udruženje banja: Prodaja posle rešenja imovinskih odnosa

Danas pre 5 sati  
Beograd - Udruženja banja Srbije ukazalo je da je pre prodaje rehabilitacionih centara i banja neophodno rešiti imovinsko pravne odnose države i Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje u tim zdravstvenim ustanovama, i doneti strategiju razvoja... »

U blokadi 114 škola

Večernje novosti pre 5 sati  
Blokiran račun ima 114 od ukupno 1.800 osnovnih i srednjih škola, ukupan dug 167 miliona. Dovijaju se i rade manje-više normalno: preko donacija, đačkog dinara...
BLOKIRAN račun ima 114 škola u Srbiji, a njihov ukupni dug je 167 miliona dinara, pokazuje evidencija Narodne banke Srbije. Rekorder je Grafička škola u Beogradu, sa dugom većim... »

Slovenačka vlada bez Bratušekove

Danas pre 5 sati  
Mandatar nema poverenja u bivšu premijerku
Ljubljana - Savet „Stranke Miro Cerar“, pobednice nedavnih parlamentarnih izbora u Sloveniji, odlučio je da, zbog pomanjkanja poverenja, buduću vladinu koaliciju ne pravi sa strankom Savezništvo Alenke Bratušek,... »

Umivanje

Danas pre 5 sati  
Ovu sedmicu kompletna čaršija je počela neumivena.Gde je baš bilo moranje cedile su se kapi vode da se skinu krmelji, da krmeljivo ne počne radna nedelja )pod uslovom da ima gde i šta da se radi). Negde su lica i zubi bili počašćeni mineralnim... »

Muftija Kraljevine Jugoslavije

Danas pre 5 sati  
SEĆANJE: Mehmed Zakerijah - Zeki Ćinara, jedan u nizu poznatih Pljevljaka
Pljevlja - Kada je prije nekoliko godina jedan dio Ulice Narodne revolucije u Pljevljima dobio naziv Mehmed Zekerijah Ćinara, mnogi su se pitali ko je to? Po običaju, pomislili su... »

Plaču nad ruševinama

Večernje novosti pre 5 sati  
Obrenovačkoj porodici Nedić iz Ulice Braće Golubović poplava srušila pola kuće, a dobili četvrtu kategoriju. Nema pravde. Kako sa samo 350.000 dinara da sazidamo novu kuću?
NEMA pravde. Kakva je to pravda da ti poplava sruši kuću, a daju ti četvrtu kategoriju? Umesto da kao i drugi dobijemo novu kuću, nama sleduje 350.000 dinara. Šta s tim da... »

Udar na kućni budžet

Danas pre 5 sati  
Novi pravilnik o regresiranju troškova u vrtićima najviše pogodio zaposlene roditelje sa dvoje dece
Novi pravilnik o regresiranju troškova dece u vrtićima Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu zabrinuo je roditelje čija deca idu u beogradske vrtiće. Prema rečima Marka... »

Bodiroga: Hvala Blaži što peva o meni, znam svaku reč pesme

Blic pre 5 sati  
Kada je Inspektor Blaža s atletičarkom Tatjanom Jelačom pred 130.000 ljudi na Bir festu zapevao svoj hit “Mi imamo svoga Boga, ime mu je Bodiroga”, nastao je delirijum na Ušću.
Proslavljeni košarkaš, koji je pre sedam godina završio igračku karijeru, ostao je ljubimac nacije. - Svakako da mi to prija, nemam adekvatne reči da pokažem zahvalnost na... »

Pepeo Robina Vilijamsa prosut u zalivu San Franciska

Vesti online pre 5 sati  
Pepeo nedavno preminulog glumca Robina Vilijamsa prosut je u zalivu San Franciska, javili su američki mediji.
Budući da je slavni komičar živeo u San Francisku skoro 50 godina, porodica je smatrala da je to najbolje mesto za njegov večni počinak. ''Sigurni smo da je želeo da njegov večni... »

Bošković: Rusi traže srpski sir

Večernje novosti pre 5 sati  
Učinićemo sve da sledeće godine imamo veće količine proizvoda na ruskom tržištu. Ispoštovaćemo stroge standarde. Uskoro realizacija arapskog kredita - u intervjuu za „Novosti“ poručuje ministarka poljoprivrede Snežana Bogosavljević Bošković.
IZVOZ u Rusiju jedinstvena je šansa za Srbiju. Ovu priliku, koja se ne ukazuje često, moramo da iskoristimo. To možemo da uradimo samo ukoliko budemo poštovali njihove visoke... »

Očekuje se sanacija još 127 klizišta

Danas pre 5 sati  
Gradonačelnik Siniša Mali o početku radova u Volginoj ulici
Radovi na sanaciji klizišta u Volginoj ulici u blizini Zvezdarske šume su počeli, a ovo je jedno od tri klizišta koja će među prvima biti sanirana. Prethodno su počeli radovi na klizištu u Ulici Matice srpske na... »

Tajdi: Pravo srpsko srce

Politika pre 5 sati  
Od izveštača „Žurnala” Berlin – Oči pune suza. Uvek mirni i staloženi Britanac Kris Tajdi plakao je posle finala na 200 slobodno i zlatne medalje Velimira Stjepanović. Trener koji sa srpskim asom radi od početka karijere nije mogao da obuzda... »

Pepeo Robina Vilijamsa prosut u zalivu San Franciska

Večernje novosti pre 5 sati  
Budući da je slavni komičar živeo u San Francisku skoro 50 godina, porodica je smatrala da je to najbolje mesto za njegov večni počinak.
SAN FRANCISKO - Pepeo tragično preminulog glumca Robina Vilijamsa prosut je u zalivu San Franciska, javili su američki mediji. Budući da je slavni komičar živeo u San Francisku... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.