Najnovije vesti

Ubijena žena sa bombom

Akter pre 4 minuta  
Do incidenta je došlo posle jučerašnjeg tragičnog upada dvojice pripadnika Revolucionarne narodnooslobodilačke partije Front u zgradu suda u Istanbulu
U blizini sedišta gradske policije u Istanbulu policija je danas ubila ženu koja je nosila bombu, izjavio je gradonačelnik najvećeg turskog grada Vasip Sahin. Prema njegovim... »

Ministar zove na sastanak

Akter pre 4 minuta  
Sindikati će na sutrašnjem sastanku insistirati da Ministarstvo prosvete pokaže znake dobre volje, odnosno da prvo ponudi potpisivanje posebnog kolektivnog ugovora i da vrati nastavnicima oteti novac
Sindikat radnika u prosveti Srbije (SRPS) i Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije (USPRS) saopštili su danas da će se odazvati pozivu Ministarstva prosvete, nauke i... »

"Ministar izdao naređenje za let"

Akter pre 4 minuta  
Govoreći o komandnom lancu u slučaju helikoptera koji se srušio 13. marta pri čemu je poginulo sedam osoba, Sreto Malinović je rekao da je ministar nalogodavac
"General Bandić je na konferenciji za štampu jasno rekao da je na osnovu naređenja ministra odbrane izdao zadatak svojoj posadi. Onaj ko je ovde nalogodavac je ministar", rekao je... »

Pokrenut krivični postupak protiv Šešelja

Akter pre 4 minuta  
Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je danas krivični postupa protiv Vojislava Šešelja zbog paljenja Hrvatske zastave
Više javno tužilaštvo u Beogradu pokrenulo je danas krivični postupak protiv predsednika Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislava Šešelja koji je tokom protesta radikala ispred... »

Prijave četiri kompanije

Akter pre 4 minuta  
Uz odobrenje Vlade Srbije i EBRD, tender je objavljen 15. decembra 2014. godine
Elektroprivreda Srbije (EPS) saopštila je da su se na tender za nabavku IT i merne infrastrukture, uređaja i integracija, koji jednim delom uključuje i nabavku električnih... »

Vučić: Potrebni mir i razboritost

Akter pre 4 minuta  
Premijer je podsetio još jednom da su nadležni organi preduzeli radnje i da su podnete krivične prijave povodom paljenja zastave
Slike paljenja zastave koje idu iz Beograda su loše i mada nemaju veze sa državom, neće doprineti boljem imidžu Srbije, izjavio je premijer Srbije Aleksandar Vučić i naveo da... »

Uvredljive i nedopustive izjave Vulina i Šešelja

Akter pre 4 minuta  
Evropske vrednosti podrazumevaju dobrosusedske odnose i korektno ponašanje u regionu, što je jedan od preduslova uspeha Srbije u pregovorima za članstvo u EU
Ministarstvo spoljnih i evropskih poslova Hrvatske saopštilo je danas da je uputilo oštar protest Ambasadi Srbije u Zagrebu zbog poslednjih događaja u Beogradu, a hrvatski... »

Francuzi žele srpske kompanije

Akter pre 4 minuta  
Sertić je objasnio da je okončanje procesa privatizacije jedan od uslova ekonomskog oporavka u Srbiji
Francuske firme su zainteresovane za kupovinu pojedinih srpskih kompanija iz više različitih delatnosti, rekao je specijalni izaslanik Ministarstva spoljnih poslova Francuske za... »

Dobri rezultati projekta UN

Akter pre 4 minuta  
Fond UN za ljudsku sigurnost i Vlada Japana finansirali su program sa 2,8 miliona dolara, a realizovale su ga četiri agencije Ujedinjenih nacija - UNDP, UNFPA, UNOPS i SZO
Ljudska sigurnost kroz partnerstva je nit koja povezuje mnoštvo razvojnih dostignuća koja je omogućio Zajednički program Ujedinjenih nacija (UN) pod nazivom "Unapređenje ljudske... »

Sutra tokom dana sunčano, uveče naoblačenje

Akter pre 4 minuta  
Uveče se na severozapadu, a tokom noći i u ostalim krajevima očekuje naoblačenje, mestimično sa kišom, u planinama sa snegom
U Srbiji će sutra tokom dana biti uglavnom sunčano vreme, uveče se očekuje naoblačenje sa kišom, a a najviša tempertura biće 14 stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod... »

Rama i Tači počasni građani

Akter pre 4 minuta  
Podgorički list piše da je u odlučivanju o proglašenju Rame i Tačija počasnim građanima zaobiđena Skupština opštine Ulcinj, i da odluku o tome donosi predsednik opštine
Ulcinj u subotu slavi Dan opštine, a gradonačelnik Fatmir Đeka uspio je u onome što niko pre njega nije jer će u svečanoj sali Doma kulture jedan do drugog sedeti predsednik Crne... »

Gotovina je za Milanovića anđeo

Akter pre 4 minuta  
Aleksandar Vulin pozvao je Milanovića da dođe u Beograd i upozna 250.000 Srba iz Hrvatske proteranih 1995. godine u akciji "Oluja"
Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin optužio je danas hrvatskog premijera Zorana Milanovića da izjavom da je za njega neshvatljivo da... »

Toni Parker u istoriji NBA lige

Akter pre 4 minuta  
Francuski košarkaš Toni Parker ušao je u istoriju NBA lige, pošto je odigrao 1.000 utakmica regularnog dela tokom 14 sezona
U pobedi svog San Antonija nad Majamijem u noći između utorka i srede, Parker je ostvario, takođe rekordnu, 718 pobedu. "Kada pogledate kroz istoriju NBA lige i sva ta imena,... »

Ne davati Šešelju publicitet

Akter pre 4 minuta  
Stefanović nije želeo da odgovori na novinarsko pitanje da li će policija uhapsiti lidera radikala Vojislava Šešelja, zbog odluke Haškog tribunala da se vrati u pritvor
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas, povodom paljenja hrvatske zastave na skupu radikala, da ne želi da daje publicitet tom činu, niti da bude deo... »

Konkurs za ćirilični font

Akter pre 4 minuta  
Prijave na konkurs sa radovima dostavljaju se zaključno sa 1. oktobrom 2015. godine, na adresu JMU Radio-televizija Srbije, Takovska 10, 11000 Beograd, sa naznakom "Za konkurs za ćirilični font"
Raditelevizija Srbije (RTS) raspisala je konkurs za idejno rešenje ćiriličnog fonta bez ukrasa, koji će se koristiti u proizvodnji programa RTS i u okviru izrade dokumenata, a... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.