Beograd, najnovije vesti

Okupacija Bioskopa Zvezda: Gradski sekretar za kulturu Vladan Vukosavljević podržao demonstrante!

Kurir pre 42 minuta  
BEOGRAD - Gradski sekretar za kulturu Vladan Vukosavljević izjavio je danas nakon posete bioskopu "Zvezda" i razgovora sa članovim Pokreta za okupaciju da podržava i razume motive za takvu inicijativu ali je dodao da se moraju prvo ispitati pravne... »

Mišković i Abar u trci za najveći tržni centar na Balkanu

Blic pre 52 minuta  
Miroslav Mišković, vlasnik „Delta holdinga”, i Muhamed el Abar, arapski investitor koji će graditi „Beograd na vodi”, utrkivaće se ko će pre početi zidanje najvećeg šoping mola na Balkanu., piše „Politika“.
Mišković u trku ulazi projektom „Delta planet” na Autokomandi od 200.000 kvadrata. Ako njegovo potrošačko carstvo bude završeno pre El Abarovog, koje je za 50.000 kvadrata... »

Od sutra dopuna "busplus" kartica za decembar

Blic pre 1 sat  
Dopuna personalizovanih "busplus" kartica za decembar počinje sutra, a korisnici javnog prevoza u Beogradu kartice mogu da dopune na više od 2.000 prodajnih mesta.
Kako se navodi u saopštenju BusPlusa, prodajna mesta na kojima je moguće izvaditi ili produžiti elektronske povlastice su u RK Beograđanka - Masarikova pet, GSP - Skender begova... »

Palilula dobila novo dečje igralište

Blic pre 1 sat  
Novoizgrađeno dečije igralište otvoreno je danas u Ulici Osmana Đikića na opštini Palilula, a gradski menadžer Goran Vesić poručio je da će Gradska uprava nastaviti da uređuje igrališta i zelene površine u prestonici kako bi život građana bio kvalitetniji.
Vesić je novinarima, nakon obilaska igrališta, čija je izgradnja koštala oko šest miliona dinara, rekao da je Grad ove godine dosta uložio u uređenje različitih parkova, a... »

Vesić: Sredili smo još jedno dečije igralište na inicijativu građana!

Kurir pre 1 sat  
BEOGRAD - Menadžer Grada Beograda Goran Vesić otvorio je danas novo dečje igralište u Ulici Osmana Đikića u blizini Hale „Pionir”, u prisustvu članice Gradskog veća Mirjane Milutinović, direktora „Zelenila – Beograd” Slobodana Stanojevića i mališana... »

Za Decembar: Počela prodaja mesečnih dopuna Bus plus

Kurir pre 2 sata  
BEOGRAD - Dopuna personalizovanih BusPlus kartica za mesec decembar počinje sutra, 25. novembra 2014. godine. Korisnici javnog prevoza u Beogradu svoje kartice mogu da dopune na više od 2000 prodajnih mesta. Prodajna mesta na kojima je moguće... »

Novo igralište na Paliluli

Studio B pre 2 sata  
Novoizgrađeno dečije igralište otvoreno je u ulici Osmana Đikića na opštini Palilula, a gradski menadžer Goran Vesić poručio je da će Gradska uprava nastaviti da uređuje igrališta i zelene površine u prestonici, kako bi život građana bio kvalitetniji.
Novoizgrađeno dečije igralište otvoreno je u ulici Osmana Đikića na opštini Palilula, a gradski menadžer Goran Vesić poručio je da će Gradska uprava nastaviti da uređuje igrališta... »

„Bus plus" dopune za decembar od sutra

Studio B pre 2 sata  
Dopuna personalizovanih „bus plus" kartica za decembar počinje sutra, 25. novembra. Korisnici javnog prevoza u Beogradu svoje kartice mogu da dopune na više od 2.000 prodajnih mesta.
Dopuna personalizovanih „bus plus" kartica za decembar počinje sutra, 25. novembra. Korisnici javnog prevoza u Beogradu svoje kartice mogu da dopune na više od 2.000 prodajnih... »

Lažna Dojava: Nema bombe na Pančevačkom mostu!

Telegraf pre 4 sata  
Nepoznata osoba je u noći između nedelje i ponedeljka oko 24.45 sati i prijavila da je na Pančevačkom mostu postavljena bomba, ali je policija utvrdila da se radi o lažnoj dojavi
Nepoznata osoba je u noći između nedelje i ponedeljka oko 24.45 sati i prijavila da je na Pančevačkom mostu postavljena bomba, ali je policija utvrdila da se radi o lažnoj dojavi... »

Javni uvid u Nacrt plana detaljne regulacije Sanitarne deponije „Vinča"

Studio B pre 4 sata  
Komisija za planove Skupštine grada utvrdila je Nacrt plana detaljne regulacije Sanitarne deponije „Vinča" u opštini Grocka sa Izveštajem o strateškoj proceni uticaja predmetnog plana na životnu sredinu. Plan će biti na javnom uvidu narednih mesec dana.
Komisija za planove Skupštine grada utvrdila je Nacrt plana detaljne regulacije Sanitarne deponije „Vinča" u opštini Grocka sa Izveštajem o strateškoj proceni uticaja predmetnog... »

Bez vode zbog radova

Studio B pre 3 sata  
Zbog radova na mređi sutra će bez bode biti delovi Zvezdare. Delovi Rakovice, zbog ispiranja mreže, povremeno bez vode i sa umanjenim pritiskom od utorka do četvrtka.
Zbog radova na mređi sutra će bez bode biti delovi Zvezdare. Delovi Rakovice, zbog ispiranja mreže, povremeno bez vode i sa umanjenim pritiskom od utorka do četvrtka. Zbog... »

Nacrt plana detaljne regulacije područja na Starom gradu

Studio B pre 4 sata  
Komisija za planove Skupštine grada utvrdila je Nacrt plana detaljne regulacije za područje između ulica Francuske, Cara Dušana, Tadeuša Košćuška i postojeće pruge na Dorćolu sa Izveštajem o strateškoj proceni uticaja predmetnog plana na životnu sredinu.
Komisija za planove Skupštine grada utvrdila je Nacrt plana detaljne regulacije za područje između ulica Francuske, Cara Dušana, Tadeuša Košćuška i postojeće pruge na Dorćolu sa... »

Protest Zbog Prevoza: Udruženje građana traži raskid saradnje s Bus Plusom

Kurir pre 3 sata  
BEOGRAD - Udruženje građana "99 posto" ocenilo je danas da su gradske vlasti Beograda pogazile predizborna obećanja o naplati prevoza i pozvalo građane na protest zbog najave da će od Nove godine biti ukinute pojedine kategorije povlašćenih putnika.... »

Sačuvajte život, idite na promociju "Vodiča za odgovorno pijenje alkohola“!

Prva pre 5 sati  
Protekli vikend obeležila je tragična smrt troje mladih ljudi koji su sleteli u reku na Adi Huji usled neprilagođene brzine i vožnje pod dejstvom alkohola. Pred nama je sezona slava i proslava, period kada se opuštamo i nazdravljamo. Posetite predavanje na kome ćete naučiti kako da popijete, a da to što ste popili ne bude rizično po vas i druge.
Institut za mentalno zdravlje organizouje edukativno predavanje o značaju odgovorne konzumacije alkohola, povodom predstavljanja prvog „Vodiča za odgovorno pijenje alkohola”,... »

OTKLONJEN KVAR Tramvaji na linijama 3 i 12 ponovo na redovnoj trasi

Blic pre 4 sata  
Tramvaji koji saobraćaju na linijama 3 i 12 jutros od 6.20 sati ponovo saobraćaju redovnom trasom, jer je otklonjen kvar i obavljena je popravka kontaktne mreže u Ulici Mije Kovačevića.
U dispečerskoj službi Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd za "Blic" su rekli da su tramvaji na tim linijama jutros od 4.20 časova bili u zastoju, te da su do 6.20 saobraćali... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.