Beograd, najnovije vesti

Ðaci iz Obrenovca na letovanje u Hrvatsku

Akter pre 3 minuta  
Grupa od 20 učenika iz Obrenovca, čije su škole poplavljene, otputovaće sutra na letovanje u Zambratiju, u Hrvatskoj
Kako je saopšteno iz Gradske uprave, deca će otputovati u Zambratiju kod Umaga na poziv gradonačelnika Ljubljane, a u tom letovalištu na hrvatskom primorju, gde Ljubljana ima... »

Ugovor spreman za potpisivanje: Izbor izvođača za Prokop

24 Sata pre 48 minuta  
Železnice Srbije dobile su danas dva rešenja Republičke komisije za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki, kojim se odbijaju prigovori na javnu nabavku rekonstrukcije železničke stanice Prokop, što znači da sada nesmetano može da se nastavi izbor najpovoljnijeg ponuđača, kako bi počeli radovi u Prokopu.
Kako se navodi u saopštenju Železnica Srbije, Republička komisija za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki odbila je prigovore koji su podneti u vezi Javne nabavke radova na... »

Voćarstvo pretrpelo velike štete od grada

Studio B pre 28 minuta  
Grad je ove godine naneo ogromne štete beogradskim opštinama u kojima je najvećim delom zastupljeno voćarstvo, pokazuju izveštaji stručnih službi Privredne komore Srbije.
Grad je ove godine naneo ogromne štete beogradskim opštinama u kojima je najvećim delom zastupljeno voćarstvo, pokazuju izveštaji stručnih službi Privredne komore Srbije. Kajsije,... »

Deca iz Obrenovca na letovanju u Hrvatskoj

Alo pre 1 sat  
Alo: Deca iz Obrenovca na letovanju u Hrvatskoj
Učenici iz Obrenovca čije su škole poplavljene u maju otputovaće sutra u hrvatsko letovalište Zambratija, na poziv gradonačelnika Ljubljane Zorana Jankovića, saopštila je gradska uprava Beograda.
Zambratija Dvadeset učenika će u Zambratiji, gde gradska opština Ljubljana ima odmaralište, boraviti od 25. jula do 4. avgusta u okviru projekta saradnje gradova Ljubljane i... »

Đaci iz Obrenovca putuju na letovanje u Hrvatsku

24 Sata pre 58 minuta  
Grupa od 20 učenika iz Obrenovca, čije su škole poplavljene, otputovaće sutra na letovanje u Zambratiju, u Hrvatskoj.
Kako je saopšteno iz Gradske uprave, deca će otputovati u Zambratiju kod Umaga na poziv gradonačelnika Ljubljane, a u tom letovalištu na hrvatskom primorju, gde Ljubljana ima... »

Obrenovac: Vojska Srbije premostila Baričku reku!

Kurir pre 2 sata  
OBRENOVAC - Pripadnici 18. inžinjerijskog bataljona iz sastava Prve brigade Kopnene vojske iz Novog Sada, danas su postavili teški mehanizovani most u mesnoj zajednici Barič u opštini Obrenovac. Postavljeni most, ukupne je širine 3,80 i dužine 10... »

Privremena stajališta u Bulevaru oslobođenja

Studio B pre 2 sata  
U Bulevaru oslobođenja, za vreme radova u Ulici vojvode Stepe, uspostavljena su privremena stajališta kako bi se korisnicima javnog prevoza omogućila pristupačnost linijama 47 i 48, kao i linijama u privremenom režimu 33 i 9a.
U Bulevaru oslobođenja, za vreme radova u Ulici vojvode Stepe, uspostavljena su privremena stajališta kako bi se korisnicima javnog prevoza omogućila pristupačnost linijama 47 i... »

Kamion pregazio ženu u Dunavskoj ulici na Dorćolu

Studio B pre 2 sata  
Kako saznaje Studio B oko 9.30 u Dunavskoj ulici kod okretnice autobusa 26 na Dorćolu kamion je pregazio 70-godišnju ženu, koja je preminula od zadobijenih povreda.
Kako saznaje Studio B oko 9.30 u Dunavskoj ulici kod okretnice autobusa 26 na Dorćolu kamion je pregazio 70-godišnju ženu, koja je preminula od zadobijenih povreda. Nesreća se... »

Deca iz Obrenovca na letovanju u Hrvatskoj

Blic pre 2 sata  
Učenici iz Obrenovca čije su škole poplavljene u maju otputovaće sutra u hrvatsko letovalište Zambratija, na poziv gradonačelnika Ljubljane Zorana Jankovića, saopštila je gradska uprava Beograda.
Dvadeset učenika će u Zambratiji, gde gradska opština Ljubljana ima odmaralište, boraviti od 25. jula do 4. avgusta u okviru projekta saradnje gradova Ljubljane i Beograda pod... »

"Savremeni trendovi u oftalmohirurgiji"

Studio B pre 2 sata  
Izvođenje hirurških intervenciha uživo biće prikazano u 3D tehnici.
Izvođenje hirurških intervenciha uživo biće prikazano u 3D tehnici. Gostujući u emisiji TV Studio B "Beograde dobro jutro", načelnik Klinike za očne bolesti VMA pukovnik, profesor... »

Delegacija Vlade Francuske u poseti Beogradu

Studio B pre 2 sata  
Žan-Filip Nadal, direktor za javne nabavke i javno-privatna partnerstva u Agenciji za međunarodnu saradnju pri Ministarstvu za ekonomiju, finansije, trgovinu, turizam, održivi razvoj i energetiku Republike Francuske posetio je Beograd.
Žan-Filip Nadal, direktor za javne nabavke i javno-privatna partnerstva u Agenciji za međunarodnu saradnju pri Ministarstvu za ekonomiju, finansije, trgovinu, turizam, održivi... »

Odbijeni prigovori za izgradnju Prokopa, uskoro radovi

Blic pre 2 sata  
Republička komisija za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki odbila je prigovore podnete za javne nabavke radova na rekonstrukciji železničke stanice "Beograd centar" u Prokopu, saopštile su Železnice Srbije i najavile skoro potpisivanje ugovora sa domaćim konzorcijumom i početak radova.
Železnice Srbije dobile su danas dva rešenja te republičke komisije kojim se odbijaju prigovori na javnu nabavku rekonstrukcije železničkih kapaciteta u Prokopu. Prigovori za... »

Radovi na trolejbuskoj kontakt mreži

Studio B pre 2 sata  
Radovi na trolejbuskoj kontakt mreži u Takovskoj i Jaše Prodanovića, na delu od Ulice 27. marta do Cvijićeve, izvodiće se od 26. jula u 00.30 do 28. jula u 3.30.
Radovi na trolejbuskoj kontakt mreži u Takovskoj i Jaše Prodanovića, na delu od Ulice 27. marta do Cvijićeve, izvodiće se od 26. jula u 00.30 do 28. jula u 3.30. Prva faza radova,... »

Vozači, OPREZ! Policija zaustavlja sve žive u Beogradu! (FOTO)

Telegraf pre 3 sata  
Redakciji Telegrafa se javljaju građani koji tvrde da je saobraćajna kontrola po gradu znatno pojačana i da ih zaustavljaju češće nego inače. Iz policije kažu da je sve po protokolu i da se posao obavlja onako kako je i do sada to rađeno
Redakciji Telegrafa se javljaju građani koji tvrde da je saobraćajna kontrola po gradu znatno pojačana i da ih zaustavljaju češće nego inače. Iz policije kažu da je sve po... »

Deca iz Obrenovca na letovanju u Hrvatskoj

RTV pre 2 sata  
RTV: Deca iz Obrenovca na letovanju u Hrvatskoj
BEOGRAD - Dvadeset učenika iz Obrenovca čije su škole poplavljene u maju otputovaće će sutra u hrvatsko letovalište Zambratija, na poziv gradonačelnika Ljubljane Zorana Jankovića, saopštila je gradska uprava Beograda.
Deca će u Zambratiji, gde gradska opština Ljubljana ima odmaralište, boraviti od 25. jula do 4. avgusta u okviru projekta saradnje gradova Ljubljane i Beograda pod nazivom... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.