Beograd, najnovije vesti

Ovako izgleda najlepši zalazak sunca u prestonici (FOTKE)

24 Sata pre 2 sata  
Beograd je danas imao jedan od najlepših zalazaka sunca. Ružičastim prizorom iznad grada svi su bili oduševljeni, pa se društvenim mrežama satima dele fotografije neba.
Ovakav zalazak sunca u Beogadu se dugo nije video. MORDOR. #BEOGRAD pic.twitter.com/mrDJSCaypE — Nichim Izazvan (@NichimIzazvan) December 22, 2014 Ružičasto i narandžasto nebo... »

U Beogradu svečano proglašen Plato Bogdana Babića

Blic pre 3 sata  
U centru Beograda danas je svečano proglašen Plato Bogdana Babića, na prostoru između Balkanske i Prizrenske ulice gde je Opština Stari grad postavila tablu sa imenom tog čuvenog dirigenta.
Na njegovu bogatu karijeru podsetili su inicijator akcije Sanja Marinković, članica Hora AKUD "Branko Krsmanović" i solista "Krsmanca" i Hora Radio Beograda Dragoljub Dika... »

Inspekcija naložila uklanjanje obeležja Miladinu Zariću

Politika pre 4 sata  
Opština Savski venac uputila je juče otvoreno pismo nadležnima u gradu kojim protestuje zbog naloga gradskih inspektora da se ukloni spomen-obeležje Miladinu Zariću. Rešenjem Gradskog sekretarijata za inspekcijske poslove, opština mora da skloni... »

Crveno nebo nad Beogradom

Studio B pre 4 sata  
Naše kamere zabeležile su impresivan zalazak sunca nad Beogradom.
Naše kamere zabeležile su impresivan zalazak sunca nad Beogradom. U RHMZS-u navode da je reč o uobičajenoj meteorološkoj pojavi koja nastaje zbog prelamanja... »

Potpisan poseban kolektivni ugovor sa predstavnicima reprezentativnih sindikata

Studio B pre 4 sata  
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali potpisao je danas u Skupštini Grada poseban kolektivni ugovor sa predstavnicima reprezentativnih sindikata. Potpisivanju je prisustvovao i pomoćnik gradonačelnika Borko Milosavljević.
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali potpisao je danas u Skupštini Grada poseban kolektivni ugovor sa predstavnicima reprezentativnih sindikata. Potpisivanju je prisustvovao i... »

Iznajmite lokal od grada za 226 evra

Telegraf pre 5 sati  
Precizira se da je početna cena zakupa po kvadratnom metru, u zavisnosti od lokacije i namene, od 226 do 856 dinara, ali da se u slučaju da zakupci poslovni prostor koriste za obavljanje posebno određenih delatnosti, početna visina zakupnine određuje prema vrsti delatnosti
Precizira se da je početna cena zakupa po kvadratnom metru, u zavisnosti od lokacije i namene, od 226 do 856 dinara, ali da se u slučaju da zakupci poslovni prostor koriste za... »

Neverovatno Nebo Iznad Prestonice: Najlepši zalazak sunca iznad Beograda (FOTO)

Telegraf pre 6 sati  
Krvavo crveni zalazak sunca nad Beogradom oduševio je sugrađane i na kratko razbio sivilo zime
Krvavo crveni zalazak sunca nad Beogradom oduševio je sugrađane i na kratko razbio sivilo zime Foto: Marko Todorović Spektakularan zalazak sunca večeras je iznenadio i oduševio... »

Počast Miljaniću

Akter pre 8 sati  
Gradski menadžer Beograda Goran Vesić podržao je danas inicijativu da jedna ulica u glavnom gradu dobije ime nekadašnjeg trenera i predsednika Fudbalskog saveza Miljana Miljanića, ocenjujući da je Miljanić ostavio neizbrisiv trag u srpskom i jugoslovenskom fudbalu
Vesić je rekao da je Miljanić odavno zaslužio da mu Beograd i Srbija odaju zasluženu počast i najavio da će grad, sa zadovoljstvom, preporučiti Komisiji za imenovanje ulica i... »

Ružičasto nebo iznad Beograda: Najlepši zalazak sunca u prestonici

Blic pre 8 sati  
Beograd je danas imao jedan od najlepših zalazaka sunca. Ružičastim prizorom iznad grada svi su bili oduševljeni, pa se društvenim mrežama satima dele fotografije neba.
Ovakav zalazak sunca u Beogadu se dugo nije video. #zalazak iz kanca. #lepo #Beograd pic.twitter.com/yj3VDLWRt8 — Milos Djajic (@milosdjajic) December 22, 2014 MORDOR. #BEOGRAD... »

Novogodišnja čarolija: Predstave za mališane, klovnovi i Deda Mraz 30. decembra stižu u Kaluđericu

Blic pre 10 sati  
Prva Novogodišnja čarolija stiže u Kaluđericu. Program za mališane 30. decembra kod Mesne zajednice, upotpuniće prazničnu euforiju pred doček Nove godine.
- Prvi put organizujemo manifestaciju "Novogodišnja čarolija u Kaluđerici". Budući da Grocka tokom godine ima svoj vašar, želeli smo da jednu malu proslavu napravimo i u... »

PRODISAĆEMO! Iz ovih BG ulica se "proteruju" kamioni

24 Sata pre 9 sati  
Saobraćajna policija će od danas vraćati kamiondžije koji krenu kroz centar grada i usmeravati ih na tranzitnu trasu preko novog Pupinovog mosta za Zrenjanin i Pančevo. Na taj način konačno će biti rasterećene saobraćajnice u Bulevaru vojvode Mišića, Savskoj, Karađorđevoj i Dunavskoj.
U početku saobraćajni policajaci neće kažnjavati vozače kamiona koji zalutaju u samo jezgro prestonice, ali kasnije kada nova tranzitna trasa postane opštepoznata biće i sankcija... »

Uklanjaju obeležje Miladinu Zariću

B92 pre 10 sati  
B92: Uklanjaju obeležje Miladinu Zariću
Beograd -- Grad Beograd naložio je opštini Savski venac da ukloni spomen-ploču postavljenu u spomen na Miladina Zarića koji je u oktobru 1944. razminirao Savski most.
Spomen-ploča je znak sećanja na učitelja Miladina Zarića koji je 20. oktobra 1944. godine razminirao Savski most, sprečivši njegovo rušenje i postavljena je 21. oktobra ove... »

Povređen pešak

Studio B pre 10 sati  
Muškarac star oko 50 godina povređen je u saobraćaju kao pešak, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Muškarac star oko 50 godina povređen je u saobraćaju kao pešak, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Muškarac je prevezen na odeljenje za reanimaciju... »

Otvorena pošta u zgradi opštine Palilula

Studio B pre 10 sati  
JP „Pošta Srbije" otvorilo je poštu u uslužnom centru gradske opštine Palilula, u prizemlju zgrade u Takovskoj 12.
JP „Pošta Srbije" otvorilo je poštu u uslužnom centru gradske opštine Palilula, u prizemlju zgrade u Takovskoj 12. Radno vreme pošte je od 8.00 do 16.00 časova, svakog radnog dana... »

Centrom ponovo saobraćaju tramvaji

Studio B pre 10 sati  
Tramvaji sa linija 2, 3, 7, 9l i 12, posle popravke kvara na mreži, ponovo saobraćaju Nemnajinom.
Tramvaji sa linija 2, 3, 7, 9l i 12, posle popravke kvara na mreži, ponovo saobraćaju Nemnajinom. Nešto posle 9 časova došlo je do kvara na kontaktnoj mreži, pa su se tramvaji... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.