Beograd, najnovije vesti

Saobraćaj blago pojačan na prilazima gradu

Blic pre 24 minuta  
Saobraćaj u Beogradu jutros je blago pojačan na prilazima gradu, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer udruženja Žuti taksi.
Saobraćaj je blago pojačan na Zrenjaninskom i Smederevskom putu, Savskoj i Ibarskoj magistrali i Obrenovačkom drumu u pravcu prema centru Beograda, rekao je dežurni dispečer tog... »

Tri osobe povređene u tri saobraćajna udesa

Blic pre 24 minuta  
Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Žena od oko 54 godine, kao vozač je u udesu, koji se dogodio oko 19.35 sati na uglu ulica Ace Joksimovića i Vladimira Rolovića, zadobila povrede glave i levog kuka, a prevezena je... »

„Dan niskih cena" u nedelju na „Veletržnici Beograd"

Studio B pre 7 minuta  
Povodom početka sezone spremanja zimnice, „Veletržnica Beograd" u nedelju 7. septembra ponovo organizuje akciju „Dan niskih cena". Besplatan direktan prevoz do Veletržnice za penzionere.
Povodom početka sezone spremanja zimnice, „Veletržnica Beograd" u nedelju 7. septembra ponovo organizuje akciju „Dan niskih cena". Besplatan direktan prevoz do Veletržnice za... »

Izmena trase u Ulici cara Dušana u Zemunu

Studio B pre 28 minuta  
Zbog izgradnje saobraćajnice Severna tangenta u Ulici cara Dušana u Zemunu do 28. septembra promene linija gradskog javnog prevoza.
Zbog izgradnje saobraćajnice Severna tangenta u Ulici cara Dušana u Zemunu do 28. septembra promene linija gradskog javnog prevoza. Vozila sa linija 73, 704, 705, 706 i 706E na... »

U tri saobraćajna udesa tri osobe povređene

Studio B pre 37 minuta  
Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura. Žena stara oko 54 godine, kao... »

Beograd: 3 osobe povređene u udesima

Kurir pre 1 sat  
BEOGRAD - Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura. Žena stara oko 54 godine, kao vozač je u udesu, koji se dogodio oko 19.35 časova na uglu... »

BG: Troje povređeno u tri udesa

B92 pre 1 sat  
B92: BG: Troje povređeno u tri udesa
Beograd -- Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Žena stara oko 54 godine, kao vozač je u udesu, koji se dogodio oko 19.35 časova na uglu ulica Ace Joksimovića i Vladimira Rolovića, zadobila povrede glave i levog kuka, a... »

Troje povređeno u tri saobraćajna udesa

24 Sata pre 58 minuta  
Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su tri osobe povređene, izjavila je jutros Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Žena od oko 54 godine, kao vozač je u udesu, koji se dogodio oko 19.35 sati na uglu ulica Ace Joksimovića i Vladimira Rolovića, zadobila povrede glave i levog kuka, a prevezena je... »

Bez vode pojedini stanari viših spratova u Resniku

Studio B pre 1 sat  
Usled havarije na regionalnom vodovodu Makiš Mladenovac na deonici kod Petlovog Brda, zatvoren je cevovod kojim se vodom snabdevaju stanovnici Resnika, kaže za Studio B rukovodilac sektora distibucije vode Darko Čolić.
Usled havarije na regionalnom vodovodu Makiš Mladenovac na deonici kod Petlovog Brda, zatvoren je cevovod kojim se vodom snabdevaju stanovnici Resnika, kaže za Studio B... »

Otvorena škola u naselju Stepa Stepanović

Kurir pre 2 sata  
Osnovna škola „Danilo Kiš“, novoizgrađena u naselju Stepa Stepanović, u koju je upisano 290 učenika, juče je svečano otvorena, a gradski menadžer Goran Vesić najavio je da će u ovom naselju u oktobru biti završeno i obdanište. - U školu je uloženo... »

Izmena trase linije 15

24 Sata pre 8 sati  
Trasa autobuske linije javnog gradskog prevoza 15 (Zeleni venac – Zemun-Novi grad), menja se u oba smera.
Na delu od Bulevara Nikole Tesle, umesto Ulicom 22. oktobra, vozila će saobraćati ulicama Karađorđev trg – Karađorđeva – Avijatičarski trg – Nikolaja Ostrovskog i dalje redovnom... »

Prvi dan ofanzive protiv „švercera” protekao mirno

Politika pre 10 sati  
Pojačana kontrola karata u javnom prevozu, u kojoj će radnicima „Apeksa” i GSP-a asistirati i komunalni policajci, počela je juče. To znači da će, prema rečima gradonačelnika Siniše Malog, kroz 1.250 autobusa, tramvaja i trolejbusa „špartati” oko... »

Obnova preostalih osnovnih škola do 15. oktobra

Danas pre 10 sati  
Gradonačelnik prvacima obnovljene OŠ „Jefimija“ u Obrenovcu poželeo srećan početak školovanja
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali prisustvovao je svečanoj priredbi povodom početka školske godine u OŠ „Jefimija“ u Obrenovcu, obnovljenoj nakon poplava i poželeo svim prvacima... »

Pre 500 Godina: Sulejman II i Turci osvojili Beograd, opljačkali ga i opustošili! A danas ga Srbi obožavaju! (FOTO)

Telegraf pre 10 sati  
Poslednji dani avgusta 1521. godine Turci su pod komandom sultana Sulejmana II, posle dvomesečne opsade, prvi put osvojili Beograd. Potom su silom iselili većinu stanovnika i grad temeljno opljačkali. Deo stanovnika odveden u Carigrad i vekovima su potomci Beograđana važili kao vrsni znalci pojedinih zanata u tom gradu
Poslednji dani avgusta 1521. godine Turci su pod komandom sultana Sulejmana II, posle dvomesečne opsade, prvi put osvojili Beograd. Potom su silom iselili većinu stanovnika i grad... »

Obrenovac: Ministar uručio udžbenike osnovcima

Blic pre 10 sati  
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Srđan Verbić uručio je danas udžbenike učenicima osnovne škole "Posavski partizani" u Obrenovcu, saopštilo je Ministarstvo prosvete.
U devet obrenovačkih osnovnih škola, koje su stradale u majskim poplavama, na poklon je stiglo ukupno 4.937 kompleta udžbenika, kao i radne sveske za 5.600 učenika. Udžbenici su... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.