Beograd, najnovije vesti

Zastoji Na: Auto-putu Uz kišu nam stižu gužve

Blic pre 11 minuta
Popodnevni špic polako počinje, a na auto-putu gužve su se već stvorile, javljaju beogradski taksisti.
- Na auto-putu iz pravca Novog Beopgrada ka gradu došlo je do češćih zastoja i vozila se tu otežano kreću. Pojačan intezitet saobraćaja je i u Ulici kneza Miloša, ali tu vozila... »

Direktor bolnice u Pančevu: Smrt žene u čekaonici se možda mogla izbeći

Blic pre 46 minuta
- Na osnovu usmenih saznanja do kojih sam došao, a mimo nalaza bolničke komisije koja još uvek radi, ovaj događaj smrti pacijentkinje u prijemnoj službi bolnice, mogao je da se izbegne da su neki učenici u procesu radili drugačije - izjavio je direktor Opšte bolnice u Pančevu dr Nebojša Tasić.
Snežana Ivašku (63) iz Deliblata preminula je prošle nedelje u Opštoj bolnici u Pančevu, nakon što je skoro šest sati čekala na pregled specijaliste na prijemnom odeljenju od... »

Taksista pregazio psa u Prizrenskoj i produžio: Vlasnik ljubimca traži pomoć od nadležnih

Kurir pre 16 minuta
Taksista za volanom "fijat multiple" pregazio je danas psa u Prizrenskoj ulici!
Kako je objavljeno na Fejsbuku, on se nije zaustavio kako bi pogogao povređenoj životinji, već je produžio kao da se ništa nije desilo... Vlasnik psa se tim povodom obratio na... »

Stiže sezona ambrozije: "Zelenilo" zaduženo za uništavanje korova

Blic pre 1 sat
Kraj leta je najkritičniji period za sve one koji su alergični na ambroziju, a JKP "Zelenilo" se brine da vam ova biljka ne zadaje muke.
- Za uklanjanje ambrozije zaduženo je JKP “Zelenilo”. Od tog preduzeća je stigao odgovor da na našim površinama nema ambrozije jer se redovno kose, a sa košenjem se počelo još u... »

"Pomoć, ljudi, siluju me": Snimak komunalaca otkriva detalje privođenja prodavačice lubenica sa Karaburme

Blic pre 1 sat
Ni posle više od dve nedelje od obračuna komunalne policije sa prodavačicom lubenica na Kararburmi ne prestaje da se razmotava klupko šta se dogodilo i ko je koga tu napao. Nakon snimka na društvenim mrežama privođenja, komunalna policija objavila je i ono što je njihova kamera zabeležila.
Na video klipu, vidi se da su policajci ponudli prodavačici, već privednoj u kolima, lekarsku pomoć kada se požalila da joj nije dobro, da bi nakon što su je zamolili da ostane u... »

Građani pažnja: Zbog radova posebna organizacija saobraćaja u Bulevaru vojvode Mišića

Kurir pre 1 sat
BEOGRAD - Zbog radova JKP „Beograd-put”, saobraćaj u Bulevaru vojvode Mišića biće organizovan pod posebnim režimom od 26. jula do 2. avgusta.
Radovi će se izvoditi od Ulice Koste Glavinića do Ruske, a biće podeljeni u dve faze. Faza 2 trajaće od 26. jula u 22 časa do 30. jula u 22 čas, a faza 1 od 30. jula u 22 časa do... »

Bahata vožnja u centru grada: Taksi pregazio psića na pešačkom prelazu

Blic pre 58 minuta
Tara, beli patuljasti šnaucer, jedva je ostala živa nakon što je danas oko 12 časova preko nje prešlo taksi vozilo u Prizrenskoj ulici.
- Stajali smo kraj pešačkog prelaza na pocetku Prizrenske ulice, u blizini jedne poslastičarnice. To je mali prelaz, nema semafor i tuda inače jure kola sa Zelenjaka, te zato uvek... »

Sajtu Direkcije za javni prevoz istekao domen

Blic pre 1 sat
Iako se na novim tablama na stanicama ističe i sajt Direkcije za javni prevoz (www.bgprevoz.rs), on već neko vreme nije u funkciji.
- Internet strana Direkcije za javni prevoz www.bgprevoz.rs od srede, 20. jula 2016. nije dostupna zbog tehničkog problema. Očekujemo da će problem biti otklonjen u narednih... »

Potpisan ugovor o izgradnji vodovoda u Lisoviću Beoinfo

Studio B pre 52 minuta
Sa najpovoljnijim ponuđačem na tenderu, koji je raspisala Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda, potpisan je ugovor o izgradnji sekundarne vodovodne mreže u naselju Lisović u Barajevu.
Vrednost planiranih radova je 40,3 miliona dinara, a rok za izvođenje radova je četiri meseca od uvođenja izvođača u posao, što se očekuje polovinom avgusta. Kako je saopšteno iz... »

Ako prijavite problem u gradu preko aplikacije "Beograđani" - dobijate poklon

24 Sata pre 1 sat
Stanovnici Beograda dobili su mogućnost da daju predloge o uređenju parkova, javnih prostora, biciklističkih staza, unapređenju prevoza i na taj način doprinesu daljem razvoju prestonice zahvaljujući mobilnoj aplikaciji "Beograđani", koju je grad nedavno pokrenuo.
Prema rečima gradonačelnika Siniše Malog, to je aplikacija kojom gradska vlast želi da unapredi komunikaciju sa sugrađanima. - Želimo da budemo transparentna i otvorena gradska... »

Nesreća u Beogradu: Autobus udario dečaka iz Avganistana

Blic pre 2 sata
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 11.12 sati u Ulici Gavrila Principa kod broja 13, povređen je dečak iz Avganistana (15), kada je na njega naleteo autobus.
Dečak je sa povredom ramena prevezen kolima Hitne pomoći na Institut za majku i dete. -Do saobraćjne nezgode je došlo u ulici Gavrila Principa kod broja 13 kada je autobus na... »

Počeo popis u naselju Partizan: Na Adi prebrojavaju i objekte i stanare

Blic pre 2 sata
Nadležne službe prethodnih dana krenule su sa popisivanjem objekata, ali i stanovnika naselja Partizan na Adi Ciganliji.
Podsetimo, na Skupštini grada Beograda održanoj krajem juna, usvojen je Plan detaljne regulacije Ade Ciganlije u kojem stoji da "naselje Partizan ne može više da se zadrži na... »

Autobus udario dečaka iz Avganistana

Večernje novosti pre 2 sata
Dečak iz Avganistana danas je lakše povređen u blizini parka kod Ekonomskog fakulteta kada je na njega naleteo gradski autobus
BEOGRAD - Dečak iz Avganistana danas je lakše povređen u blizini parka kod Ekonomskog fakulteta kada je na njega naleteo gradski autobus. "Do saobraćjne nezgode je došlo u ulici... »

Prijavite problem: Startovala aplikacija Beograđani- za lepši i uređeniji grad

Kurir pre 1 sat
BEOGRAD - Stanovnici Beograda dobili su mogućnost da daju predloge o uređenju parkova, javnih prostora, biciklističkih staza, unapređenju prevoza i na taj način doprinesu daljem razvoju prestonice zahvaljujući mobilnoj aplikaciji „Beograđani”, koju je grad nedavno pokrenuo.
Prema rečima gradonačelnika Siniše Malog, to je aplikacija kojom gradska vlast želi da unapredi komunikaciju sa sugrađanima. – Želimo da budemo transparentna i otvorena gradska... »

Autobus udario dečaka iz Avganistana, lakše povređen

N1 Info pre 2 sata
Dečak iz Avganistana danas je lakše povređen u blizini parka kod Ekonomskog fakulteta u Beogradu kada je na njega naleteo gradski autobus.
"Do saobraćjne nezgode je došlo u Ulici Gavrila Principa kod broja 13, kada je autobus na liniji 53 naleteo na dečaka (15) koji je bio van pešačkog prelaza", rečeno je Beti u... »

©2016 Netmark d.o.o.