Beograd, najnovije vesti

Prokrčen put do vile Aleksandra Rankovića

Politika pre 36 minuta  
„Da li je uopšte bezbedno da uđemo u kuću”, pitali su juče novinari gradonačelnika ispred trošne vile u Ulici Andre Nikolića 5, poslednje beogradske adrese Aleksandra Rankovića, narodnog heroja i Titovog venčanog kuma. – Ući ćemo. Treba da vidite... »

Svakog petka na Skadarliji kulturno-umetnički program

Studio B pre 1 sat  
Posetioci Skadarlije moći će svakog petka od 19 do 20 sati da uživaju u kulturno-umetničkom programu koji će izvoditi poznati beogradski glumci na platou ispred Kuće Đure Jakšića.
Posetioci Skadarlije moći će svakog petka od 19 do 20 sati da uživaju u kulturno-umetničkom programu koji će izvoditi poznati beogradski glumci na platou ispred Kuće Đure Jakšića.... »

Beograđani, pazite, nije za igru: Svaki drugi poziv Hitnoj pomoći zbog šloga

Blic pre 4 sata  
Visoke temperature koje su danas pogodile i Beograd, naročito su škodile sugrađanima na ulici koji nisu imali gde da se sklone od vrelog talasa. Hitna pomoć je samo do 15 sati imala već 28 poziva sa javnih mesta, gotovo polovina poziva bila je zbog šloga!
- Svaki drugi poziv je bio zbog šloga, jer pretoplo vreme najmanje podnose neurološki i psihijatrijski pacijenti - kaže dr Nada Macura. Zbog tropskih vrelina hronični bolesnici... »

Teror na Novom Beogradu: Ovo je CRNI ZNAK da su se vratile devedesete

24 Sata pre 4 sata  
Krađa benzina na Novom Beogradu, Foto: D. Briza Da nije u pitaju samo krađa goriva iz automobila, kaže on, svedoče i komšije koje su žrtve manjih oblika razbojništva. -Počeli su da kradu akumulatore i kasetofone iz automobila, a sad su im hit i... »

U Muzeju Vuka i Dositeja u nedelju „Muzej u komšiluku"

Studio B pre 5 sati  
Narodni muzej u Beogradu organizuje druženje sa prijateljima i komšijama pod nazivom „Muzej u komšiluku" u nedelju, 5. jula, od 10 časova u Muzeju Vuka i Dositeja.
Narodni muzej u Beogradu organizuje druženje sa prijateljima i komšijama pod nazivom „Muzej u komšiluku" u nedelju, 5. jula, od 10 časova u Muzeju Vuka i Dositeja. Iz ove ustanove... »

Izložba Zorana Žugića u Galeriji Beogradske tvrđave

Studio B pre 5 sati  
U Galeriji Beogradske tvrđave u unutrašnjoj Stambol kapiji biće otvorena izložba Zorana Žugića u utorak, 7. jula, u 19 časova.
U Galeriji Beogradske tvrđave u unutrašnjoj Stambol kapiji biće otvorena izložba Zorana Žugića u utorak, 7. jula, u 19 časova. On će izložiti devet slika, u akrilnoj tehnici, koje... »

Završetak radova u Vojvode Stepe do kraja jula

Studio B pre 4 sata  
Direktor Agencije za investicije i stanovanje Grada Beograda Luka Petrović izjavio je da je Nadzorni organ danas odobrio produženje roka za završetak radova u Ulici vojvode Stepe.
Direktor Agencije za investicije i stanovanje Grada Beograda Luka Petrović izjavio je da je Nadzorni organ danas odobrio produženje roka za završetak radova u Ulici vojvode Stepe.... »

Protiv komaraca u subotu na Voždovcu i Zvezdari

Studio B pre 5 sati  
Na delu teritorije Voždovca i Zvezdare sutra od 19 do 24 sata suzbijaće se odrasle forme komaraca.
Na delu teritorije Voždovca i Zvezdare sutra od 19 do 24 sata suzbijaće se odrasle forme komaraca. Zaprašivanje se obavlja na osnovu ugovora između Zavoda za biocide i medicinsku... »

Otvoren renoviran košarkaški teren na Zemunskom keju

Studio B pre 4 sata  
Turnirom u basketu otvoren je renoviran košarkaški teren na Zemunskom keju. Akciju obnove košarkaških terena pokrenula je kompanija Frikom u saradnji sa košakaškim savezom Srbije.
Turnirom u basketu otvoren je renoviran košarkaški teren na Zemunskom keju. Akciju obnove košarkaških terena pokrenula je kompanija Frikom u saradnji sa košakaškim savezom Srbije.... »

Zbog otkaza skočio sa 11. sprata

Alo pre 5 sati  
Alo: Zbog otkaza skočio sa 11. sprata
Muškarac S.J. (43) u naselju Braće Jerković u Beogradu noćas je skokom sa 11. sprata izvršio samoubistvo.
Ilustracija | Foto: Dejan Živančević Prema nepotvrđenim informacijama reč je o ocu dvoje dece koji je bio razveden. Pretpostavlja se da je razlog ovakvog poduhvata to što je... »

Štab za vanredne situacije: Preventivne mere radi zaštite od visokih temperatura i suša

Blic pre 6 sati  
Štab za vanredne situacije Grada Beograda je na današnjoj sednici, kojom je predsedavao Siniša Mali, gradonačelnik Beograda i komandant Štaba, usvojio zaključak o preduzimanju preventivnih i operativnih mera zaštite od visokih temperatura i suša za vreme letnjeg perioda.
Prema najavama meteorologa danas se u Beogradu očekuje temperatura od 31 stepena, ali to je samo početak tropskih vrelina koje očekuju prestonicu narednih sedam dana. Radi... »

Grad prodaje vilu Leke Rankovića

Studio B pre 5 sati  
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je vilu Aleksandra Leke Rankovića na Senjaku. U ovom zdanju, nekada je živeo ministar unutrašnjih poslova Jugoslavije, a danas se kuća prodaje. Očekuje se da će procenjena vrednost biti oko 4,5 miliona evra.
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali obišao je vilu Aleksandra Leke Rankovića na Senjaku. U ovom zdanju, nekada je živeo ministar unutrašnjih poslova Jugoslavije, a danas se kuća... »

Preventivne mere radi zaštite od visokih temperatura i suša

Studio B pre 5 sati  
Štab za vanredne situacije je na sednici, kojoj je predsedavao Siniša Mali, gradonačelnik Beograda i komandant Štaba, usvojio zaključak o preduzimanju preventivnih i operativnih mera zaštite od visokih temperatura i suša za vreme letnjeg perioda.
Štab za vanredne situacije je na sednici, kojoj je predsedavao Siniša Mali, gradonačelnik Beograda i komandant Štaba, usvojio zaključak o preduzimanju preventivnih i operativnih... »

Lekalizuj Beograde: Velika javna tribina, uz razne muzičare u Miksalištu, koju ne smete propustiti! (FOTO) (VIDEO)

Telegraf pre 5 sati  
U utorak 7. jula s početkom u 16 sati, počinje festival "Lekalizacija Srbije", koji će podržati mnogobrojne osobe iz javne scene naše države
Tema koja je u žiži javnosti danas u celom svetu je zasigurno legalizacija kanabisa za primenu u medicini. Tema je kontroverzna i mišljenja su podeljenja, a “Lekalizacija Srbije”... »

Gepardi Hava i Svam novi stanovnici „Beo zoo vrta”

Politika pre 7 sati  
Mužjaci geparda, najbrže divlje mačke i jedne od najbržih životinja u prirodi, novi su stanovnici „Beo zoo vrta”. Dvogodišnja braća Hava i Svam u vrt su pre nekoliko dana stigli kao donacija iz reproduktivnog centra u Češkoj. – To je centar u kome... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.