Beograd, najnovije vesti

Noć U Beogradu: Dvoje povređeno u saobraćajkama, lekare najviše pozivali srčani bolesnici

Kurir pre 18 minuta  
BEOGRAD - Mlađa žena povređena je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko ponoći na raskrsnici Strumičke i Kruševačke ulice, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.
Tokom noći dogodila se još jedna saobraćajna nesreća, oko 00.40 u Batinjolskoj ulici u Borči, ali je mlađi muškarac koji je učestvovao u udesu odbio bolničko lečenje. Kako je... »

BG: Mladić odbio bolnicu nakon udesa

B92 pre 18 minuta  
B92: BG: Mladić odbio bolnicu nakon udesa
Mlađa žena povređena je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko ponoći na raskrsnici Strumičke i Kruševačke ulice, rečeno je agenciji Beta u Hitnoj pomoći. Foto: Tanjug Tokom noći dogodila se još jedna saobraćajna nesreća, oko 00.40 u... »

Praznični Beograd: oko 20.000 ukrasa na ulicama i trgovima do 19. januara

Blic pre 9 sati  
Povodom Nove 2016. godine i Božića, novogodišnja ukrasna rasveta u Beogradu biće u potpunosti postavljena do 19. decembra, a instalacija će biti uključena sledećih mesec dana.
Prema rečima direktora JKP „Javno osvetljenje” Aleksandra Cincar-Poposkog, ekipe ovog preduzeća su mnogo ranije nego u prethodnom periodu, još 2. novembra, počele da montiraju... »

Bez naplate troškova prenosa automobila iz Kosovske zbog radova Vodovoda

Telegraf pre 9 sati  
Svi automobili, koji su bili parkirani na desnoj strani ulice preneti su na SMS parkiralište "Vidin kapija" u Bulevaru Vojvode Bojovića bb, zbog radova JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija"
Zbog intervencije na kanalizacionoj mreži večeras oko 21 sat je iz Kosovske ulice na potezu od Vlajkovićeve do Takovske JKP “Parking servis” uklonilo oko 30 vozila. Od januara... »

Beograd Blješti: 20.000 ukrasa krasiće našu prestonicu tokom praznika (FOTO)

Telegraf pre 10 sati  
- Građani i posetioci Beograda moći će da uživaju u ovom prazničnom osvetljenju i na još dva mesta u našem gradu, jer je u planu postavljanje ukrasne rasvete na Topčiderskoj zvezdi i u Bulevaru vojvode Putnika - rekao je direktor JKP "Javno osvetljenje" Aleksandar Cincar-Poposki
Povodom Nove 2016. godine i Božića, novogodišnja ukrasna rasveta u Beogradu biće u potpunosti postavljena do 19. decembra, a instalacija će biti uključena sledećih mesec dana.... »

Pucnjava u centru Beograda, povređen muškarac

Studio B pre 10 sati  
Jedan muškarac je pogođen u pucnjavi koja se dogodila u centru Beograda. Povređeni muškarac je prevezen u Urgentni centar i u toku je reanimacija, potvrdila je za Internet portal RTS-a portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Jedan muškarac je pogođen u pucnjavi koja se dogodila u centru Beograda. Povređeni muškarac je prevezen u Urgentni centar i u toku je reanimacija, potvrdila je za Internet portal... »

Mali: Sve inspekcije na jednom mestu

Studio B pre 10 sati  
Danas je u Starom dvoru održana druga sednica Komisije za koordinaciju inspekcijskog nadzora nad poslovoma iz izvorne nadležnosti Grada Beograda. Sednici je predsedavao gradonačelnik Beograda Siniša Mali.
Danas je u Starom dvoru održana druga sednica Komisije za koordinaciju inspekcijskog nadzora nad poslovoma iz izvorne nadležnosti Grada Beograda. Sednici je predsedavao... »

Beograd sa 20.000 novogodišnjih ukrasa u 2016. godinu

Alo pre 11 sati  
Alo: Beograd sa 20.000 novogodišnjih ukrasa u 2016. godinu
Novogodišnja ukrasna rasveta u Beogradu povodom Nove 2016. godine biće u potpunosti postavljena do 19. decembra, sa 20.000 novogodišnjih ukrasa na ulicama i trgovima glavnog grada, saopšteno je večeras iz Gradske uprave.
Novogodišnja rasveta na beogradskim ulicama, Foto: Milan Ilić Montiranje novogodišnje rasvete počelo je 2. novembra, a instalacija će biti uključena sledećih mesec dana, navodi se... »

Dobro pogledajte fotografiju: Da li je parkiran na pešačkom ili ne?

Blic pre 12 sati  
Neki vozači misle da za njihovog ljubimca uvek mora da bude mesta, na travi, trotoaru, pešačkom prelazu... Naravno, svi moraju da ga obilaze...
Ovog vozača odlučili su da "ispoštuju" čak i radnici "Beogradputa". Kada su zatekli njegov automobil parkiran na novobeogradskom pešačkom prelazu koji je trebalo obnoviti,... »

Ovo nisu ni Sirija, ni Ukrajina. Ovo je CENTAR BEOGRADA

Blic pre 13 sati  
U Pariskoj ulici nalaze se objekti koji su već duže vreme ruinirani, a ništa nije učinjeno po tom pitanju.
Dužinom Pariske ulice, koja se proteže kraj Kalemegdana, ima značajnih objekata, poput Francuske ambasade, i lepih građevina. Međutim, u toj vrlo prometnoj ulici, nalaze se i... »

POČELO PRAZNIČNO RASPOLOŽENJE Stanari ukrasili ulazna vrata zgrada

Blic pre 13 sati  
Praznično raspoloženje već je počelo, grad je okićen, a stanari Ulice kneginje Ljubice potrudili su se da ukrasima na svom ulazu u zgradu opišu praznično raspoloženje u kome se nalaze.
Ulaz broj jedan, početak poznate ulice na Dorćolu skrenuo je pažnju prolaznika. - Trudimo se da uvek budemo pozitivni, lepo raspoloženi i da to prenosimo na druge - rekla je... »

Lica od stiropora: Poseban zid u Karađorđevoj ulici

Blic pre 13 sati  
U Karađorđevoj ulici nalazi se zid prekriven oblikovanim komadićima stiropora po kojima su nacrtana simpatična lica.
Da umetnost nema granice pokazuje nam i jedan interesantan zid u Karađorđevoj ulici. Naime, zid jednog objekta ogoljen je tako da ga sada ukrašavaju uglavnom cigle, a ono što je... »

Siniša Mali: Sve inspekcije na jednom mestu za veću efikasnost u radu

Blic pre 14 sati  
U Starom dvoru danas je održana druga sednica Komisije za koordinaciju inspekcijskog nadzora nad poslovoma iz izvorne nadležnosti Grada Beograda. Sednici je predsedavao gradonačelnik Beograda Siniša Mali.
Na sednici je usvojen Akcioni plan komisije i formirano je pet stručnih timova za sprovođenje specifičnih ciljeva kako bi se uspešno realizovale aktivnosti svih inspekcija na... »

Po Prvi Put Sve Inspekcije Na Jednom Mestu: Cilj veća efikasnost u radu i bolja kontrola na terenu!

Telegraf pre 15 sati  
Posebna pažnja je usmerena na suzbijanje nelegalne gradnje i sive ekonomije, kao i na pomoć privrednim subjektima u boljem poslovanju
Danas je u Starom dvoru održana druga sednica Komisije za koordinaciju inspekcijskog nadzora nad poslovima iz izvorne nadležnosti Grada Beograda. Sednici je predsedavao... »

Frikom osvojio priznanje na „Sporto“ konferenciji 2015 (FOTO)

Telegraf pre 15 sati  
Kompanija Frikom osvojila je nagradu za najbolje sponzorstvo u sportu u Srbiji za 2015. godinu, na regionalnoj konferenciji Sporto 2015. godine održanoj 19 i 20. novembra u Portorožu, u Sloveniji
Projekat pod nazivom „Frikom Basket“, u okviru koga je Frikom rekonstruisao 40 košarkaških terena širom Srbije uz podršku Košarkaškog saveza, osvojio je i drugo mesto u regionu u... »

©2015 Netmark d.o.o.