Beograd, najnovije vesti

NEVEROVATAN PREVID: Evo kako je Jovan Dučić greškom ostao bez ulice na Čukarici

Blic pre 1 sat  
Od broja 1 do broja 48 u ovoj ulici svi mislimo isto - ne želimo da se ime Jovana Dučića skloni sa zidova naših kuća i zgrada, kaže Slavko Vukosavić, stanar ove male ulice sa imenom velikog pisca na Čukarici.
Naime, Jovan Dučić, previdom gradskih odbornika, već mesec dana nema ulicu u Beogradu. Do greške je došlo jer su odbornici 23. juna izglasali da deo ulice Jovana Dučića, od Ulice... »

Izmena Zakona o turizmu biće usvojena u septembru

Studio B pre 1 sat  
Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da će izmena Zakona o turizmu, kojom će biti predviđeno da hosteli moraju da imaju saglasnost skupštine stanara zgrade u kojoj se nalaze, biti usvojena u septembru.
Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da će izmena Zakona o turizmu, kojom će biti predviđeno da hosteli moraju da imaju saglasnost skupštine stanara zgrade u kojoj se... »

Velikan književnosti Jovan Dučić ostao bez ulice u Beogradu!

24 Sata pre 1 sat  
Stanari ove ulice su toliko ponosni na pisca da su planirali da mu u obližnjem parku podignu bistu, Foto: M. Milanković Odluka da će Ulica Jovana Dučića u čukaričkom naselju Repište biti “proterana” iz Beograda doneta je na Sednici skupštine grada... »

Bez gužve u saobraćaju u Vojvode Stepe

Studio B pre 2 sata  
Bulevar Vojvode Stepe, posle godinu dana rekonstrukcije, pre tri dana otvoren je za saobraćaj.
Bulevar Vojvode Stepe, posle godinu dana rekonstrukcije, pre tri dana otvoren je za saobraćaj. Autobusi uveliko voze ovom ulicom, dok će tramvaji početi do kraja nedelje, kažu u... »

Jedna osoba teže povređena

Studio B pre 2 sata  
Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su četiri osobe povređene, od kojih jedna teže, a među povređenima je i devojčica koja je pala sa bicikla, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.
Tokom noći u Beogradu su se dogodila tri saobraćajna udesa u kojima su četiri osobe povređene, od kojih jedna teže, a među povređenima je i devojčica koja je pala sa bicikla,... »

Poreznici danas zatvorili splav Blejvoč

Studio B pre 2 sata  
Poreska uprava Srbije zatvorila je danas splav "Blejvoč" na Novom Beogradu, saznaje Tanjug.
Poreska uprava Srbije zatvorila je danas splav "Blejvoč" na Novom Beogradu, saznaje Tanjug. Za nepunih nedelju dana, ovo je peti ugostiteljski objekat u Beogradu, koji je... »

Vozila 42, 59,78 i 602 saobraćaju izmenjenom trasom

Studio B pre 2 sata  
Vozila javnog gradskog prevoza na linijama 42, 59 i 78 od jutros saobraćaju izmenjenom trasom, zbog radova u Ulici Ljutice Bogdana, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) Beograd.
Vozila javnog gradskog prevoza na linijama 42, 59 i 78 od jutros saobraćaju izmenjenom trasom, zbog radova u Ulici Ljutice Bogdana, izjavio je dežurni dispečer Gradskog... »

Poreznici zatvorili splav "Blejvoč"

N1 Info pre 3 sata  
Poreska uprava Srbije zatvorila je danas splav "Blejvoč" na Novom Beogradu, saznaje Tanjug. Za nepunih nedelju dana, ovo je peti ugostiteljski objekat u Beogradu, koji je privremeno zatvoren zbog utvrđenih nepravilnosti u radu. Naime, u petak je... »

Akcija za veću bezbednost motociklista u saobraćaju

RTS pre 3 sata  
RTS: Akcija za veću bezbednost motociklista u saobraćaju
Ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović označili su početak akcije "Partnerstvom do bezbednosti u saobraćaju", Cilj akcije saradnja državnih institucija sa motociklistima i moto klubovima radi unapređenja njihove bezbednosti i bezbednosti ostalih učesnika u saobraćaju.
Akciju organizuje Agencija za bezbednost saobraćaja u saradnji sa Ministarstvom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i MUP-om, prenosi Tanjug. Ministarka Mihajlović... »

Vantelesna oplodnja za 800 do 1.000 parova godišnje

Politika pre 4 sata  
U Klinici za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Srbije uskoro će više parova koji ne mogu da dobiju bebu imati priliku da potraže pomoć lekara, jer će ova ustanova udvostručiti broj postupaka vantelesne oplodnje. Do sada su stručnjaci... »

Zakupci iz Depoa od septembra u novom prostoru

Press pre 3 sata  
Direktor JKP "Gradske pijace" Ivan Sočo izjavio je da je planirano da se zakupci iz TC "Depo" početkom septembra usele u montažno-demontažni kompleks čija je izgradnja u toku.
Direktor JKP "Gradske pijace" Ivan Sočo izjavio je da je planirano da se zakupci iz TC "Depo" početkom septembra usele u montažno-demontažni kompleks čija je izgradnja u toku.... »

Zalihe krvi vrlo male, apel građanima da daju krv

Press pre 3 sata  
Načelnica Službe za transfuziju krvi u Kragujevcu Zvezdana Lojpur pozvala je danas građane da daju krv jer su, kako je navela, zalihe vrlo male, zbog čega se krv daje samo vitalno ugroženim bolesnicima.
Načelnica Službe za transfuziju krvi u Kragujevcu Zvezdana Lojpur pozvala je danas građane da daju krv jer su, kako je navela, zalihe vrlo male, zbog čega se krv daje samo vitalno... »

Poreznici danas zatvorili splav "Blejvoč"

Blic pre 3 sata  
Poreska uprava Srbije zatvorila je danas splav "Blejvoč" na Novom Beogradu.
Za nepunih nedelju dana, ovo je peti ugostiteljski objekat u Beogradu, koji je privremeno zatvoren zbog utvrđenih nepravilnosti u radu. Naime, u petak je zbog nepravilnosti u... »

Zbog Vojvode Stepe: U Bulevaru oslobođenja samo autobusi na liniji 9A staju na svim stanicama

Telegraf pre 3 sata  
I dalje se ne zna kada će tačno tramvaji početi da saobraćaju u Vojvode Stepe tako da za sada putnike jedino prevoze autobusi na liniji 33
Radovi na rekonstrukciji Ulice vojvode Stepe završeni su prošlog petka, ali i dalje se čeka da ovom ulicom zvanično počnu da saobraćaju tramvaji na linijama 9, 10 i 14. Do tada će... »

Zapečaćen Još Jedan Objekat Na Vodi: Poreznici zatvorili splav Blejvoč!

Kurir pre 3 sata  
BEOGRAD - Poreska uprava Srbije zatvorila je danas splav "Blejvoč" na Novom Beogradu. Za nepunih nedelju dana, ovo je peti ugostiteljski objekat u Beogradu, koji je privremeno zatvoren zbog utvrđenih nepravilnosti u radu. Naime, u petak je zbog... »

©2015 Netmark d.o.o.