Beograd, najnovije vesti

Lančani sudar četiri vozila kod Zelenog venca

Blic pre 0 minuta  
U lančanom sudaru koji se u 17.15 sati dogodio na uglu Brankove i Ulice carice Milice jedna osoba je lakše povređena.
- U sudaru su učestvovala 4 vozila i na sreću nije bilo teže povređenih - rekli su nam u MUP-u. Policija i Hitna pomoć su na licu mesta. Sudar je izazvao gužvu u saobraćaju, tako... »

Javnim nabavkama Beograd uštedeo 240 MILIONA dinara!

Telegraf pre 55 minuta  
Budući da je Grad Beograd prva lokalna samouprava u Srbiji koja sprovodi centralizovane javne nabavke, Beograd će dati podršku u uspostavljanju dobre prakse u ovoj oblasti i drugim lokalnim samoupravama
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je danas da je Grad Beograd, zahvaljujući centralizovanim javnim nabavkama, uštedeo skoro 240 miliona dinara u ovoj godini. “VOJVODA... »

Folić: Pokrenuli točak koji je bio zaustavljen

Studio B pre 36 minuta  
Glavni gradski urbanista Milutin Folić predstavio je razvojne projekte Beograda na Međunarodnom forumu o budućnosti gradova u Ljubljani i istakao da je u srpskoj prestonici "pokrenut točak" koji je bio zaustavljen.
Glavni gradski urbanista Milutin Folić predstavio je razvojne projekte Beograda na Međunarodnom forumu o budućnosti gradova u Ljubljani i istakao da je u srpskoj prestonici... »

Novi Depo Uskoro Počinje Da Radi: Završena licitacija zakupaca! (FOTO)

Telegraf pre 51 minut  
Pravo učešća na licitaciji imali su preduzetnici i fizička lica koja su bila zakupci pijačne opreme-tezgi na pijaci "TC Depo"
Danas je u Beogradu obavljena dodela prodajnih mesta, putem javnog nadmetanja, u novom montažno-demontažnom objektu na pijaci “Smederevski đeram”. EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE:... »

"Infostan" prihvatio preporuku ombudsmana

Studio B pre 36 minuta  
Gradski ombudsman Katarina Žeželj izjavila je da je JKP Infostan prihvatilo njenu preporuku da stornira račune koji su imali integrisanu stavku osiguranja stana i pošalje druge uplatnice korisnicima.
Gradski ombudsman Katarina Žeželj izjavila je da je JKP Infostan prihvatilo njenu preporuku da stornira račune koji su imali integrisanu stavku osiguranja stana i pošalje druge... »

Uplata roditeljima za privatne vrtiće do 20. oktrobra

Blic pre 1 sat  
"Grad neće kasniti sa naknadama troškova boravka dece u vrtićima", istakla je danas Snežana Đurić, gradska sekretarka za obrazovanje i dečju zaštitu, prilikom obilaska tri privatna vrtića koji su u programu subvencionisanja, odnosno primaju decu koja nisu primljena u državni vrtić, a čiji boravak u privatnoj ustanovi roditeljima refundira Grad.
U cilju jačanja saradnje između Grada i privatnog sektora u oblasti dečje zaštite i primene Odluke o pravu naknade dela troškova boravka dece u predškolskoj ustanovi, čiji je... »

Beogradski džez festival od 28. oktobra

Studio B pre 1 sat  
Beogradski džez festival, 31. po redu, koji se održava od 28. oktobra do 1. novembra u Domu omladine Beograd i Domu sindikata, predstaviće, u skladu sa sloganom "Budućnost džeza", nove "mapu džeza" uz učešće umetnika iz SAD, Japana, Turske, Švedske...
Beogradski džez festival, 31. po redu, koji se održava od 28. oktobra do 1. novembra u Domu omladine Beograd i Domu sindikata, predstaviće, u skladu sa sloganom "Budućnost džeza",... »

Vozila na linijama 28 i 40 na redovnim trasama

Studio B pre 1 sat  
Vozila javnog gradskog prevoza na linijama 28 i 40 od jutros ponovo saobraćaju redovnim trasama, jer su završeni radovi u Ulici Dimitrija Tucovića, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) Beograd.
Vozila javnog gradskog prevoza na linijama 28 i 40 od jutros ponovo saobraćaju redovnim trasama, jer su završeni radovi u Ulici Dimitrija Tucovića, izjavio je dežurni dispečer... »

Gradi se novo krilo škole u Kumodražu

Studio B pre 1 sat  
U Kumodražu je počela izgradnja novog krila Osnovne škole "Stepa Stepanović", koje će imati 13 učionica i fiskulturnu salu, a gradski menadžer Goran Vesić poručio je da društvo koje nema dobro obrazovanje, nema nikakvu šansu za budućnost.
U Kumodražu je počela izgradnja novog krila Osnovne škole "Stepa Stepanović", koje će imati 13 učionica i fiskulturnu salu, a gradski menadžer Goran Vesić poručio je da društvo... »

Sedam gradova i opština potpisali protokol o zajedničkoj promociji tvrđava na Dunavu

Blic pre 2 sata  
Protokol o saradnji lokalnih samouprava koje na svojoj teritoriji imaju tvrđave na Dunavu potpisan je danas u Skupštini Beograda, što predstavlja početak zajedničke promocije tvrđava u Beogradu, Novom Sadu, Baču, Smederevu, Velikom Gradištu, Golupcu i Kladovu.
U ime Grada Beograda, po ovlašćenju gradonačelnika Beograda, protokol je potpisala gradska sekretarka za privredu Tijana Maljković. Ona je tom prilikom naglasila da će zajedničkim... »

Muzej grada Beograda izložbom obeležava svoj Dan

Blic pre 2 sata  
Muzej grada Beograda 15. oktobra obeležava svoj Dan izložbom "Ogledalo istorije - snimci beogradskih fotoreportera 1930-1941" u izložbenom prostoru u Resavskoj 40b.
Na postavci će biti predstavljena bogata Zbirka fotografija Svetozara Grdijana koja se u Muzeju čuva od 1970. godine, a koja u celini čini jedinstvenu predstavu vremena... »

SRAMOTA Pocepane i izgubljene zastave Srbije po celom Beogradu

Blic pre 2 sata  
Na zgradi Glavne železničke stanice u Beogradu trebalo bi da stoji zastava Republike Srbije, ali nje tamo više nema.
O istoj zastavi "Blic" je pisao i u junu ove godine, kada je još uvek bila na svom mestu, ali tada u jako lošem stanju, iscepana od kiše i vetra. Kako se odnosimo prema jednom od... »

Završena licitacija: Kupcima sa Depoa podeljene tezge na Đermu

Blic pre 2 sata  
Putem javnog nadmetanja danas je obavljena dodela prodajnih mesta u novom montažno- demontažnom objektu na pijaci "Smederevski đeram".
Pravo učešća na licitaciji imali su preduzetnici i fizička lica koji su bili zakupci pijačne opreme-tezgi na pijaci TC "Depo", u roku podneli prijave i imali zaključno sa... »

Dom zdravlja na Labudovom brdu krajem 2016.

Studio B pre 2 sata  
Dobre vesti za sve koji su se lečili u Domu zdravlja na Labudovom brdu. Nova zdravstvena ustanova primarne zastite, biće izgradjena u narednoj godini.
Dobre vesti za sve koji su se lečili u Domu zdravlja na Labudovom brdu. Nova zdravstvena ustanova primarne zastite, biće izgradjena u narednoj godini. Krajem sledeće godine,... »

Protokol o zajedničkoj promociji tvrđava na Dunavu

Studio B pre 2 sata  
Sedam gradova i opština potpisali su protokol o zajedničkoj promociji tvrđava na Dunavu.
Sedam gradova i opština potpisali su protokol o zajedničkoj promociji tvrđava na Dunavu. Protokol o saradnji lokalnih samouprava koje na svojoj teritoriji imaju tvrđave na Dunavu... »

©2015 Netmark d.o.o.