Beograd, najnovije vesti

Žiteljima Ripnja podeljeno 90 rotacionih svetala za traktore

Blic pre 10 minuta  
Dragomir Petronijević, član Gradskog veća, i Dušan Rafailović, gradski sekretar za saobraćaj, učestvovali su sinoć u Ripnju u podeli 90 rotacionih svetala žiteljima ovog naselja koji poseduju traktore, a prijavili su se na poziv svoje mesne zajednice.
U akciji pod nazivom "Sigurno je bezbedno", učestvovali su i Aleksandar Savić, predsednik opštine Voždovac, i Vladimir Rebić, načelnik Saobraćajne policije, a akcija ima za cilj... »

Takmičenje "Šta znaš o saobraćaju?" danas u Domu učenika Srednje železničke škole

Blic pre 35 minuta  
Finale tradicionalne akcije "Šta znaš o saobraćaju?", čiji je cilj edukacija najmlađih učesnika o bezbednosti u saobraćaju, održaće se danas u Domu učenika Srednje železničke škole (Zdravska Čelara 14) i sutra u hali "Pionir".
Učestvovaće više od stotinu takmičara iz cele Srbije koji će biti smešteni u Domu učenika Srednje železničke škole. Program počinje danas u 16 časova polaganjem teorije –... »

Četiri osobe povređene u udesu na obilaznici

Večernje novosti pre 2 sata  
Četiri osobe lakše su povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio jutros oko pet časova na obilaznici u delu od Surčina prema Ostružničkom mostu
Četiri muške osobe su tom prilikom zadobile povrede glave, istezanje vrata i ortopedske povrede, rekla je dežurni lekar u Hitnoj pomoći Milica Radaković i dodala da su na lice... »

Prvi "Beogradski manifest"

RTV pre 1 sat  
RTV: Prvi "Beogradski manifest"
BEOGRAD - Prvi Festival manifestacija, destinacija i degustacija "Beogradski manifest" danas će svečano otvoriti potpredsednik Vlade i ministar za trgovinu, turizam i telekomunikacije Rasim Ljajić, na platou kod spomenika Pobednik na Kalemegdanu, najavilo je ministarstvo.
Na festivalu koji se održava od 22. do 24. maja Gornji i Donji grad Beogradske tvrđave ugostiće više od 50 gradova i opština Srbije preko 15 festivalskih celina, najavljeno je na... »

"Beogradski manifest" od danas do nedelje na Kalemegdanu

Blic pre 2 sata  
Prvi Festival manifestacija, destinacija i degustacija "Beogradski manifest" svečano će danas otvoriti potpredsednik Vlade i ministar za trgovinu, turizam i telekomunikacije Rasim Ljajić, na platou kod spomenika Pobednik na Kalemegdanu.
Na festivalu koji se održava od danas do nedelje Gornji i Donji grad Beogradske tvrđave ugostiće više od 50 gradova i opština Srbije preko 15 festivalskih celina, najavila je... »

UDES KOD OSTRUŽNIČKOG MOSTA Četiri osobe povređene

Blic pre 1 sat  
Četiri osobe su lakše povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio jutros oko 5.00 časova na obilaznici u delu od Surčina prema Ostružničkom mostu, izjavila je dežurni lekar u Hitnoj pomoći Milica Radaković.
- Četiri muške osobe su tom prilikom zadobile povrede glave, istezanje vrata i ortopedske povrede - rekla je Radaković i dodala da su na lice mesta upućene dve lekarske ekipe.... »

OTKLONJEN KVAR: Trolejbusi 19, 21, 22 i 29 saobraćaju normalno

Blic pre 1 sat  
Zastoj trolejbusa na linijama 19, 21, 22 i 29 u Ulici Cara Nikolaja Drugog (nekadašnja Ulica 14. decembra) je otklonjen, a saobraćaj je normalizovan, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Radovan Stojadinović.
Zastoj je otklonjen u 7.00 časova, precizirao je Stojadinović. Trolejbusi na linijama 19, 21, 22 i 29 su jutros od 5.50 do 7.00 časova bili u zastoju zbog kvara na kontaktnoj... »

Otklonjen Kvar: Trolejbusi 19,21,22 i 29 saobraćaju normalno

Kurir pre 2 sata  
BEOGRAD - Zastoj trolejbusa na linijama 19, 21, 22 i 29 u Ulici Cara Nikolaja Drugog (nekadašnja Ulica 14. decembra) je otklonjen, a saobraćaj je normalizovan, izjavio je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Radovan Stojadinović.... »

BG: Zastoj otklonjen, trole rade

B92 pre 2 sata  
B92: BG: Zastoj otklonjen, trole rade
Zastoj trolejbusa na linijama 19, 21, 22 i 29 u Ulici Cara Nikolaja je otklonjen, a saobraćaj je normalizovan. Ilustracija (Foto: grigorijge/freeimages.com) Zastoj je otklonjen u 7 časova, rekao je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća... »

Ostružnički Most: Četvoro lakše povređeno u saobraćajnom udesu

Kurir pre 3 sata  
BEOGRAD - Četiri osobe su lakše povređene u saobraćajnom udesu koji se dogodio jutros oko 05.00 časova na obilaznici u delu od Surčina prema Ostružničkom mostu, izjavila je dežurni lekar u Hitnoj pomoći Milica Radaković. Četiri muške osobe su tom... »

Bg: Saobraćajni udes na obilaznici, povređene četiri osobe

Telegraf pre 2 sata  
Lakše su povređene četiri osobe u saobraćajnom udesu koji se dogodio jutros oko pet časova na obilaznici u delu od Surčina prema Ostružničkom mostu. Četiri muške osobe su tom prilikom zadobile povrede glave, istezanje vrata i ortopedske povrede,... »

BG: U udesu povređene četiri osobe

B92 pre 3 sata  
B92: BG: U udesu povređene četiri osobe
Lakše su povređene četiri u saobraćajnom udesu koji se dogodio jutros oko 05.00 časova na obilaznici u delu od Surčina prema Ostružničkom mostu. Četiri muške osobe su tom prilikom zadobile povrede glave, istezanje vrata i ortopedske povrede, rekla... »

RASPRODAJA KNJIGA Zatvaraju čuvenu knjižaru „Danilo Kiš“

Blic pre 8 sati  
Uoči zatvaranja knjižare "Danilo Kiš" na Terazijama, zbog vraćanja zgrade nekadašnjim vlasnicima, izdavačko preduzeće “Prosveta” započinje danas veliku akciju rasprodaje knjiga, svojih i tuđih izdanja.
Rasprodaja počinje u petak 22. maja, a trajaće do 1. juna, a cene su snižene od 30 do čak 80 odsto! “Prosveta” ostaje bez svoje kultne knjižare baš u godini u kojoj je obeleženo... »

Mladi talenti u Parobrodu: Predrag Vasić sa drugarima u predstavi "Bog masakra"

Blic pre 8 sati  
Draže mi je pozorište, ali volim da se nađem i pred kamerama, kaže mladi glumac Predrag Vasić koga pamtimo po ulozi Stanoja iz filma i serije "Montevideo, bog te video". Predrag je sa svojim školskim drugovima odigrao predstavu "Bog masakra" u prepunom "Parobrodu" u okviru festivala Š. U. N. D.
- Dve nedelje nam je trebalo da se spremimo za predstavu - kaže Dunja Đokić, učenica treće godine škole "Artimedija" i režiserka komada. Ona i mladi glumci poduhvatili su se... »

NARCIZAM ILI PROVOKACIJA Umetnica sama sebi jedini model za "Delinkventicu"

Blic pre 9 sati  
Mlada umetnica Jovana Braletić otvorila je izložbu fotografija "Delinkventica" u Galeriji SKC-a. Na svim fotografijama, a ima ih više od 100, je samo jedan lik: ona sama u različitim pozama i situacijama. Pitanje da li je to čist narcizam ili umetnička provokacija, ostavljeno je otvoreno da na njega odgovori publika.
- Fotografija je izložena našim pogledima i pokazuje vrednosti koje se mogu označiti kao hipi, snobovsko, razmaženo, narcisoidno. Kroz njih sam pokušala da izvedem obimnu... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.