Beograd, najnovije vesti

Papreni ajvar i turšija: Sve koji planiraju da prave zimnicu zbog ovog će zaboleti glava

Blic pre 15 minuta
Prema rečima trgovaca sa prestoničkih zelenih pijaca, Beograđani još nisu krenuli u većem broju da kupuju papriku, paradajz i druge potrepštine za zimnicu, ali ne bi trebalo da se nadaju da će ova popularna roba narednih meseci pojeftiniti. Naprotiv.
- Cena može samo da skoči, neće se sigurno spuštati jer je dosta ploda izgorelo, bilo je jako teško i toplo vreme. Ako cene budu skakale to će biti za 10-20 dinara po kilogramu, a... »

Počelo uređenje Platoa Milana Mladenovića

N1 Info pre 15 minuta
Uređenje Plаtoа Milаnа Mlаdenovićа ispred Domа omlаdine u Beogradu počelo je dаnаs, а očekuje se dа radovi budu završeni krаjem septembrа, izjаvio je grаdski menаdžer Gorаn Vesić.
"Biće uređen i deo Dečаnske ulice kojа će biti popločаnа, imаćemo drvored sа dvаnаest novih stаbаlа, kаo i jаvnu česmu, tаko dа će ovаj plаto konаčno dobiti izgled kаkаv i... »

Vesić: Počeli radovi na uređenju Platoa Milana Mladenovića

Danas pre 1 sat
Radovi na uređenju Platoa Milana Mladenovića ispred Doma omladine počeli su danas, a očekuje se da krajem septembra ovaj prostor dobije potpuno novi izgled, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić. On je za TV Pink istakao da će ovaj prostor imati... »

Raskopan je ceo grad, Beograđani na sve načine pokušavaju da stignu na posao: Pogledajte kako izgledaju razrovarene ulice (foto)

Press pre 1 sat
Taksisti vozačima savetuju da izbegavaju centralne beogradske ulice.
Foto: Telegraf.rs Pojačan intenzitet saobraćaja bio je primetan i ovog jutra na ulicama prestonice, a najveći zastoj bio je na mostovima, u Takovskoj ulici i na auto-putu. Ista... »

Dečanska dobija drvored: Počelo uređenje Platoa Milana Mladenovića ispred Doma omladine

Kurir pre 1 sat
BEOGRAD - Uređenje Plаtoа Milаnа Mlаdenovićа ispred Domа omlаdine u Beogradu počelo je dаnаs, а očekuje se dа radovi budu završeni krаjem septembrа. Biće uređen i deo Dečаnske ulice kojа će biti popločаnа, imаćemo drvored sа 12 novih stаbаlа, kаo i... »

Posao vredan 170 miliona dinara: Firma Kip Lajt pobedila na diskriminatorskom tenderu za novogodišnju rasvetu u Beogradu

Kurir pre 45 minuta
Posle raspisivanja tendera za novogodišnju rasvetu u Beogradu , najveće šanse da proda praznične lampice ima firma „Keep light” koja je jedina dostavila kompletnu ponudu. Kao što je sajt Pištaljka pisala praktično niko drugi na ovom tenderu nije ni... »

Mali: Beograd je naš dom i zajedno ga uređujemo

Studio B pre 1 sat
Prošle godine smo imali 500 gradilišta, sada već preko hiljadu, a ni sa tim nismo zadovoljni jer bismo voleli da ih bude što više, rekao je gradonačelnik Beograda Siniša Mali
Gostujući u Jutarnjem programu Tv Pink, govoreći o aktuelnoj situaciji u prestonici, Mali je istakao da će veći broj gradilišta doneti više posla našoj građevinskoj industriji i... »

Kreće inspekcija po školama: Do 1. septembra kontrola 236 obrazovnih ustanova

Blic pre 1 sat
Komunalna inspekcija Sekretarijata za inspekcijske poslove započinje nadzor nad urednošću zgrada i površina u okviru školskih ustanova pre početka nove školske 2017/2018. godine.
Inspekcijskim nadzorom biće obuhvaćeno 236 škola na teritoriji opština Stari grad, Savski venac, Rakovica, Čukarica, Zemun, Vračar, Palilula, Zvezdara, Voždovac i Novi Beograd.... »

Uoči početka škole: Komunalci proveravaju urednost školskih zgrada i dvorišta

Kurir pre 2 sata
Inspekcijski nadzor školskih zgrada i prostora BEOGRAD - Komunalna inspekcija Sekretarijata za inspekcijske poslove počinje inspekcijski nadzor nad urednošću zgrada i površina u okviru školskih ustanova pre početka nove školske 2017/2018. godine,... »

Počeli radovi na uređenju Platoa Milana Mladenovića

Studio B pre 3 sata
Radovi na uređenju Platoa Milana Mladenovića ispred Doma omladine počeli su danas, a očekuje se da krajem septembra ovaj prostor dobije potpuno novi izgled, izjavio je gradski menadžer Goran Vesić.
On je za TV Pink istakao da će ovaj prostor imati granitne kocke, biće izgrađena mala scena za koncerte na otvorenom, a ukloniće se kiosk i klupe koje nisu u funkciji i postaviti... »

Inspekcijski nadzor u školama

Studio B pre 3 sata
Komunalna inspekcija Sekretarijata za inspekcijske poslove počinje inspekcijski nadzor nad urednošću zgrada i površina u okviru školskih ustanova pre početka nove školske 2017/2018. godine, saopštavaju iz ovog gradskog sekretarijata.
Inspekcijski nadzor će se obavljati u skladu sa odredbama Odluke o komunalnom redu i odnosi se na čistoću i urednost eksterijera školskih objekata – zgrada i školskih dvorišta... »

Gužve u gradu: Izbegavajte Takovsku i auto-put, strpljivo na mostovima

Blic pre 3 sata
Saobraćaj u gradu pojačanog je intenziteta ovog jutra, a najviše vozila trenutno ima na mostovima, u Takovskoj ulici i na auto-putu.
- Na Brankovom i Pančevačkom mostu veći broj vozila saobraća u smeru ka centru grada, dok je na mostu Gazeli gužva u oba smera. Sporije se ide i auto-putem, od Plavog mosta ka... »

Beograđani u panici: Stižu rešenja za rušenje kuća, ali ako vam piše i ovo onda ste spaseni!

Kurir pre 4 sata
BEOGRAD - Proteklih nekoliko nedelja dosta Beograđana je u svojim poštanskim sandučićima dobilo rešenje o rušenju objekata koje nisu legalizovali. Ubrzo se stvorila panika među građanima jer bi to značilo da bi mnogi mogli da ostanu bez svojih... »

Danas Vračar bez vode

Mondo pre 4 sata
Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, danas će 8 do 16 sati bez vode ostati potrošači na parnoj strani u Ulici kralja Milana.
Foto: Guliver/getty images, Thinkstock Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna, navodi se u saopštenju JKP "Vodovod i kanalizacija". Potrošači se mole da... »

Beograđani u panici: Stižu rešenja za rušenje kuća, može da vas spase samo jedna stvar

Blic pre 5 sati
Proteklih nekoliko nedelja dosta Beograđana je u svojim poštanskim sandučićima dobilo rešenje o rušenju objekata koje nisu legalizovali. Ubrzo se stvorila panika među građanima jer bi to značilo da bi mnogi mogli da ostanu bez svojih domova, lokala ili vikendica.
- Živim u kući na Zvezdari već više od 30 godina. Bez ikakve najave stiglo mi je obaveštenje da će mi moj dom biti srušen - požalio se redakciji "Blica" jedan sugrađanin. Ipak,... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.