Beograd, najnovije vesti

Studenti Filozofskog odlučuju o prekidu blokade

Danas pre 2 sata  
Beograd - Studenti Filozofskog fakulteta odlučiće da li će prekinuti blokadu na zboru koji je počeo uoči zaključenja ovog izdanja Danasa. Jedna od studentkinja izjavila je za naš list da će se na zboru odlučivati o najnovijoj ponudi uprave.... »

Novogodišnji programi u Beogradu na tri bine

Blic pre 4 sata  
Program za doček Nove godine u Beogradu odvijaće se na više bina, a biće raznovrsnog programa i muzike za sve ukuse, rekla je pomoćnica sekretara za privredu Tijana Maljković gostujući u programu „Beograde, dobro jutro” Studija B.
Prema njenim rečima, „Pop-folk” bina nalaziće se ispred Narodne skupštine i na njoj će se koncerti održavati 30. i 31. decembra, a druga, takozvana „Rok bina” biće na Trgu... »

Savet Filozofskog fakulteta apeluje na studente da obustave blokadu

Blic pre 4 sata  
Predsednik Saveta Filozofskog fakulteta u Beogradu Svetlana Čizmić apelovala je danas još jednom na studente koji tu visokoškolsku ustanovu drže u blokadi već više od mesec dana da prihvate poziv Saveta na konstruktivan razgovor i obustave blokadu.
Ona ih je u saopštenju pozvala i da formiraju svoj tim u kojem bi učešće uzeli student prodekan i predstavnik Studentskog parlamenta. - U trenutnim okolnostima, zajednički pokušaj... »

Izmena režima saobraćaja na petlji Batajnica

Blic pre 4 sata  
Glavni pravac obilaznice oko Beograda u smeru ka Novom Sadu biće otvoren u subotu od 14 sati, najavljeno je iz „Puteva Srbije".
To je novoizgrađena saobraćajna traka u dužini od 4,7 kilometra. - Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da je neophodno da posebno obrate pažnju na postavljenu saobraćajnu... »

Nađeno telo starije žene na Zelenom vencu

Studio B pre 2 sata  
Lekari hitne pomoći više od 40 minuta su se borili za život starice koja je na kraju, nažalost, preminula u Sremskoj ulici ispred broja 2.
Lekari hitne pomoći više od 40 minuta su se borili za život starice koja je na kraju, nažalost, preminula u Sremskoj ulici ispred broja 2. - Žena starosti između 75 i 80 godina... »

Beograd planira spektakularan doček Nove godine

Studio B pre 2 sata  
Program za doček Nove godine u Beogradu odvijaće se na više bina, a biće raznovrsnog programa i muzike za sve ukuse, rekla je pomoćnica sekretara za privredu Tijana Maljković gostujući u programu „Beograde, dobro jutro" Studija B.
Program za doček Nove godine u Beogradu odvijaće se na više bina, a biće raznovrsnog programa i muzike za sve ukuse, rekla je pomoćnica sekretara za privredu Tijana Maljković... »

Otvoren Sajam sporta

Studio B pre 2 sata  
Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i gradonačelnik Beograda Siniša Mali svečano su otvorili treći međunarodni Sajam sporta.
Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić i gradonačelnik Beograda Siniša Mali svečano su otvorili treći međunarodni Sajam sporta. Udovičić je poželeo dobrodošlicu građanima i... »

Nagrada za životno delo Puriši Đorđeviću

RTS pre 3 sata  
RTS: Nagrada za životno delo Puriši Đorđeviću
Festival autorskog filma prvi put je dodelio nagradu za životno delo. Laureat je naš najstariji aktivni reditelj i scenarista Puriša Đorđević. U čast doajenu srpskog i jugoslovenskog filma, priređuje se retrospektiva filmova snimljenih od 1953. do 1975. godine, ali i specijalna projekcija njegovog najnovijeg ostvarenja.
Purišino pravo ime Mladomir već ukazuje da je neumorni 90 godišnjak večiti mladić, vedrog duha i neverovatnog stvaralačkog elana. „Dug život baš nije mnogo interesantan. Zato što... »

Kako biste deci objasnili ove stvari iz devedesetih? (FOTO) (VIDEO)

Telegraf pre 3 sata  
Nekima se na pomen devedesetih godina prošlog veka s pravom podigne kosa na glavi - rat, inflacija, redovi za osnovne životne namirnice. A opet, kod onih mlađih javlja se nostalgija za detinjstvom koje su činile zaista male stvari. Ovo je priča o nekima od njih
Nekima se na pomen devedesetih godina prošlog veka s pravom podigne kosa na glavi - rat, inflacija, redovi za osnovne životne namirnice. A opet, kod onih mlađih javlja se... »

Normalizovano grejanje, prijavite ako ipak postoji kvar

Blic pre 3 sata  
Stanari koji žive na Dorćolu i oko Trga Nikole Pašića dobili su grejanje u popodnevnim satima, kažu za "Blic" u "Beogradskim elektranama".
Ukoliko su pojedini stanovi i dalje hladni, podrebno je da stanari prijave kvar, poručili su iz ovog preduzeća. Potrošači koji se snabdevaju iz Toplane Konjarnik dobili su danas... »

Karađorđevići doneli pomoć građanima Obrenovca

Studio B pre 4 sata  
Princ Aleksandar Karađorđević i princeza Katarina isporučili su danas u Obrenovcu pomoć za 60 porodica čiji su domovi stradali u majskim poplavama.
Princ Aleksandar Karađorđević i princeza Katarina isporučili su danas u Obrenovcu pomoć za 60 porodica čiji su domovi stradali u majskim poplavama. Pomoć se sastoji od frižidera,... »

Potresna ispovest bake iz tramvaja: Nekad sam bila ugledna, sad moram da prosim! (FOTO)

Telegraf pre 5 sati  
- Kad padneš u provaliju, radiš sve što možeš da se izvučeš. Prosim jer nemam od čega da živim, penzija mi je mala, sin bolestan - kaže za Telegraf ova divna baka
- Kad padneš u provaliju, radiš sve što možeš da se izvučeš. Prosim jer nemam od čega da živim, penzija mi je mala, sin bolestan - kaže za Telegraf ova divna baka Foto: Milena... »

ULAGANJE U KULTURU: U toku je renoviranje Pozorišta „Boško Buha“

Press pre 7 sati  
Pozorište „Boško Buha“ uskoro bi trebalo da dobije potpuno novi i moderan, ali pre svega, bezbedan enterijer! Saniranje krova je završeno, a na promeni zastarelih elektroinstalacija užurbano se radi.
Pozorište „Boško Buha“ uskoro bi trebalo da dobije potpuno novi i moderan, ali pre svega, bezbedan enterijer! Saniranje krova je završeno, a na promeni zastarelih... »

Od subote do Novog Sada preko Obilaznice

Radio 021 pre 8 sati  
Završena je druga faza radova na petlji "Batajnica", na Obilaznici oko Beograda i u subotu će biti pušten u saobraćaj glavni pravac ka Novom Sadu. Saobraćaj če biti pušten u 14 časova. Reč je o novoizgrađenoj saobraćajnoj traci, dugačkoj 4,7km.... »

Stanari ponovo sprečili postavljanje bazne stanice mobilne telefonije

Studio B pre 7 sati  
Intervenisala je i policija, a jedan od stanara priveden je zbog navodnih pretnji i napada na radnike.
Intervenisala je i policija, a jedan od stanara priveden je zbog navodnih pretnji i napada na radnike. Stanari ulaza u Ratka Mitrovića 162 i Kneza Višeslava 142 ni danas radnicima... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.