Ekonomija, najnovije vesti

Platon, a ne prozak! – Lu Marinof

MojaFirma.rs pre 4 sata
Kako da na bolji način razmišljate o poslu i poslovanju? Da li se nalazite pred dilemom promene u karijeri ili dilemom u ljubavnoj vezi? Pročitajte kako da poboljšate svoj učinak i učinak zaposlenih u vašoj firmi putem treninga ili savetovanja uz... »

Veće interesovanje poljoprivrednika

Danas pre 6 sati
Gradsko veće u Kragujevcu usvojilo je na poslednjoj sednici izmene programa mera podrške ruralnom razvoju, za čiju je realizaciju sada planirano 14 miliona dinara. Zbog većeg interesovanja poljoprivrednika za pojedine mere javila se potreba za... »

Gorivo sve jeftinije

Večernje novosti pre 8 sati
Povoljan kurs dolara i pojeftinjenje sirove nafte na svetskom tržištu obradovali i vozače u Srbiji. Za sedam dana cene benzina i TNG niže za 60 para, a dizela za 70
CENE goriva na benzinskim pumpama u Srbiji su sve niže, a zahvaljujući odnosu dinara prema dolaru, kao i povoljnim vestima koje nam stižu sa svetskih berzi, na kojima sirova nafta... »

Tekstilci iz Makedonije namerni da ulože 1,3 miliona evra

Danas pre 7 sati
Predstavnici makedonske tekstilne Kompanije „MGI“ potpisali sa sa predstavnicima Grada Vranja Memorandum o razumevanju koji predviđa zakup 4.000 kvadratnih metara poslovnog prostora koji se nalazi u režimi Slobodne industrijske zone, a u okviru... »

Štrajk upozorenja u "Fijatu" Kragujevac

Večernje novosti pre 9 sati
Ispred Upravne zgrade održan jednočasovni štrajk upozorenja, zaposleni zahtevaju novi način organizovanja proizvodnje, nadoknade dodatnih troškova i povećanje osnovice zarada
ISPRED Upravne zgrade kompanije "Fijat Krajsler automobili Srbija" u Kragujevcu, održan je u petak jednočasovni štrajk upozorenja Nastavak protesta, kako je nedavno odlučeno na... »

Skandal trese zvornik: Poznata firma pred kolapsom jer bivši vlasnici hoće da otmu 79 miliona evra

Blic pre 9 sati
Veoma uspešna zvornička firma "Alumina", koja se bavi preradom boksita, nalazi se pred kolapsom zbog serije malverzacija bivših litvanskih vlasnika.
Iako je ovo preduzeće u 2016. imalo čist profit od šest miliona evra, zbog spornih potraživanja i neodgovornosti sudova u Republici Srpskoj, "Alumina" je bukvalno sprečena da... »

Aerodrom Niš uvodi let za Cirih

Dnevnik pre 4 sata
BEOGRAD. Aerodorm Nišu uspostavio je saradnju sa švajcarskom avio kompanijom Germanija flu, te će sada na niškom aerodromu postojati novi let do Ciriha.
Generalni direktor Germanija flu, Tobijas Somandin rekao je da ova kompanija već leti na nekoliko destinacija na Balkanu, ali da je Niš izuzetno zanimljiv i atraktivan. "Mnogo... »

Štrajk upozorenja u FIAT-u! Radnici traže veće plate (FOTO)

Ritam grada Kg pre 4 sata
Zaposleni u kompaniji FIAT Krajsler automobili Srbija stupili su danas u jednočasovni štrajk upozorenja, obustavljena je proizvodnja. Radnici, između ostalog, traže povećanje zarada i isplatu bonusa. Ukoliko kompanija ne ispuni te zahteve, najavljen... »

Aerodrom Niš uvodi let za Cirih

RTS pre 4 sata
RTS: Aerodrom Niš uvodi let za Cirih
Aerodrom u Nišu uspostavio je saradnju sa švajcarskom avio-kompanijom "Germanija flu", i sada će na niškom aerodromu postojati novi let do Ciriha.
Generalni direktor avio-kompanije "Germanija flu" Tobijas Somandin rekao je da ova kompanija već leti na nekoliko destinacija na Balkanu, ali da je Niš izuzetno zanimljiv i... »

Fantastične vesti za vozače! Gorivo u Srbiji sve jeftinije - evo i zašto!

BK TV pre 6 sati
Cene goriva na benzinskim pumpama u Srbiji su sve niže, a zahvaljujući odnosu dinara prema dolaru, kao i povoljnim vestima koje nam stižu sa svetskih berzi, na kojima sirova nafta svakodnevno pojeftinjuje, vozači u našoj zemlji imaju razloga za... »

U Fijatu štrajk upozorenja: Žuti karton za Upravu

Mondo pre 6 sati
Samostalni sindikat u fabrici Fijat - Krajsler automobili Srbija (FCA) održao je danas jednočasovni štrajk upozorenja zbog lošeg starta pregovora sa upravom. Poslednje upozorenje u ponedeljak..
Foto: Tanjug/Rade Prelić Radnici da nas nisu radili od 12:30 do 13:30 časova, ali su bili u krugu poslovnog prostora FCA. Ako se ne dogovore... Sindikat je najavio da će "pravi"... »

Gorivo pojeftinilo četiri dinara, vozači očekivali više

Politika pre 6 sati
Cene dizela i tečnog naftnog gasa u Srbiji, u odnosu na region, i dalje su u samom vrhu zbog izuzetno velikih državnih zahvatanja
Maloprodajne cene goriva u Srbiji, šestu nedelju zaredom, nastavljaju da padaju. Od početka ove sedmice litar benzina i tečnog naftnog gasa (TNG), u odnosu na prpteklu nedelju... »

Maline sedam puta skuplje u radnji nego u otkupu

Politika pre 7 sati
I dok u Srbiji traje rat između malinara i hladnjačara, zbog niske otkupne cene maline, u beogradskim supermarketima kilogram tog voća juče je koštao čak sedam puta više nego što trenutno dobijaju proizvođači. Pakovanje malina, od 125 grama, trgovci... »

Vučić: Srbija spremna da sa zemljama Zapadnog Balkana gradi mostove

SEEbiz pre 7 sati
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas liderima Zapadnog Balkana da je Srbija spremna da sa njima gradi mostove preko "provalija prošlosti i da se grade putevi i da zajedno radimo na ekonomskom razvoju".
"Ne moramo da gradimo novu Jugoslaviju, već da radimo za bolje sutra naših siromašnih gradjana", rekao je Vučić i dodao da nema napretka bez mira i stabilnosti. On je rekao da zna... »

Kvadrati u Beogradu skuplji 25 odsto - evo zbog čega

Vesti online pre 7 sati
Tržište nekretnina u Beogradu se oporavlja, primetan je blagi rast cena nekretnina na svim lokacijama u gradu.
Odnos ponude i potražnje je ponovo, nakon svetske ekonomske krize koja je pogodila i ovu oblast, došao na nivo jedan prema jedan. Prema podacima iz drugog polugodišta 2016.... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.