Ekonomija, najnovije vesti

Besplatne aplikacije za više od igre

MojaFirma.rs pre 2 sata
Bez obzira da li ste nepopravljivi romantik ili surovi realnista složićete se sa jednim – olovka i papir su relikt daleke prošlosti poslovnog sveta. Bez dvoumljenja možemo reći da i desktop računaru vreme polako, ali sigurno prolazi. Stalni napredak... »

Počela svetska kampanja turizma Srbije

Danas pre 3 sata
U toku je svetska kampanja turizma Srbije na BBC vorldu i Evrosportu, a poluminutni spot koji prikazuje lepote Srbije emitovaće se šest meseci, 600 puta. To je najveća medijska turistička kampanja dosad, prenosi RTS. Direktorka Turističke... »

ImaginariumRadni dan u Zemlji čuda

MojaFirma.rs pre 4 sata
Kao što smo mnogo puta zaključili razgovarajući sa preduzetnicima iz raznih sfera, serije odbijanja i prepreka na putu do nalaženja regularnog posla mogu da budu put ka velikom uspehu. Pre sedam godina, Tijana Živanović nije imala radno mesto, ali... »

Fišer Kam: Iskoristiti potencijal srpskog tržišta

Večernje novosti pre 6 sati
Ambasadorka Izraela u Srbiji Alona Fišer Kam ocenila je da dve zemlje imaju dobre, prijateljske odnose
Ambasadorka Izraela u Srbiji Alona Fišer Kam ocenila je da dve zemlje imaju dobre, prijateljske odnose, a da na ekonomskom planu postoji veliki potencijal koji tek treba da bude... »

Er Srbija od 29. oktobra suspenduje let za Abu Dabi

Večernje novosti pre 6 sati
Er Srbija je najavila da će u narednim mesecima ojačati svoju mrežu kratkih letova, kao i da će od 29. oktobra suspendovati let za Abu Dabi
BEOGRAD- Er Srbija je najavila da će u narednim mesecima ojačati svoju mrežu kratkih letova, kao i da će od 29. oktobra suspendovati let za Abu Dabi. Er Srbija će, nakon... »

Na licu mesta Neimarska čuda u Grdeličkoj klisuri

Večernje novosti pre 8 sati
Sa graditeljima južnog kraka Koridora 10, koji na složenoj trasi pune dve godine izvode zahtevne radove "kroteći" brda i reke
NI manje trase ni složenijeg posla. Na trasi dugoj oko 26 kilometara, okružen brdima, južni krak Koridora 10 se poslednje dve godine bukvalno provlači kroz Grdeličku klisuru.... »

U zoni evra najviše kredita od krize 2009.

Radio 021 pre 3 sata
Banke u evrozoni su u martu odobrile najviše kredita domaćinstvima od krize 2009. godine.
Kreditiranje kompanija je takođe poraslo po većoj stopi od očekivane, pokazali su objavljeni podaci Evropske centralne banke (ECB). Kreditiranje domaćinstava u 19-članom bloku je... »

Povećan promet na Aerodromu Nikola Tesla

Radio 021 pre 3 sata
Rast ukupnog prometa avio-saobraćaja na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" uticao je i na rast poslovnih prihoda.
U 2016. su uvećani za pet odsto u odnosu na lane, a ostvarena je neto dobit od 3,19 milijardi dinara, izjavio je danas v.d. generalnog direktora aerodroma Saša Vlaisavljević.... »

Novi momenti: Er Srbija gasi liniju za Abu Dabi i sužava sedišta

BizLife pre 6 sati
Foto: Beta Nacionalna avio-kompanija Er Srbija nakon razmatranja petogodišnjeg biznis plana ojačaće mrežu kratkih letova i fokusirati se na letove ka evropskim tržištima, a od 29. oktobra neće leteti za Abu Dabi. Er Srbija će opremiti svoje avione... »

Naopak i uranak: Na Zlatiboru akcija, a roštilj ispred parlamenta

BizLife pre 6 sati
Po svemu sudeći, prvomajski Uranak u Srbiji biće sve samo ne običan. Dok na Zlatiboru akcijaši „urane“ u radnu akciju na izgradnji žičare, u Beogradu će demonstranti Praznik rada obeležiti ispred Narodne skupštine. Učesnici protesta „Protiv... »

Ahmeti: Rešeni smo da produžimo sa procesom konstitusanja nove vlade

Novi magazin pre 6 sati
Izbor Talata Džaferija za predsednika Sobranja Makedonije je legitiman i za to imamo podršku SAD, izjavio je danas lider Demokratske unije za integracije (DUI) Ali Ahmeti, nakon susreta sa visokim funkcionerom američkog Stejt departmenta Hojt Brajan Jiem
Ahmeti, čija je stranka deo nove parlamentarne većine u Makedoniji koju predvodi SDSM, istakao je da je ta najveća strana Albanca u Makedoniji rešena produži sa procesom... »

Luka Ploče: Neto dobit u prvom kvartalu pala 28,9%

SEEbiz pre 8 sati
PLOČE - Grupa Luke Ploče u prvom tromjesečju 2017. godine ostvarila je neto dobit od 307.000 kuna što je 28,9 posto manje nego u istom lanjskom razdoblju.
Ukupni prihodi iznosili su 61,5 milijuna kuna i bili su deset milijuna kuna veći nego u prvom tromjesečju 2016. U prihodima od prodaje od 61,56 milijuna kuna su prihodi od lučkih... »

Ingra: Inozemni poslovi zaslužni za uzlet prihoda i dobiti

SEEbiz pre 9 sati
ZAGREB - Operativna dobit Ingre prije poreza i kamata (EBIT) u prbvom tromjesečju iznosi 10 milijuna kuna dok je u prethodnom razdoblju ostvaren gubitak prije kamata i poreza u iznosu od milijun kuna. Neto rezultat razdoblja iznosi 10 milijuna kuna dok je u prethodnom razdoblju iznosio 0,06 milijuna kuna.
Ukupni prihodi porasli su za 47% u odnosu na prvi kvartal 2016. godine te iznose 47 milijuna kuna. Prihodi od prodaje Ingra Grupe iznose 25 milijuna kuna i veći su za 127% u... »

Promene u Er Srbiji: Ne leti se za Abu Dabi, Uža sedišta za povećanje kapaciteta

Kurir pre 8 sati
BEOGRAD - Nacionalna aviokompanija Er Srbija saopštila je u nedelju da će nakon razmatranja petogodišnjeg biznis plana, ojačati mrežu kratkih letova i fokusirati se na letove ka evropskim tržištima i da od 29. oktobra neće leteti za Abu Dabi.
Er Srbija će opremiti svoje avione Erbas A319 i A320 užim sedištima da bi povećala kapacitete i iskorišćenost aviona, navodi se u saopštenju. Kompanija navodi da će suspendovati... »

Politikolog Zoran Stojiljković: Partije su okupirale državu, vlada sistem partijskog kapitalizma

Kurir pre 8 sati
BEOGRAD - Profesor na Fakultetu političkih nauka i predsednik Ujedinjenih granskih sindikata Nezavisnost Zoran Stojiljković ocenio je, povodom 1. maja - Praznika rada, da je za mnoge zaposlene u Srbiji pojam tri osmicepostao neka vrsta bajke ili basne o dobrom životu.
"Nažalost, sada za Prvi maj, ovde ćemo ponovo imati užasno aktuelne one "tri osmice" za koje se radnički pokret zalagao krajem 19. veka i kada je napravljena prva prosava Prvog... »

Dačić: Nije mi cilj da budem premijer

Danas  pre 4 sata  još 1 povezana

Vrele Gume test: Peugeot 5008 1.6 THP/165 EAT6 GT-Line

Auto blog  pre 4 sata  još 1 povezana

Razdor među Francuzima uoči drugog kruga izbora

Blic  pre 6 sati  još 1 povezana

Pucnjava u sali za fudbal, teško ranjen mladić

Danas  pre 5 sati  još 1 povezana
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.