Hronika, najnovije vesti

Tijana Jurić u Mađarskoj?

Politika pre 3 minuta  
BAJMOK – Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je danas da postoje ozbiljne indicije da je osoba koja liči na Tijanu Jurić iz Subotice, koja je nestala u noći između 25. i 26. jula, viđena u Mađarskoj. Kako prenosi RTS, Stefanović je to rekao... »

Nestala Tijana je u Mađarskoj, možda oteta?

Mondo pre 3 minuta  
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i direktor policije Milorad Veljović u Bajmoku na sastanku sa mađarskim policajcima o nestanku Tijane Jurić.
Ima indicija da je osoba koja liči na Tijanu Jurić viđena u Mađarskoj, rekao je ministar policije Nebojša Stefanović posle sastanka sa mađarskim kolegama u Bajmoku, javlja RTS.... »

Davinić uslovno osuđen na osam meseci zatvora

Akter pre 3 minuta  
Apelacioni sud u Beogradu izrekao je osuđuću presudu nekadasnjem ministru odbrane Srbije i Crne Gore Prvoslavu Daniviću
Davinić je osuđen uslovno na osam meseci zatvora s rokom provere od tri godine jer je 2005. godine Crnoj Gori nezakonito poklonio vojni brod barkasa vredan oko 50.000 dolara. Iako... »

Obustavljeno suđenje Dunjiću

Akter pre 3 minuta  
Apelacioni sud u u Beogradu obustavio je zbog smrti postupak protiv jednog od vođa navijača "Crvene Zvezde" Velibora Dunjića, koji je bio osuđen zbog napada na lidera LDP-a Čedomira Jovanovića
Istom odlukom Apelacioni sud je ukinuo prvostepenu presudu kojom je Leo Petrović bio osuđen na šest meseci zatvora, uslovno na dve godine, zbog nasilničkog ponašanja prema... »

Stefanović: Tijanin telefon poslednji put detektovan blizu mađarske granice

Blic pre 13 minuta  
Ima ozbiljnih indicija da je osoba koja liči na Tijanu Jurić viđena u Mađarskoj, rekao je u Bajmoku ministar policije Nebojša Stefanović, posle sastanka sa predstavnicima mađarske policije.
Stefanović je, takođe, rekao da je signal mobilnog telefona Tijane Jurić poslednji put "detektovan" dva kilometra od graničnog prelaza prema Mađarskoj. Stefanović je, nakon... »

Tijana Jurić u Mađarskoj?

RTS pre 30 minuta  
RTS: Tijana Jurić u Mađarskoj?
Ima ozbiljnih indicija da je osoba koja liči na Tijanu Jurić viđena u Mađarskoj, rekao je u Bajmoku ministar policije Nebojša Stefanović, posle sastanka sa predstavnicima mađarske policije.
Stefanović je, takođe, rekao da je signal mobilnog telefona Tijane Jurić poslednji put "detektovan" dva kilometra od graničnog prelaza prema Mađarskoj, kao i da "ima ozbiljnih... »

NA TRAGU DEVOJČICI Tijana Jurić u Mađarskoj?

Večernje novosti pre 18 minuta  
Ima ozbiljnih indicija da je osoba koja liči na Tijanu Jurić viđena u Mađarskoj, rekao je u Bajmoku ministar policije Nebojša Stefanović
Ima ozbiljnih indicija da je osoba koja liči na Tijanu Jurić viđena u Mađarskoj, rekao je u Bajmoku ministar policije Nebojša Stefanović, posle sastanka sa predstavnicima mađarske... »

Uhapšen akter neuspele pljačke menjačnice „Skaj“

Šumadija press pre 53 minuta  
Tom prilikom radnici menjačnice je, prilikom suprotstavljanja, napadač zadao više udaraca pištoljem u predelu glave, zbog čega je ona zadobila tešku telesnu povredu. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela razbojništvo u pokušaju i... »

Karadžić opet traži novo suđenje

RTS pre 1 sat  
RTS: Karadžić opet traži novo suđenje
Bivši predsednik Republike Srpske Radovan Karadžić, koji je pred Haškim tribunalom optužen za ratne zločine i genocid u BiH, drugi put je zatražio novo suđenje.
Karadžić je naveo da traži ponavljanje sudskog postupka jer smatra da je tužilaštvo u više navrata prekršilo svoje obaveze i nije odbrani dostavilo sve izjave svedoka i druga... »

Hapšenje zbog pokušaja pljačke menjačnice

RTS pre 30 minuta  
RTS: Hapšenje zbog pokušaja pljačke menjačnice
Kragujevačka policija je uhapsila osobu za koju se sumnja da je 1. jula, u Zmaj Jovinoj ulici u Kragujevcu, uz pretnju vatrenim oružjem, pokušala da opljačka menjačnicu "Skaj".
Tom prilikom radnici menjačnice je, prilikom suprotstavljanja, napadač zadao više udaraca pištoljem u predelu glave, zbog čega je ona zadobila tešku telesnu povredu. Zbog... »

Potraga Za Tijanom: Ministar Stefanović u Bajmoku!

Telegraf pre 45 minuta  
Prvi čovek MUP-a i direktor policije Milorad Veljović na licu mesta se informišu o toku istrage o nestaloj devojčici
Prvi čovek MUP-a i direktor policije Milorad Veljović na licu mesta se informišu o toku istrage o nestaloj devojčici Foto: Tanjug/Sava Radovanović Ministar unutrašnjih poslova... »

Nestala Devojčica: Stefanović: Tijana je u Mađarskoj?

Telegraf pre 13 minuta  
Ministar policije Nebojša Stefanović je rekao da je signal mobilnog telefona Tijane Jurić poslednji put "detektovan" dva kilometra od graničnog prelaza prema Mađarskoj, kao i da "ima ozbiljnih indicija da je osoba koja liči na Tijanu Jurić viđena u Mađarskoj"
Ministar policije Nebojša Stefanović je rekao da je signal mobilnog telefona Tijane Jurić poslednji put "detektovan" dva kilometra od graničnog prelaza prema Mađarskoj, kao i da... »

Direktor škole osuđen zbog primanja mita

RTS pre 30 minuta  
RTS: Direktor škole osuđen zbog primanja mita
Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na šest meseci kućnog zatvora Slavišu Perića (42) direktora Osnovne škole "Vožd Karađorđe" u Vodnju kod Smederava, jer je primio mito od 1.500 evra da bi u toj obrazovnoj ustanovi zaposlio profesorku geografije.
Zbog davanja mita na tri meseca zatvora s rokom provere od dve godine uslovno je osuđen Nermin Jusufović, očuh profesorke koju je Slaviša Perić zaposlio, prenosi Tanjug.... »

Nastavak suđenja Šariću

Akter pre 37 minuta  
Pred Specijalnim sudom u Beogradu danas će biti nastavljeno suđenje Darku Šariću i njegovim saradnicima koji se terete za pranje 22 miliona evra u Srbiji
U dosadašnjem toku postupka, Šarić je negirao navode u optužnici, ali još nije u celosti izneo odbranu. On je u pritvoru od 18. marta, kada je uhapsen posle četiri i po godine... »

Beograd: Mladić uboden nožem

Akter pre 52 minuta  
Tokom noći u Beogradu se dogodio saobraćajni udes u kojem su povređene dve osobe, od kojih jedna teže, a jedan mladić je uboden nožem, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura
Mladić star oko 19 godina je oko 00.10 časova u Ulici Svetozara Radojčića na Zvezdari zadobio ubodnu ranu u predelu između lopatica, rekla je Macura. Mladić je, prema prvim... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.