Hronika, najnovije vesti

Odloženo suđenje za ubistvo hirurga

RTS pre 27 minuta  
RTS: Odloženo suđenje za ubistvo hirurga
Zbog nedolaska jednog svedoka, odloženo suđenje sedamdesetšestogodišnjem Budimiru Milosavljeviću iz Kraljeva, osumnjičenom da je 4. maja hicima iz pištolja usmrtio hirurga Slobodana Lukića.
Suđenje Budimiru Milosavljeviću je odloženo za 17. septembar, kada će se doneti i konačna odluka, potvrdila je za RTS sudija Višeg suda u Kraljevu Dragica Pančić. Glavni pretres... »

Preševo, emigranti iz Sirije otkriveni u vozu

RTS pre 27 minuta  
RTS: Preševo, emigranti iz Sirije otkriveni u vozu
Carinici na železničkom graničnom prelazu Preševo sprečili su petoricu državljana Sirije da nelegalno pređu granicu, saopštila je Uprava carina.
Kako se navodi u saopštenju, u večernjim satima 1. septembra, na ulazu u Srbiju, pristigao je tranzitni teretni voz sa 16 praznih vagona, koji se kretao na relaciji Makedonija -... »

Rešeno ubistvo u Batočini

Mondo pre 19 minuta  
Policija uhapsila S. S. (36) iz Kragujevca zbog sumnje da je izvršio ubistvo B. K. (62) iz Badnjevaca kod Batočine.
Načelnik Policijske uprave u Kragujevcu Goran Živković izjavio je danas Tajugu da je ubijeni B.K. (62) iz Badnjevca kod Batočine zadobio povredu na temenu glave usled koje je... »

Brutalno: Usmrtio taksistu kamenom nakon svađe!

Telegraf pre 12 minuta  
Nakon što je usmrtio taksistu udarcima kamenom po glavi, ubica je kamen bacio u njivu, ali ga je policija pronašla
Nakon što je usmrtio taksistu udarcima kamenom po glavi, ubica je kamen bacio u njivu, ali ga je policija pronašla Foto-ilustracija: AP/Tanjug, Foter/Flickr/Great Beyond Muškarac... »

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Badnjevcu

Akter pre 12 minuta  
Kragujevačka kriminalistička policija uhapsila je S.S.(36) iz Kragujevca zbog sumnje da je ubila B.K.(62) iz Badnjevca kod Batočine, saopštila je danas policija
Kako je navedeno u saopštenju, 30. avgusta ove godine u popodnevnim satima na lokalnom putu u selu Badnjevac pronađeno je beživotno telo B.K., a tokom uviđaja uočene su povrede u... »

Aerodrom u Lugansku uništen

Akter pre 12 minuta  
Aerodrom u Lugansku razrušen je, javili su danas ukrajinski i ruski elektronski mediji, pozivajući se na luganske vlasti
Vršilac dužnosti načelnika oblasne administracije Irina Verigina izjavila je da ne postoji mogućnost sletanja aviona, jer je pista uništena. U ponedeljak je predstavnik... »

Zbog šverca cigareta uhapšena 21 osoba

Akter pre 12 minuta  
U Republici Srpskoj, u okviru akcije sprečavanja šverca cigareta, uhapšeno je 14 osoba dok će izveštaj o počinjenom krivičnom delu biti podnesen protiv 22 lica
U Hrvatskoj je istovremeno uhapšeno sedam lica, u okviru iste akcije, koju, pod nazivom "Džoker", sprovodi MUP RS u saradnju sa MUP-om Hrvatske. Svi se sumnjiče za krijumčarenje... »

U vozu otkrivena petorica Sirijaca

Mondo pre 29 minuta  
Carinici na železničkom graničnom prelazu Preševo sprečili su petoricu državljana Sirije da nelegalno pređu granicu, saopštila je danas Uprava carina.
Kako se navodi u saopštenju, u večernjim satima 1. septembra, na ulazu u Srbiju, pristigao je tranzitni teretni voz sa 16 praznih vagona, koji se kretao na relaciji Makedonija -... »

NATO limitiran u odgovoru na ukrajinsku krizu

Akter pre 13 minuta  
Lideri zapadnih zemalja planiraju da pokažu snažno jedinstvo na samitu NATO-a u Velsu u vezi sa odgovorom na "rusku agresiju na Ukrajinu"
Ali opcije koje imaju na raspolaganju su ograničene s obzirom na nedostatak političkog konsenzusa oko direktne intervencije, ocenjuje danas AFP. Planirano razmeštanje nekoliko... »

Težak Zločin U Rači: Taksista kamenom ubio penzionera!

Kurir pre 12 minuta  
RAČA - Kragujevačka kriminalistička policija uhapsila je taksistu S.S.(36) iz Kragujevca zbog sumnje da je kamenom ubio B.K. (62) iz Badnjevca kod Batočine. Kako se saznaje, nakon izvršenog ubistva, napadač je kamen, koji je policija kasnije... »

BRUTALAN ZLOČIN Kamenom ubio taksistu

Blic pre 1 sat  
Kragujevačka policija uhapsila je S. S. (36) iz Kragujevca jer je nakon kratke svađe, kamenom ubio taksistu B. K. (62), saznaje "Blic".
Ubistvo se dogodilo u selu Badnjevac nedaleko od Rače kod Kragujevca. Osumnjičeni za ubistvo je priveden i određeno mu je zadržavanje. Nakon što je taksistu usmrtio udarcima... »

Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Badnjevcu

Press pre 1 sat  
Kragujevačka kriminalistička policija uhapsila je S.S.(36) iz Kragujevca zbog sumnje da je ubila B.K.(62) iz Badnjevca kod Batočine, saopštila je danas policija.
Kragujevačka kriminalistička policija uhapsila je S.S.(36) iz Kragujevca zbog sumnje da je ubila B.K.(62) iz Badnjevca kod Batočine, saopštila je danas policija. Kako je navedeno... »

Tužilaštvo informacije o Sonmezu dostavilo Euleksu

Beta pre 55 minuta  
BEOGRAD, 2. septembra 2014. (Beta) - Tužilaštvo za ratne zločine Srbije dostavilo je Džonatanu Ratelu, glavnom tužiocu Euleksa, sve infomacije kojima raspolaže o turskom lekaru Jusufu Sonmezu, nakon što ga je lociralo prošle nedelje, saopštilo je u... »

Čoka: Doboški festival od 5. do 7. septembra

Radio 021 pre 1 sat  
Međunarodni, deveti po redu festival dobošara "Daje se na znanje" održaće se od 5. do 7. septembra u Čoki. Organizatori Festivala, Kulturno-istorijsko udruženje "Čokanski dobošari" i Udruženje građana "Razvoj sela", pripremili su raznovrstan program... »

Batočina: Taksista ubio čoveka!

Večernje novosti pre 1 sat  
Kragujevačka kriminalistička policija uhapsila je S.S.(36) iz Kragujevca zbog sumnje da je ubio B.K.(62) iz Badnjevca kod Batočine
KRAGUJEVAC -Kragujevačka kriminalistička policija uhapsila je S.S.(36) iz Kragujevca zbog sumnje da je ubio B.K.(62) iz Badnjevca kod Batočine, saopštila je danas policija. Kako... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.