Hronika, najnovije vesti

Dvoje uhapšeno naposredno nakon pljačke banke

RTS pre 7 minuta  
RTS: Dvoje uhapšeno naposredno nakon pljačke banke
Policija je uhapsila dve osobe, neposredno nakon razbojništva u "Hipo Alpe Adrija" banci u Beogradu, zbog sumnje da su izvršili to krivično delo i oni će uz krivičnu prijavu biti privedeni Višem javnom tužilaštvu, saopštio je MUP.
Kako se navodi, uhapšni su S. Š. (27) i D. S. (28) iz Beograda, zbog sumnje da su uz pretnju pištoljem, od zaposlenih oduzeli novac u vrednosti 13.000 evra i 1.500.000 dinara.... »

Pametni satovi više ometaju tokom vožnje

Radio 021 pre 4 minuta  
Procenjuje se da je u SAD prodato više od 10 miliona pametnih satova do sada i u skladu sa tim raste zabrinutost nacionalnog saveta za bezbednost da će vozači preko pametnih satova imati još jedan ometajući faktor kada su u saobraćaju. Mobilni... »

Malo dilovao drogu, malo TNT i municiju

Mondo pre 4 minuta  
Otkriveno je da R.Đ. poseduje 16 grama amfetamina, tablete "ekstazija", digitalna vagu za precizno merenje, opremu za pakovanje droge, kilogram eksploziva TNT, okvir za automatsku pušku i 12 komada municije različitog kalibra. Sa R.Đ. u stanu je... »

Uhapšene dve osobe zbog pljačke banke

Akter pre 4 minuta  
Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da je policija uhapsila dve osobe zbog sumnje da su opljačkale ekspozituru "Hipo Alpe Adrija" banke u Beogradu
Policija je uhapsila S.Š. (27) i D.S. (28) iz Beograda zbog sumnje da su 27. maja, uz pretnju pištoljem, od zaposlenih uzeli 13.000 evra i 1,5 miliona dinara. Pored tog krivičnog... »

Uhapšeni zbog pljačke "Hipo Alpe Adrija" banke

Studio B pre 4 minuta  
Policija je uhapsila dve osobe, neposredno nakon razbojništva u "Hipo Alpe Adrija" banci u Beogradu, zbog sumnje da su izvršili to krivično delo.
Policija je uhapsila dve osobe, neposredno nakon razbojništva u "Hipo Alpe Adrija" banci u Beogradu, zbog sumnje da su izvršili to krivično delo. Kako se navodi, uhapšni su S.Š.... »

Bramerc traži da se sa naloga o Šešeljevom vraćanju u Hag skine „strogo poverljivo”

Politika pre 1 sat  
Žalbeno veće Haškog tribunala poslalo je juče Vladi Republike Srbije hitan zahtev tamošnjeg tužilaštva da detalji odluke o vraćanju lidera radikalne stranke Vojislava Šešelja u pritvor više ne budu tajni, saznaje „Politika”. Svoju odluku, kako... »

Uhapšen zbog četiri razbojništva i tri krađe

Blic pre 59 minuta  
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici uhapsili su S.P. (24) zbog osnovane sumnje da je od februara do maja izvršio četiri razbojništva, provalu i tri krađe.
Osumnjičeni se tereti da je na području Sremske Mitrovice fizički napao jednog 77-godišnjaka u njegovoj kući i oteo mu oko 1.400 evra, a od radnice jedne prodavnice dnevni pazar,... »

Novosađanka zarađivala od iznajmljivanja stanova migrantima

Blic pre 1 sat  
Protiv jedne Novosađanke (21) policija je danas podnela krivičnu prijavu, zbog sumnje da je pomagala krijumčarenje ljudi tako što je iznajmljivala stanove za ilegalne migrante, saopštila je danas policija.
Kako se navodi u saopštenju, devojka je osumnjičena da je iznajmljivala stanove za ilegalne migrante iz Tunisa, Avganistana i Sirije, i tako im omogućavala nedozvoljeni boravak u... »

Uhapšeni pljačkaši koji su pokrali "Hipo Alpe Adria" banku

Blic pre 28 minuta  
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su dve osobe, neposredno nakon razbojništva u „Hipo Alpe Adrija“ banci u Beogradu, zbog sumnje da su izvršili to krivično delo.
Policijski službenici uhapsili su S.Š. (1988) i D.S. (1987) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo u ekspozituri „Hipo Alpe Adrija“... »

Uhapšene dve osobe zbog pljačke banke

Novi magazin pre 28 minuta  
Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da je policija uhapsila dve osobe zbog sumnje da su opljačkale ekspozituru "Hipo Alpe Adrija" banke u Beogradu.
Policija je uhapsila S.Š. (27) i D.S. (28) iz Beograda zbog sumnje da su 27. maja, uz pretnju pištoljem, od zaposlenih uzeli 13.000 evra i 1,5 miliona dinara. Pored tog krivičnog... »

Uhapšen zbog droge i oružja, sa kilogram TNT-a

RTS pre 36 minuta  
RTS: Uhapšen zbog droge i oružja, sa kilogram TNT-a
Policija je u Novom Sadu uhapsila mladića (27) zbog sumnje da je prodavao drogu i nedozvoljeno držao oružje i eksploziv, a u njegovom stanu je pronađen i kilogram TNT-a, saopštila je policija.
Pretresom stana koji R. Đ. koristi, policija je pronašla oko 16 grama supstance za koju se sumnja da je amfetamin, zatim tablete, digitalnu vagu za precizno merenje i opremu za... »

U stanu narko dilera kilogram TNT-a

RTV pre 24 minuta  
RTV: U stanu narko dilera kilogram TNT-a
NOVI SAD - Policija je u Novom Sadu uhapsila mladića (27) zbog sumnje da je prodavao drogu i nedozvoljeno držao oružje i eksploziv, a u njegovom stanu je pronađen i kilogram TNT-a, saopštila je danas policija.
Pretresom stana koji R.Đ. koristi, policija je pronašla oko 16 grama supstance za koju se sumnja da je amfetamin, zatim tablete, digitalnu vagu za precizno merenje i opremu za... »

Uhapšeni zbog lekova pronađenih nakon udesa

Južne vesti pre 14 minuta  
Nakon što su autom sleteli sa puta, policija je pored vozila pronašla kesu sa lekovima koji se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci, zbog čega su uhapšeni Švajcarac i 41-godišnji Prokupčanin koji su bili u autu.
Pored vozila „Hjundai“ beogradske registracije policija je pronašla kesu u kojoj je bilo 10 kutija sa 880 tableta „Flormidala“ i plastičnu kutiju sa 96 drugih tableta koje će biti... »

Prijava protiv Novosađanke zbog krijumčarenja ljudi

Dnevnik pre 54 minuta  
Pripadnici MUP-a podneli su krivičnu prijavu protiv Novosađanke (21) zbog osnovane sumnje da je učinila krivično delo nedozvoljen prelazak državne granice
i krujumčarenje ljudi, saopštila je danas Policijska uprava u Novom sadu. Novosađanka se tereti da je iznajmljivala stanove za ilegalne migrante, državljane Tunisa, Avganistana i... »

Nastavlja se nabavka aparata za zračenje

Radio 021 pre 1 sat  
Republička komisija za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki četvrti put je potvrdila da Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine sprovodi postupak javne nabavke linearnih akceleratora sa radiološkom opremom u skladu sa zakonom, poručuju iz... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.