Hronika, najnovije vesti

U Srbiji u porodičnom nasilju ubijeno 27 žena

Blic pre 1 sat  
U Srbiji je prošle godine ubijeno 27 žena u porodično-partnerskom nasilju, saopšteno je iz organizacije Mreža "Žena protiv nasilja".
Prema podacima do kojih je ta organizacija došla na osnovu analiza novinskih tekstova, 11 žena ubio je suprug, pet bivši suprug, pet partner, a tri sin, prenose beogradski mediji.... »

MUP zaplenio cigarete u vrednosti četiri miliona dinara

Blic pre 2 sata  
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova zaplenili su 2.000 paklica cigareta marke "rojal" i 2.000 paklica cigareta marke "brant", saopšteno je danas iz MUP-a.
Kako je navedeno, vrednost oduzete robe iznosi oko 4.000.000 dinara, a cigarete bez potrebne prateće dokumentacije pronađene su vozilu crnogorskog državljanina. Policija je... »

Sahranjeni Ivana i Safet, nastradali u Zlatarskom jezeru

Večernje novosti pre 1 sat  
Na grobljima Zebuđa i Oborci u selu Ivanju u petak su rodbina, komšije, prijatelji i sugrađani ispratili Ivanu Rakonjac i Safeta Planića
NA grobljima Zebuđa i Oborci u selu Ivanju u petak su rodbina, komšije, prijatelji i sugrađani ispratili na večni počinak Ivanu Rakonjac (27), direktora i Safeta Planića (48),... »

Aranđelovac: Sahranjen radnik benzinske pumpe, ubijen zbog 200 dinara

Večernje novosti pre 1 sat  
Na gradskom groblju Risovača u petak je sahranjen Igor Mitić (31), koji je u sredu uveče ubijen na radnom mestu na benzinskoj pumpi u selu Bukovik
NA gradskom groblju Risovača u petak je sahranjen Igor Mitić (31), koji je u sredu uveče ubijen na svom radnom mestu na benzinskoj pumpi u selu Bukovik kod Aranđelovca. Od... »

Niš: Maloletniku pet godina za ubistvo mladića

Večernje novosti pre 1 sat  
Sudija za maloletnike suda u Nišu osudio I. S. (17) na pet godina zatvora zbog ubistva Nenada Jovanovića (19) maja prošle godine
NIŠ - Sudija za maloletnike Višeg suda izrekao je nepravosnažnu presudu od pet godina zatvora I. S. (17) iz Niša, zbog ubistva Nenada Jovanovića (19) maja prošle godine. Vaspitne... »

POLICAJAC JAVLJAO DILERIMA ZA HAPŠENJE: Uhapšen pripadnik MUP iz Lazarevca!

Press pre 3 sata  
Pored njega, uhapšeno je još 11 dilera i šest osoba zbog posedovanja droge. Policija je akciju pripremala nekoliko meseci tokom kojih su svi osumnjičeni praćeni
Pored njega, uhapšeno je još 11 dilera i šest osoba zbog posedovanja droge. Policija je akciju pripremala nekoliko meseci tokom kojih su svi osumnjičeni praćeni Lazarevački... »

Suđenje Dušku Šariću i Jovici Lončaru: Darko Šarić da svedoči

Večernje novosti pre 3 sata  
U Bijelom Polju počelo suđenje Dušku Šariću i Jovici Lončaru za krivično delo pranja novca. Negirali krivicu, traže da iskaz da Darko šarić. To će biti krucijalni dokaz da su optuženi nevini
BIJELO POLjE - Nisam počinio bilo kakvo krivično delo. Tri i po godine sam proveo nevin u pritvoru, kao što se danas potpuno nevin nalazim na optuženičkoj klupi. U pitanju je... »

Suđenje Dušku Šariću i Jovici Lončaru: Darko Šarić da svedoči

Press pre 3 sata  
Nisam počinio bilo kakvo krivično delo. Tri i po godine sam proveo nevin u pritvoru, kao što se danas potpuno nevin nalazim na optuženičkoj klupi. U pitanju je iskonstruisan proces, jer je neko želeo da budem u zatvoru. Biće dokazano i tokom ponovnog postupka da nisam kriv.
Nisam počinio bilo kakvo krivično delo. Tri i po godine sam proveo nevin u pritvoru, kao što se danas potpuno nevin nalazim na optuženičkoj klupi. U pitanju je iskonstruisan... »

Slovačka zatražila od Srbije da izruči osuđenog Slovaka

Blic pre 3 sata  
Slovačka je zatražila danas od Srbije da joj izruči slovačkog državljanina Františeka Matika, osuđenog u domovini na 11 godina zatvora za prevaru koja je dovela do kraha finansijske kompanije BMG Invest.
Matika je na osnovu poternice interpola uhapsila srpska policija u sredu u Vojvodini. Slovačka je u saradnji s Interpolom tragala bez uspeha za Matikom čitavih 13 godina, a u... »

Uhapšen zbog krađe 65 mobilnih telefona

Blic pre 4 sata  
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su R.H. (1984) iz Novog Pazara, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo teške krađe, saopšteno je danas iz MUP-a.
Kako je navedeno u saopštenju, R.H. se tereti da je 20. januara otuđio 65 mobilnih telefona iz servisa za mobilne telefone u Novom Pazaru, a policija je prilikom pretresa stana... »

Policajac odavao tajne dilerima iz Lazarevca

Blic pre 5 sati  
Lazarevački policajac Predrag C. (56), zvani Peđa, nije samo dilerima govorio kada će protiv njih početi akcije, već je i prodavao drogu.
Policajac je uhapšen juče ujutru u velikoj akciji protiv uličnih dilera u Lazarevcu. Pored njega, uhapšeno je još 11 dilera i šest osoba zbog posedovanja droge. Policija je akciju... »

Goran Perčević pušten iz pritvora da se brani sa slobode

Press pre 5 sati  
Vlasnik "Interkomerca" Goran Perčević pušten je večeras iz pritvora Okružnog zatvora u Beogradu da se brani sa slobode, shodno odluci Višeg suda u Beogradu, rečeno je Tanjugu u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija.
Vlasnik "Interkomerca" Goran Perčević pušten je večeras iz pritvora Okružnog zatvora u Beogradu da se brani sa slobode, shodno odluci Višeg suda u Beogradu, rečeno je Tanjugu u... »

Prijava zbog utaje poreza

Akter pre 2 minuta  
Krivične prijave su podnete protiv dve osobe u Jagodini zbog utaje poreza, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova
U saopštenju se kaže da su pripadnici MUP i Poreske policije podneli krivičnu prijavu Osnovnom javnom tužilaštvu u Jagodini protiv neimenovanog muškarca iz Jagodine zbog osnova... »

Uhapšen zbog prodaje droge

Akter pre 2 minuta  
Pripadnici MUP-a Srbije uhapsili su I.O. (24) zbog prodaje narkotika i zaplenili heroin u vrednosti od oko 500.000 dinara
Prilikom pretresa, policija je kod osumnjičenog pronašla paketić u kojem je bilo 200 grama heroina. "Takođe, na otvorenom prostoru u Glamočkoj ulici, na mestu gde je I.O odveo... »

Tužilaštvo: Zatvor za Glavaša

Akter pre 2 minuta  
Posle ukidanja pravosnažne presude na snazi je nepravosnažna presuda kojom je bio osuđen na desetogodišnju kaznu zatvora
Tužilaštvo u Zagrebu zatražilo je od suda da odredi istražni zatvor za Branimira Glavaša jer mu je sada na snazi nepravosnažna presuda kojom je zbog ratnog zločina u Osijeku... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.