Hronika, najnovije vesti

Majka Ivane Bodrožić: Mitrović i moja ćerka bili su u velikoj ljubavi!

Press pre 6 minuta  
Pošto je ona Mitroviću mnogo značila, on i ja zajedno radimo na tome da se što pre otkrije Ivin ubica.
Pošto je ona Mitroviću mnogo značila, on i ja zajedno radimo na tome da se što pre otkrije Ivin ubica. Među njima je postojala velika ljubav, kakvu u životu nisam videla, rekla je... »

Kosmajcu privremeno oduzeto 14 zgrada i kuća, sportska hala i hotel!

Alo pre 16 minuta  
Alo: Kosmajcu privremeno oduzeto 14 zgrada i kuća, sportska hala i hotel!
Od Dragoslava Kosmajca (61), osumnjičenog za poresku utaju, prevaru i falsifikate, privremeno je oduzeto 14 zgrada i kuća, sportska hala, hotel...
Dragoslav Kosmajac Osim centralnog zdanja u Žabljačkoj ulici na Zvezdari, gde je živeo sa suprugom i sinom u vili na placu od 10,4 ara s pomoćnim zgrada i bazenom, oduzeti su i... »

Metalnom šipkom napadnut odbornik BDZ u Novom Pazaru

Blic pre 1 sat  
Odbornika u skupštini grada Novog Pazara Šerifa Marukića sinoć je metalnom šipkom napala nepoznata osoba maskirana fantomkom na glavi.
Napad se desio oko 21 sat, kada je Marukića, generalnog sekretara "Bošnjačke demokratske zajednice (BDZ) Emir Elfić" i odbornika u lokalnom parlamentu, nakon posete rođacima pri... »

Metalnom šipkom pretučen odbornik u Pazaru

Mondo pre 32 minuta  
Odbornika u Skupštini grada Novog Pazara Šerifa Marukića sinoć je metalnom šipkom napala nepoznata osoba koja je nosila “fantomku”.
Do napada je došlo oko 21 sata, kada je Marukića, generalnog sekretara "Bošnjačke demokratske zajednice (BDZ) Emir Elfić" i odbornika u lokalnom parlamentu, nakon posete rođacima... »

Porodica nastradale devojčice danas svedoči o nesreći

Večernje novosti pre 1 sat  
TRAGEDIJA U RESNIKU Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu započeće saslušanje svih osoba koje su se nalazile u porodičnoj kući, kada je Elenu Krsmanović nehotice, iz očeve lovačke puške, ubio rođeni brat Filip
DRUGO osnovno tužilaštvo u Beogradu, kako je potvrđeno „Novostima“, započeće saslušanje, u svojstvu svedoka, svih osoba koje su se prošle nedelje... »

Tragedija U Resniku: Porodica nastradale Elene svedoče o nesreći

Kurir pre 1 sat  
BEOGRAD - Drugo osnovno tužilaštvo u Beogradu, započeće saslušanje, u svojstvu svedoka, svih osoba koje su se prošle nedelje posle podne nalazile u porodičnoj kući u Resniku, kada je Elenu Krsmanović (8) nehotice, iz očeve lovačke puške, ubio rođeni... »

Metalnom šipkom napadnut odbornik BDZ

RTV pre 37 minuta  
RTV: Metalnom šipkom napadnut odbornik BDZ
NOVI PAZAR - Odbornika u skupštini grada Novog Pazara Šerifa Marukića sinoć je metalnom šipkom napalo nepoznato lice koje je nosilo fantomku.
Do napad je došlo oko 21 sata, kada je Marukića, generalnog sekretara "Bošnjačke demokratske zajednice (BDZ) Emir Elfić" i odbornika u lokalnom parlamentu, nakon posete rođacima... »

Objavljen video koji otkriva Markovog ubicu u Istanbulu?

Press pre 1 sat  
U turskim medijima pojavio se snimak, za koji tvrde da je pomoću njega rešeno ubistvo navijača Crvene zvezde pred evroligaški meč u Turskoj.
U turskim medijima pojavio se snimak, za koji tvrde da je pomoću njega rešeno ubistvo navijača Crvene zvezde pred evroligaški meč u Turskoj. U turskim medijima pojavio se video,... »

U 79 udesa 48 osoba povređeno, jedna smrtno stradala

Press pre 1 sat  
Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 79 saobraćajnih nezgoda u kojima je 48 osoba povređeno, a jedna je smrtno stradala.
Prema podacima iz Uprave saobraćajne policije, prethodnog dana na putevima u Srbiji evidentirano je 79 saobraćajnih nezgoda u kojima je 48 osoba povređeno, a jedna je smrtno... »

ODUZETO SVE Kosmajac ostao bez vile, zemljišta, zgrada, hotela

Blic pre 1 sat  
Od Dragoslava Kosmajca (61), osumnjičenog za poresku utaju, prevaru i falsifikate, privremeno je oduzeto 14 zgrada i kuća, sportska hala, hotel...
Osim centralnog zdanja u Žabljačkoj ulici na Zvezdari, gde je živeo sa suprugom i sinom u vili na placu od 10,4 ara s pomoćnim zgrada i bazenom, oduzeti su i objekti koji su pod... »

Beko upucan s leđa!

Alo pre 2 sata  
Alo: Beko upucan s leđa!
Milan Beko je sredinom novembra ispred svoje kuće upucan s leđa, a ne u grudni koš i stomak, otkriva „Alo!“. Izvor iz istrage otkriva za naš list potpuno nove detalje atentata na ovog biznismena kojima se demantuje da je na poznatog biznismena pucano spreda. Tačnost najnovijih saznanja do kojih je došla istraga dokazuju ulazne rane s leđa i izlazne sa prednje strane tela.
Tačnost najnovijih saznanja do kojih je došla istraga dokazuju ulazne rane s leđa i izlazne sa prednje strane tela | Foto: Vesna Lalić - U trenutku kada je atentator pucao, Milan... »

Sezona Je Slava: Srbi najviše pucaju na...

Telegraf pre 1 sat  
Prema podacima kojima raspolaže Uprava za analitiku, prošle godine najviše se pucalo za Novogodišnje i Božićne praznike. A pucaju svi – i vlasnici prijavljenog oružja i oni koji nemaju dozvolu
Prema podacima kojima raspolaže Uprava za analitiku, prošle godine najviše se pucalo za Novogodišnje i Božićne praznike. A pucaju svi – i vlasnici prijavljenog oružja i oni koji... »

Tuđman ostaje iza rešetaka!

Alo pre 2 sata  
Alo: Tuđman ostaje iza rešetaka!
Igor Tuđman (33), unuk hrvatskog predsednika Franje Tuđmana koji u Sremskoj Mitrovici izdržava kaznu od 2,2 godine zbog pljačke Beograđanina V. V., neće još na slobodu jer je odbijena njegova molba za uslovni otpust, saznaje „Alo!“.
Želja mu je da upozna Ognjena Amidžića i Ivana Ivanovića | Foto: Privatni album Prema saznanjima našeg lista, nadležni organi su procenili da još nije završen proces... »

Krvavo: Čovek s fantomkom izudarao političara metalnom šipkom po glavi!

Telegraf pre 1 sat  
Odbornika u skupštini grada Novog Pazara Šerifa Marukića sinoć je metalnom šipkom napalo nepoznato lice koje je nosilo fantomku
Odbornika u skupštini grada Novog Pazara Šerifa Marukića sinoć je metalnom šipkom napalo nepoznato lice koje je nosilo fantomku Foto: freedigitalphotos.net/Boaz Yiftach Odbornika... »

Policija na tragu čedomorki

Alo pre 2 sata  
Alo: Policija na tragu čedomorki
„Taj ko je ovo uradio je neprijatelj naše kuće. Što nam barem ne dade živu bebu da je negujemo, nego ju je bacila u klozet.“
Ovim rečima braća Željko i Radomir Simićević iz Preljine prisećaju se šokantnog događaja od subote, kada su u poljskom toaletu u dvorištu pronašli mrtvo žensko novorođenče, koje... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.