Hronika, najnovije vesti

Vođa "Ultra bojsa": Ne tučem starice po Senjaku

Blic pre 19 minuta  
Prvi osnovni sud u Beogradu izreći će u ponedeljak 28. jula presudu vođi navijačke grupe "Ultra bojs" Marku Vučkoviću, optuženom da je išamarao komšinicu Slavku M. (60) kojoj je od zadobijenih povreda pukla bubna opna 2008.
Na današnjem suđenju najpre je saslušan medicinski veštak, a potom su iznete završne reči. - Pucanje bubne opne koje je konstatovano u lekarskom izveštaju oštećene, moglo je da... »

Zrenjanin: Kanal "Nikola Tesla" ostaje zapušten

Radio 021 pre 19 minuta  
Čišćenje kanalske mreže u zrenjaninskom naselju "Nikola Tesla", koje je obustavljeno prošle godine, najverovatnije neće ni biti nastavljeno, već će kanal biti zatrpan. Javno vodoprivredno preduzeće "Vode Vojvodine", kao vlasnik zemljišta na kojem se... »

Mladen Obradović u kućnom pritvoru

Radio 021 pre 19 minuta  
Predsednik Obraza Mladen Obradović od danas je u kućnom pritvoru po presudi Apelacionog suda zbog širenja rasne i druge diskriminacije pred otkazanu Paradu ponosa u septembru 2009. godine. Apelacioni sud je zaključio da će se kaznom od četiri meseca... »

Mladen Obradović od danas u kućnom pritvoru

Vesti online pre 19 minuta  
Zbog širenja rasne i druge mržnje prema LGBT populaciji i nevladinim organizacijama Labris i Gej strejt alijansa, predsednik Obraza Mladen Obradović od danas je u četvoromesečnom kućnom pritvoru.
Predsednik Obraza Mladen Obradović od danas je u kućnom pritvoru po presudi Apelacionog suda, zbog širenja rasne i druge diskriminacije pred otkazanu Paradu ponosa u septembru... »

Potvrda objektivnosti EU

Akter pre 34 minuta  
Tužilac Klint Vilijamson upoznao je premijera Srbije Aleksandra Vučića sa izveštajem o zločinima na Kosovu i Metohiji
Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će objavljivanje Izveštaja Specijalnog tima na čijem je čelu tužilac Klint Vilijamson, potvrditi objektivnost instuticija EU i... »

Socijalno policijski front odložio ulazak u štrajk

Akter pre 4 minuta  
Socijalno policijski front, koji okuplja nekoliko policijskih sindikalnih organizacija, doneo je odluku da odloži ulazak u štrajk
Najavljeni ulazak u štrajk se odlaže do još jednog, kako je navedeno u saopštenju, pregovora sa poslodavcima o rešavanju postojećih problema. Sindikat srpske policije najavio je... »

Kobni letovi Malezija erlajnsa

Akter pre 4 minuta  
Dva kobna leta avionima "Malezija erlajnsa" u roku od samo četiri meseca zavili su u crno mnoge porodice, neke čak oba puta
Pojedini "srećnici u nesreći" ostavljeni su u neverici pošto su, pukim slučajem, za dlaku izbegli smrt. Jedan od takvih je Holanđanin Marten de Jonge (29), koji je i u jednom i u... »

Vukčević:Vreme za odluke o slučaju žuta kuća

Akter pre 4 minuta  
Tužilac za ratne zločine Vladimir Vukčević izjavio je danas da je istraga o trgovini organima na Kosovu i Metohiji - slučaju žuta kuća, došla do kraja
Sada, kako je rekao, treba da se odluči da li će optužnica biti podignuta ili će se odustati od nje, poručivši da dokazi koje ima Srbija govore o postojanju ratnih zločina.... »

Gašić: Srbija za mirno rešavanje kriza u svetu

Akter pre 4 minuta  
Ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je danas, tokom sastanka sa ambasadorom Izraela u Beogradu Josefom Levijem, da je stav Srbije o krizama jasan
"Stav Srbije, kada je reč o situaciji u Izraelu, ali i Ukrajini je jasan. Naša zemlja poštuje teritorijalni integritet svih članica UN i zalaže se za mirno rešavanje spornih... »

"Dokazi sa MH17 su izmanipulisani"

B92 pre 22 minuta  
B92: "Dokazi sa MH17 su izmanipulisani"
Sidnej -- Dokazi na mestu gde se srušio malezijski putnički avion su kontaminirani i manipulisani u ogromnim razmerama, izjavio je australijski premijer Toni Ebot.
On je sve što se dogodilo s dokazima nazvao "zataškavanjem". Ebot, čija je vlada sastavila predlog rezolucije koju je Savet bezbednosti UN juče usvojio, a kojom se zahteva... »

Rad Vilijamsona značajan za Srbiju

B92 pre 21 minut  
B92: Rad Vilijamsona značajan za Srbiju
Beograd -- Izveštaj glavnog tužioca Specijalnog tima za istragu o trgovini ljudskim organima Klinta Vilijamsona biće od ogromnog značaja za Srbiju, kaže Vučić.
Kako je saopšteno iz Vlade Srbije, premijer Vučić je na sastanku s Vilijamsonom istakao da će objavljivanje izveštaja potvrditi objektivnost institucija Evropske unije i... »

Milo Đukanović na saslušanju o ubistvu Duška Jovanovića!

Kurir pre 29 minuta  
PODGORICA - Narednih dana biće obavljen razgovor s premijerom Crne Gore Milom Đukanovićem u vezi sa ubistvom suvlasnika i direktora podgoričkog lista "Dan", Duška Jovanovića, najavio je danas vršilac dužnosti crnogorskog vrhovnog državnog tužioca... »

Izveštaj Vilijamsona značajan za Srbiju

RTS pre 1 sat  
RTS: Izveštaj Vilijamsona značajan za Srbiju
Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će objavljivanje izveštaja glavnog tužioca Specijalnog tima za istragu o trgovini ljudskim organima tokom rata na Kosmetu Klinta Vilijamsona biti od ogromnog značaja za Srbiju.
Premijer Vučić je na sastanku sa Vilijamsonom istakao da će objavljivanje izveštaja potvrditi objektivnost instuticija Evropske unije i međunarodne zajednice u istrazi počinjenih... »

3 SUDBINE Ljudi čiji su životi na najneverovatnije načine prepleteni sa MH17 i MH 370

Blic pre 1 sat  
Dva kobna leta avionima "Malezija erlajnsa" u roku od samo četiri meseca zavili su u crno mnoge porodice, neke čak oba puta, ali su pojedine "srećnike u nesreći" ostavili u neverici pošto su, pukim slučajem, za dlaku izbegli smrt.
Jedan od takvih je Holanđanin Marten de Jonge (29), koji je i u jednom i u drugom slučaju u poslednjem trenutku otkazao avionsku kartu - i 8. marta za let MH370 avionom koji je... »

Izveštaj o zločinima biće objektivan i značajan za Srbiju

Dnevnik pre 1 sat  
Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će objavljivanje Izveštaja Specijalnog tima na čijem je čelu tužilac Klint Vilijamson, potvrditi objektivnost instuticija EU i međunarodne zajednice u istrazi počinjenih zločina tokom rata na Kosovu i Metohiji i na prostorima bivše Jugoslavije.
Premijer Vučić je tokom sastanka sa Vilijamsonom istakao da će objavljivanje Izveštaja o nalazima istrage o trgovini ljudskim organima tokom rata na Kosovu i Metohiji 1999. godine... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.