Hronika, najnovije vesti

Krivična prijava protiv Mikića odbačena još 30. jula

RTS pre 1 sat  
RTS: Krivična prijava protiv Mikića odbačena još 30. jula
Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu protiv Igora Mikića zbog toga što je, za vreme prekida utakmice Srbija–Albanija u oktobru prošle godine, "upao" u direktan prenos RTS-a i vređao premijera Srbije.
"Krivična prijava je odbačena 30. jula", rekla je Tanjugu portparolka tužilaštva Tatjana Sekulić. Dnevni list Politika javio je juče da Mikić neće odgovarati za vređanje... »

Bezbednosna procena izazvala nepoverenje u policiju

Politika pre 52 minuta  
Miroslava Milenović je procedure kroz koje je prošla posle prijave da joj je bezbednost ugrožena doživela kao neprijatnost. – Veran Matić punih pet godina pod policijskom zaštitom
Od trenutka kada je 4. septembra ove godine Miroslava Milenović, članica Saveta za borbu protiv korupcije prijavila nadležnima sumnje da je prate nepoznate osobe, policija je da... »

Osumnjičena da je oštetila toplanu za više od dva miliona

RTS pre 42 minuta  
RTS: Osumnjičena da je oštetila toplanu za više od dva miliona
Policija podnela krivičnu prijavu protiv jedne službenice javno komunalnog preduzeća "Gradska toplana" iz Zrenjanina zbog sumnje da oštetila to preduzeće za 2,3 miliona dinara.
Službenica je osumnjičena da je falsifikovanjem službene isprave od kraja 2014. godine do avgusta 2015. godine protivpravno prisvojila novac koji joj je bio poveren u radu.... »

OSLOBOĐEN: Odbačena krivična za „Vučiću, pederu“ (VIDEO)

Pravda pre 52 minuta  
Igor Mikić upada u direktan prenos RTS i vređa premijera (foto: Jutjub printskrin) „Krivična prijava je odbačena 30. jula“, rekla je danas Tanjugu portparol tužilaštva Tatjana Sekulić. Krivičnom prijavom policije Mikić je bio osumnjičen za krivično... »

Kovač: Vođstvo RS nije planiralo ubistva u Srebrenici

RTS pre 42 minuta  
RTS: Kovač: Vođstvo RS nije planiralo ubistva u Srebrenici
Vojni veštak odbrane Mitar Kovač tvrdio je na suđenju Ratku Mladiću pred Haškim tribunalom da vojno i političko vođstvo Republike Srpske nije planiralo masovno ubistvo Muslimana iz Srebrenice, u julu 1995.
Tokom unakrsnog ispitivanja, Kovač je odgovornost za taj zločin pripisao stranim obaveštajnim službama, paravojskama i plaćenicima, ali je potvrdio da su bili umešani i... »

Sprečen pokušaj provale u banku u Zrenjaninu

Politika pre 52 minuta  
ZRENjANIN - Brzom i efikasnom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu sprečili su pljačku banke koja je pokušana tokom prethodne noći. Samo nekoliko minuta posle dojave da je nepoznata osoba provalila u prostorije banke,... »

Spremni za odbranu zemlje

Politika pre 52 minuta  
Oslobađanjem talaca i savladavanjem terorista u četiri talačke krize prilikom vežbe „Štit” MUP i VS pokazali kakav bi odgovor Srbije bio na eventualne terorističke napade
Kako bi srpske oružane snage reagovale u slučaju eventualnog terorističkog napada na državu u pokaznoj vežbi „Štit” pokazali su pripadnici MUP-a, BIA i Vojske Srbije. Pred... »

Policajac teško povredio lovca kod Vranja

Blic pre 1 sat  
Zbog oružanog incidenta i ugrožanja sigurnosti podneta je krivična prijava protiv službenika Policijske stanice u Bujanovcu N.S. (50),koji je u lovu teško povredio S.Lj.(40) iz Vranja.
Policajac je na saslušanju potvrdio da je pucao iz puške i da je lovac teško povređen u ataru sela Zlatokop kod Vranja zbog nesrećnog slučaja. Lovac koji je ranjen u glavu i kuk... »

Mladićev veštak: Vođstvo RS nije planiralo ubistva u Srebrenici, umešani bezbednjaci

Blic pre 1 sat  
Vojni veštak odbrane Mitar Kovač tvrdio je danas na suđenju Ratku Mladiću pred Haškim tribunalom da vojno i političko vođstvo Republike Srpske nije planiralo masovno ubistvo Muslimana iz Srebrenice, u julu 1995.
Tokom unakrsnog ispitivanja, Kovač je odgovornost za taj zločin pripisao stranim obaveštajnim službama, paravojskama i plaćenicima, ali je potvrdio da su bili umešani i... »

Službenica oštetila toplanu za više od dva miliona dinara

RTV pre 1 sat  
RTV: Službenica oštetila toplanu za više od dva miliona dinara
ZRENJANIN - Policija je danas podnela krivičnu prijavu protiv jedne službenice javno komunalnog preduzeća "Gradska toplana" iz Zrenjanina zbog sumnje da oštetila to preduzeće za 2,3 miliona dinara.
Kako je navela policija, ona je osumnjičena da je falsifikovanjem službene isprave od kraja 2014. godine do avgusta 2015. godine protivpravno prisvojila novac koji joj je bio... »

Mladićev veštak: Vođstvo RS nije planiralo ubistva u Srebrenici

RTV pre 1 sat  
RTV: Mladićev veštak: Vođstvo RS nije planiralo ubistva u Srebrenici
HAG/BEOGRAD - Vojni veštak odbrane Mitar Kovač tvrdio je danas na suđenju Ratku Mladiću pred Haškim tribunalom da vojno i političko vođstvo Republike Srpske nije planiralo masovno ubistvo Muslimana iz Srebrenice, u julu 1995.
Tokom unakrsnog ispitivanja, Kovač je odgovornost za taj zločin pripisao stranim obaveštajnim službama, paravojskama i plaćenicima, ali je potvrdio da su bili umešani i... »

Prijava protiv navijača Mikića odbačena još 30. jula

RTV pre 2 sata  
RTV: Prijava protiv navijača Mikića odbačena još 30. jula
BEOGRAD - Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu protiv Igora Mikića zbog toga što je, za vreme prekida utakmice Srbija-Albanija u oktobru prošle godine, "upao" u direktan prenos RTS-a i vređao premijera Srbije.
"Krivična prijava je odbačena 30. jula", rekla je danas Tanjugu portparol tužilaštva Tatjana Sekulić. Krivičnom prijavom policije Mikić je bio osumnjičen za krivično delo... »

Inđija: Deveti džez festival 27. i 28. novembra

Radio 021 pre 2 sata  
Deveti džez festival u Inđiji održava se 27. i 28. novembra u organizaciji Kulturnog centra Inđija, a pod pokroviteljstvom opštine. Na festivalu će nastupiti neki od najboljih džez bendova u Srbiji - "Iljot" iz Niša, "Fiš in Oil" i "Nejkid" iz... »

Krivična prijava protiv Mikića odbačena još 30. jula

Večernje novosti pre 2 sata  
Više javno tužilaštvo odbacilo je krivičnu prijavu protiv Igora Mikića zbog toga što je, za vreme prekida utakmice Srbija-Albanija u oktobru prošle godine, "upao" u direktan prenos RTS-a i vređao premijera Srbije
BEOGRAD - Više javno tužilaštvo u Beogradu odbacilo je krivičnu prijavu protiv Igora Mikića zbog toga što je, za vreme prekida utakmice Srbija-Albanija u oktobru prošle godine,... »

Srpska Beba Otrovana Metadonom: Novi jezivi detalji tragedije u Beogradu!

Telegraf pre 2 sata  
Za sada nije poznato da li je to uradila direktno drogirajući bebu ili indirektno, kroz mleko
T. L. M. (37) iz Beograda, koja je okrivljena da je ubila svoju osmomesečnu ćerku Anju u beogradskoj opštini Vračar, prebačena je iz Specijalne zatvorske bolnice među druge... »

©2015 Netmark d.o.o.