Hronika, najnovije vesti

Čačak: Bežeći skuterom naleteo na policajca

Kurir pre 52 minuta  
ČAČAK - Čačanska policija uhapsila je I. M. (29) zbog sumnje da je izvršio krivično delo preprodaja droge i napad na službeno lice tokom vršenja dužnosti. Pripadnici policije u sredu oko 14.30 sati pokušali su da zaustave skuter i iskontrolišu... »

Tragedija U Bankovcu: Posle male Maše (3), pronađeno i telo bebe Martina!

Kurir pre 18 minuta  
ALEKSINAC - Telo devojčice Maše Milenković (3) pronađeno je danas u Turijskoj reci, na 500 metara od mesta gde se utopila, a ronioci žandarmerije pronašli su danas oko 13.30 časova i telo malog Martina. Telo devojčice pronašao je ronilac Gorske... »

Aleksinac: Pronađeno telo devojčice

Press pre 1 sat  
Telo devojčice Maje Milenković (3) pronađeno je u Turijskoj reci, na 500 metara od mesta gde su upala u reku, saznaje "Blic". Istovremeno, policija nastavlja potragu za njenim bratom, jednogodišnjim Martinom.
Telo devojčice Maje Milenković (3) pronađeno je u Turijskoj reci, na 500 metara od mesta gde su upala u reku, saznaje "Blic". Istovremeno, policija nastavlja potragu za njenim... »

Požar u Beogradu: Jedna osoba poginula, dete u bolnici

Press pre 1 sat  
U požaru koji je danas oko 10 časova izbio u stanu u Ulici Vukasovićeva 64 na Miljakovcu u Beogradu, jedan stariji muškarac je izgubio život, a žena i dete iz susednog stana su se nadisali dima.
U požaru koji je danas oko 10 časova izbio u stanu u Ulici Vukasovićeva 64 na Miljakovcu u Beogradu, jedan stariji muškarac je izgubio život, a žena i dete iz susednog stana su se... »

Bežao na skuteru, pa povredio policajca

Blic pre 1 sat  
Čačanska policija uhapsila je I. M. (29) zbog sumnje da je izvršio krivično delo preprodaja droge i napad na službeno lice tokom vršenja dužnosti.
Pripadnici policije u sredu oko 14.30 sati pokušali su da zaustave skuter i iskontrolišu vozača I. M. Međutim, on se nije zaustavio već je pokušao da pobegne, a u begu je bacio... »

Čačanin uhapšen zbog droge

RTS pre 1 sat  
RTS: Čačanin uhapšen zbog droge
Zbog sumnje da je trgovao opojnom drogom skank, policija uhapsila 29-godišnjeg I. M. iz Čačka. On se tereti i zbog napada na policajca.
Čačanska kriminalistička policija juče je uhapsila I. M. (1985) iz Čačka, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet... »

NESREĆA Muškarac nastradao u požaru, jednogodišnji dečak se nagutao dima

Večernje novosti pre 1 sat  
U požaru koji je danas izbio u stanu u Ulici Vukasovićeva 64, jedan stariji muškarac je izgubio život, a žena i dete iz susednog stana su se nadisali dima
BEOGRAD- U požaru koji je danas oko 10 časova izbio u stanu u Ulici Vukasovićeva 64 na Miljakovcu u Beogradu, jedan stariji muškarac je izgubio život, a žena i dete iz susednog... »

Pronađeno telo utopljene devojčice, za dečakom se još traga

RTV pre 1 sat  
RTV: Pronađeno telo utopljene devojčice, za dečakom se još traga
ALEKSINAC - Telo trogodišnje devojčice M.M. pronađeno je danas u Turijskoj reci, na 200 do 300 metara od mesta gde se utopila, rekao je Tanjugu portparol Policijske uprave u Nišu Aleksandar Slavković.
Telo devojčice pronađeno je oko 11.55 časova, rekao je Slavković, dodajući da policija nastavlja potragu za njenim 11.mesečnim bratom M.M. Telo nesretne devojčice pronašli su... »

Ronioci pronašli telo devojčice

RTS pre 1 sat  
RTS: Ronioci pronašli telo devojčice
Posle pretrage reke Turije gde je juče nestalo dvoje dece, ronioci su uspeli da pronađu telo trogodišnje devojčice. Nastavak potrage za desetomesečnim dečakom.
Nesreća se dogodila dok su deca šetali sa majkom pored reke. Devojčica se okliznula i upala u vodu. Majka je sa bebom u naručju pokušala da je izvuče, ali ih je voda oboje... »

Muškarac stradao u požaru na Miljakovcu, žena sa detetom prebačena u bolnicu!

Pravda pre 1 sat  
BEOGRAD – U požaru koji je danas oko 10 časova izbio u stanu u Ulici Vukasovićeva 64 na Miljakovcu u Beogradu, jedan stariji muškarac je izgubio život, a žena i dete iz susednog stana su se nadisali dima.
Foto: Ilustracija (Vikipedija) Kako je izjavio načelnik Uprave za vanredne situacije u Beogradu Rade Milošević, požar je izbio u stanu u prizemlju, u sobi površine 10 kvadratnih... »

Pronađeno telo devojčice, traga se za bebom

Južne vesti pre 1 sat  
Telo utopljene trogodišnje devojčiće spasioci Gorske službe spasavanja su pronašli u Turijskoj reci kod Aleksinca oko 11.50 sati.
Spasioci nastavljaju potragu za desetomesečnim dečakom. Telo devojčice spasioci Gorske službe spasavanja pronašli su oko 300 metara nizvodno od mesta gde je upala u reku. Potraga... »

Telo devojčice pronašli spasioci: Viknula je: „mama” i nestala u talasima

Alo pre 1 sat  
Alo: Telo devojčice pronašli spasioci: Viknula je: „mama” i nestala u talasima
Telo devojčice Maše Milenković (3) pronađeno je u Turijskoj reci, na 500 metara od mesta gde su upala u reku, saznaje "Blic". Istovremeno, policija nastavlja potragu za njenim bratom, jednogodišnjim Martinom. Telo devojčice pronašli su ronioci Gorske službe spasavanja ispod balvana. Maša Milenković (3) i njen jedanaestomesečni brat Martin nestali su u nabujaloj rečici Turiji, kada su juče oko 10.40 časova sa majkom Biljanom Milenković (27) upali u vodu u selu Bankovac kod Aleksinca. Majku je...
Biljana Milenković (27) „Pokušala sam da izvučem Mašu, ali me je povukla i upala sam u reku sa bebom. Videla sam kako voda nosi Martina...”, kaže majka Spasilačke ekipe provele su... »

Muškarac poginuo, a beba se nagutala dima u požaru na Miljakovcu!

Alo pre 1 sat  
Alo: Muškarac poginuo, a beba se nagutala dima u požaru na Miljakovcu!
U požaru koji je oko 10 časova izbio u stanu u Ulici Vukasovićeva 64 na Miljakovcu u Beogradu, jedan stariji muškarac je izgubio život, a žena i dete iz susednog stana su se nadisali dima.
Kako je izjavio Tanjugu načelnik Uprave za vanredne situacije u Beogradu Rade Milošević, požar je izbio u stanu u prizemlju, u sobi površine 10 kvadratnih metara, gde je zatečeno... »

Vojska će obarati avione koji švercuju kokain u Boliviji

Telegraf pre 1 sat  
Bolivija je treći u svetu proizvođač kokaina, zbog čega je donet zakon da vojska može da gađa letelice za koje se sumnja da švercuju opijate
Bolivija je treći u svetu proizvođač kokaina, zbog čega je donet zakon da vojska može da gađa letelice za koje se sumnja da švercuju opijate Printskrin:YouTube/Boeing Novim... »

Umro sa bratovim imenom na usnama

Vesti online pre 1 sat  
„Miloše!”, poslednje je što je izustio Marko Jakovljević pogledavši u starijeg brata pre nego što je pao pokošen metkom u utorak u školskom dvorištu. Igranje pištoljem bilo je kobno po ovog šesnaestogodišnjeg dečaka, ubijenog u dvorištu OŠ “Aleksa Šantić” u Kaluđerici.
Ko je držao pištolj, kako je on opalio i kako se dogodilo da metak pogodi Marka, policija još uvek utvrđuje. U pritvoru su zadržani Markov rođeni brat Miloš (19) i još dvojica... »

©2014 Netmark d.o.o.