Hronika, najnovije vesti

Sprečen šverc pšenice u Srbiju

Blic pre 17 sati  
Carinici su kraj Dunava sprečili pokušaj krijumčarenja pšenice u Srbiju, najverovatnije istovarene iz inostranog broda, saopštila je danas Uprava carina Srbije.
Krijumčari, otkriveni u noći između 27. i 28. avgusta, razbežali su se tako što je jedna grupa pobegla motornim čamcem, a druga kombijem. Na obali Dunava je ostao još jedan kombi... »

Brat Marka Milićeva odbio da svedoči

RTS pre 17 sati  
RTS: Brat Marka Milićeva odbio da svedoči
Miloš Marković odbio je da svedoči u istrazi protiv svog rođenog brata Marka Milićeva, osumnjičenog za izazivanje saobraćajne nesreće na Brankovom mostu 25. jula u kojoj je nastradao Luka Jovanović.
Odbijanjem da svedoči, Miloš Marković je iskoristio svoje zakonsko pravo da kao član porodice osumnjičenog ne svedoči pred Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu koje vodi tu... »

Brat Marka Milićeva odbio da svedoči

Novi magazin pre 17 sati  
Miloš Marković odbio je danas da svedoči u istrazi protiv svog rođenog brata Marka Milićeva osumnjičenog za izazivanje saobraćajne nesreće na Brankovom mostu 25. jula u kojkoj je nastradao Luka Jovanović.
Marković je iskoristio svoje zakonsko pravo da kao član porodice osumnjičenog ne svedoči pred Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu koje vodi tu istragu. Pošto se prethodno nije... »

Pančevo: Posla za krojače i bravare

Radio 021 pre 17 sati  
Prema podacima Nacionalne službe, u Pančevu ima više od 11 hiljada nezaposlenih, a u celom Južnom Banatu ima 23.000 osoba bez radnog mesta. Ipak, broj se neznatno smanjio u odnosu na isti period prošle godine, kako kaže direktor pančevačke Filijale... »

Zahtev Kini za izručenje Milićeva u najkraćem roku

Dnevnik pre 17 sati  
Ministarstvo pravde Srbije će u najkraćem roku, odmah po prevođenju celokupne dokumentacije na kineski jezik, dostaviti nadležnim organima Kine zahtev za izručenje Marka Milićeva, osumnjičenog za izazivanje saobraćajne nesreće
u kojoj je nastradao Luka Jovanović 25. jula na Brankovom mostu.Tanjugu je rečeno da je prema informacijama koje su zvanično danas dostavljene Ministarstvu pravde, navodi se da je... »

Sprečen šverc dve tone pšenice

RTS pre 17 sati  
RTS: Sprečen šverc dve tone pšenice
Pripadnici rečne jedinice carine sprečili su pokušaj krijumčarenja 2.200 kilograma pšenice na desnoj obali Dunava.
U trenutku kada su carinici obavljali kontrolu na desnoj obali Dunava, krijumčari su se razbežali, saopštila je Uprava carine, a preneo Tanjug. Jedna grupa pobegla je motornim... »

Svedok: Armija BiH granatirala Sarajevo

Mondo pre 16 sati  
Armija BiH je sama granatirala Sarajevo, a za to je optuživala srpske snage, rekao je danas pred Tribunalom u Hagu oficir Vojske Republike Srpske (VRS) Milenko Inđić, svedočeći u odbranu Ratka Mladića.
Ratko Mladić u haškoj sudnici Po optužnici protiv Mladića (71), VRS kojom je on komandovao tokom rata u BiH, podvrgavala je civile u Sarajevu teroru neselektivnim i dugotrajnim... »

Estonija hoće NATO baze

RTV pre 17 sati  
RTV: Estonija hoće NATO baze
OSLO/TALIN - Estonija je pozvala NATO da postavi vojne baze na njenoj teritoriji da bi se odbranila od susedne Rusije i odagnala strahovanja da bi ta baltička država moga biti sledeća meta, posle Ukrajine, rekao je estonski predsednik Tomas Hendrik Ilves.
"Ne treba nam NATO koji se sastoji od dve odvojene strukture zemalja: sa stalnim bazama NATO i bez njih. To je pogrešan signal koji se upućuje potencijalnom agresoru", rekao je... »

Porodici mladića kojeg je ubio policajac 2.4 miliona dinara!

Telegraf pre 17 sati  
Porodici Đorđa Zarića, kojeg je ubio pripadnik Interventne jedinice policije Miljan Raičević, sud je dodelio naknadu od 2.4 miliona dinara. Raičević je zbog ovog ubistva osuđen na 10 godina zatvora
Porodici Đorđa Zarića, kojeg je ubio pripadnik Interventne jedinice policije Miljan Raičević, sud je dodelio naknadu od 2.4 miliona dinara. Raičević je zbog ovog ubistva osuđen na... »

Brat Marka Milićeva odbio da svedoči

Radio 021 pre 17 sati  
Miloš Marković odbio je da svedoči u istrazi protiv svog rođenog brata Marka Milićeva, osumnjičenog za izazivanje saobraćajne nesreće na Brankovom mostu 25. jula u kojoj je nastradao Luka Jovanović. Odbijanjem da svedoči, Miloš Marković je... »

NATO limitiran u odgovoru na ukrajinsku krizu

Akter pre 17 sati  
Lideri zapadnih zemalja planiraju da pokažu snažno jedinstvo na samitu NATO-a u Velsu u vezi sa odgovorom na "rusku agresiju na Ukrajinu"
Ali opcije koje imaju na raspolaganju su ograničene s obzirom na nedostatak političkog konsenzusa oko direktne intervencije, ocenjuje danas AFP. Planirano razmeštanje nekoliko... »

Krijumčari pšenice umakli policiji

RTV pre 17 sati  
RTV: Krijumčari pšenice umakli policiji
BEOGRAD - Pripadnici rečne jedinice carine sprečili su pokušaj krijumčarenja 2.200 kilograma pšenice na desnoj obali Dunava, saopštila je Uprava carine.
Krijumčari su, u trenutku kada su carinici obavljali kontrolu tog dela obale Dunava, razbežali se tako što je jedna grupa pobegla motornim čamcem, dok je druga počela da se... »

Priprema dokumentacije za izručenje

B92 pre 17 sati  
B92: Priprema dokumentacije za izručenje
Beograd -- Ministarstvo pravde priprema dokumentaciju za ekstradiciju Marka Milićeva, kako bi se pred nadležnim organima Kine pokrenuo postupak za njegovo izručenje.
Prema informacijama koje su danas zvanično dostavljene Ministarstvu pravde, Marko Milićev je uhapšen u Kini u petak 29. avgusta 2014. godine na osnovu međunarodne poternice koju... »

Estonija pozvala NATO da razmjesti baze na njenom teritoriju

Slobodna Evropa pre 17 sati  
Estonija je pozvala NATO da postavi vojne baze na njenoj teritoriji da bi se odbranila od susjedne Rusije, rekao je estonski predsjednik Tomas Hendrik Ilves. Razlog za poziv NATO je i kako bi Estonija odagnala strahovanja da bi ta baltička držva... »

Brat Marka Milićeva odbio da svedoči, privela ga policija

24 Sata pre 17 sati  
Miloš Marković odbio je danas da svedoči u istrazi protiv svog rođenog brata Marka Milićeva osumnjičenog za izazivanje saobraćajne nesreće na Brankovom mostu 25. jula u kojoj je nastradao Luka Jovanović.
Marković je iskoristio svoje zakonsko pravo da kao član porodice osumnjičenog ne svedoči pred Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu koje vodi tu istragu. Pošto se prethodno nije... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.