Hronika, najnovije vesti

Zaječar, taksisiti krijumčarili imigrante

RTS pre 18 sati  
RTS: Zaječar, taksisiti krijumčarili imigrante
Zaječarska policija uhapsila je četvoro taksista osumnjičenih za prevoz 12 ilegalnih imigranata iz Avganistana, saopšteno je iz policije.
Svi uhapšeni su iz Zaječara, a policija je istakla da je juče "presekla još jedan krijumčarski kanal na putu između sela Gradskovo i Trnavac", prenosi Beta. Protiv osumnjičenih će... »

Uhapšena osumnjičena za ubistva starice

RTS pre 18 sati  
RTS: Uhapšena osumnjičena za ubistva starice
Policija u Velikoj Plani uhapsila je Lj. M. (67) iz tog grada zbog sumnje da je izvršila da je ubila svoju poznanicu D. J. (86), za kojom je policija tragala od 21. oktobra, saopštila je Policijska uprava Smederevo.
Osumnjičena se tereti da je 21. oktobra u svojoj kući u Velikoj Plani, poznanici dala da popije sok, u koji je sipala usitnjene tablete za smirenje, navodi se u saopštenju. Kada... »

Vozilo pokosilo radnika Beograd puta kod Sajma!

Telegraf pre 18 sati  
Na čoveka je pod nepoznatim okolnostima u Bulevaru Vojvode Mišića naletelo vozilo
Na čoveka je pod nepoznatim okolnostima u Bulevaru Vojvode Mišića naletelo vozilo Foto: Marko Todorović Radnik Beograd puta povređen je u saobraćajnoj nesreći kod Beogradskog... »

Taksisti osumnjičeni za prevoz imigranata

RTV pre 18 sati  
RTV: Taksisti osumnjičeni za prevoz imigranata
BEOGRAD/ZAJEČAR - Zaječarska policija uhapsila je četvoro taksista osumnjičenih za prevoz 12 ilegalnih imigranata iz Avganistana, saopšteno je danas iz policije.
Svi uhapšeni su iz Zaječara, a policija je istakla da je juče "presekla još jedan krijumčarski kanal na putu između sela Gradskovo i Trnavac". Protiv osumnjičenih će biti podnete... »

Uhapšeni Zbog Šverca: Zaječarski taksisti prevozili 12 Avganistanaca!

Kurir pre 18 sati  
ZAJEČAR - Zaječarska policija uhapsila je četvoro taksista osumnjičenih za prevoz 12 ilegalnih imigranata iz Avganistana, saopšteno je danas iz policije. Svi uhapšeni su iz Zaječara, a policija je istakla da je juče "presekla još jedan krijumčarski... »

Uhapšen Nišlija: Policija zaplenila šest kilograma marihuane!

Kurir pre 18 sati  
NIŠ - Niška policija uhapsila je Nenada N. (32) iz Niša zbog sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga. U ovoj policijskoj akciji zaplenjeno je 6.3 kilograma marihuane. - On je u svom porodičnom... »

NIŠ: Zaplenjeno oko šest kilograma marihuane

Press pre 19 sati  
Niška policija uhapsila je N.N.(32) iz Niša zbog sumnje da je u porodičnoj kući u okolini Aleksinca držao više od šest kilograma opojne droge nalik na marihuanu i vagicu za precizno merenje, saopšteno je danas iz Policijske uprave.
Niška policija uhapsila je N.N.(32) iz Niša zbog sumnje da je u porodičnoj kući u okolini Aleksinca držao više od šest kilograma opojne droge nalik na marihuanu i vagicu za... »

Umro bivši direktor C marketa Slobodan Radulović

Beta pre 19 sati  
BEOGRAD, 25. oktobra 2014. (Beta) - Bivši direktor "C marketa" Slobodan Radulović umro je u subotu u svom stanu od teške bolesti, javio je B 92. Radulović je umro u kućnom pritvoru, pošto je prvostepeno osudjen na pet godina zatvora kao član... »

Umro Slobodan Radulović

RTS pre 19 sati  
RTS: Umro Slobodan Radulović
Bivši direktor "C marketa" Slobodan Radulović umro je noćas u svom stanu u Beogradu od teške bolesti, saznaje Tanjug.
Radulović je umro u kućnom pritvoru, pošto je prvostepeno osuđen na pet godina zatvora kao član "stečajne mafije". On je pre dva dana pred Specijalnim sudom rekao da su za njegov... »

Slobodan Radulović noćas umro u kućnom pritvoru

Dnevnik pre 19 sati  
Bivši direktor "C marketa" Slobodan Radulović umro je noćas u svom stanu u Beogradu od teške bolesti, saznaje Tanjug. Radulović je bio u kućnom pritvoru koji mu je odredio sud,
jer je prvostepeno bio osuđen na pet godina zatvora zbog primanja mita u okviru slučaja poznatog kao "stečajna mafija". Specijalni sud, koji je doneo prevostepenu presudu, će, s... »

Politička upotreba paljenja pekara

Politika pre 19 sati  
Vojvođanski borci za ljudska prava izrazito su kritični prema vlasti i policiji kad je reč o napadima na imovinu Albanaca i Goranaca u Vojvodini. Prvo je Koalicija nevladinih organizacija Građanska Vojvodina prošlog petka ocenila da je nasilje bilo... »

Paljenje pekara opterećuje javni život u celini

e-Novine pre 19 sati  
Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor zadovoljan je reakcijom države na događaje koji su usledili nakon utakmice Srbija-Albanija - paljenje pekara albanskih vlasnika, ali je istakao da oni ne opterećuju samo državu već javni život u celini Ištvan Pastor, predsednik skupštine Vojvodine
On je za RTS kazao da je zabrinjavajuće što većina onih koji su uništavali imovinu Albanaca širom Srbije imaju uglavnom manje od osamnaest godina.... »

Niš: Uhapšen diler, zaplenjeno šest kg marihuane

Večernje novosti pre 19 sati  
Niška policija je uhapsila N. N. (32) iz Niša, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga
Niška policija je uhapsila N. N. (32) iz Niša, zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, saopšteno... »

Umro Slobodan Radulović

e-Novine pre 19 sati  
Bivši direktor "C marketa" Slobodan Radulović umro je u svom stanu u Beogradu od teške bolesti, saznaje Tanjug Beograd
Radulović je bio u kućnom pritvoru koji mu je odredio sud, jer je bio prvostepeno osuđen na pet godina zatvora zbog primanja mita u okviru slučaja... »

Pastor: Paljenje pekara opterećuje javni život u celini

Večernje novosti pre 19 sati  
Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor zadovoljan je reakcijom države na događaje koji su usledili nakon utakmice Srbija-Albanija - paljenje pekara albanskih vlasnika
Predsednik Skupštine Vojvodine Ištvan Pastor zadovoljan je reakcijom države na događaje koji su usledili nakon utakmice Srbija-Albanija - paljenje pekara albanskih vlasnika, ali... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.