Hronika, najnovije vesti

Aleksandrovac plače za izgubljena tri mlada života! Danas sahrana Anđele, Ivane i Mileta

Srbija danas pre 13 sati
Ni u jednom ugostiteljskom objektu, ni u kućama i stanovima ne čuje se muzika.
Aleksandrovac danas žali za tri mlada života, za Anđelom Bačević (15) i Ivanom Ivanović (15) koje su poginule od udara groma i Miletom Obradovićem (35) iz Mrmoša koji je stradao u... »

Horgoš: U autu 6 kg droge i arsenal oružja

RTV pre 14 sati
RTV: Horgoš: U autu 6 kg droge i arsenal oružja
HORGOŠ - Uprava granične policije u saradnji sa Upravom carina, na graničnom prelazu Horgoš, prilikom ulazne kontrole putničkog motornog vozila marke "nisan almera" kojim je upravljao albanski državljanin S.M.(47), pronašli su više paketa opojne droge amfetamin i kokain ukupne bruto težine 5.868 grama, više paketa ukupne težine 536 grama u kojima su se nalazile tablete ekstazi, pet pištolja, revolver, 23 komada pištoljske i revolverske municije, dva pištoljska prigušivača, i 31.000 evra.
Oružje, droga i novac pronađeni su u specijalno izrađenom prostoru u konstrukcionim šupljinama vozila iza kontrolne table. Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova, i on... »

Šverc oružja i droge

Danas pre 14 sati
Granična policija je, u saradnji sa Upravom carina, na prelazu Horgoš sprečila šverc veće količine oružja i droge, saopštilo je Ministarsvo unutrašnjih poslova. Prilikom kontrole vozila „nisan almera“, kojim je upravljao albanski državljanin... »

Horgoš: Oružje, droga i novac pronađeni u vozilu Albanca

Dnevnik pre 14 sati
Na prelazu Horgoš, pilikom ulazne kontrole putničkog motornog vozila marke "nisan almera", kojim je upravljao albanski državljanin S.M.(47), pronađeni su oružje, droga i novac,
saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP). Kako se navodi u saopštenju, pripadnici MUP - Uprave granične policije u saradnji sa Upravom carina pronašli su pet... »

(Kurir tv) dečak (6) se u igri ubio: Mali Mihailo zakačio pertlu za prozor, a onda se dogodio užas

Kurir pre 14 sati
Mihailo Jusufovski (6) iz Pančeva oko vrata obmotao pertlu koju je zakačio za prozor i onda se dodgodio užas!
Naime, mali Mihailo se tokom igre obesio pertlom u dvorištu porodične kuće. Tragedija se dogodila oko 18 časova u Ulici Svetog Save broj 29, u samom centru grada. Prema rečima... »

Zbog nošenja srpske zastave dobili uslovno 4 meseca zatvora!

Telegraf pre 14 sati
Kosovska policija je tada zaustavila mladiće videvši da su istakli srpsku zastavu, pri čemu su se oni, prema policijskom izveštaju, opirali nalogu za hapšenje
Sudija kosovskog Osnovnog suda u Peći Sejdi Bljakaj izrekao je u utorak uslovnu kaznu od po četiri meseca zatvora četvorici srpskih mladića uhapšenih 20. juna u reonu Peći.... »

Misteriozni leš u Kruševcu: Telo muškarca se raspadalo više od šest meseci

Telegraf pre 14 sati
Obavljena je obdukcija tela koje je 21. jula nađeno u magacinu bivšeg preduzeća „Kruševac”, ali nalazi još nisu stigli tužiocu. Pretpostavlja se da je pokojnik propao kroz krov objekta
Policija radi na identifikaciji tela nađenog 21. jula u fazi raspadanja u magacinu bivšeg Trgovinskog preduzeća “Kruševac” u Staroj čaršiji u Kruševcu. Oronuli objekat nije, prema... »

U automobilu pronađen kokain, oružje, municija i novac (FOTO)

Novi magazin pre 14 sati
Na graničnom prelazu Horgoš u automobilu kojim je uprаvljаo аlbаnski držаvljаnin S.M.(47) pronаđeno je pet pištoljа, revolver, 23 komаdа pištoljske i revolverske municije, droga i novac, saopštio je danas MUP.
Kako je saopšteno, pripаdnici Uprаve grаnične policije u sаrаdnji sа Uprаvom cаrinа su nа grаničnom prelаzu Horgoš, prilikom ulаzne kontrole putničkog motornog vozila "nisаn... »

Tog jula Srbija je zavijena u crno: Na današnji dan dogodila su se dva masakra

Srbija danas pre 14 sati
Istog dana, 27. jula, su se dogodila dva masakra koja se pamte i danas. Masakr u Jabukovcu 2007. i u Leskovcu 2002. godine.
- Sina sam dobila u sedmom mesecu trudnoće, odgajala ga od kilo i po mesa, a taj zlotvor mi ga ubi pred kućom. Zašto on da živi, dok moj sin trune pod zemljom – pita se neutešna... »

Žena u Vranju polivena razređivačem, pa zapaljena!

Mondo pre 14 sati
Policija u Vranju uhapsila je S.S. (35) osumnjičenog da je zapalio majku jer nije htela da mu da lekove da se ubije, pišu danas beogradski mediji.
Foto: youtube/printscreen Drama se odigrala pre nekoliko dana u večernjim satima, kada se S.S. vratio iz grada. Čim je ušao u kuću, majci je tražio lekove da se otruje, navodi... »

Krvavi 27. Jul, dan monstruma u Srbiji: Na današnji dan su se desili masakr u Leskovcu i pokolj u Jabukovcu!

Telegraf pre 14 sati
Dragan Čedić (32) iz Leskovca 2002. godine hicima iz automatske puške ubio je sedam osoba, a ranio četiri. Pet godina kasnije, devet osoba u Jabukovcu ubijeno je u pohodu smrti Nikole Radisavljevića, a dvoje je ranjeno
Na današnji dan Srbiju su pogodile dve velike tragedije – u Leskovcu i Jabukovcu, koje će zauvek ostati upamćene i zbog kojih će 27. jul uvek obeležavati kao tragičan datum. DOBAR... »

Kruševac: Leš još nije identifikovan

Večernje novosti pre 15 sati
Obavljena je obdukcija tela koje je 21. jula nađeno u magacinu bivšeg preduzeća „Kruševac”, ali nalazi još nisu stigli tužiocu. Pretpostavlja se da je pokojnik propao kroz krov objekta
KRUŠEVAC – Policija radi na identifikaciji tela nađenog 21. jula u fazi raspadanja u magacinu bivšeg Trgovinskog preduzeća “Kruševac” u Staroj čaršiji u Kruševcu, saznaju... »

Priveden albanski državljanin: Policija u automobilu na Horgošu pronašla oružje, drogu i novac

Blic pre 15 sati
Na prelazu Horgoš, pilikom ulazne kontrole putničkog motornog vozila marke "nisan almera", kojim je upravljao albanski državljanin S.M.(47), pronađeni su oružje, droga i novac, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).
Kako se navodi u saopštenju, pripadnici MUP - Uprave granične policije u saradnji sa Upravom carina pronašli su pet pištolja, revolver, 23 komada pištoljske i revolverske... »

U vozilu Albanca na Horgošu nađen arsenal oružja, droga...

B92 pre 15 sati
B92: U vozilu Albanca na Horgošu nađen arsenal oružja, droga...
Beograd -- Na prelazu Horgoš pilikom kontrole vozila "nisan almera" kojim je upravljao albanski državljanin S.M. (47), pronađeni su oružje, droga i novac, saopštio je MUP.
Kako se navodi u saopštenju, pripadnici MUP - Uprave granične policije u saradnji sa Upravom carina pronašli su pet pištolja, revolver, 23 komada pištoljske i revolverske... »

Albanac naoružan do zuba sa tovarom droge

Alo pre 15 sati
Alo: Albanac naoružan do zuba sa tovarom droge
Na graničnom prelazu Horgoš u automobilu kojim je uprаvljаo аlbаnski držаvljаnin S.M.(47) pronаđeo je pet pištoljа, revolver, 23 komаdа pištoljske i revolverske municije, droga i novac, saopštio je danas MUP.
Kako je saopšteno, pripаdnici Uprаve grаnične policije u sаrаdnji sа Uprаvom cаrinа su nа grаničnom prelаzu Horgoš, prilikom ulаzne kontrole putničkog motornog vozila "nisаn... »

©2016 Netmark d.o.o.