Hronika, najnovije vesti

Preminuo Vlada Divljan

Beta pre 15 sati  
BEOGRAD, 5. marta 2015. (Beta) - Jedan od velikana jugoslovenske i srpske muzike Vlada Divljan preminuo je jutros u 57. godini u Beču, potvrdila je u četvrtak koncertna agencija "Long plej". O datumu, vremenu i mestu sahrane porodica će odlučiti... »

Penzioner švercovao 78 umetničkih slika

Mondo pre 15 sati  
Carinici su danas na aerodromu "Nikola Tesla" sprečili pokušaj jednog putnika da u Srbiju unese 78 neprijavljenih ulja na platnu
Srpski državljanin, koji je oko vrata nosio oznaku da je invalid, doputovao je u Beograd iz Punta Kane u Dominikanskoj Republici letom preko Minhena, saopštila je Uprava carina.... »

Potvrđena optužnica za ubistvo Slavka Ćuruvije

Alo pre 15 sati  
Alo: Potvrđena optužnica za ubistvo Slavka Ćuruvije
Specijalni sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv četvorice pripadnika Resora Državne bezbednosti (DB) kojom ih tereti za ubistvo novinara i vlasnika "Dnevnog telegrafa" Slavka Ćuruvije 1999. godine, potvrdio je danas Tanjugu tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević.
Slavko Ćuruvija | Foto: Nebojša Raus Optužnicu od 29. decembra, potvrdilo je rešenjem vanraspravno veće Specijalnog suda. Sada će optuženi i njihovi branioci imati pravo da na to... »

Penzioner uhvaćen u švercu 78 umetničkih dela!

Alo pre 15 sati  
Alo: Penzioner uhvaćen u švercu 78 umetničkih dela!
Carinici su danas na aerodromu "Nikola Tesla" sprečili pokušaj jednog putnika da u Srbiju unese 78 neprijavljenih ulja na platnu, saopštila je Uprava carina.
Penzioner doleteo sa Dominikane | Foto: AP Srpski državljanin, koji je oko vrata nosio oznaku da je invalid, doputovao je u Beograd iz Punta Kane (Dominikanska Republika) letom... »

Preminuo Vlada Divljan

e-Novine pre 15 sati  
Jedan do istinskih velikana jugoslovenske muzike, Vlada Divljan, preminuo je u četvrtak ujutro u Beču u 57. godini, nakon duge i teške bolesti, saopštila je agencija Long Play In memoriam
Vlada Divljan, nekadašnji frontmen čuvene beogradske grupe “Idoli” i istaknuti muzičar jugoslovenskog novog talasa godinama se borio sa teškom... »

Potvrđena optužnica za ubistvo Ćuruvije

Mondo pre 14 sati  
Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu za ubistvo novinara Slavka Đuruvije koju je u decembru prošle godine podiglo Tužilaštvo za organizovani kriminal
Po optužnici za ubistvo Ćuruvije terete se načelnik resora Državne bezbednosti Radomir Marković, načelnik beogradskg centra DB-a Milan Radonjić, glavni obaveštajni inspektor u... »

Potvrđena optužnica za ubistvo Slavka Ćuruvije

RTV pre 15 sati  
RTV: Potvrđena optužnica za ubistvo Slavka Ćuruvije
BEOGRAD - Specijalni sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv četvorice pripadnika Resora Državne bezbednosti (DB) kojom ih tereti za ubistvo novinara i vlasnika "Dnevnog telegrafa" Slavka Ćuruvije 1999. godine, potvrdio je danas Tanjugu tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević.
Optužnicu od 29. decembra, potvrdilo je rešenjem vanraspravno veće Specijalnog suda. Sada će optuženi i njihovi branioci imati pravo da na to rešenje izjave žalbe Apelacionom sudu... »

Šarić u aprilu iznosi odbranu za pranje para

RTS pre 15 sati  
RTS: Šarić u aprilu iznosi odbranu za pranje para
Optuženi Darko Šarić rekao je na suđenju u Specijalnom sudu u Beogradu da je spreman da iznese svoju odbranu od optužbi za pranje para u Srbiji, koje je, kako se sumnja, stekao krijumčarenjem kokaina.
Darko Šarić je rekao da bi mu za iznošenje odbrane trebala dva vezana dana suđenja, a Sud je sugerisao da to bude u aprilu, a naknadno će saopštiti datume, prenosi Tanjug. Ranije... »

Nastavak Suđenja: Šarić u aprilu iznosi odbranu za pranje para

Kurir pre 15 sati  
BEOGRAD - Optuženi Darko Šarić izjavio je danas na suđenju u Specijalnom sudu u Beogradu da je spreman da iznese svoju odbranu od optužbi za pranje para u Srbiji, koje je, kako se sumnja, stekao krijumčarenjem kokaina. Šarić je rekao da bi mu za... »

Penzioner u koferu krio 78 ulja na platnu

Studio B pre 14 sati  
Carinici su danas na aerodromu "Nikola Tesla" sprečili pokušaj jednog putnika da u Srbiju unese 78 neprijavljenih ulja na platnu, saopštila je Uprava carina.
Carinici su danas na aerodromu "Nikola Tesla" sprečili pokušaj jednog putnika da u Srbiju unese 78 neprijavljenih ulja na platnu, saopštila je Uprava carina. Srpski državljanin,... »

Potvrda optužnice za smrt Ćuruvije

B92 pre 15 sati  
B92: Potvrda optužnice za smrt Ćuruvije
Beograd -- Specijalni sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv četvorice pripadnika Resora DB kojom ih tereti za ubistvo novinara Slavka Ćuruvije 1999. godine.
Optužnicu od 29. decembra, potvrdilo je rešenjem vanraspravno veće Specijalnog suda, rekao je tužilac za organizovani kriminal Miljko Radisavljević. Sada će optuženi i njihovi... »

Blagojević: Mladić nije najavio pogubljenje Muslimana

RTS pre 14 sati  
RTS: Blagojević: Mladić nije najavio pogubljenje Muslimana
Ratko Mladić nikakvim gestom nije najavio da će zarobljeni Muslimani iz Srebrenice biti pogubljeni, tvrdi svedok odbrane i bivši srpski vojnik Mladen Blagojević. Time je odbrana Ratka Mladića negirala tvrdnje ključnog svedoka optužbe Momira Nikolića.
Tadašnji komandant Vojske Republike Srpske, general Mladić, optužen je za genocid nad oko 7.000 srebreničkih Muslimana, pošto je 11. jula 1995 VRS zauzela tu enklavu, koja je bila... »

Potvrđena optužnica za ubistvo Ćuruvije

Kurir pre 14 sati  
BEOGRAD - Specijalni sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv četvorice pripadnika Resora Državne bezbednosti (DB) kojom ih tereti za ubistvo novinara i vlasnika "Dnevnog telegrafa" Slavka Ćuruvije 1999. godine, potvrdio je danas Tanjugu tužilac... »

Preminuo Vlada Divljan

Svet pre 15 sati  
Tužna vest za ljubitelje muzike na čitavom prostoru bivše Jugoslavije: jedan do istinskih velikana Vlada Divljan (1958-2015) preminuo je jutros u Beču nakon duge i teške bolesti. Krajem sedamdesetih godina bio je član džez-rok grupa “Merlin” i “Zvuk... »

Svedok: Mladić nije gestom najavio streljanje zarobljenika

Blic pre 15 sati  
Iskazom bivšeg srpskog vojnika Mladena Blagojevića, odbrana Ratka Mladića negirala je danas, pred sudom u Hagu, tvrdnju ključnog svedoka optužbe Momira Nikolića da je, u julu 1995, Mladić gestom najavio da će svi zarobljeni Muslimani iz Srebrenice biti pobijeni.
Tadašnji komandant Vojske Republike Srpske, general Mladić (72) optužen je za genocid nad oko 7.000 srebreničkih Muslimana u danima pošto je, 11. jula 1995, VRS zauzela tu enklavu... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.