Hronika, najnovije vesti

Potvrđena optužnica ubici Ivane Podraščić

Telegraf pre 14 sati  
Protiv ovog rešenja okrivljeni Darko Kostić može izjaviti žalbu Apelacionom sudu u Beogradu, u roku od tri dana od dana prijema rešenja
Protiv ovog rešenja okrivljeni Darko Kostić može izjaviti žalbu Apelacionom sudu u Beogradu, u roku od tri dana od dana prijema rešenja Foto: Tanjug/MUP,... »

Pa Zar Na Svetog Nikolu?! Opljačkana Komercijalna banka u centru Beograda!

Telegraf pre 15 sati  
Pljačkaši su uz pretnju oružjem opljačkali ekspozituru Komercijalne banke u Makedonskoj ulici i nakon izvršenog krivičnog dela uspeli su da pobegnu, ali u munjevitoj akciji policije uhapšen je saučesnik
Pljačkaši su uz pretnju oružjem opljačkali ekspozituru Komercijalne banke u Makedonskoj ulici i nakon izvršenog krivičnog dela uspeli su da pobegnu, ali u munjevitoj akciji... »

Suđenje za ubistvo Ivkovića 16. januara

Akter pre 15 sati  
Suđenje Turčinu Kadriju Aktašu, osumnjičenom da je 21. novembra ubio navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića uoči košarkaške utakmice između Galatasaraja i beogradskog kluba, počinje 16. januara 2015. godine
Protiv njega je podignuta optužnica za krivično delo ubistvo sa predumišljajem, dok se još šestorica državljana Turske terete za pomaganje u izvršenju krivičnog dela. U... »

Pritvor zatvorskom čuvaru zbog primanja mita

Akter pre 15 sati  
Viši javni tužilac u Nišu odredio je pritvor do 30 dana zatvorskom čuvaru T.D. iz Pirota zbog primanja mita, saopšteno je danas
Čuvar iz Odseka pritvora Kazneno-popravnog zavoda (KPZ) iz Niša, koji se nalazi u Pirotu, je takođe udaljen sa posla do okončanja disciplinskog postupka zbog teže povrede... »

Zrenjanin raspisao novi tender za vodu

RTV pre 15 sati  
RTV: Zrenjanin raspisao novi tender za vodu
ZRENJANIN - Grad Zrenjanin raspisao je danas tender za uslugu prečišćavanja vode za piće, potvrdio je za RTV direktor zrenjaninskog JKP Vodovod i kanalizacija Goran Tajdić.
Raspisivanje novog tendera pre nekoliko dana na konferenciji za novinare najavio je gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić. Goran Tajdić je u izjavi za RTV istakao da su... »

U januaru suđenje za smrt Ivkovića

B92 pre 15 sati  
B92: U januaru suđenje za smrt Ivkovića
Istanbul -- Suđenje Kadriju Aktašu, osumnjičenom da je ubio navijača Crvene zvezde Marka Ivkovića, počeće 16. januara 2015. godine, saznaju Večernje novosti.
Protiv njega je podignuta optužnica za krivično delo ubistvo s predumišljajem, dok se još šestorica državljana Turske terete za pomaganje u izvršenju krivičnog dela. U... »

Tinejdžer opljačkao banku u centru Beograda!

24 Sata pre 14 sati  
Policija je uhapsila osamnaestogodišnjeg L. P, koji je osumnjičen da je danas opljačkao filijalu Komercijalne banke u centru Beograda, saopštio je danas Biro MUP za saradnju s medijima.
Banka je opljačakana u 13.10 a razbojnik je povredio jednog od čuvara udarcem drškom pištolja u glavu, saznaje Tanjugu u MUP-u. Pripadnici policije su pronašli novac i oružje, a... »

Potvrđena optužnica za brutalno ubistvo i silovanje Ivane Podraščić

Kurir pre 15 sati  
BEOGRAD - Viši sud u Beogradu saopštio je danas da je potvrdilo je optužnicu protiv Darka Kostića za ubistvo Ivane Podrašić (14). Krivično vanpretresno veće Višeg suda je tu odluku donelo na osnovu dokaza prikupljenih u predistražnom i istražnom... »

Potvrđena optužnica ubici Ivane Podraščić

Blic pre 16 sati  
Viši sud u Beogradu potvrdio je optužnicu protiv Darko Kostića, koji se tereti da je silovao i ubio Ivanu Podraščić.
Prema saopštenju suda, ovakva odluka je doneta na osnovu dokaza prikupljenih u predistražnom i istražnom postupku, a koji potkrepljuju opravdanu sumnju da je okrivljeni učinio... »

Produžen pritvor Goranu Perčeviću

Blic pre 16 sati  
Viši sud u Beogradu produžio je pritvor Goranu Perčeviću, koji može da traje do 30 dana, zvog sumnje da može da utiče na svedoke.
Perčević je uhapšen 16. novembra ove godine, zboh sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica. Goran Perčević, vlasnik firme "Interkomerc", uhapšen je... »

Potvrđena optužnica za ubistvo Ivane Podraščić

N1 Info pre 16 sati  
Viši sud u Beogradu saopštio je danas da su potvrdili optužnicu protiv Darka Kostića za ubistvo 14-godišnje Ivane Podraščić. Krivično vanpretresno veće Višeg suda je tu odluku donelo na osnovu dokaza prikupljenih u predistražnom i istražnom... »

Perčeviću produžen pritvor

Beta pre 16 sati  
BEOGRAD, 19. decembra 2014. (Beta) - Viši sud u Beogradu produžio je pritvor do 30 dana vlasniku firme "Interkomerc" Goranu Perčeviću, osumnjičenom za malverzacije u Univerzal banci. Sud je u petak saopštio da je Perčeviću pritvor produžen zbog... »

Ne postoji policijski zapisnik o prebijanju Andreja Vučića

Press pre 15 sati  
Policijski zapisnik o primeni sile pripadnika policije nad Andrejem Vučićem, bratom premijera Srbije, tokom Parade ponosa u Beogradu ne postoji, navodi se u odgovoru koji je MUP Srbije dostavio Komitetu pravnika za ljudska prava (JUKOM).
Policijski zapisnik o primeni sile pripadnika policije nad Andrejem Vučićem, bratom premijera Srbije, tokom Parade ponosa u Beogradu ne postoji, navodi se u odgovoru koji je MUP... »

Perčeviću produžen pritvor

RTS pre 16 sati  
RTS: Perčeviću produžen pritvor
Viši sud u Beogradu produžio je pritvor do 30 dana vlasniku firme "Interkomerc" Goranu Perčeviću, osumnjičenom za malverzacije u Univerzal banci.
Sud je saopštio da je Goranu Perčeviću pritvor produžen zbog posebnih okolnosti koje ukazuju da bi na slobodi ometao vođenje krivičnog postupka uticanjem na svedoke, prenosi Beta.... »

Perčeviću produžen pritvor

Novi magazin pre 16 sati  
Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu produžio je pritvor okrivljenom Goranu Perčeviću, zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo zloupotreba položaja odgovornog lica u podstrekavanju, saopsteno je danas iz tog suda.
"Sudija za prethodni postupak našao je da su ispunjeni zakonski uslovi za produženje mere pritvora prema okrivljenom Perčeviću, s obzirom na to da i dalje stoje razlozi zbog kojih... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.