Zabava, najnovije vesti

Pesma Evrovizije domaćinu donosi milione

Alo pre 1 sat  
Alo: Pesma Evrovizije domaćinu donosi milione
Pesma Evrovizije doneće Austriji, prema studiji Instituta za visoke studije u Beču (HIS), bruto dodatu vrednost od 38,1 miliona evra, od čega 27,8 miliona evra samom Beču, gradu u kojem će takmičenje biti održano.
Sve spremno za Evroviziju: Beč | Foto: Profimedia Manifestacija će prihodovati prvenstveno od prodaje karata, kotizacije zemalja učesnica i sponzorstava. "Uz dodatu vrednost i... »

Čovek koji će godinu dana živeti na ledenoj santi

B92 pre 39 minuta  
B92: Čovek koji će godinu dana živeti na ledenoj santi
Kada je čovek u službi nauke, nekad je potrebno da donese nesvakidašnje odluke. Kao na primer one da godinu dana života provede u kugli, na santi leda.
Italijanski istraživač Aleks Belini odlučio se za neobičan pothvat kako bi prikupio što više informacija o klimatskim promenama. Njegov plan je da godinu dana živi na ledenoj... »

Mimi, koja je najmanja ptica na svetu?

Mondo pre 59 minuta  
MONDO sa starletom Mimi Oro o čuvenom nadimku, optužbama da se bavi prostitucijom i najmanjoj ptici na svetu!
Milica Živanović je postala Mimi Oro kada je pred kamerama Happy televizije polagala "prijemni za starlete". Par meseci kasnije smo čuli da je uhapšena zbog elitne prostitucije, a... »

Sve privlačniji muškarci "drvoseče"

Radio 021 pre 44 minuta  
U nekim krajevima sveta naglasak je na izvajanim mišićima, a sve se više ceni i tzv. izgled drvoseče (lumberjack). U Indiji je važan lep ten, a najprivlačniji su muškarci mešovitog porekla. Objektivizacija i površan stav prema kojem se ljudima sudi... »

Nil de Gras Tajson: Univerzum za svakog smrtnika

Večernje novosti pre 29 minuta  
EKSKLUZIVNO Naučnik - voditelj, sa 2.5 miliona pratilaca na Tviteru, o seriji "Ćaskanje sa zvezdama", kosmosu, budućnosti nauke i čovečanstva
JOŠ u detinjstvu znao je da želi da bude astrofizičar. Fascinirao ga je univerzum - njegova beskrajnost i misterija. Radoznalost ga nije napustila,... »

Licemerno: Bori se protiv zagađenja planete, a leti privatnim avionom

Blic pre 29 minuta  
Već godinama unazad glumac Leonardo Dikaprio uživa imidž aktivnog borca za zaštitu životne sredine. Međutim, nakon što su privatni mejlovi kompanije "Soni" procurili na internet otkriveno je da glumac često koristi usluge privatnog avionskog prevoza koji spadaju u najveće zagađivače planete.
Glumac je uključen u mnoštvo projekata koji su posvećeni smanjenju zagađenja životne sredine, a poslednji među njima je "Green world rising", vebsajt posvećen smanjenju "emisije... »

Srpska Starleta Otkriva: U Dubaiju su mi nudili kuće, ostrva i kamile! (FOTO)

Telegraf pre 1 sat  
Božana Vujinović (22), lepotica iz Banjaluke koja je prošle godine uhapšena sa Mimi Oro u akciji suzbijanja elitne prostitucije u Srbiji, često boravi u Dubaiju, ali kaže, da to nema veze sa aktuelnom aferom “Harem”. Raširila se priča kako srpske... »

Bio je beskućnik tri godine, a onda je otkrio davno zaboravljeni račun u banci Video

Blic pre 54 minuta  
Džon Helnski, 62-godišnjak iz Tampe, tri godine je bio prisiljen da živi kao beskućnik nakon što su mu ukradeni svi lični dokumenti.
Stvari su ubrzo krenule nizbrdo, a Džon je uskoro bio primoran da živi u kartonskoj kutiji pored autobuske stanice. Međutim, život mu se u sekundi promenio nakon što je slučajno... »

Ružica Voli Četvorku: Evo šta je zvezda "Parova" rekla o seksu za pare! (FOTO)

Telegraf pre 44 minuta  
Veza Ružice Veljković i Arapina Muhameda – tema je o kojoj se i dalje priča u rijalitiju “Parovi” na Tv Hepi, a novi ukućanin Đankarlo je prozvao bivšu “Modelsicu” da je imala seks za novac. SRPSKA STARLETA OTKRIVA: U Dubaiju su mi nudili kuće,... »

Majka Zmaja Od Šipova: Čekam da se iz Beograda vrati s novom ženom i podari mi unuke

Kurir pre 1 sat  
Učesnik "Parova" Ilija Grahovac, poznatiji po nadimku Zmaj od Šipova, nekoliko godina je bio u braku, a njegova supruga Emira s ćerkom Milicom pobegla je u Ameriku. Boja Grahovac (82), majka „kralja stočara“, otkrila je detalje o sinu. Starica kaže... »

„Apartmani za parenje“ za pingvine u Bostonu

RTS pre 2 sata  
RTS: „Apartmani za parenje“ za pingvine u Bostonu
Akvarijum u Novoj Engleskoj u SAD želi da podstakne primerke ugrožene vrste afričkih pingvina na parenje u tom zoo-vrtu, te im pravi specijalni ugođaj.
Stručnjaci za pingvine koji žive kraj akvarijuma, žele da osam parova ovih ugroženih ptica dobiju potomstvo, kako bi ta vrsta, kojoj po rečima biologa preti istrebljenje u... »

Bračni apartman za pingvine

N1 Info pre 1 sat  
Akvarijum u Novoj Engleskoj u SAD želi da podstakne primerke ugrožene vrste afričkih pingvina na parenje u tom zoo-vrtu, te im pravi specijalni ugođaj. Stručnjaci za pingvine koji žive kraj akvarijuma, žele da osam parova tih ugroženih ptica dobiju... »

Loza koja se ne prska

Večernje novosti pre 1 sat  
Da bi se na okućnici proizvelo zdravo i kvalitetno stono grožđe, veliku pažnju treba posvetiti pre svega izboru sortimenta. Za ovu namenu su mnogo pogodnije interspecijes stone sorte
Vinske i stone sorte se značajno razlikuju po morfološkim i proizvodnim karakteristikama. Kod vinskih sorti prioritet se daje proizvodnim karakteristikama, a estetski izgled je... »

Taylor Swift: Poslušajte „Style“ u naučnoj obradi

MTV Srbija pre 1 sat  
„Science never goes out of style!“
Jedan od trenutno najvećih hitova na planeti, treći singl sa albuma „1989“ Taylor Swift, dobio je svoje novo odelo! I to sačinjeno od belog, naučnog mantila, zaštitnih naočara, uz nekoliko laboratorijskih zanimacija i... »

Danas puni 27, opasna je riba i smuvala je Džejsona Stetama!

Prva pre 1 sat  
Preslatka devojčica izrasla je u ("Viktorijinog") anđela i ne ustručava se da, kada je potrebno, bude i “kučka”.
Rozi Hantington Vitli smatra da je “snažna ličnost” ključ za uspeh u modnom svetu, iako mrzi činjenicu da je mnogi smatraju kučkom zbog toga što se ne plaši da kaže sve što misli.... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2015 Netmark d.o.o.