Zabava, najnovije vesti

„Stupovi“ Snimili spot za novu vaskršnju pesmu

Večernje novosti pre 6 sati  
U sklopu akcije "Obnovimo sebe, podignimo Stupove", muzički sastav "Stupovi" je i ove godine snimio novu pesmu i spot povodom Vaskrsa
U SKLOPU akcije "Obnovimo sebe, podignimo Stupove", muzički sastav "Stupovi" je i ove godine snimio novu pesmu i spot povodom Vaskrsa - "O, Isuse, slatki spasitelju". Njen tekst... »

Ples sa zvedama: Nemeš najgori ove nedelje

24 Sata pre 5 sati  
Borba takmičara se u "Plesu sa zvezdama" nastavlja se nakon što je prošle nedelje šou napustila manekenka Tamara Paunović sa svojim plesnim partnerom.
Celonedeljna polemisanja seksi kostima, vrhunskih mišića i dobre forme samo su podstrek takmičarima za borbu do finala. Ove nedelje je Vanesa zavela Vladu argentinskim tangom, a... »

Novi proizvod - alkohol u prahu odobren u SAD

24 Sata pre 6 sati  
Ljubitelji kapljice u Sjedinjenim Američkim Državama od sada će moći da pospu svoje omiljeno piće, umesto da ga sipaju. Novi proizvod, alkohol u prahu ili “palkohol”, koji se stavlja u piće ili posipa preko hrane, dobro je odobrenje američke vlade i biće dostupan na tržištu ove jeseni, piše britanski “Telegraf”.
Agencija za porez i trgovinu alkoholom i duvanom odobrila je sedam verzija “palkohola”, uključujući ukuse koktela “margarita” i “kosmopoliten”. Na sajtu proizvođača “palkohola”... »

Ples sa zvezdama: Aleksandar Josipović - Katarina, igraš kao Bambi na ledu!

Svet plus pre 7 sati  
Takmičari Plesa sa zvezdama Katarina Šišmanović i njen partner Aleksandar pokazali su nešto lošiji ples nego što su to učinili prošle nedelje, pa su i komentari sudija bili negativniji, a najstroži član žirija Aleksandar Josipović u svom maniru,... »

Ivan Ivanović: Noletov reket, dres Intera i sliku Milene Dravić čuvam u sefu banke!

Svet plus pre 6 sati  
Ivanović Ivanović otkrio je u intervju za jene dnevne novine brojne zanimljivosti iz svoje emisije, a progovorio je i o svom privatnom životu, kao i da vredne stvari koje je dobio od svojih gostiju čuva u sefu banke. Ivan Ivanović se u društvu... »

Dača Ikodinović: Smejao sam se kada sam video Šapića u trikou

Blic pre 7 sati  
Danilo Ikodinović, bivši kolega i drug vaterpoliste Aleksandra Šapića, bio je gost prijatelj u "Plesu za zvezdama" i tom prilikom rekao kako se smejao kada je video svog druga u uskom trikou.
- Mnogo sam se smejao kada sam video Šapića u trikou, nisam verovao da ću ga videti tako odevenog. On je sav muževan i krupan ali triko...jako mi je bilo smešno. U kafani kad se... »

Najomraženija osoba na tviteru: Aleksandar Josipović!

Blic pre 6 sati  
Svaka njegova kritika je interesantna da li po dobru ili po zlu, sve je jedno, ali ostavlja utisak na gledaoce i na same takmičare. Aleksandar Josipović zbog svog stava postao omražen na Tviteru.
Aleksandar je ples Tanje Bošković, koji je publiku digao na noge i fascinirao mnoge, prokomentarisao negativno. - Ovo je bila predstava. Kvalitet je bio kao Beograd na vodi,... »

Love story: Ima raznih prijateljstava, ali pogledajte - baš mačke i zečevi... Video

Blic pre 7 sati  
Iako za mačke važi da su uvek željne pažnje, a sebične po pitanju davanja ljubavi drugima, izgleda da nisu mogle da odole baršunastim zečevima, da se uz njih ušuškaju i maze s njima.
Popularnost zečeva kao kućnih ljubimaca postaje sve veća, a kada vidite kako se odlično slažu sa mačkama to ne treba da bude iznenađenje. Pogledajte snimak koji dokazuje... »

Novi proizvod - alkohol u prahu odobren u SAD

Blic pre 7 sati  
Ljubitelji kapljice u Sjedinjenim Američkim Državama od sada će moći da pospu svoje omiljeno piće, umesto da ga sipaju. Novi proizvod, alkohol u prahu ili “palkohol”, koji se stavlja u piće ili posipa preko hrane, dobro je odobrenje američke vlade i biće dostupan na tržištu ove jeseni, piše britanski “Telegraf”.
Agencija za porez i trgovinu alkoholom i duvanom odobrila je sedam verzija “palkohola”, uključujući ukuse koktela “margarita” i “kosmopoliten”. Na sajtu proizvođača “palkohola”... »

Koji horoskopski znakovi lako praštaju, a koji nikad ne zaboravljaju

Novi magazin pre 8 sati  
Nije uvek lako oprostiti, naročito kada smo veoma povređeni.
Svaki horoskopski znak na život i dešavanja gleda iz drugačijeg ugla i zato svaki od njih oprašta na svoj jedinstveni način. Ovan Kod Ovnova su primetni vatrena strast, nemilosrdnost, tvrdoglavost i impulsivnost. Ako... »

Bilja Krstić zaplakala na koncertu: Najteže mi je da pevam Jovano Jovanke posle Tošetove smrti!

Svet plus pre 7 sati  
Bilja Krstić i Bistrik posle četiri godine pauze, obradovaće beogradsku publiku koncertom 9. maja u Domu sindikata, kada će predstaviti i nekoliko pesama sa nadolazećeg albuma. "Posle mnogo godina smo rešili da snimimo spot. Aktuelan je novi singl... »

Ples sa zvezdama: Nemeš i Marija su igrali kao duh golubice koju je zadavila Marijana Mateus!

Svet plus pre 8 sati  
U šou Ples sa zvezdama Nikola Nemešević Nemeš i Marija Jovanović zaigrali su mambo i u trećoj epizodi osvojili su do sada najmanji broj poena, dvadeset i jedan, ali i poprilično oštar komentar sudije Aleksandra Josipovića. Nemeš i Marija predstavili... »

MINI FELЈTON Markes: Pakt sa samoćom

Večernje novosti pre 8 sati  
Gabrijel Garsija Markes - život za priču (1): Novinarstvo, najlepša profesija na svetu, je moja sudbina. Poslednjih godina hvatala ga je i staračka demencija
Poručio bih mojim ispisnicima da smrt ne dolazi sa starošću nego sa zaboravom. Ovu dijagnozu postavio je sebi slavni kolumbijski nobelovac Gabrijel Garsija Markes onda dok se još... »

Kako atomi reaguju na „Bitlse”

Politika pre 8 sati  
Kada bismo stavili jedno uvo među atome uvideli bismo da tamo postoji neki zvuk. Baš taj zvuk želimo da analiziramo, da materiji pošaljemo različitu muziku i vidimo kako će ona da reaguje na ono što joj sviramo. Ovako članovi beogradskog LP dua,... »

Zagrizi jabuku da sedneš

Politika pre 8 sati  
Dizajnerima će svašta da padne na pamet samo da bi izrazili maštovitost i kreativnost. Imali smo priliku da se susretnemo sa bezbroj umetničkog nameštaja, naročito u obliku fotelje, koji je izazivao čuđenje. Fotelja-cvet, fotelja-globus,... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2014 Netmark d.o.o.