Milan Iskrin novi potpredsednik UO KK Partizan

Beta 06.12.2016

Novi potpredsednik Upravnog odbora (UO) košarkaškog kluba Partizan je Milan Iskrin, dok je novi poslovni direktor Žarko Stijović, saopštio je danas beogradski klub.

Kako se navodi na klupskom sajtu, UO Partizana sastao se u ponedeljak, 5. decembra, kako bi razmotrio dosadašnji rad kluba i dalje korake u poslovanju. Na sednici, koju je vodio predsednik Nikola Peković, članovi UO su otvoreno raspravljali o potezima koje je u budućnosti potrebno napraviti kako bi klub na efikasan način nastavio sa finansijskom konsolidacijom.

Na sednici UO imenovani su i novi članovi tog tela, pa je tako dosadašnji član UO Milan Iskrin postavljen za potpredsednika, a dosadašnji finansijski direktor Žarko Stijović za poslovnog direktora.

Novi članovi Upravnog odbora su Stevica Kujundžić (Laptop centar), Sekula Iković (Milšped), Aleksandar Mihailović (Cedars Trejding) i Vladimir Gajić. 

Na jučerašnjoj sednici konstatovano je i da u UO košarkaškog kluba Partizan više nisu Mauricio Vala, Vladimir Vrbaški, Boško Janković i Velibor Jojić.

Skupština Partizana verifikovaće odluke na prvoj narednoj sednici.

(Beta, 12.06.2016)

Povezane vesti »

Promene u Partizanu

Promene u Partizanu

Vesti online 06.12.2016
Povezane vesti »

Ključne reči

Sport, najnovije vesti »