Od 185 lokalnih odbora SNS 35 podržalo Vučića

Beta 16.02.2017

Srpska napredna stranka saopštila je danas da je do 11 časova, 35 opštinskih i gradskih odbora SNS, od ukupno 185, održalo sednice i donelo jednoglasne odluke da podrže kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

"Ti odbori doneli su jednoglasne odluke da podržavaju kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Republike Srbije, i dali mu apsolutnu i bezrezervnu podršku", navodi se u saopštenju i dodaje da su sednice gradskih i opštinskih odbora održane u okviru pripreme sutrašnje sednice Glavnog odbora stranke.

Podršku su dali odbori SNS Bački Petrovac, Bačka Palanka, Čoka, Kula, Bač, Kovin, Novi Pazar, Smederevo, Odžaci, Velika Plana, Opovo, Smederevska Palanka, Sremska Mitrovica, Vrbas, Srbobran, Loznica, Aranđelovac, Ub, Plandište, Bela Crkva, Vršac, Šid, Kanjiža, Temerin, Sremski Karlovci, Bečej, Novi Bečej, Kovačica, Inđija, Apatin, Zrenjanin, Ražanj, Pećinci, Stara Pazova i Novi Sad.

Predsedništvo SNS u utorak je donelo jednoglasnu odluku da kandidat za predsednika Srbije bude Aleksandar Vučić. O tom predlogu Glavni odbor stranke treba da se izjašnjava na sednicu koja je zakazan za sutra u 17.30.

Kasno sinoć pojavili su se još nezvanični navodi da je Tomislav Nikolić odlučio da se ipak ponovo kandiduje za predsednika Srbije. Nikolić nije krio želju za još jednim predsedničkim mandatom i za to je očekivao podršku SNS, na čijem je čelu bio sve do 2012. godine kada je podneo ostavku, jer je izabran za predsednika Srbije.

(Beta, 02.16.2017)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Politika, najnovije vesti »