Mihajlović: Ako stanovi za nagradnu igru nisu dobri, neka Direkcija da druge

Beta 21.02.2017

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije, Zorana Mihajlović predložila je danas da Komisija koja sprovodi nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi" poseti stanove Građevinske direkcije Srbije, koji će biti dodeljeni pobednicima, i utvrdi da li oni odgovaraju standardima nagradne igre.

Ona je istakla da ukoliko Komisija utvrdi da stanovi nisu adekvatni, Građevinska direkcija iz svog fonda treba da izdvoji druge stanove.

"Podržavamo nagradnu igru koju sprovodi Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu, čiji je glavni cilj smanjenje sive ekonomije, i da svi privrednici izdaju fiskalne račune", rekla je Mihajlović, saopštilo je njeno ministarstvo.

Mihajlović je danas novinarima rekla da će proveriti da li je postoje problemi sa zgradom Građevinske direkcije Srbije u naselju Braće Jerković, u kojoj su četiri stana koja će biti dodeljenja u nagradnoj igri.

Na pitanje novinara zašto se u nagradnoj igri dodeljuju stanovi u zgradi u Ulici Vojvode Vlahovića, gde se vodi 49 upravnih postupaka, a stanari su podneli i krivične prijave zbog sleganja zemljišta, pucanja zidova i drugih problema, Mihajlović je rekla da će tražiti dokumentaciju i proveriti te stanove.

U nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi" biće dodeljeno šest stanova, četiri u naselju braće Jerković, jedan u naselju "Stepa Stepanović" i jedan u budućem "Begoradu na vodi".

(Beta, 02.21.2017)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Ekonomija, najnovije vesti »