Naslovne strane za petak, 1. april 2022. godine

Beta 01.04.2022

Beogradska štampa na naslovim stranama izdanja za petak, 1. april, piše o napadu Rusije na Ukrajinu, ruskom ukazu o plaćanju gasa u rubljama i najavljuje izbore u nedelju u Srbiji.

ALO - List piše o invaziji Rusije na Ukrajinu.

BLIC - "Donbas i Krim za kraj rata?" - analizira list. O izborima u nedelju: "Loše vreme povećava izlaznost".

VEČERNJE NOVOSTI - O plaćanju ruskog gasa rubljama: "Putinov ukaz stupa na snagu - Otvorite račune u rubljama i eto gasa". List piše: "I specijalisti će pisati recepte i usluge - Više neće biti šetnje od bolnice do doma zdravlja".

DANAS - Profesor Fakulteta poltičkih nauka Ivo Visković o diplomatiji: "Iz Vašingtona stiže 'teška artiljerija' ". Vojni analitičari o daljem toku napada Rusije na Ukrajinu: "Kad se uđe u rat, teško ga je završiti".

KURIR - LIst piše o invaziji Rusije na Ukrajinu. "Ko je Kristofer Hil i šta donosi Srbiji" - o novom ambasadoru SAD u Beogradu.

INFORMER - List piše o ekonomskim posledicama invazije Rusije na Ukrajinu.

NOVA - O izborima u nedelju: "Javne ličnosti pozivaju na izbore - Iskoristi svoje pravo, glasaj". List piše: "Propast SKC, najvažnijeg alternativnog mesta u gradu" Beogradu.

POLITIKA - Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao ukaz: "Neprijatelji će gas plaćati samo rubljama". List piše da je "Nejasan status baze KBS-a koja preti Kosovskoj Mitrovici - Susret sa Kforom na Crnuši".

SRPSKI TELEGRAF - "Hilov kofer ohrabrenja", o novom ambasadoru SAD u Srbiji Kristoferu Hilu.

(Beta, 04.01.2022)

Pročitajte još

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »