UZNEMIRUJUĆE! STRAVIČNO! Ljubomorna hrvatska diva J. L. otela srpsku pjevačicu i živu je uzidala u betonske temelje zagrebačke Arene (VIDEO)!

Cenzolovka 01.03.2024  |  Boris Dežulović
UZNEMIRUJUĆE! STRAVIČNO! Ljubomorna hrvatska diva J. L. otela srpsku pjevačicu i živu je uzidala u betonske temelje…

"Josipa Lisac u krcatom Domu sportova zaokružila pedesetu godišnjicu Dnevnika jedne ljubavi", sutradan je specijalizirani glazbeni portal muzika.hr javio o zagrebačkom koncertu hrvatske dive, intimnom hommageu Karlu Metikošu o pedesetoj godišnjici njihova kultnog albuma. "Graciozna Josipa Lisac jučer je u Domu sportova proslavila veliku pedesetu obljetnicu svojeg albuma Dnevnik jedne ljubavi", dojavio je onda i specijalizirani muzički portal glazba.hr, uz naslov "Boginja koja nije za Arenu".

Boris Dežulović (snimak ekrana, Nova S) “Josipa je obrazložila zašto je njezin nekonvencionalni put bio baš taj koji je ispravan i utvrdila koliko je neiscrpan njezin glazbeni, ali i ljubavni izričaj”, napisala je izvjestiteljica glazbe.hr. “I nije to učinila iz vlastite potrebe da se igdje pozicionira, već iz nesebičnosti i želje za dijeljenjem čiste emocije. ‘Moj je menadžment htio da pjevam u Areni. Sad svi idu tamo. A baš zbog toga meni tamo nije mjesto’,

Hrvatska »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »