Naslovne strane za nedelju 3. mart

Beta 03.03.2024

Beogradski dnevni listovi u izdanjima za nedelju, 3. mart pišu o odluci Srpske napredne stranke da se ponove lokalni izbori u glavnom gradu i o drugim temama.

ALO - O planu međunarodne zajednice "Nikad jači pritisci sa Zapada na Srbiju". "SNS presekao: na beogradskim izborima odlučujemo u kom će pravcu ići zemlja".

BLIC - O odluci Srpske napredne stranke da se ponove gradski izbori "Beograd ide na nove izbore".

VEČERNJE NOVOSTI - List piše o odluci Predsedništva Srpske napredne stranke o ponavljanju lokalnih izbora u Beogradu "Na nove beogradske izbore u najširem mogućem frontu".

INFORMER - "Dan D za Beograd" o formiranju vlasti u glavnom gradu. O sahrani ruskog opozicionog političara "Navaljni sahranjen u Moskvi".

KURIR - "Novi izbori u Beogradu" o odluci predsedništva Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića. "Udar u tri čina" o sve jačim pritiscima na Srbiju.

POLITIKA - Intervju sa načelnikom Uprave kriminalističke policije Ninoslavom Cmolićem "'Vertikala' je potvrda borbe protiv kriminala". Razgovor nedelje sa načelnikom Vojno-medicinske akademije Miroslavom Vukosavljevićem "VMA nije obična bolnica". U Temi nedelje list piše o posledicama blage zime na poljoprivredu "Toplotni udar u fabrici pod nebom".

SRPSKI TELEGRAF - Pod naslovom "Tajni dosije sablja" list piše o papirima o ubistvu bivšeg premijera Srbije Zorana Đinđića. "Vučić: Cilj im je dovesti marionete na vlast".

(Beta, 03.03.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »