Naslovne strane za utorak 5. mart

Beta 05.03.2024

Na naslovnim stranama izdanja za utorak, 5. mart, dnevne novine pišu o beogradskim izborima, poskupljenju usluga mobilnih operatora i o drugim temama.

ALO - Pod naslovom "Ujedinila ih mržnja prema Vučiću" list piše da je opozicija dobila podršku od svih koji ne misle dobro Srbiji.

BLIC - Beograd opet izlazi na birališta: "Izbori ko će s kim, ali i kada". Anđela Jovanović odbila da glumi sa Branislavom Lečićem, on je tužio: "Neću u isti kadar s tim čovekom".

VEČERNJE NOVOSTI - "Imamo većinu, ime madatara za desetak dana" - delegacija Srpske napredne stranke bila na konsultacijama kod predsednika Aleksandra Vučića.

DANAS - O poskupljenjima usluga mobilne telefonije: "U klopci 'kartelskih dogovora' operatera". "Pevač koji je postao državni neprijatelj" - o Mlanu Topaloviću koga je pominjao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

NOVA - Odluka tužilaštva o saobraćajnom udesu: "Bez optužnice protiv Vučičevog kuma, odgovara samo prekršajno". Kako će nastupati opozicija u Beogradu: "Jedni za široki front, drugi za dve liste".

INFORMER - "Đilasovci neće na izbore da im ne propadnu odmori" o datumu održavanja beogradskih izbora. "Islamista napao Vučića" o analitičaru koji je uporedio predsednika Srbije sa "najgorim diktatorima".

KURIR - "Glasanje za Beograd u atmosferi referenduma", s jedne strane Pokret za narod i državu, a s druge lista Srbija protiv nasilja.

POLITIKA - Intervju predsednika Saveza vojvođanskih Mađara Balinta Pastora: "Za čvsto partnerstvo sa SNS-om i Fidesom".

SRPSKI TELEGRAF - "Bajden šalje NATO u Ukrajinu" o spremanju najvećeg rata dosad.

(Beta, 03.05.2024)

Izbori »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »