Popović (SSP): Slogan SNS za naredne izbore trebalo bi da bude 'Skok u provaliju'

Beta pre 31 dana

Predsednica beogradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP) Mila Popović ocenila je danas da bi slogan Srpske napredne stranke (SNS) za naredne izbore trebalo da bude "Skok u provaliju", jer to, kako je navela, oslikava deceniju njihove vlasti u Beogradu.

Popović je u pisanoj izjavi, povodom navoda da će lista SNS za naredne izbore u Beogradu biti nazvana "Skok u budućnost", kazala da takav skok "lomi noge" Beogradu.

"U dva dana su se desila masovna ubistva, a ništa nije preduzeto 11 meseci da se bilo šta promeni. Javni prevoz se raspada, pale nam se autobusi, točak koji je otpao je ubio prolaznicu na ulici. Saobraćajne gužve su užasne, ulice su pune rupa, metroa nema ni u tragovima, nijedan most nije sagrađen. Urbanistički haos je na svakom ćošku, gradi se i ruši se gde i kako investitori bliski vlasti žele", ocenila je ona.

Dodala je i da grad "pliva u korupciji" i da su gradska preduzeća na ivici opstanka.

"Preko potrebna Tiršova 2 obećana pre šest godina još nije ni počela da se gradi, autobuska stanica se ne završava sedam godina, Bulevar patrijarha Pavla kasni i ne zna se kada će, fabrike za preradu otpadnih voda ima samo na slikama SNS brošura", navela je Popović.

(Beta, 03.26.2024)

Povezane vesti »

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »