Naslovne strane za utorak, 2. april 2024. godine

Beta pre 29 dana

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja pišu o skupštinskom kolegijumu o izbornim preporukama ODIHR, poslovanju banaka, porazu stranke turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana na lokalnim izborima i drugim temama.

BLIC - "Na izbore 2. juna ili sledi leks specijalis", o raspisivanju izbora. "Kraj 'sultana' Erdogana", o porazu partije turskog predsednika.

VEČERNJE NOVOSTI - Pod naslovom "Žigosanje Srba u sedam tačaka" list piše o rezoluciji o Srebrenici koja ide pred UN. "Banke lane zaradile više od milijardu evra", najnoviji podaci Narodne banke Srbije za 2023. godinu.

DANAS - O ekonomskoj politici nove Vlade Srbije "Slede inflacija i novi udari na džep građana i privredu". "Slučaj Gruhonjić je tek pokazna vežba", profesori Fakulteta političkih nauka Biljana Đorđević i Đorđe Pavićević o uplivu vlasti u studentsko organizovanje.

NOVA - "Vučević premijer u senci Andreja Vučića", list piše da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izborom mandatara neformalno predao ključeve Vlade u ruke svom bratu. "Policija traga za Rumunkama sa snimka srpskog putnika" o nestaloj dvogodišnjoj devojčici iz Bora.

POLITIKA - O izboru Miloša Vučevića za mandatara nove Vlade: "Nastavak borbe za srpske nacionalne interese". "Odlazi li Erdogan u političku prošlost?" o porazu stranke turskog predsednika na lokalnim izborima.

KURIR - Policija ne isključuje mogućnost da je dvogodišnja Danka žrtva trgovine decom. List piše i da je Ana Brnabić uspela da okupi vlast i opoziciju za istim stolom: "Mir", "bez psovki i toalet papira".

SRPSKI TELEGRAF - List piše: "Srbiju gaze zbog Putina i Zelenskog", Zapad žuri da reši Kosovo.

ALO - List piše da sve više devojaka ide pod nož: "Tinejdžerke navalile kod plastičara".

INFORMER - "Erdogan izgubio izbore", Turci slavili njegov poraz uz pesmu Nade Topčagić "Jutro je".

(Beta, 04.02.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »