Naslovne strane za petak 26. aprila

Beta pre 10 dana

Beogradski dnevni listovi na naslovnim strama izdanja od petka, 26. aprila pišu o predstojećim beogradskim i lokalnim izborima širom Srbije, kao i o dijalogu Beograda i Prištine.

BLIC - "Opozicija sve karte bacila na Novi Sad", piše list o predstojećim izborima 2. juna. "Za Prvi maj - 30. stepeni a za Uskrs pljuskovi", jedan je od naslova tog lista.

VEČERNJE NOVOSTI - "Od Beograda do Subotice vozićemo se za 80 minuta", piše list o železničkom saobraćaju. "Maturanti podbacili na probi", o rezultatima đaka osmog razreda osnovnih škola.

DANAS - "Nova vlada ostaće u Vučićevoj senci", navodi list o budućem kabinetu mandatara Miloša Vučevića. "'Biram borbu' spremna za kampanju", piše list o strankama koje pod tom listom izlaze na beogradske izbore.

NOVA - "Nećemo građane pozivati na bojkot izbora", rekao je lider Stranke slobode i pravde Dragan Đilas. "Birački spisak je postao najveća tajna u Srbiji", rekao je književnik Gojko Božović.

POLITIKA - "Srbija će biti najveći evropski proizvođač bakra", kazao je predsednik borda direktora kompanije "Ziđin Majning" Čen Đinge. "Umesto dogovora o dinaru, Kurti 500. put napao Srbe", piše list o situaciju na Kosovu i dijalogu Beograda i Prištine u Briselu.

KURIR - Pod naslovom "Danka", list piše: mesec dana bez devojčice. List piše i o borbi za nacionalne interese u Njujorku, "Vučić: Izazvali smo im dosta nervoze u UN", Amerikanci i Nemci prave listu za pritisak.

SRPSKI TELEGRAF - "Podvig Kine i Srbije", spojena pruga Novi Sad - Subotica, piše list. List piše sve o istorijskoj vojnoj akciji 1999. godine, "Prava istina o upadu specijalaca u Albaniju".

INFORMER - "Veselinović: Đilas želi linč, a ne izbore, to je cilj bojkota", kaže Dobrica Veselinović. List piše i da "Đukanovića hapse zbog pretnje krvnom osvetom" - Milo se ovog puta baš preigrao, moraće da odgovara.

ALO - "SNS u Beogradu već ima dvocifrenu prednost", opozicija šokirana najnovijim istraživanjima javnog mnjenja, piše list. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio u Njojorku: "Veliku nervozu smo stvorili mnogima ovde, dobio bih ja tri Nobelove nagrade kad bih se odrekao Srbije".

(Beta, 04.26.2024)

Pročitajte još

Ključne reči

Društvo, najnovije vesti »