Mesec dana od ubistva Danke Ilić: Advokat za "Blic" TV otkrio šta će se dogoditi ako se dokaže da su ubice neuračunljive (video)

Blic pre 10 dana
Mesec dana od ubistva Danke Ilić: Advokat za "Blic" TV otkrio šta će se dogoditi ako se dokaže da su ubice neuračunljive…

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, istog dana prvi put se oglasio "Amber alert" i Srbija se digla na noge. Dejan Dragijević i Srđan Janković 4. aprila priznali su ubistvo Danke. Telo do danas nije pronađeno a poslednja vest je da su osumnjičeni poslati na psihijatrijsko veštačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu. Šta to znači za dalju istragu?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je 4. aprila saopštio tragičnu vest da je Danka ubijena, a istraga se usmerila na dvojicu osumnjičenih, Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića. Dejan Dragijević je detaljno opisao ubistvo, saopštio da su telo bacili na deponiju, a potraga za Dankom se koncentrisala na selo Zlot. Pretražene su deponije, dvorište porodične kuće Dragijevića, šahte i sva mesta koja su mogla da donesu bilo kakav napredak u potrazi, ali bezuspešno.

Povezane vesti »

Ključne reči

Hronika, najnovije vesti »