Na Exitovu kultnu binu stiže fuzija elektronike, roka i popa: Visa Fusion osvojiće Mezerg, Urban & 4, Ida Prester & Lollobrigida, Marčelo i mnogi drugi!

RTV pre 10 dana  |  RTV
Na Exitovu kultnu binu stiže fuzija elektronike, roka i popa: Visa Fusion osvojiće Mezerg, Urban & 4, Ida Prester &…

NOVI SAD - Jedna od najvećih, a potvrđeno i najomiljenijih bina na Petrovaradinskoj tvrđavi Visa Fusion i ove godine donosi jedinstvenu kombinaciju zvukova iz sveta, regiona i zemlje. Šarena muzička postava pridružiće se već objavljenom programu Visa Fusion bine koji čine Villagers of Ioannina City, Lakeside X, Ritam nereda i Funk Shui, a već tradicionalno na Fusionu će nastupiti i pobednici Play @ EXIT konkursa koji je trenutno u toku.

Domaćoj i regionalnoj publici najinteresantnija bina, sada već široko poznata i kao „bina domaćica”, doneće publici najrazličitije ritmove za ples i nezaboravna 4 dana provedena uz muzičke veterane ali i nova, uzbudljiva otkrića na sceni. Višestruko talentovani instrumentalista Mezerg je pionir moderne muzičke tehnologije i jedan od najkreativnijih muzičara na koje ćete verovatno naići. On pravi elektronsku muziku od neočekivanih elemenata, sa ritmovima koji se

Pročitajte još

Ključne reči

Vojvodina, najnovije vesti »