Nauka & Tehnologija

Poznat datum objave Football Managera 2018

Benchmark pre 8 sati
Popularna Football Manager igra se vraća za još jednu, novu sezonu, a igra će biti objavljena 10. novembra. Sports Interactive simulacija stiže u verziji Football Manager 2018. Prednaručivanje igre ljubiteljima franšize daje mogućnost pristupa beti, a sav progres i save fajlovi će iz bete... »

Moto Z2 Force se odlično pokazao na testu izdržljivosti (video)

Benchmark pre 8 sati
Motorolina Moto Z serija premijum telefona je poznata po displejima koji su otporni i ne mogu lako da se polome. Pored ovoga, Motorola daje i četvorogodišnju garanciju na lomljenje i pucanje ekrana, od datuma kupovine. Jedino pitanje je, koliko je izdržljiv ostatak telefona? Odgovor na ovo... »

MSI Infinite A je desktop PC za gejmere

Benchmark pre 10 sati
MSI je objavio dostupnost Infinite A gejming desktop računara. PC je dostupan u velikom broju konfiguracija, a uređaj je inspirisan željom korisnika za igranjem igara u modernom okruženju. MSI Infinite A je dostupan sa MSI GTX 1070, GTX 1080 ili GTX 1080 Ti grafičkim kartama, do 64GB RAM-a, dva... »

Nove fotografije Asus Zenfone 4 serije telefona

Benchmark pre 11 sati
Asusova dolazeća Zenfone 4 serija telefona je već bila predmet većeg broja procurelih informacija i fotografija. Sada su se pojavile najnovije fotografije Zenfone 4, Zenfone 4 Max, Zenfone 4 Selfie i Zenfone 4 Selfie Pro telefona, koje nam donosi Evan Blass, poznatiji kao @evleaks. Ovo nije prvi... »

Asus VivoBook W202 je pristupačan Windows 10 S laptop

Benchmark pre 12 sati
Prošlo je nekoliko meseci od kako je Microsoft predstavio novi pravac za Windows 10 operativni sistem u vidu Windows 10 S verzije. Nekoliko proizvođača je već ponudilo svoje proizvode sa ovom verzijom operativnog sistema, a sada im se pridružuje Asus sa VivoBook W202 modelom laptopa. VivoBook... »

Huawei Mate 10 renderi otkrivaju lep displej sa minimalnim okvirima

Benchmark pre 20 sati
Bar tri premijum fableta se očekuju u drugoj polovini ove godine, a glavni konkurenti će biti Samsung Galaxy Note8 i Huawei Mate 10. O Note8 modelu znamo gotovo sve, jer smo do sada imali priliku da vidimo fotografije i saznamo specifikacije fableta. Sada konačno imamo i fotografije Mate 10... »

Skrivene opcije Google Chroma koje štede bateriju i memoriju

Nova energija pre 7 sati
Google Chrome najpoznatiji je svetski internet pretraživač kojeg svakog dana koriste milioni ljudi. Pouzdan je, jednostavno za upotrebu i stalno se poboljšava. Ipak, Chrome ima i mnogo korisnih (ali i manje korisnih), skrivenih opcija za koje možda ne znate, piše britanski Independent.... »

Evropska premijera plaćanja preko otiska prsta u Bugarskoj – pilot projekat kompanije Mastercard i UniCredit Bulbank

Personal magazin pre 7 sati
Kompanija Mastercard predstavila je rezultate pilot projekta u vezi sa korišćenjem biometrijske kartice u saradnji sa UniCredit Bulbankom u Bugarskoj. Ovo novo rešenje kombinuje čip tehnologiju sa autentifikacijom putem otiska…. Kompanija Mastercard predstavila je rezultate pilot projekta u... »

Pokrenut prvi UniCredit Hakaton

Personal magazin pre 7 sati
UniCredit je, u saradnji sa kompanijom ABC Accelerator, pokrenuo prvi UniCredit Hakaton u CIE, globalno takmičenje koje će se održati u Ljubljani 2. i 3. septembra 2017. godine. Hakaton je…. UniCredit je, u saradnji sa kompanijom ABC Accelerator, pokrenuo prvi UniCredit Hakaton u CIE, globalno... »

Saradnja Marvella i Kingstona se pokazala uspešnom sa preko 6 miliona isporučenih SSD-ova

Personal magazin pre 7 sati
Kompanija Kingston Technology Company, Inc., nezavisni svetski lider u proizvodnji memorijskih proizvoda, objavila je danas da je u svetu prodato preko šest miliona SSD jedinica iz Kingston i HyperX serija sa Marvell kontrolerima. Ovo…. Kompanija Kingston Technology Company, Inc., nezavisni... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.