Nauka & Tehnologija

Nvidia 28. februara predstavlja GeForce GTX 1080 Ti grafičku kartu

Benchmark pre 17 sati
Oni koji vole GPU tehnologiju, kao i PC entuzijasti i gejmeri zabeležiće 28. februar u svojim kalendarima. Ovog dana će biti održan AMD Capsaicin događaj tokom GDC-a 2017, gde će biti predstavljeni novi detalji o Radeon Vega karticama, a Nvidia je isti dan odabrala za svoj Editor's Day događaj i... »

Šta znači “OTA Update”? [Windows Phone/Android/iOS]

Pametni telefoni pre 20 sati
Evo šta znači OTA update i još po neka informacija o tome… Nekada se nadogradnja sistema nije vršila putem WiFi konekcije, već putem računara ili putem određenih procedura koje uopšte nisu lake. Primera radi, iOS je ranije zahtevao iTunes i fizičku konekciju telefona i računara. Tek nakon iOS-a... »

Nezvanični LineageOS 13.0 dostupan za Xiaomi Redmi Note 4!

Pametni telefoni pre 20 sati
Pojavio se LineageOS za Redmi Note 4 i možemo vam reći da je poprilično stabilan… Xiaomije relativno skoro lansirao Redmi Note 4 koji je opremljen Snapdragon 625 čipestom, a već on je već popularan na XDA forumu, pogotovo kod onih članova koji su iz Indije. Nakon samo mesec dana od njegovog... »

Test: Sapphire Radeon RX 480 Nitro+ 8 GB

Benchmark pre 9 sati
Radeon RX 480 i 470 su se pokazale kao izuzetno popularne grafičke karte, s obzirom da nude odlične performanse za 1080p i 1440p gejming, dok su u isto vreme relativno pristupačne. Ovog puta smo imali priliku da isprobamo Sapphire Radeon RX 480 sa Nitro kulerom koji je pored brzog GPU-a opremljen i... »

Jide će lansirati "Remix OS for Mobile" i tako omogućiti Android telefonima da postanu računari! (VIDEO)

Pametni telefoni pre 22 sata
Uskoro ćemo moći da bez problema koristimo Android telefon kao bazu za desktop Android računar. To znači, povežeš tastaturu, miša i monitor sa telefonom dobio si Android desktop računar! Tek tako... Jide je kompanija koja nas je u više navrata lepo iznenadila. Prvo su nam omogućili da instaliramo... »

Square Enix najavljuje novi RPG: Project Prelude Rune

Benchmark pre 18 sati
Square Enix je objavio da u pripremi ima novu role-playing igru, kao i da na njoj radi novi studio. Project Prelude Rune je radni naslov RPG-a, a Istolia studio iz Tokija je zadužen za razvoj igre. Navodi se da je projekat namenjen kreiranju novog RPG-a sa novim elementima fantazije, čija radnja se... »

Samsung predstavio Exynos 9 čipset sposoban za 4K @120fps video

Benchmark pre 10 sati
Samsung ulazi na 10nm teritoriju sa svojim najnovijim Exynos 9 Series 8895 čipsetom. Čip obećava za 27% bolje performanse i za 40% manju potrošnju u poređenju sa 14nm čipovima. Exynos 9 Series 8895 ima osmojezgarni CPU sa drugom generacijom Samsungovih jezgara (četiri njih) u jačem skupu, dok... »

Švedski telekom gigant odbija da blokira The Pirate Bay

Benchmark pre 1 dan
Prošle nedelje je sud u Švedskoj doneo odluku o blokadi sajta The Pirate Bay, ali se ta odluka neće tako brzo raširiti uprkos željama vlasnika autorskih prava. Telekom gigant Telia je poručio da se presuda ne odnosi na njih pa sada vlasnici autorskih prava razmatraju novu situaciju. Podsetićemo,... »

Leksusi i poršei najpouzdaniji u SAD, fijati na dnu liste

RTV pre 19 sati
RTV: Leksusi i poršei najpouzdaniji u SAD, fijati na dnu liste
NJUJORK - Automobili "leksus" i "porše" su najpouzdaniji u SAD, a "fijati" su na dnu ovogodišnje liste savetničke kompanije "J. D. Pauer". Lista se zasniva na studiji kvarova na prosečno 100 automobila proizvedenih 2014. godine, na osnovu ankete među njihovih 35.186 vlasnika. Utvrđeni prosek je 156... »

BenQ ZOWIE XL2735 – najmoćniji gejming monitor današnjice

IT svet pre 1 dan
ZOWIE XL2735 je najnapredniji 27-inčni gejming monitor koji se može naći na tržištu i definitivno je poseban u svakom pogledu. Njegovo srce čini TN panel poslednje generacije kome je maksimalna radna rezolucija podešena na 2560x1440 piksela, a odziv tečnih kristala na 1ms (GtG). Prirodni kontrast... »

Crvena zvezda ubedljivo savladala Galatasaraj

Danas  pre 8 sati  još 6 povezanih

Evro danas 123,94 dinara

RTV  pre 4 sata  još 4 povezane

Istraga protiv Šulca?

Danas  pre 10 sati  još 3 povezane
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.