Nauka & Tehnologija

Apple iPhone X proizvodnja ponovo odložena?

Benchmark pre 20 sati
Apple je, prema navodima, naišao na nove proizvodne probleme, koji bi početak proizvodnje novog iPhone X modela mogli prolongirati do sredine oktobra. Vesti o novom odlaganju stižu iz investitorskog dokumenta, koji sugeriše da proizvodnja još nije počela ikao od narednog meseca kreće... »

''Gugl'' preuzima tim stručnjaka od HTC-a za 1,1 milijardu dolara

Večernje novosti pre 13 sati
Kompanije ''Gugl'' i HTC sklopile su sporazum po kom će američka firma platiti tajvanskoj 1,1 milijardu dolara za preuzimanje dela njenih stručnjaka. MAUNTIN VJU/TAJPEJ - Kompanije ''Gugl'' i HTC saopštile su danas da su sklopile sporazum po kom će američka firma platiti tajvanskoj 1,1... »

Evropa planira udar na Silicijumsku dolinu

Blic pre 15 sati
Evropska komisija je saopštila danas da je spremna da predloži uvođenje novih poreza digitalnim kompanijama kao što su Fejsbuk i Gugl, ukoliko do sledećeg proleća ne bude ostvaren “odgovarajući globalni napredak” u pogledu izmene zakona o korporativnim porezima na međunarodnom nivou.... »

Ebl: - sve je spremno za veliki balkanski CS:Go derbi

Blic pre 16 sati
Izmene koje su prodrmale balkansku CS:GO scenu u prethodnih nekoliko dana danas će imati svoj rasplet i kulminaciju, kada se od 19 časova sastanu dva najjača bugarska tima ex-Outlaws i MK, kada će Kamen "bubble" Kostadinov po prvi put zaigrati protiv ekipe u kojoj je proveo skoro četiri godine.... »

Otkriveno koliko košta izrada iPhonea X čija je cena 1.000 dolara

Press pre 17 sati
Apple je pre nekoliko dana izbacio najskuplji pametni telefon na tržištu, iPhone X čija paprena cena iznosi 1.000 dolara, a sada je otkriveno i koliko zapravo košta njegova izrada. Foto:B92.net Reč je o cifri od 412.75 američkih dolara, piše Trusted Reviews. Najskuplja komponenta mobilnog... »

Najveći IT godišnji događaj "Znam da možemo" 27. septembra

Blic pre 18 sati
Najveći IT godišnji događaj, "Znam da možemo", na kome se tradicionalno podvlači crta rezultata ove industrije u zemlji, predstavljaju najuspešniji domaći projekti i najavljuju nove stvari koje će obeležiti narednu godinu, biće održan 27. septembra u Domu omladine u Beogradu. Osim u Domu... »

Huawei "napada" iPhone X: U oktobru predstavlja AI smartfon

B92 pre 23 sata
B92: Huawei "napada" iPhone X: U oktobru predstavlja AI smartfon
Kompanija Huawei je najavila da će u oktobru predstaviti svoj "prvi AI smartphone" pod nazivom Mate 10. Huawei nikada nije bio suptilan u svojim marketinškim najavama, a dokaz za to je nedavno objavljeni video na Facebook-u. Naime, kineska kompanija je potisnula Apple s drugog mesta najvećih... »

Piraterija nije loša, dokazano, izveštaj zataškan?

Mondo pre 9 sati
Istraživanje EU, sprovedeno s ciljem boljeg upoznavanja s piraterijom, zamalo zataškano, zbog toga što su rezultati pokazali da piraterija ne škodi sistemu! Poznati portal The Next Web objavio je priču o pokušaju zataškavanja rezultata istraživanja o pirateriji, koji su nedvosmisleno uputili... »

Nova era selifija počinje sa ovim uređajem

B92 pre 12 sati
B92: Nova era selifija počinje sa ovim uređajem
"Air Selfie" je nova igrčka za sve ljubitelje kako gedžeta, tako i selfija. To je mali "džepni" dron, čije korišćenje je veoma jednostvano. "Air Selfie" funkcioniše u saradnji sa pametnim telefonom korisnika. Njegovim letenjem se upravlja viruelnim džojstikom posredstvom mobilne aplikacije,... »

Google i HTC udaraju na Apple i iPhone, udruženi!

Mondo pre 12 sati
Ili kako to Google brže postaje Apple, nego što je Apple u stanju da postane Google…. Inače naklonjen Apple „populaciji“, portal The Verge, objavio je vrlo zanimljiv tekst o tome na koji način je partnerstvo između kompanija Google i HTC, vredno 1.1 milijardu dolara, prava pretnja po... »

Dačić u UN razgovarao sa Čavušogluom i Crnadakom

Blic  pre 11 sati  još 1 povezana

Hladno

Dnevnik  pre 2 sata  još 4 povezane

Oslabila domaća valuta: Evro danas 119,13

Kurir  pre 54 minuta  još 3 povezane

Osovski: Nemačka podržava širenje EU, pomoć za Srbiju

Blic  pre 12 sati  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.