Nauka & Tehnologija

Evo kako da otključate telefon ako ste zaboravili PIN, lozinku ili šablon!

Nova energija pre 16 sati
Imati neku vrstu zaštite telefona od neovlašćenog pristupa je svakako dobra navika. Potrošite par milisekundi svog vremena na otključavanje ekrana kako biste sprečili eventualne posledice ukoliko izgubite telefon. Kada koristite zaštitu ekrana, ako izgubite telefon, lopov ne može pristupiti... »

HyperX predstavio HyperX Alloy Elite i TKL HyperX Alloy FPS Pro mehaničke gejmerske tastature

IT svet pre 1 dan
HyperX, gejmersko odeljenje kompanije Kingston Technology Company, Inc., predstavio je danas dva nova dodatka svojoj nagrađivanoj ponudi igračkih tastatura koje koriste eSports profesionalci širom sveta - HyperX Alloy FPS Pro i Alloy Elite mehaničke igračke tastature. Sa potpuno novim dizajnom,... »

Britanija ograničava upotrebu dronova

Politika pre 10 sati
LONDON – Britanski zvaničnici najavili su oštrija pravila za korišćenje dronova kako bi se izbegle nesreće i moguće pretnje komercijalnoj avijaciji. Nova pravila predviđaju da dronovi ne mogu da budu teži od 226 grama, da moraju da budu registrovani, a njihovi vlasnici će morati da polože test o... »

Pet prednosti .rs domena (VIDEO)

Danas pre 11 sati
Ako se obraćaš internet korisnicima u Srbiji, nacionalni .RS domen je najbolji izbor za poslovnu ili ličnu adresu internet sajta i adresu e-pošte. Nacionalni internet domeni su oznake teritorijalne pripadnosti i bitni su za definisanje internet identiteta onih koji žive ili rade u nekoj određenoj... »

Mozillin Firefox Focus ima milion preuzimanja na Androidu

Benchmark pre 11 sati
S obzirom na količinu privatnih podataka koji se prikupljaju od strane brojnih aplikacija, privatnost je bez sumnje velika stvar za mnoge korisnike. Ovo je razlog zbog kojeg su ad blockeri postali izuzetno popularni, kao i druge aplikacije i ekstenzije koje sprečavaju prikupljanje podataka. Ovo je... »

U svakoj smokvi nalazi se osa

Radio 021 pre 17 sati
Iako se smokva često naziva kraljicom mediteranskog voća, ona tehnički spada u kategoriju cveća. Način njenog "nastanka" je nešto što je istovremeno fascinantno i pomalo zastrašujuće. Naučnici objašnjavaju da su smokve izvrnuti cvetovi. Smokvino drvo ne cveta kao drvo jabuke ili breskve. Njeni... »

BenQ PD2710QC QHD Desinger monitor

IT svet pre 1 dan
Monitori kreirani za profesionalce nisu nikakva novina na tržištu, šta više dosta su popularniji od standardnih monitora koji se koriste u svakodnevnoj upotrebi. Jedan od trenutno najboljih monitora dizajniranih za grafičare, građevince, arhitekte, fotografe, video montažere i CAD majstore, za koji... »

Bez čekanja pri pozivanju mts Kontakt centra

IT svet pre 1 dan
Svim korisnicima usluga mts Kontakt centra od nedavno je na raspolaganju novi servis „Mi čekamo za vas“ koji pruža mogućnost uštede jednog od najznačajnijih resursa današnjice – vremena. Besplatna usluga povratnog poziva omogućava maksimalnu uštedu vremena u situaciji kada su svi operateri Kontakt... »

ADATA predstavlja SE730H 3D NAND USB-C eksterni SSD

IT svet pre 1 dan
ADATA Technology, vodeći proizvođač DRAM modula visokih performansi, NAND fleš proizvoda i dodatne opreme za mobilne uređaje, predstavio je SE730H eksterni SSD, nadogradnju modela SE730 koji je zabeležio izuzetno dobre prodajne rezultate. SE730H postiže brzine čitanja i pisanja od 500 MB/s i donosi... »

Snažni duh koji Beograd ima ugradićemo i u Kulu

RTS pre 5 sati
RTS: Snažni duh koji Beograd ima ugradićemo i u Kulu
Brajan Li, glavni dizajner „Kule Beograd“ u okviru projekta „Beograd na vodi“, objasnio je koliko ga je burna istorija srpske prestonice inspirisala dok je kreirao budući simbol grada. Kula je bazirana na ideji da su kod današnjih zgrada izuzetno važne njihove performanse, kaže Li, dizajner i... »

Korzika: Požari prete kućama

B92  pre 1 sat  još 4 povezane

Vučić danas u Italiji

Beta  pre 2 sata  još 1 povezana

Duda stavio veto na dva zakona o pravosuđu

Danas  pre 2 sata  još 1 povezana
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.