Nauka & Tehnologija

Kraj Telegram aplikacije za dopisivanje? Odbili zahtev ruske vlade da omoguće čitanje svih poruka koje korisnici šalju!

Telegraf pre 6 sati
Ruska agencija za komunikacije zapretila je ranije danas Pavelu Durovu da će blokirati njegovu aplikaciju Telegram ako ne dostavi vladi kompletnu istoriju poruka koje korisnici Telegrama razmenjuju, kao i takozvane ključeve za dešifrovanje poruka. Osnivač ruskog servisa za slanje poruka Telegram... »

Centar za evroatlantske studije zabrinut zbog predloga da Vulin bude ministar odbrane

Radio 021 pre 2 sata
Centar za evroatlantske studije izrazio je "izuzetnu zabrinutost" povodom predloga mandatarke Ane Brnabić da Aleksandar Vulin bude ministar odbrane. CEAS u saopštenju tvrdi da je Vulin od 2012. godine, kada je bio direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, pa do sada "svojim izjavama i postupcima... »

Veče šansona u Kulturnom centru Novog Sada

Radio 021 pre 8 sati
Veče šansona održaće se danas, 28. juna, u Kulturnom centru Novog Sada, u organizaciji udruženja "Šansona". Posetioci će imati prilike da osete dah Pariza i Francuske kroz nezaboravne francuske šansone, a biće izvedene i pesme domaćih šansonjera. Učestvuju: - Loran Prokopić, vokal i gitara - Ružica... »

Mile Cvik, majstor na klik!

Mondo pre 3 sata
Mile Cvik je aplikacija za Android i iOS platforme, koja nudi efikasnu pomoć na putu. Od sada, ako vam se desi situacija da vam je potrebna pomoć na putu, tu je nova aplikacija za Android i iPhone uređaje koja će vam pomoći. U pitanju je aplikacija po imenu Mile Cvik i potpuno je besplatna. Cilj... »

Putnica ubacila novčiće u motor aviona - za sreću

Radio 021 pre 7 sati
Jedna sujeverna starija gospođa odložila je poletanje aviona iz Šangaja, zato što je bacila novčiće "za sreću" koji su upali u motor te letelice. Osamdesetogodišnja putnica kineske avio-kompanije "China Southern Airlines", prilikom ukrcavanja u avion, bacila je sitniš koji je dospeo u motor.... »

Microsoft: Hakeri koriste 'pukotinu' u Windowsu

Al Jazeera pre 8 sati
Microsoft upozorava korisnike da budu oprezni pri otvaranju nepoznatih datoteka. Val informatičkih napada svjetskih razmjera, koji se pojavio u utorak, koristi rupu u Windowsu za koju je Microsoft već objavio „zakrpu“, saopćila je ta američka firma. Stručnjaci za kompjutrersku sigurnost ocjenjuju... »

Microsoft- Veštačka Inteligencija protiv virusa

Mondo pre 2 sata
Microsoft će upotrebiti veštačku inteligenciju u borbi sa malware softverom, virusima i slično, što bi trebalo povećati zaštitu i ubrzati stvaranje odbrane od novih malicioznih programa. Fall Creators Update za Windows će doći sa pozamašnim brojem sigurnosnih nadogradnji, što je taman na vreme,... »

Hearthstone i HotS promocija? Khadgar i 5 loot boxa!

B92 pre 6 sati
B92: Hearthstone i HotS promocija? Khadgar i 5 loot boxa!
Na zvaničnom Hearthtstone Kina sajtu pojavio se ovih dana jedan veoma zanimljiv post koji nagoveštava da možemo očekivati promociju između popularnih Blizzardovih igara, kartične igre Hearthstone i mobe Heroes of the Storm. Uz pomoć kineskih Redditora, koji su preveli šta piše u objavi, saznali smo... »

Svi vi koji ste rođeni između 1977. i 1983. godine pripadate posebnoj generaciji

Telegraf pre 11 sati
Oni će detinjstvo pamtiti po dial-up internetu, mobilnim telefonima nalik ciglama, a za njih Facebook nije nikakva novost jer su prethodno imali MySpace. Ljudi rođeni između 1977. i 1983. godine pripadaju takozvanoj generaciji “ksenijalsa“. Dali smo deci VOKMEN I KASETU, a onda je nastao HAOS! Oni... »

Šta stručnjaci za PR i marketing mogu da nauče od Donalda Trampa? Evo kako on vodi svoj profil na Tviteru

Telegraf pre 2 sata
Lari Kim, osnivač i tehnički direktor kompanije „Word Stream“, nije govorio o Trampu kao o političaru, već o načinu na koji on plasira informacije i kako i zašto to smatra obaveznim lekcijama za sve one koji žele da se bave oglašavanjem i PR-om na društvenim medijima. Da li želite da vaš marketing... »

Šešelj: Vlada Ane Brnabić neprirodno stanje

Novi magazin  pre 1 sat  još 44 povezane

Nastavljen generalni štrajk radnika u Kragujevcu: Fijat vozi u propast

Vesti online  pre 52 minuta  još 16 povezanih

Patrijarh pozvao Srbe da ne prodaju dedovinu

RTV  pre 46 minuta  još 12 povezanih

Milica Mandić srećna i ponosna zbog nove medalje u Koreji

Beta  pre 4 sata  još 11 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.