Nauka & Tehnologija

Kompletna lista učesnika CS:GO DreamHack Masters Las Vegas

B92 pre 17 sati
B92: Kompletna lista učesnika CS:GO DreamHack Masters Las Vegas
Posle završenih zatvorenih američkih kvalifikacija za DreamHack Masters Las Vegas turnir, poznata su imena svih 16 timova učesnika. U američkim kvalifikacijama, timovi su morali da dobiju tri meča na dve dobijene da bi se kvalifikovali za turnir u Nevadi. To je pošlo za rukom novoformiranom Misfits... »

Bivši trener INTZ-a novi pomoćni trener TSM-a

B92 pre 14 sati
B92: Bivši trener INTZ-a novi pomoćni trener TSM-a
Nekadašnji trener Brazilskog League of Legends tima INTZ, Aleksander „Abaxial“ Haibel je novi pomoćni trener TSM-a, kako je objavio na svom Twiter nalogu. Abaxial je napustio INTZ u oktobru, odmah nakon svetskog šampionata, gde je njegova ekipa elimisana u grupnoj fazi. Abaxial je ostvario... »

Zahar Prilepin: Žalim što nisam branio Srbe

Pravda pre 21 sat
Često sam u Srbiji. Na Beogradskom sajmu knjiga ljudi su u redovima čekali da im potpišem knjige, a sada sam prvi put u prilici da u Mokroj Gori uzvratim pozdrave svom domaćinu Emiru Kusturici, jer on filmovima miluje duše miliona mojih sunarodnika, a bez duše se, da znate, na svetu ne može opstati... »

Domaći EPG otvara DotaPit LAN u Splitu protiv Virtus.Pro

B92 pre 19 sati
B92: Domaći EPG otvara DotaPit LAN u Splitu protiv Virtus.Pro
Objavljen je raspored prve runde mečeva na predstojećem DotaPit League Season 5 LAN finalu. Osam timova, koji se razlikuju od onih koji su se prvobitno kvalifikovali kroz regionalne turnire, su: OG (pobednik EU kvalifikacija #1) Team Secret (pobednike EU kvalifikacija #2) Virtus.Pro (pobednik CIS... »

Poznati timovi učesnici kvalifikacija za DAC 2017

B92 pre 18 sati
B92: Poznati timovi učesnici kvalifikacija za DAC 2017
Regionalne kvalifikacije za Dota2 Asian Championship 2017 (DAC) su privukle neke od najaktuelnijih i najuspešnijih timova u svojim regijama. Ukupno 24 tima iz 4 svetske regije će se takmičiti za 4 mesta na LAN finalu DAC 2017 turnira koje će se održati u Šangaju od 28 marta do 4 aprila. Organizator... »

Zaštitite se! Ovo su 25 najhakovanijih šifri u 2016. godini! Proverite da li je vaša među njima

Kurir pre 11 sati
Što se tehnologije tiče, prošla godina je protekla u znaku hakovanja, kako privatnih profila tako i velikih kompanija, ali i državnih administracija... Ipak iako se vrhunski hakeri ne mogu zaustaviti tako lako, potrebno je učiniti sve što je u našoj moći da im otežamo posao. Kompanija "Keepr" koja... »

Na ivici sukoba, napetost ključa: Ukrajina tužila Rusiju!

Pravda pre 16 sati
Ukrajina je podnela tužbu Međunarodnom sudu pravde u kojoj zahteva da Rusija odmah obustavi podršku proruskim aktivistima koji se bore na istoku Ukrajine. Ukrajinsko Ministarstvo spoljnih poslova je u tužbi najvišem sudu UN optužilo Rusiju za "teroristička dela i diskriminaciju tokom svoje... »

Najbolja sportska društvena mreža - Teren

Mondo pre 17 sati
Samo na mts Terenu - rezultati, takmičenja, navijanje i druženje. Ukoliko ste i vi veliki ljubitelj sporta i imate takmičarski duh, onda je društvena mreža Teren pravi izbor za vas. Uz nju svoje omiljene utakmice i mečeve možete još lakše i interesantnije da pratite. Instalirajte mts aplikaciju... »

Sve vreme punite telefon pogrešno!

Mondo pre 13 sati
Evo kako se pravilno puni telefon! Foto: MONDO portal OK, možete da verujete u ovo i ne morate, ali jedno je sigurno - stručnjaci Battery University-ja naučno su dokazali da, ako pratite ove savete, baterija telefona trajaće vam duže i sačuvaće najveći deo svog kapaciteta i nakon velikog broja... »

Nikolić: Ako oćutimo na ubijanje Srba, neću biti predsednik (foto)

Telegraf pre 20 sati
Srpsku decu bih da zaštitim od svega, a sebe ne žalim u tome. Međutim, ako napadnu na Srbe i počnu egzodus i ubijanje hoće li Srbija da ćuti. Ja takvoj Srbji ne bi bio predsednik - naveo je Nikolić. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić izjavio je da je spreman da se povuče sa predsedničke pozicije... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.