Radikali: Evo zašto smo glasali za u RIK-u

Radikali: Evo zašto smo glasali za u RIK-u

Mondo pre 34 dana
Zamenik šefa poslaničke grupe SRS, Nemanja Šarović, izjavio je danas da su predstavnici radikala u RIK-u glasali za proglašenje konačnih rezultata predsedničkih izbora jer nije bilo ozbiljnijih prigovora. Oglasili se SPS, DJB i DSS.
Foto: Mondo/Stefan Stojanović Šarović je novinarima rekao da su radikali uvek poštovali volju naroda, "čak i onda kada im nije odgovarala". Istakao je da Srpsku radikalnu stranku "napada i opozicija i vladajuća većina", a da je... »

Vučićev rekordni rezultat u Trgovištu, Jankovićev u Senti

B92 pre 34 dana
B92: Vučićev rekordni rezultat u Trgovištu, Jankovićev u Senti
Beograd -- Aleksandar Vučić na izborima rekordnih 91,6 odsto glasova osvojio je u Trgovištu, dok je Saša Janković najbolji rezultat ostvario u Senti, objavio je RIK.
Kako navode, Janković je u Senti dobio poverenje 41,12 odsto građana. Sem u Trgovištu, Vučić je osvojio 91 odsto glasova u opštini Gora na Kosovu i Metohiji, kao i u Novom Brdu (87,94 odsto) i Crnoj Travi (87,43 odsto), dok je... »

Šarović: Glasali "za", jer nije bilo ozbiljnih prigovora

B92 pre 34 dana
B92: Šarović: Glasali "za", jer nije bilo ozbiljnih prigovora
Beograd -- Funkcioner SRS Nemanja Šarović kaže da su radikali u RIK glasali za konačne izborne rezultate jer nema prigovora koji bi mogli da ugroze regularnost izbora.
On je novinarima u Skupštini Srbije rekao da su radikali uvek poštovali volju naroda, "čak i onda kada im nije odgovarala". Šarović je kazao da radikale napada i opozicija i vladajuća većina, a da je tako bilo i 2016. godine,... »

Šarović: Neozbiljni prigovori opozicije na regularnost izbora

RTS pre 34 dana
RTS: Šarović: Neozbiljni prigovori opozicije na regularnost izbora
Zamenik šefa poslaničke grupe SRS Nemanja Šarović kaže da su članovi RIK-a iz te partije glasali za proglašenje konačnih rezultata, jer nijedan prigovor nije bio ozbiljan da bi mogao ugroziti regularnost predsedničkih izbora.
"SRS je uvek poštovala volju naroda, čak i onda kada nam nije odgovarala", rekao je Šarović novinarima u parlamentu. Dodao je da se napadi na tu partiju nastavlju, da to čini režim, ali i prozapadna opozicija, a istina je, kako... »

SRS poštuje volju građana

RTV pre 34 dana
RTV: SRS poštuje volju građana
BEOGRAD - Poslanik Srpske radikalne stranke (SRS) Nemanja Šarović izjavio je danas da su predstavnici SRS na sednici Republičke izborne komisije (RIK), pri proglašenju konačnih rezultata izbora za šefa države, glasali "za" jer nijedan prigovor nije bio dovoljno ozbiljan da bi ugrozio rezultat, niti je ponovljeno glasanje tome doprinelo.
Povodom optužbe da SRS više nisu opozicija, Šarović je novinarima u parlamentu rekao da su članovi te partije protiv premijera Aleksandra Vučića, što će biti i ubuduće, ali da je on na predsedničkim izborima osvojio 55 odsto... »

Vučićev rekordni rezultat u Trgovištu, Jankovićev u Senti

RTS pre 34 dana
RTS: Vučićev rekordni rezultat u Trgovištu, Jankovićev u Senti
Kandidat vladajuće koalicije i aktuelni premijer Aleksandar Vučić na predsedničkim izborima osvojio je rekordnih 91,6 odsto glasova u Trgovištu, dok je drugoplasirani kandidat Saša Janković najbolji rezultat ostvario u Senti gde je dobio poverenje 41,12 odsto građana koji su glasali, neki su od konačnih rezultata koje je objavila Republička izborna komisija.
Pored Trgovišta, Vučić je osvojio 91 odsto glasova u opštini Gora na Kosovu i Metohiji, kao i u Novom Brdu (87,94 odsto) i Crnoj Travi (87,43 odsto), dok je Jankovićev najbolji rezultat u Senti ujedno značio i pobedu nad Vučićem... »

Izborni rezultati: Evo u kom gradu je najviše glasova dobio Vučić, a u kom Janković

Blic pre 34 dana
Kandidat vladajuće koalicije i aktuelni premijer Aleksandar Vučić na predsedničkim izborima osvojio je rekordnih 91,6 odsto glasova u Trgovištu, dok je drugoplasirani kandidat Saša Janković najbolji rezultat ostvario u Senti gde je dobio poverenje 41,12 odsto građana koji su glasali, neki su od konačnih rezultata koje je objavila Republička izborna komisija.
Pored Trgovišta, Vučić je osvojio 91 odsto glasova u opštini Gora na Kosovu i Metohiji, kao i u Novom Brdu (87,94 odsto) i Crnoj Travi (87,43 odsto), dok je Jankovićev najbolji rezultat u Senti ujedno značio i pobedu nad Vučićem... »

Konačni rezultati predsedničkih izbora: Vučićev rekord u Trgovištu, Jankovićev u Senti

Beta pre 34 dana
Kandidat vladajuće koalicije i aktuelni premijer Aleksandar Vučić na predsedničkim izborima osvojio je rekordnih 91,6 odsto glasova u Trgovištu, dok je drugoplasirani kandidat Saša Janković najbolji rezultat ostvario u Senti gde je dobio poverenje 41,12 odsto gradjana koji su glasali, neki su od... »

Ko je gde osvojio najviše, a gde najmanje glasova?

N1 Info pre 34 dana
Republička izborna komisija (RIK) usvojila je izveštaj o konačnim rezultatima predsedničkih izbora po kojima je za kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića glasalo 55,08 odsto od broj izašlih birača.
Vučić je najveću podršku dobio u Trgovištu gde je za njega glasalo 91,62 odsto izašlih birača dok je najslabiji rezultat ostvario u inostranstvu (29,22%), na Vračaru (28,09%) i u Čajetini (27,75 %). Saša Janković najviše glasova... »

RIK objavio konačne rezultate izbora

Moj Novi Sad pre 34 dana
Nakon višesatne rasprave, članovi Republičke izborne komisije usvojili su izveštaj o konačnim rezultatima predsedničkih izbora. Za izveštaj RIK glasalo je 19 članova, a devet je bilo protiv. Prema konačnim rezultatima predsedničkih izbora, kandidat vladajuće koalicije za predsednika Srbije... »

RIK: Konačni rezultati, Vučicu 55,08 odsto glasova

Danas pre 35 dana
Nakon višesatne rasprave, članovi Republičke izborne komisije usvojili su izveštaj o konačnim rezultatima predsedničkih izbora. Za izveštaj RIK-a glasalo je 19 članova, a devet je bilo protiv. Republička izborna komisija (RIK) saopštila je konačne rezultate predsedničkih izbora prema kojima je... »

RIK: Vučić izabrani predsednik Srbije, konačni rezultati

Blic pre 35 dana
Republička izborna komisija (RIK) proglasila je večeras konačne rezultate predsedničkih izbora prema kojima je za kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića glasalo 55,08 odsto od broj izašlih birača.
Za izveštaj RIK-a glasalo je 19 članova, devet je bilo protiv, a sednica je trajala više od četiri sata. Prema podacima sa svih 8.396 biračkih mesta za Vučića je na izborima održanim 2. aprila, kao i na ponovljenom glasanju na... »

RIK objavio konačne rezultate: Vučić predsednik Srbije sa 55,8 odsto glasova

Večernje novosti pre 35 dana
Republička izborna komisija (RIK) saopštila je večeras konačne rezultate izbora za predsednika Republike Srbije, prema kojima je kandidat Aleksandar Vučić pobedio sa 55,08 odsto glasova
Republička izborna komisija (RIK) saopštila je večeras konačne rezultate izbora za predsednika Republike Srbije, prema kojima je kandidat Aleksandar Vučić pobedio sa 55,08 odsto glasova. Vučić je osvojio 2.012.788 glasova, čime... »

Dačić trvdi da oficir BIA nije prekršio protokol

Danas  pre 1 sat  još 1 povezana

Na današnji dan, 26. maj

B92  pre 1 sat  još 1 povezana

Libija blisko sarađuje sa Britanijom u vezi napada

Blic  pre 1 sat  još 2 povezane

Koliko su Srbi zaista religiozni?

Vesti online  pre 1 sat  još 1 povezana
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.