Povezane vesti

Akcija policije i BIA: U Nišu uhapšen Piroćanac po poternici Osnovnog suda u Pirotu

Pirotske vesti pre 6 dana
29Podeli Podeli Tvituj Policija je u saradnji sa pripadnicima BIA u Nišu pronašla i uhapsila Piroćanca G.Ž.(42), na osnovu poternice Osnovnog suda u Pirotu. G.Ž. se skrivao u iznajmljenom stanu u Nišu. Prilikom hapšenja, u stanu su pronađena i falsifikovana dokumenta koja su glasila na ime jednog... »

Pretnjama pokušao da iznudi 50.000 evra

Jugmedia pre 8 dana
Niška policija uhapsila je tridesetšestogodišnjeg D.S. iz ovog grada osumnjičenog da je pokušao da iznudi 50.000 evra. Sumnja se da je D. S. od 11. aprila do 11. maja ove godine više puta slao preteće SMS poruke oštećenom i tražio da mu da 50.000 evra. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio... »

Piroćanac sa poternice uhvaćen u Nišu

OK radio pre 8 dana
Niška policija u saradnji sa Bezbednosno informativnom agencijom pronašla je i uhapsila G.Ž. (42) iz Pirota, za kojim je bila raspisana poternica Osnovnog suda u Pirotu.
- G. Ž. se skrivao u iznajmljenom stanu u Nišu, u kom su pronađena i falsifikovana dokumenta na ime bugarskog državljanina. Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, zbog postojanja... »

Pretećim SMS porukama pokušao da iznudi 50.000 evra

Niške vesti pre 8 dana
Sumnja se da je D. S. od 11. aprila do 11. maja ove godine više puta slao preteće SMS poruke oštećenom i tražio da mu da 50.000 evra. Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo iznuda, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova. D. S. će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden... »

Piroćanac sa poternice uhvaćen u Nišu

Jugmedia pre 8 dana
Niška policija u saradnji sa Bezbednosno informativnom agencijom pronašla je i uhapsila G.Ž. (42) iz Pirota, za kojim je bila raspisana poternica Osnovnog suda u Pirotu. „G. Ž. se skrivao u iznajmljenom stanu u Nišu, u kom su pronađena i falsifikovana dokumenta na ime bugarskog državljanina. Protiv... »

Piroćanac falsifikovao isprave, krio se u stanu u Nišu

Niške vesti pre 8 dana
G. Ž. se skrivao u iznajmljenom stanu u Nišu, u kome su pronađena i falsifikovana dokumenta na ime bugarskog državljanina. Protiv osumnjičenog će biti podneta krivična prijava Osnovnom javnom tužilaštvu u Nišu, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo falsifikovanje isprave. G. Ž.... »
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.