Sedma revizija aranžmana sa MMF, javna preduzeća prioritet

Sedma revizija aranžmana sa MMF, javna preduzeća prioritet

Politika pre 5 dana
Za četiri dana u Beograd bi trebalo da stigne Misija Međunarodnog monetarnog fonda u novu kontrolu aranžmana sa Srbijom, a početak zvaničnih razgovara je planiran za ponedeljak, javlja RTS
Delegacija iz Vašingtona u Beogradu boraviće do 4. jula, rekao je u intervjuu za RTS Sebastijan Sosa, stalni predstavnik MMF-a u Srbiji. Kako se navodi, rast plata i penzija neće biti tema ove kontrole, ali hoće reforma javnih... »

MMF: Plate i penzije sad nisu tema

Radio 021 pre 5 dana
Stalni predstavnik MMF-a u Srbiji Sebastijan Sosa kaže da će dugoročni ciljevi, prioriteti i izazovi biti tema predstojeće kontrole aranžmana sa Srbijom.
"Reforma javnih preduzeća je očigledno prioritet u postojećem programu sa Srbijom, koji podržava MMF", rekao je Sosa. On je naveo i da MMF očekuje da nastavi tesnu saradnju sa srpskim zvaničnicima, a izrazio je uverenje u dobru... »

Misija MMF od 22.juna u Srbiji

Danas pre 5 dana
Stalni predstavnik Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) u Srbiji Sebastian Sosa potvrdio je danas da će Misija MMF, predvođena Džejmsom Roufom, posetiti Srbiju u periodu od 22. juna do 4. jula. Zadatak je da sprovede pregled srpske ekonomije u skladu sa Ugovorom o osnivanju MMF i reviziju programa... »

MMF u Beogradu 22. juna

BizLife pre 5 dana
Foto: Pixabay Misija Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) boraviće u Srbiji od 22. juna do 4. jula povodom sedme revizije tekućeg trogodišnjeg aranžmana iz predostrožnosti, najavio je danas stalni predstavnika MMF-u Srbiji Sebastijan Sosa. On je naveo da će misija MMF-a, koju predvodi Džems Ruf... »

Misija MMF-a u Srbiji od 22. juna do 4. jula

Beta pre 5 dana
Misija Medjunarodnog monetranog fonda (MMF) boraviće u Srbiji od 22. juna do 4. jula povodom sedme revizije tekućeg trogodišnjeg aranžmana iz predostrožnosti, najavio je danas stalni predstavnika MMF-u Srbiji Sebastijan Sosa. On je naveo da će misija MMF-a, koju predvodi Džems Ruf (James Roaf),... »

MMF od 22. juna do 4. jula u Srbiji

RTV pre 5 dana
RTV: MMF od 22. juna do 4. jula u Srbiji
BEOGRAD - Misija MMF, predvođena Džejmsom Rufom, posetiće Srbiju od 22. juna do 4. jula, u cilju sedme revizije aranžmana sa Srbijom, najavio je danas Sebastian Sosa, stalni predstavnik MMF-a u u Srbiji.
"Misija ce imati dva osnovna zadatka. Prvo, da sprovede pregled srpske ekonomije u skladu sa članom IV Ugovora o osnivanju MMF-a. Ovaj pregled je centralni element mandata MMF-a u vezi sa svim njegovim zemljama članicama i... »

Misija MMF stiže u Srbiju 22. juna sa dva važna zadatka

Pravda pre 5 dana
Misija MMF, predvođena Džejmsom Roufom, posetiće Srbiju od 22. juna do 4. jula, najavio je Sebastian Sosa, stalni predstavnik Međunarodnog monetarnog fonda u Srbiji.
Misija će imati dva osnovna zadatka. - Prvo, da sprovede pregled srpske ekonomije u skladu sa članom IV Ugovora o osnivanju MMF-a. Ovaj pregled je centralni element mandata MMF-a u vezi sa svim njegovim zemljama članicama i... »

Misija MMF stiže u Srbiju 22. juna sa dva važna zadatka

Blic pre 5 dana
Misija MMF, predvođena Džejmsom Roufom, posetiće Srbiju od 22. juna do 4. jula, najavio je Sebastian Sosa, stalni predstavnik Međunarodnog monetarnog fonda u Srbiji.
Misija će imati dva osnovna zadatka. - Prvo, da sprovede pregled srpske ekonomije u skladu sa članom IV Ugovora o osnivanju MMF-a. Ovaj pregled je centralni element mandata MMF-a u vezi sa svim njegovim zemljama članicama i... »

MMF stiže u novu kontrolu, glavna tema reforma javnih preduzeća

Nova ekonomija pre 5 dana
Za tri dana u Beograd bi trebalo da stigne Misija MMF-a u novu kontrolu aranžmana sa Srbijom, a početak zvaničnih razgovara je planiran za ponedeljak. Delegacija iz Vašingtona u Beogradu će da boravi do 4. jula, kaže u intervjuu za RTS Sebastijan Sosa, stalni predstavnik Međunarodnog monetarnog... »

Šef MMF-a u Srbiji: Plate i penzije sad nisu tema

B92 pre 5 dana
B92: Šef MMF-a u Srbiji: Plate i penzije sad nisu tema
Beograd -- Stalni predstavnik MMF-a u Srbiji Sebastijan Sosa kaže da će dugoročni ciljevi, prioriteti i izazovi biti tema predstojeće kontrole aranžmana sa Srbijom.
"Reforma javnih preduzeća je očigledno prioritet u postojećem programu sa Srbijom, koji podržava MMF", rekao je Sosa za Radio televiziju Srbije. Sosa je rekao i da MMF čekuje da nastavi tesnu saradnju sa srpskim zvaničnicima, a... »

MMF: Prioritet javna preduzeća

Danas pre 6 dana
Za četiri dana u Srbiju stiže Misija Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) da bi sa predstavnicima vlade uradili sedmu reviziju aranžmana sa tom finansijskom institucijom, a prioritet će biti reforma javnih preduzeća, rekao je za RTS predstavnik MMF u Srbiji Sebastijan Sosa. Prema njegovim rečima,... »

Sedma revizija aranzmana sa MMF, javna preduzeioritet

Večernje novosti pre 6 dana
Za četiri dana u Beograd bi trebalo da stigne Misija Međunarodnog monetarnog fonda u novu kontrolu aranžmana sa Srbijom, a početak zvaničnih razgovara je planiran za ponedeljak
Za četiri dana u Beograd bi trebalo da stigne Misija Međunarodnog monetarnog fonda u novu kontrolu aranžmana sa Srbijom, a početak zvaničnih razgovara je planiran za ponedeljak, javlja RTS. Delegacija iz Vašingtona u Beogradu... »

Singidunum fest: Mladić izboden na očigled prisutnih

Večernje novosti  pre 7 sati  još 1 povezana

Incident na "Singidunum festu", izboden mladić

Danas  pre 5 sati  još 1 povezana

Rusija: Više od milion ljudi videlo mošti Sv. Nikole

RTV  pre 2 sata  još 2 povezane

Nagrade mladim robotičarima

Danas  pre 10 sati  još 1 povezana

Vremeplov: Umro Žak Kusto

RTV  pre 4 sata  još 1 povezana
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.