Stravičan udes kod Dobanovaca

Stravičan udes kod Dobanovaca

Mondo pre 5 dana
Na autoputu u Beogradu, u smeru ka Zagrebu, kod isključenja za Dobanovce, sudar kamiona "iveco" i putničkog automobila marke "škoda fabia". Vozač kamiona u Urgentnom.
Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Od siline udara, kamion se prevrnuo, a automobil je završio pored puta, javlja "Pink". Delovi vozila leteli su po putu. Policija je na mestu događaja. Vozač kamiona prevezen je u Urgentni centar.... »

Sudar na auto-putu kod "Tesle", prevrnuo se kamion

B92 pre 5 dana
B92: Sudar na auto-putu kod "Tesle", prevrnuo se kamion
Beograd -- Na auto-putu Beograd - Zagreb u smeru ka Šidu došlo je do sudara kamiona i putničkog vozila nakon čega se kamion prevrnuo.
Vozač kamiona prevezen je u Urgentni centar. Kako je Tanjugu rečeno u MUP-u, udes se dogodio oko 9.15 sati. Do sudara je došlo na oko 300 metara posle skretanja za aerodrom "Nikola... »

Nesreća kod aerodroma: Prevrnuo se kamion, auto sleteo sa puta!

Kurir pre 5 dana
Stravična nesreća dogodila se jutros oko oko 9.15 časova, na auto - putu Beograd-Zagreb u smeru ka Šidu, kod aerodroma Nikola Tesla. Došlo je do sudara kamiona i putničkog vozila, nakon čega se kamion prevrnuo, a vozač kamiona prevezen je u Urgentni centar. Do sudara je došlo na oko 300 metara... »

Nezgoda na autoputu: Prevrnuo se kamion, vozač u Urgentnom centru

Vesti online pre 5 dana
Na auto-putu Beograd - Zagreb u smeru ka Šidu, jutros su se sudarili kamion i putničko vozilo, nakon čega se kamion prevrnuo, a vozač kamiona prevezen je u Urgentni centar.
Kako je Tanjugu rečeno u MUP-u, udes se dogodio oko 9.15 sati. Do sudara je došlo na oko 300 metara posle skretanja za aerodrom "Nikola... »

Sudar kod beogradskog aerodroma, povređen vozač kamiona

RTS pre 5 dana
RTS: Sudar kod beogradskog aerodroma, povređen vozač kamiona
Putničko vozilo i kamion sudarili su se u blizini Aerodroma "Nikola Tesla", pri čemu je jedna osoba povređena.
Do saobraćajne nesreće došlo je oko 9.15, nekih 300 metara posle skretanja za aerodrom, u smeru ka Šidu. Vozač kamiona je prevezen u Urgentni centar, rekli su za RTS u MUP-u. Saobraćaj u tom delu grada odvija se jednom... »

Prevrnuo se kamion, vozač u Urgentnom centru

RTV pre 5 dana
RTV: Prevrnuo se kamion, vozač u Urgentnom centru
BEOGRAD - Na auto-putu Beograd - Zagreb u smeru ka Šidu, jutros su se sudarili kamion i putničko vozilo, nakon čega se kamion prevrnuo, a vozač kamiona prevezen je u Urgentni centar.
Kako je Tanjugu rečeno u MUP-u, udes se dogodio oko 9.15 sati. Do sudara je došlo na oko 300 metara posle skretanja za aerodrom "Nikola... »

Saobraćajka kod aerodroma ''Nikola Tesla'': Prevrnuo se kamion, vozač povređen

Večernje novosti pre 5 dana
Na auto-putu Beograd - Zagreb u smeru ka Šidu, jutros su se sudarili kamion i putničko vozilo, nakon čega se kamion prevrnuo, a vozač kamiona prevezen je u Urgentni centar
BEOGRAD - Na auto-putu Beograd - Zagreb u smeru ka Šidu, jutros su se sudarili kamion i putničko vozilo, nakon čega se kamion prevrnuo, a vozač kamiona prevezen je u Urgentni centar. Kako je Tanjugu rečeno u MUP-u, udes se... »
©2017 Netmark d.o.o.