Šamarčina za zlotvora: Ako hoće vlast, mora da uradi ovo!

Šamarčina za zlotvora: Ako hoće vlast, mora da uradi ovo!

Pravda pre 59 dana
Ratni zločinac i kandidat za premijer lažne države Kosovo Ramuš Haradinaj u neviđenoj je panici, jer će biti prinuđen da pravi bolne kompromise kako bi došao na vlast u Prištini.
Lider Alijanse za budućnost Kosova (ABK), članice koalicije PAN Ramuš Haradinaj, kojeg Srbija potražuje zbog ratnih zločina, prema ocenama analitičara, našao se između "dve političke vatre“. Koalicija PAN, tzv. "ratna koalicija“,... »

Haradinaj između dve političke vatre

RTS pre 59 dana
RTS: Haradinaj između dve političke vatre
Sedam dana od vanrednih parlamentarnih izbora na Kosovu i Metohiji nema ni nagoveštaja ko bi mogao da dobije mandat za formiranje nove vlade, a kandidat za premjera i lider Alijanse za budućnost kosova, članice PAN koalicije Ramuš Haradinaj, se prema ocenama analitičara, našao između "dve političke vatre".
Koalicija PAN ili tzv. "ratna koalicija" osvojila je najveći broj poslaničkih mandata pa bi prema ustavu Ramuš Haradinaj trebalo da prvi dobije mandat za sastav nove vlade. Analitičari, međutim, takvu mogućnost ne vide jer bi u... »

Pacoli upozorava na politički zastoj na Kosovu

Blic pre 59 dana
Lider Alijanse za novo Kosovo Bedžet Pacoli upozorio je na opasnost od političkog zastoja na Kosovu nalik situaciji koja je bila posle izbora 2014. godine.
Pacoli, koji je i biznismen i jedan od najbogatijih Albanaca na svetu, oglasio se dan nakon što je kandidat za premijera Demokratskog saveza Kosova Avdulah Hoti isključio mogućnost koalicione vlade sa koalicijom PAN Ramuša... »

Kurti: Kosovo se ne može dati u zamenu za funkcije

Blic pre 59 dana
Lider Samoopredeljenja i kandidat te stranke za premijera Aljbin Kurti kaže da su građani KiM glasali za to da Demokratska partija Kosova (DPK) bude poslata u opoziciju, i da će se to poštovati.
- Nije dobro da neko pokušava da izvrće volju građana i sačuva DPK - napisao je Kurti na Fejsbuku, prenosi Zeri. EKSTREMISTI NA KORAK OD VLASTI Samoopredeljenje Aljbina Kurtija u prilici da vodi Vladu Kosova, a evo ŠTA TO ZNAČI... »

Haradinaj između dve političke vatre

Blic pre 59 dana
Sedam dana od vanrednih parlamentarnih izbora na Kosovu i Metohiji nema ni nagoveštaja ko bi mogao da dobije mandat za formiranje nove vlade, a kandidat za premjera i lider Alijanse za budućnost Kosova (ABK) Ramuš Haradinaj, koga Srbija potražuje zbog ratnih zločina se, prema ocenama analitičara, našao između dve "političke vatre".
Koalicija PAN ili takozvana ratna koalicija, osvojila je najveći broj poslaničkih mandata, pa bi prema Ustavu Ramuš Haradinaj trebalo da prvi dobije mandat za sastav nove vlade. Haradinaj uveren da će biti premijer Analitičari,... »

Ko će biti premijer Kosova: Haradinaj između dve vatre

Vesti online pre 59 dana
Sedam dana od vanrednih parlamentarnih izbora na Kosovu i Metohiji nema ni nagoveštaja ko bi mogao da dobije mandat za formiranje nove vlade, a kandidat za premjera i lider Alijanse za budućnost kosova, članice PAN koalicije Ramuš Haradinaj, kojeg Srbija potražuje zbog ratnih zločina, se, prema ocenama analitičara, našao između "dve političke vatre".
Koalicija PAN ili tzv. ratna koalcija osvojila je najveći broj poslaničkih mandata pa bi prema ustavu Ramuš Haradinaj trebalo da prvi dobije mandat za sastav nove vlade. Analitičari, međutim, takvu mogućnost ne vide jer bi u tom... »
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.