Sting u okviru svetske turneje u septembru stiže u Srbiju

Sting u okviru svetske turneje u septembru stiže u Srbiju

MTV Srbija pre 58 dana
Nakon rasprodatih koncerata u Severnoj Americi, Evropi, Južnoj Americi i Meksiku, Sting u okviru svoje najnovije turneje 57 th & 9 th World Tour dolazi u Srbiju i 17. septembra nastupa u Beogradu.
Svetski poznat muzičar održaće koncert u Kombank Areni. Na najnovijoj turneji, Stingu se pridružuje tročlani bend koji čine njegovi dugogodišnji saradnici gitarista, Dominic Miller, Josh Freese (bubnjevi) i Rufus Miller (gitara)... »

Sting 17. septembra u Kombank areni

RTV pre 58 dana
RTV: Sting 17. septembra u Kombank areni
BEOGRAD - Nakon rasprodatih koncerata u Severnoj Americi, Evropi, Južnoj Americi i Meksiku, Sting u okviru svoje najnovije turneje "57th & 9th World Tour" dolazi u Srbiju.
Svetski poznat muzičar održaće koncert u Beogradu, 17. septembra u Kombank areni. Na novoj turneji, Stingu se pridružuje tročlani bend koji čine njegovi dugogodišnji saradnici gitarista Dominik Miler, Džoš Friz (bubnjevi) i Rufus... »

Sting ponovo u Areni 17. septembra (VIDEO)

Danas pre 58 dana
Svetski poznati muzičar Sting, u okviru svoje najnovije turneje "57th & 9th World Tour" dolazi u Srbiju, a beogradski koncert biće održan 17. septembra u Kombank Areni. Na najnovijoj turneji, Stingu se pridružuje tročlani bend koji čine njegovi dugogodišnji saradnici gitarista Dominik Miler, Džoš... »

Sting opet u Areni!

Mondo pre 58 dana
Kombank Arena najavila veliki novi koncert!
Foto: YouTube U Beogradu će ponovo nastupiti legendarni frontmen grupe The Police, Gordon Samner Sting! MONDO aplikacija ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE! Iz Kombank arene saopšteno je da će se koncert održati 17. septembra. Nakon rasprodatih koncerata u... »

Sting 17. septembra u Beogradu

RTS pre 58 dana
RTS: Sting 17. septembra u Beogradu
Nakon rasprodatih koncerata u Severnoj Americi, Evropi, Južnoj Americi i Meksiku, Sting u okviru svoje najnovije turneje "57th & 9th" dolazi u Srbiju. Svetski poznat muzičar održaće koncert u Beogradu, 17. septembra u Kombank areni.
Na novoj turneji, Stingu se pridružuje tročlani bend koji čine njegovi dugogodišnji saradnici – gitarista Dominik Miler, Džoš Friz (bubnjevi) i Rufus Miler (gitara) i specijalni gost Džo Samner, kao i harmonikaš Persi Kardona iz... »
©2017 Netmark d.o.o.