Vučić: Radovi na „Beogradu na vodi“ teku po planu

Vučić: Radovi na „Beogradu na vodi“ teku po planu

Studio B pre 7 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je, zajedno sa gradonačelnikom Sinišom Malim, radove na kulama u okviru projekta „Beograd na vodi“. Vučić navodi da radovi teku po planu, kao i da se sledeće godine u aprilu očekuje useljenje prvih stanara.
Vučić je obišao oko 700 radnika koji svakodnevno rade na projektu, na kojem su angažovane domaće firme, a građevinski radovi na izgradnji temelja za tržni centar kreću u narednih desetak dana. Do kraja godine se očekuje početak... »

Vučić obišao radove na "Beogradu na vodi": Useljenje u kule u aprilu

Večernje novosti pre 7 dana
Vučić i Mali obišli radove u kompleksu "Beograd na vodi". Na pet gradilišta svakodnevno angažovano 700 radnika
VEĆ u aprilu naredne godine kule u kompleksu "Beograd na vodi" dobiće prve stanare. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas se, zajedno sa gradonačelnikom Sinišom Malim, uverio da radovi na ovim objektima teku u planiranim... »

Vučić i Mali obilaze kule: Sve ide punom parom

B92 pre 7 dana
B92: Vučić i Mali obilaze kule: Sve ide punom parom
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas, zajedno sa gradonačelnikom Sinišom Malim, radove na kulama u okviru projekta "Beograd na vodi".
Predsednik Srbije je, prenosi Blic, naveo da radovi teku po planu, kao i da se sledeće godine u aprilu očekuje useljenje prvih stanara. Vučić je obišao oko 700 radnika koji svakodnevno rade na projektu, na kojem su angažovane... »

Sad se zna: Kad će prvi stanari u BG na vodi FOTO

B92 pre 7 dana
B92: Sad se zna: Kad će prvi stanari u BG na vodi FOTO
Radovi na projektu Beograd na vodi (BW) napreduju punom parom, kažu u toj kompaniji.
Generalni direktor BW Nikola Nedeljković kaže da se useljenje prvih stanara očekuje već naredne godine. Na projektu je angažovano 700 radnika, pet glavnih izvođača i 21 konsultanta koji rade na pet gradilišta u okviru projekta.... »

Vučić obišao radove u "Beogradu na vodi"

Mondo pre 7 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas, zajedno sa gradonačelnikom Sinišom Malim, radove na kulama u okviru projekta "Beograd na vodi".
Foto: Mondo/ Goran Sivački (ilustracija) Predsednik Srbije je, prenosi "Blic", naveo da radovi teku po planu, kao i da se sledeće godine u aprilu očekuje useljenje prvih stanara. Vučić je obišao oko 700 radnika koji svakodnevno... »

Vučić obišao radove na Beogradu na vodi

RTV pre 7 dana
RTV: Vučić obišao radove na Beogradu na vodi
BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas, zajedno sa gradonačelnikom Sinišom Malim, radove na kulama u okviru projekta "Beograd na vodi".
Predsednik Srbije je naveo da radovi teku po planu, kao i da se sledeće godine u aprilu očekuje useljenje prvih stanara. Vučić je obišao oko 700 radnika koji svakodnevno rade na projektu, na kojem su angažovane domaće firme, a... »

Beograd na vodi: Radovi po planu, prvi stanari 2018. godine

Gde investirati pre 7 dana
Radovi na projektu Beograd na vodi napreduju prema planu, a useljenje prvih stanara očekuje se sledeće godine, saopštila je kompanija Belgrade Waterfront.
“Radovi na projektu Belgrade Waterfront napreduju u skladu s planiranim rokovima, a uključuju oko 700 radnika, pet glavnih izvođača i 21 konsultanta koji rade na pet gradilišta u okviru projekta”, navodi se u saopštenju. Navode i... »

Nedeljković: Beograd na vodi odvija se po planu, prvi stanari iduće godine

Nova ekonomija pre 7 dana
Radovi na projektu Beograd na vodi napreduju u skladu sa planiranim rokovima, a generalni direktor Nikola Nedeljković kaže da se useljenje prvih stanara očekuje već naredne godine. Na projektu je angažvano 700 radnika, pet glavnih izvođača i 21 konsultant koji rade na pet gradilišta u okviru... »

Radovi na Beogradu na vodi prema planu

Danas pre 7 dana
Radovi na projektu Belgrade Waterfront napreduju u skladu sa planiranim rokovima, a uključuju oko 700 radnika, pet glavnih izvođača i 21 konsultanta koji rade na pet gradilišta u okviru projekta, saopštila je danas kompanija "Beograd na vodi". Građani će uskoro moći da prate radove na izgradnji... »

Vučić obišao radove na kulama Beograda na vodi, sledeće godine prvi stanari

Blic pre 7 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obišao je danas, zajedno sa gradonačelnikom Sinišom Malim, radove na kulama u okviru projekta "Beograd na vodi".
Vučić je naveo da radovi teku po planu, kao i da se sledeće godine u aprilu očekuje useljenje prvih stanara. Nove dve stambene zgrade takođe su u fazi izgradnje, a njihov završetak se očekuje početkom 2019. godine. Vučić je... »

Beograd na vodi: Radovi po planu, prvi stanari 2018. godine

Beta pre 7 dana
Radovi na projektu Beograd na vodi napreduju prema planu, a useljenje prvih stanara očekuje se sledeće godine, saopštila je danas kompanija Belgrade Waterfront. "Radovi na projektu Belgrade Waterfront napreduju u skladu s planiranim rokovima, a uključuju oko 700 radnika, pet glavnih izvodjača i 21... »

Gradnja Beograda na vodi po planu

RTV pre 7 dana
RTV: Gradnja Beograda na vodi po planu
BEOGRAD - Radovi na projektu "Belgrade Waterfront" napreduju u skladu sa planiranim rokovima, a uključuju oko 700 radnika, pet glavnih izvođača i 21 konsultanta koji rade na pet gradilišta u okviru projekta, saopštila je danas kompanija "Beograd na vodi".
Građani će uskoro moći da prate radove na izgradnji Kule Beograd, novog simbola grada, kao i BW Galerije, najreprezentativnijeg tržnog centra u regionu, čim nadzemni radovi počnu tokom septembra. Prema planu, BW Residences će... »

Nedeljković:Prvi stanari Beograda na vodi 2018.

Studio B pre 7 dana
Radovi na projektu Beograd na vodi (BW) napreduju u skladu sa planiranim rokovima, a generalni direktor BW Nikola Nedeljković kaže da se useljenje prvih stanara očekuje već naredne godine.
Na projektu je angažvano 700 radnika, pet glavnih izvođača i 21 konsultanta koji rade na pet gradilišta u okviru projekta. Građani će uskoro moći da prate radove na izgradnji Kule Beograd, novog simbola grada, kao i BW Galerije,... »

Nedeljković: Prvi stanari "Beograda na vodi" 2018.

RTS pre 7 dana
RTS: Nedeljković: Prvi stanari "Beograda na vodi" 2018.
Radovi na projektu "Beograd na vodi" napreduju u skladu sa planiranim rokovima, a generalni direktor Nikola Nedeljković kaže da se useljenje prvih stanara očekuje već naredne godine.
Na projektu je angažvano 700 radnika, pet glavnih izvođača i 21 konsultant koji rade na pet gradilišta u okviru projekta. Građani će uskoro moći da prate radove na izgradnji Kule Beograd, novog simbola grada, kao i Galerije,... »

Do petka jesenje vreme, od subote više sunca

B92  pre 2 sata  još 1 povezana

Snažan zemljotres pogodio Vanuatu

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana

"Narkoman" protiv tetke iz Kanade

Vesti online  pre 3 sata  još 1 povezana

"Otvorena pitanja sa Slovenijom nisu nepremostiva"

B92  pre 2 sata  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.