Povezane vesti

Ministar unutrašnjih poslova: Slučaj Savamala će biti rešen, tu nema dileme

Blic pre 6 dana
Ministar unutrašnjih polsova Nebojša Stefanović izjavio je danas da će slučaj Savamala biti rešen i da tu nema dileme.
Stefanović je to rekao na sednici skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove i rekao da će MUP dostaviti Tužilaštvu odgovore na dva nova zahteva za prikupljanje obaveštenja u vezi sa tim slučajem. Tužilaštvo je u avgustu... »

Za šest meseci oduzeto trostruko više narkotika nego prošle godine

Blic pre 6 dana
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas na sednici skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove da je u prvih šest meseci oduzeto trostruko više narkotika u odnosu na isti period lane.
Stefanović je precizirao da je u pomenutom periodu oduzeto 2.135 kilograma narkotika i 274.648 opojnih droga, što je, kaže, trostruko više u odnosu na period januar-jun 2016. Govoreći o brobi protiv korupcije, on je istakao da je... »

Stefanović: Za šest meseci oduzeto trostruko više narkotika

Dnevnik pre 7 dana
BEOGRAD: Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas na sednici skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove da je u prvih šest meseci oduzeto trostruko više narkotika u odnosu na isti period lane.
Stefanović je precizirao da je u pomenutom periodu oduzeto 2.135 kilograma narkotika i 274.648 opojnih droga, što je, kaže, trostruko više u odnosu na period januar-jun 2016. Govoreći o brobi protiv korupcije, on je istakao da je... »

Stefanović: Oduzeto trostruko više narkotika nego u 2016.

Politika pre 7 dana
Ministar policije potvrdio istragu protiv svog bivšeg šefa kabineta Ivana Ristića
Opšti kriminal u Srbiji je smanjen, a samo u prvih šest meseci ove godine oduzeto je trostruko više narkotika u odnosu na isti period lane. Broj stradalih u saobraćajnim nesrećama je smanjen i uspešno je nastavljena borba protiv... »

Stefanović: Krivičnih dela manje za 6,1 odsto nego 2016.

RTS pre 7 dana
RTS: Stefanović: Krivičnih dela manje za 6,1 odsto nego 2016.
Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je, podnoseći izveštaj o radu Skupštinskom Odboru za odbranu i unutrašnje poslove, rekao da je u prvoj polovini ove godine smanjena stopa kriminaliteta u odnosu na isti period 2016, ali je povećan broj slučajeva nasilja u porodici za 15 odsto.
U prvih šest meseci ove godine u Srbiji počinjeno 43.047 krivičnih dela, za oko 6,1 odsto manje nego u istom periodu 2016. godine, naveo je Stefanović i dodao da je policija podnela krivične prijave protiv više od 24.022 osobe.... »

Stefanović: Povećanje plata i nove uniforme za policiju, kriminal manji za 4,2 posto

Večernje novosti pre 7 dana
Ministar unutrašnjih poslova skupštinskom odboru na kome su usvojeni izveštaji MUP-a rekao da će se truditi da Srbija bude još bezbednija
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izrazio je nadu da će do kraja godine biti isporučene nove uniforme za pripadnike interventne i granične policije, žandarmeriju i vatrogasce. Stefanović je na skupštinskom odboru na... »

Stefanović o hapšenju Haradinaja: Policija će postupati po nalogu tužilaštva!

Kurir pre 7 dana
Policija će postupiti po svim nalozima tužilaštva u vezi sa osobama koje su na poternicama, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović odgovarajući na pitanje lidera Nove stranke Zorana Živkovića da li će MUP uhapsiti kosovskog premijera Ramuša Haradinaja ako dođe na sastanak... »

Stefanović: Kriminal smanjen za 4,2 odsto u odnosu na 2015

B92 pre 7 dana
B92: Stefanović: Kriminal smanjen za 4,2 odsto u odnosu na 2015
Beograd -- Ukupan kriminal na teritoriji Srbije u prih šest meseci ove godine u odnosu na isti period 2015. godine smanjen je za oko 4,2 odsto.
To je izjavio potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, saopšteno je iz MUP-a. U prvih šest meseci ove godine u Srbiji počinjeno 43.047 krivičnih dela, za oko 6,1 odsto manje nego u istom... »

Stefanović o hapšenju Haradinaja: Policija će postupati po nalogu tužilaštva

Blic pre 7 dana
Policija će postupiti po svim nalozima tužilaštva u vezi sa osobama koje su na poternicama, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović odgovarajući na pitanje lidera Nove stranke Zorana Živkovića da li će MUP uhapsiti kosovskog premijera Ramuša Haradinaja ako dođe na sastanak premijera balkanske šestorke koji će biti održan u Nišu.
"MUP postupa po nalogu tužalaštva u svim slučajevima u kojima se optuženi nalaze na poternicama, i tako će i postupati", rekao je Stafanović na sednici skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove. Srbija sadašnjeg... »

Stefanović: Slučaj Savamala će, bez dileme, biti rešen

Nova ekonomija pre 7 dana
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da će slučaj rušenja objekata u beogradskom kvartu Savamala bez dileme biti rešen. "Ovaj slučaj biće rešen, nema dileme", rekao je Stefanović na sednici Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Skupštine Srbije odgovarajući na... »

Stefanović: Biće rešen slučaj Savamala

Danas pre 7 dana
Slučaj rušenja u Hrecegovačkoj ulici u Savamali će biti rešen, tu nema dileme, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, precizirajući da je tužilaštvo od policije, nakon što je dostavilo izvaštaj o postupanjku u noći 24/25. aprila prošle godine, zatražilo dodatne... »

Stefanović: "Savamala" će biti rešena, nema dileme

Mondo pre 7 dana
Slučaj rušenja u Hercegovačkoj ulici u Savamali će biti rešen, tu nema dileme, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović.
Foto: Tanjug/MUP Srbije Stefanović je precizirao da je tužilaštvo od policije, nakon što je dostavilo izvaštaj o postupanju u noći 24/25. aprila prošle godine, zatražilo dodatne informacije. Stefanović je, na sednici skupštinskog... »

MUP: Saslušano više osoba zbog obijanja stana novinarke KRIK Dragane Pećo

Kurir pre 7 dana
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da je u okviru istrage obijanja stana novinarke KRIK-a Dragane Pećo saslušano više osoba, ali da se još pouzdano ne zna ko je to učinio. On je na sednici Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Skupštine Srbije rekao... »

Stefanović: Slučaj Savamala biće rešen, nema dileme

Dnevnik pre 7 dana
BEOGRAD: Slučaj rušenja u Hrecegovačkoj ulici u Savamali će biti rešen, tu nema dileme, izjavio je danas ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, precizirajući da je tužilaštvo od policije, nakon što je dostavilo izvaštaj o postupanjku u noći 24/25. aprila prošle godine, zatražilo dodatne informacije.
Stefanović je, na sednici skupštinskog odboraza odbranu i unutrašnje poslove, rekao da će te dodatne informacije biti dostavljene i da se "radi na tome", ali da se, zbog istrage, ne može detaljnije o tome govoriti. On je istakao... »

Stefanović: Savamala će biti rešena nema dileme

Press pre 7 dana
Stefanović je rekao da će MUP dostaviti Tužilaštvu odgovore na dva nova zahteva za prikupljanje obaveštenja u vezi sa tim slučajem.
Foto: Parlament.gov.rs Ministar unutrašnjih polsova Nebojša Stefanović izjavio je danas da će slučaj Savamala biti rešen i da tu nema dileme. Stefanović je to rekao na sednici skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove i... »

Stefanović: Slučaj Savamala biće rešen, nema dileme

Beta pre 7 dana
Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da će slučaj rušenja objekata u beogradskom kvartu Savamala bez dileme biti rešen. "Ovaj slučaj biće rešen, nema dileme", rekao je Stefanović na sednici Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Skupštine Srbije odgovarajući na... »

Stefanović: Savamala će biti rešena, tu nema dileme

Večernje novosti pre 7 dana
Ministar unutrašnjih polsova Nebojša Stefanović izjavio je danas da će slučaj Savamala biti rešen i da tu nema dileme
Ministar unutrašnjih polsova Nebojša Stefanović izjavio je danas da će slučaj Savamala biti rešen i da tu nema dileme. Stefanović je to rekao na sednici skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove i rekao da će MUP... »

Stefanović: Slučaj Savamala će biti rešen, nema dileme

RTS pre 7 dana
RTS: Stefanović: Slučaj Savamala će biti rešen, nema dileme
MUP će dostaviti Tužilaštvu odgovore na dva nova zahteva za prikupljanje obaveštenja u vezi sa slučajem Savamala, rekao je ministar policije Nebojša Stefanović.
Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da će slučaj Savamala biti rešen i da tu nema dileme. Stefanović je to rekao na sednici skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove i rekao da će MUP dostaviti... »

Stefanović: Slučaj Savamala će biti rešena

RTV pre 7 dana
RTV: Stefanović: Slučaj Savamala će biti rešena
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da će slučaj Savamala biti rešen i da tu nema dileme.
Stefanović je to rekao na sednici skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove i rekao da će MUP dostaviti Tužilaštvu odgovore na dva nova zahteva za prikupljanje obaveštenja u vezi sa tim slučajem. Tužilaštvo je u avgustu... »

Stefanović: Slučaj Savamala biće rešen, tu nema dileme

B92 pre 7 dana
B92: Stefanović: Slučaj Savamala biće rešen, tu nema dileme
Beograd -- Ministar unutrašnjih polsova Nebojša Stefanović izjavio je danas da će slučaj Savamala biti rešen i da tu nema dileme.
Stefanović je to rekao na sednici skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove i rekao da će MUP dostaviti Tužilaštvu odgovore na dva nova zahteva za prikupljanje obaveštenja u vezi sa tim slučajem Tužilaštvo je u avgustu... »

Danas oblačno i hladnije

Blic  pre 2 sata  još 1 povezana

"Narkoman" protiv tetke iz Kanade

Vesti online  pre 3 sata  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.