Trio iz FMP složio Zvezdinu slagalicu!

Trio iz FMP složio Zvezdinu slagalicu!

B92 pre 9 dana
B92: Trio iz FMP složio Zvezdinu slagalicu!
Osvajač juniorske Evrolige, medalja sa Srbijom i član idealne petorke KLS stoje u biografijama Dejana Davidovca, Stefana Lazarevića i Dragana Apića.
Njih trojica su upotpunili slagalicu tima koju je Crvena zvezda pravila ovog leta nakon što je skinuta zabrana dovođenja igrača. Trojica igrača su potpisala četvorogodišnje ugovore sa klubom, a u prošloj sezoni su imali značajne... »

Zvezda priključila trio iz Železnika

Mondo pre 9 dana
Šampion Srbije i regiona potpisivanjem ugovora sa trojicom dosadašnjih članova FMP-a kompletirao tim za novu sezonu.
Crvena zvezda mts u sredu je sklopila saradnju na četiri godine sa dosadašnjim košarkašima FMP-a, Stefanom Lazarevićem (na slici), Dejanom Davidovcem i Draganom Apićem, koji su od "prozivke" 5. avgusta bili na pripremama... »

KK Zvezda: Potpisali Lazarević, Davidovac i Apić

Dnevnik pre 9 dana
BEOGRAD: Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da je kompletiran tim za sledeću sezonu, nakon što su potpisani četvorogodišnji ugovori sa Stefanom Lazarevićem, Dejanom Davidovcem i Draganom Apićem.
Trojica dosadašnjih igrača FMP-a prošle sezone imali su značajne uloge u velikom uspehu i plasmanu ekipe iz Železnika u finale domaće Superlige. Zvezda naredne sezone brani titule u Srbiji, ABA ligi i Kupu Radivoja Koraća, a... »

Zvezda triom iz FMP kompletirala tim za nastupajuću sezonu

Večernje novosti pre 9 dana
Srpski i regionalni prvak je potpisao četvorogodišnje ugovore sa Stefanom Lazarevićem, Dejanom Davidovcem i Draganom Apićem
Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da je kompletiran tim za sledeću sezonu, nakon što su potpisani četvorogodišnji ugovori sa Stefanom Lazarevićem, Dejanom Davidovcem i Draganom Apićem. Trojica dosadašnjih igrača FMP... »

GOTOVO - Zvezda kompletirala "slagalicu", ovo je KONAČNI tim za nastupajuću sezonu!

Sportske.net pre 9 dana
Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s kompletirao je tim za nastupajuću sezonu potpisivanjem višegodišnjih ugovora sa trojicom igrača.
Košarkaški klub Crvena zvezda mt:s potpisao je danas četvorogodišnje ugovore sa Stefanom Lazarevićem, Draganom Apićem i Dejanom Davidovcem. "Potpisivanjem višegodišnjih ugovora Stefana Lazarevića, Dejana Davidovca i Dragana... »

Zvezda kompletirala tim: Šampion potpisao ugovore sa još trojicom igrača

Vesti online pre 9 dana
Četvorogodišnje ugovore sa KK Crvena zvezda mts potpisali Stefan Lazarević, Dragan Apić i Dejan Davidovac.
KK Crvena zvezda mts potpisao je u sredu višegodišnje ugovore sa Stefanom Lazarevićem, Dejanom Davidovcem i Draganom Apićem. Igrači koji su prošle sezone imali značajne uloge u velikom uspehu i plasmanu FMP-a u finale domaće... »

Nova tri potpisa - kompletirana Zvezdina slagalica!

Mozzart sport pre 9 dana
Četvorogodišnje ugovore potpisali Stefan Lazarević, Dragan Apić i Dejan Davidovac
Crvena zvezda potpisala je u sredu višegodišnje ugovore sa Stefanom Lazarevićem, Dejanom Davidovcem i Draganom Apićem. Igrači koji su prošle sezone imali značajne uloge u velikom uspehu i plasmanu FMP-a u finale domaće lige,... »

Kompletirana slagalica: Još tri košarkaša stigla na Mali Kalemegdan

Hot sport pre 9 dana
Košarkaški klub Crvena zvezda je kompletirala tim za predstojeću sezonu. Igrači koji su prošle sezone imali značajne uloge u velikom uspehu i plasmanu FMP-a u finale domaće lige, potpisali su četvorogodišnje ugovore sa crveno-belima. Crvena zvezda mts potpisao je u sredu višegodišnje ugovore sa... »

Kompletirana slagalica: Lazarević, Apić i Davidovac potpisali ugovore sa Zvezdom

Sportski žurnal pre 9 dana
Košarkaški klub Crvena zvezda potpisao je danas četvorogodišnje ugovore sa Stefanom Lazarevićem, Draganom Apićem i Dejanom Davidovcem.
- Potpisivanjem višegodišnjih ugovora Stefana Lazarevića, Dejana Davidovca i Dragana Apića, kompletirana je slagalica Crvene zvezde koja je sklapana tokom leta 2017. godine - navodi se u saopštenju Zvezde. NJih trojica su prošle... »

Kompletirana "zvezdina slagalica": Za crveno-bele potpisao trofejni trio

Blic sport pre 9 dana
Veoma uspešan letnji košarkaški prelazni rok za crveno-bele je gotov: četvorogodišnje ugovore sa KK Crvena zvezda mts potpisali su ove srede Stefan Lazarević, Dragan Apić i Dejan Davidovac.
Foto: KK Crvena zvezda / Promo Apić i Davidovac Igrači koji su prošle sezone imali značajne uloge u velikom uspehu i plasmanu FMP-a u finale domaće lige, potpisali su četvorogodišnje ugovore sa crveno-belima. Stefan Lazarević je... »
©2017 Netmark d.o.o.