Dačić:Vreme da se Tači probudi iz fatamorgane

Dačić odgovorio Tačiju: Srbija nikada neće priznati nezavisnost Kosova, do rešenja samo dijalogom!

Kurir pre 7 dana
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da Srbija nikad neće priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova i da samo kompromis i dijalog mogu dovesti do trajnog rešenje. "Hašim Tači očigledno živi u nekom svom snu i paralelnom svetu‎. Srbija nikad neće priznati... »

Dačić:Vreme da se Tači probudi iz fatamorgane

Politika pre 8 dana
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministra spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je vreme da se kosovski predsednik Hašim Tači probudi iz fatamorgane i ponovo poručio da Srbija nikad neće priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova. Dačić je u izjavi naveo da Hašim Tači „očigledno... »

"Srbija nikada neće priznati Kosovo"

Glas Amerike pre 9 dana
Nakon jučerašnje izjave predsednika Kosova Hašima Tačija da će Srbija uskoro priznati nezavisnost Kosova, danas je reagovao ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić, ocenivši da Tači živi u paralelnom svetu i da Srbija nikada neće priznati nezavisnost Kosova. O Kosovu je govorio i bišvi... »

Tači: Realnost je da je Kosovo nezavisna i suverena država

Beta pre 9 dana
Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je danas da je "realnost" da je Kosovo "nezavisna i suverena država". "Ako neko nezavisno Kosovo vidi kao san, on sam sanja", rekao je Tači na sastanku u Prištini na kojem je bilo reči o dijalogu Kosova i Srbije. On je dodao da su san predstavljali "mnogi... »

Tači: Realnost da je Kosovo nezavisna i suverena država

B92 pre 9 dana
B92: Tači: Realnost da je Kosovo nezavisna i suverena država
Priština -- Predsednik Kosova Hašim Tači izjavio je danas da je "realnost" da je Kosovo "nezavisna i suverena država".
"Ako neko nezavisno Kosovo vidi kao san, on sam sanja", rekao je Tači na sastanku u Prištini na kojem je bilo reči o dijalogu Kosova i Srbije. On je dodao da su san predstavljali "mnogi procesi koji su se dogodili". Ministar... »

Dačić: Tači živi u snu, da se probudi iz fatamorgane

B92 pre 9 dana
B92: Dačić: Tači živi u snu, da se probudi iz fatamorgane
Potpredsednik vlade Ivica Dačić izjavio je da je vreme da se kosovski predsednik Hašim Tači probudi iz fatamorgane.
On je ponovo poručio da Srbija nikad neće priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova. Dačić je u izjavi naveo da Hašim Tači "očigledno živi u nekom svom snu i paralelnom svetu". "Srbija nikad neće priznati jednostrano... »

Dačić: Tači živi u snu, da se probudi iz fatamorgane

Vesti online pre 9 dana
Vicepremijer Ivica Dačić izjavio je da je vreme da se kosovski predsednik Hašim Tači probudi iz fatamorgane i ponovo poručio da Srbija nikad neće priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova.
Dačić je u izjavi naveo da Hašim Tači "očigledno živi u nekom svom snu i paralelnom svetu". "Srbija nikad neće priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova, vreme je da se Tači probudi iz fatamorgane, jer samo dijalog i... »

Tači: Vreme za odlučujuću fazu dijaloga, uključiti i SAD

RTV pre 9 dana
RTV: Tači: Vreme za odlučujuću fazu dijaloga, uključiti i SAD
VAŠINGTON/BEOGRAD - Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da dijalog Beograda i Prištine nema alternativu i da je vreme za novu, odlučujuću fazu tog dijaloga jer, kako kaže, normalizacija odnosa znači mir i stabilnost za region i sigurnu evroatlantsku perspektivu za Kosovo i evropsku za Srbiju. Komentarišući Tačijev intervju prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministra spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je vreme da se kosovski predsednik Hašim Tači probudi iz fatamorgane, jer Srbija nikad
Tači je za Glas Amerike rekao da će korist od toga imati i Beograd i Priština, te da su za to zainteresovane i međunarodna zajednica i zemlje regiona. "Želim da verujem da će to otvoriti novu stranicu u dijalogu između Kosova i... »

Dačić: Tači živi u nekom svom snu

Danas pre 9 dana
Hašim Tači očigledno živi u nekom svom snu i paralelnom svetu‎, izjavio je ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić povodom izjave Tačija da će Srbija priznati Kosovo. Dačić je dodao da Srbija nikad neće priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova i da je vreme da se Tači probudi iz... »

Tači: Naporno ćemo raditi da Kosovo ubrzo postane članica UN; Dačić: Tači probudi se iz fatamorgane

Blic pre 9 dana
Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da dijalog Beograda i Prištine nema alternativu i da je vreme za novu, odlučujuću fazu tog dijaloga jer, kako kaže, normalizacija odnosa znači mir i stabilnost za region i sigurnu evroatlantsku perspektivu za Kosovo i evropsku za Srbiju.
Tači je za Glas Amerike rekao da će korist od toga imati i Beograd i Priština, te da su za to zainteresovane i međunarodna zajednica i zemlje regiona. - Želim da verujem da će to otvoriti novu stranicu u dijalogu između Kosova i... »

"Vreme je da se Tači probudi iz fatamorgane"

Mondo pre 9 dana
Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je danas da je vreme da se kosovski predsednik Hašim Tači probudi iz fatamorgane.
Foto: Tanjug/Edib Tahirović On je ponovo poručio da Srbija nikad neće priznati jednostrano proglašenu nezavisnost Kosova. Dačić je u izjavi naveo da Hašim Tači "očigledno živi u nekom svom snu i paralelnom svetu". "Srbija nikad... »

Tači: Srbija će priznati Kosovo, neka sami odluče kad

B92 pre 9 dana
B92: Tači: Srbija će priznati Kosovo, neka sami odluče kad
Vašington -- Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da dijalog Beograda i Prištine nema alternativu i da je vreme za novu, odlučujuću fazu tog dijaloga.
Prema njegovim rečima, normalizacija odnosa znači mir i stabilnost za region i sigurnu evroatlantsku perspektivu za Kosovo i evropsku za Srbiju. Tači je za Glas Amerike rekao da će korist od toga imati i Beograd i Priština, te da... »

Tači rešen: Vreme je za kraj dijaloga Beograda i Prištine

Press pre 9 dana
- Želim da verujem da će to otvoriti novu stranicu u dijalogu između Kosova i Srbije - rekao je Tači.
Foto: Profimedia Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da dijalog Beograda i Prištine nema alternativu i da je vreme za novu, odlučujuću fazu tog dijaloga jer, kako kaže, normalizacija odnosa znači mir i stabilnost za region... »

Tači: Vreme je za kraj dijaloga Beograda i Prištine

Pravda pre 9 dana
Tzv. kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da dijalog Beograda i Prištine nema alternativu i da je vreme za novu, odlučujuću fazu tog dijaloga jer, kako kaže, normalizacija odnosa znači mir i stabilnost za region i sigurnu evroatlantsku perspektivu za Kosovo i evropsku za Srbiju.
Tači je za Glas Amerike rekao da će korist od toga imati i Beograd i Priština, te da su za to zainteresovane i međunarodna zajednica i zemlje regiona. - Želim da verujem da će to otvoriti novu stranicu u dijalogu između Kosova i... »

"Srbija će priznati Kosovo, neka sami odluče kad"

Vesti online pre 9 dana
Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da dijalog Beograda i Prištine nema alternativu i da je vreme za novu, odlučujuću fazu tog dijaloga.
Prema njegovim rečima, normalizacija odnosa znači mir i stabilnost za region i sigurnu evroatlantsku perspektivu za Kosovo i evropsku za Srbiju. Tači je za Glas Amerike rekao da će korist od toga imati i Beograd i Priština, te da... »

Tači: Vreme za novu, odlučujuću fazu Beograda i Prištine

Dnevnik pre 9 dana
VAŠINGTON: Kosovski predsednik Hašim Tači izjavio je da dijalog Beograda i Prištine nema alternativu i da je vreme za novu, odlučujuću fazu tog dijaloga jer, kako kaže, normalizacija odnosa znači mir i stabilnost za region i sigurnu evroatlantsku perspektivu za Kosovo i evropsku za Srbiju. Tači je za Glas Amerike rekao da će korist od toga imati i Beograd i Priština, te da su za to zainteresovane i međunarodna zajednica i zemlje regiona.
Želim da verujem da će to otvoriti novu stranicu u dijalogu između Kosova i Srbije, ili će to biti konačna faza, što znači izvesnu integraciju Kosova u organizaciji Ujedinjenih nacija i bržu evropsku perspektivu Srbije, rekao je... »

Tači: Konačna faza, Srbija uskoro priznaje Kosovo

Mondo pre 10 dana
Predsednik samoproglašenog Kosova Hašim Tači izjavio je da dijalog Beograda i Prištine nema alternativu i da je vreme za novu, odlučujuću fazu tog dijaloga.
Foto: Printscreen/YouTube Tači je rekao da normalizacija odnosa znači mir i stabilnost za region i sigurnu evroatlantsku perspektivu za Kosovo i evropsku za Srbiju. Tači je za Glas Amerike rekao da će korist od toga imati i... »

Ubijen u pucnjavi u Beogradu

RTV  pre 38 minuta  još 21 povezana

Vučić Fajnsu uručuje pasoš Srbije

RTV  pre 8 sati  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.