Radnici Goše prekidaju štrajk u ponedeljak

Radnici Goše prekidaju štrajk u ponedeljak

Politika pre 7 dana
SMEDEREVSKA PALANKA - Radnici fabrike šinskih vozila Goša iz Smederevske Palanke odlučili su da prekinu petomesečni štrajk, jer su postigli dogovor sa kupcima za koje će raditi u narednom periodu, a prvi radni dan biće u ponedeljak, kada svi radnici dobiju novac, prenosi RTS. Postignut je dogovor o... »

Radnicima Goše po 30.000, prekinuli štrajk

Dnevnik pre 8 dana
SMEDEREVSKA PALANKA: Odluku o prekidu štrajka, koji je trajao preko pet i po meseci radnici "Goše" doneli su pošto su kupci proizvoda te fabrike šinskih vozila iz Smederevske Palanke svim zaposlenima isplatili prvu tranšu u iznosu od 30.000 dinara.
Pored toga, sa rukovodstvom fabrike je dogovoreno da se od prodaje postolja za vagone i putničkih vagona namire sva ostala potraživanja radnika. Predsednik Štrajkačkog odbora Milan Vujičić potvrdio je u izjavi FoNetu da je... »

Radnici Goše prekinuli štrajk, dobili po 30.000

Mondo pre 8 dana
Štrajkački odbor i radnici Goše odlučili su da prekinu štrajk i sutra od sedam sati počnu da rade, pošto im je danas uplaćen deo duga.
Foto: Mondo/Stefan Stojanović Odluku o prekidu štrajka, koji je trajao preko pet i po meseci radnici "Goše" doneli su pošto su kupci proizvoda te fabrike šinskih vozila iz Smederevske Palanke svim zaposlenima isplatili prvu... »

Radnici Goše prekidaju štrajk u ponedeljak

Večernje novosti pre 8 dana
Zaposleni u fabrici šinskih vozila odlučili su da prekinu petomesečni štrajk, jer su postigli dogovor sa kupcima za koje će raditi u narednom periodu
SMEDEREVSKA PALANKA - Radnici fabrike šinskih vozila Goša iz Smederevske Palanke odlučili su da prekinu petomesečni štrajk, jer su postigli dogovor sa kupcima za koje će raditi u narednom periodu, a prvi radni dan biće u... »

Radnici Goše prekinuli štrajk, dobili 30.000 dinara

SEEbiz pre 8 dana
BEOGRAD - Štrajkački odbor i radnici Goša FSV odlučili su da prekinu štrajk i sutra od 7 sati počnu da rade. Njima je danas uplaćen deo duga u iznosu od 30.000 dinara. Za pet dana, kad izbace vagone za Srbijavoz, ponovo će im leći 30 hiljada, a za 15 dana još toliko.
Dug koji firma ima prema radnicima biće isplaćen kada prodaju postolje i plave vagone i biće para za sve radnike, kaže Milan Vujičić, predsednik Štrajkačkog odbora. Iza dogovora je stalo Ministarstvo odbrane i Ministarstvo... »

Radnici "Goše" prekidaju štrajk u ponedeljak

Blic pre 8 dana
Radnici fabrike šinskih vozila Goša iz Smederevske Palanke odlučili su da prekinu petomesečni štrajk, jer su postigli dogovor sa kupcima za koje će raditi u narednom periodu, a prvi radni dan biće u ponedeljak, kada svi radnici dobiju novac, prenosi RTS.
Postignut je dogovor o isplati prve tranše za zaposlene u visini od 30.000 dinara. Sa rukovodstvom fabrike dogovoreno je da se od prodaje postolja za vagone i plavih putničkih vagona namire sva potraživanja poslodavca prema... »

Radnici Goše prekinuli štrajk posle pet meseci

Mondo pre 8 dana
Radnici fabrike šinskih vozila Goša iz Smederevske Palanke prekinuli su petomesečni štrajk, jer su se dogovorili sa kupcima za koje će raditi u narednom periodu, a prvi radni dan biće u ponedeljak, kada svi radnici dobiju novac.
Foto: Mondo/Stefan Stojanović Sa protesta radnika Goše u Beogradu Postignut je dogovor o isplati prve tranše za zaposlene u visini od 30.000 dinara, javlja RTS. Sa rukovodstvom fabrike dogovoreno je da se od prodaje postolja za... »

Radnici goše prekinuli štrajk, po 30.000 u ponedeljak: Stižu prve pare posle 5 meseci

Kurir pre 8 dana
BEOGRAD - Radnici fabrike šinskih vozila Goša iz Smederevske Palanke prekinuli su petomesečni štrajk jer su postigli dogovor sa kupcima za koje će raditi u narednom periodu, kao i o isplati prve tranše za zaposlene u iznosu od 30.000 dinara. Sa rukovodstvom fabrike dogovoreno je da se od prodaje... »

Radnici Goše prekidaju štrajk: Novac u ponedeljak

B92 pre 8 dana
B92: Radnici Goše prekidaju štrajk: Novac u ponedeljak
Beograd -- Radnici fabrike šinskih vozila Goša iz Smederevske Palanke odlučili su da prekinu petomesečni štrajk.
radnici su postigli dogovor sa kupcima za koje će raditi u narednom periodu, a prvi radni dan biće u ponedeljak, kada svi radnici dobiju novac, prenosi RTS. Postignut je dogovor o isplati prve tranše za zaposlene u visini od... »

Radnici Goše prekinuli petomesečni štrajk

Beta pre 8 dana
Radnici fabrike šinskih vozila Goša iz Smederevske Palanke prekinuli su petomesečni štrajk jer su postigli dogovor sa kupcima za koje će raditi u narednom periodu, kao i o isplati prve tranše za zaposlene u iznosu od 30.000 dinara, objavio je RTS. Sa rukovodstvom fabrike dogovoreno je da se od... »

Radnici Goše prekinuli štrajk

Radio 021 pre 8 dana
Radnici fabrike šinskih vozila "Goša" iz Smederevske Palanke prekinuli su petomesečni štrajk, jer su postigli dogovor sa kupcima, za koje će raditi u narednom periodu, o isplati prve tranše za zaposlene u visini od 30.000 dinara.
Sa rukovodstvom fabrike dogovoreno je da se od prodaje postolja za vagone i plavih putničkih vagona namire sva potraživanja poslodavca prema radnicima, javlja dopisnik RTS-a. Prvi radni dan, kada svi radnici dobiju novac, biće... »

Prekinut štrajk u "Goši"

RTS pre 8 dana
RTS: Prekinut štrajk u "Goši"
Radnici fabrike šinskih vozila "Goša" iz Smederevske Palanke prekinuli su petomesečni štrajk, jer su postigli dogovor sa kupcima, za koje će raditi u narednom periodu, o isplati prve tranše za zaposlene u visini od 30.000 dinara.
Sa rukovodstvom fabrike dogovoreno je da se od prodaje postolja za vagone i plavih putničkih vagona namire sva potraživanja poslodavca prema radnicima, javlja dopisnik RTS-a. Prvi radni dan, kada svi radnici dobiju novac, biće... »

Radnici Goše počinju da rade u petak

Danas pre 9 dana
Posle 15 časova danas radnicima fabrike šinskih vozila Goša počele su da stižu uplate od kupaca u visini od 30.000 dinara što je bio uslov zaposlenih koji štrajkuju još od kraja marta da počnu da rade. Ako se sutra ispostavi da je novac svim radnicima fabrike u Smederevskoj Palanci uplaćen oni bi... »
©2017 Netmark d.o.o.