Povezane vesti

Novosti: Srbija traži zaštitu svojih ambasada od albanskih terorista

RTS pre 44 dana
RTS: Novosti: Srbija traži zaštitu svojih ambasada od albanskih terorista
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije je zatražilo od pojedinih zemalja da pojačaju obezbeđenje srpskih diplomatskih predstavništava koja su, po bezbednosnim informacijama, potencijalne mete albanskih terorista. Diplomate u tim ambasadama su iz Beograda dobile precizne instrukcije o podizanju bezbednosnih mera na najviši nivo.
Zasad se ne razmišlja o povlačenju našeg osoblja, ali im je sugerisano aktiviranje specijalnih planova za krizne situacije. Takve planove ima svaka ambasada, dok su ambasadori u obavezi da o svim kontaktima i kretanjima unapred... »

Jače obezbeđenje ZA 40 srpskih diplomata: Na udaru ambasadori u zemljama u kojima su Albanci brojni

Kurir pre 44 dana
BEOGRAD - Ministarstvo spoljnih poslova Srbije zatražilo je od diplomatskih predstavnika više evropskih zemalja da njihove vlasti pojačaju obezbedjenje srpskih ambasada i osoblja u tim diplomatskim predstavništvima, zbog pretnji albanskih ekstremista.
EKSKLUZIVNO! KRVAVI PLAN ALBANACA: Napasti ambasade, uzeti SRBE ZA TAOCE! ČITAJTE U KURIRU Prema navodima lista, zahtev je upućen predstavnicima Švajcarske, Grčke, Turske, Nemačke, Italije i Belgije, država u kojima po... »

Povećano obezbeđenje za 40 srpskih diplomata

Radio 021 pre 44 dana
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije zatražilo je od diplomatskih predstavnika više evropskih zemalja da njihove vlasti pojačaju obezbeđenje srpskih ambasada i osoblja u tim diplomatskim predstavništvima, zbog pretnji albanskih ekstremista.
Prema navodima "Novosti", zahtev je upućen predstavnicima Švajcarske, Grčke, Turske, Nemačke, Italije i Belgije, država u kojima po obaveštajnim podacima može doći do napada na diplomatsko-konzularna predstavništva Srbije. Na... »

Novosti: Pojačano obezbeđenje 40 srpskih diplomata

N1 Info pre 44 dana
Srpske diplomate u ambasadama koje su, prema bezbednosnim informacijama, potencijalne mete albanskih terorista dobili su iz Beograda nalog da podignu mere bezbednosti na najviši nivo, pišu Večernje Novosti, uz napomenu da je pojačano obezbeđenje 40 diplomata.
Kako prenose Novosti, Ministarastvo spoljnih poslova Srbije zatražilo je od diplomatskih predstavnika Švajcarske, Grčke, Turske, Nemačke, Italije i Belgije da njihove vlasti pojačaju obezbeđenje srpskih predstavništva. Zatraženo... »

Povećano obezbeđenje za 40 srpskih diplomata

Beta pre 44 dana
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije zatražilo je od diplomatskih predstavnika više evropskih zemalja da njihove vlasti pojačaju obezbedjenje srpskih ambasada i osoblja u tim diplomatskim predstavništvima, zbog pretnji albanskih ekstremista, pišu danas Večernje novosti. Prema navodima lista, zahtev... »

Evo koje srpske ambasade su na meti Albanaca

Mondo pre 44 dana
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije zatražilo od diplomatskih predstavnika više evropskih zemalja da pojačaju obezbeđenje srpskih ambasada i osoblja u tim diplomatskim predstavništvima, zbog pretnji albanskih ekstremista, piše štampa
Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Prema navodima "Večernjih novosti", zahtev je upućen predstavnicima Švajcarske, Grčke, Turske, Nemačke, Italije i Belgije, država u kojima po obaveštajnim podacima može doći do napada na... »

Povećano obezbeđenje za 40 srpskih diplomata

Novi magazin pre 44 dana
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije zatražilo je od diplomatskih predstavnika više evropskih zemalja da njihove vlasti pojačaju obezbeđenje srpskih ambasada i osoblja u tim diplomatskim predstavništvima, zbog pretnji albanskih ekstremista, pišu danas Večernje novosti.
Prema navodima lista, zahtev je upućen predstavnicima Švajcarske, Grčke, Turske, Nemačke, Italije i Belgije, država u kojima po obaveštajnim podacima može doći do napada na diplomatsko-konzularna predstavništva Srbije. Na listi... »

Srbija traži zaštitu ambasada od albanskih terorista

B92 pre 44 dana
B92: Srbija traži zaštitu ambasada od albanskih terorista
MSP Srbije zatražilo je od pojedinih zemalja da pojačaju obezbeđenje srpskih diplomatskih predstavništava koja su potencijalne mete albanskih terorista.
Diplomate u tim ambasadama dobile su iz Beograda precizne instrukcije da mere opreza podignu na najviši nivo. Zadada se ne razmišlja o povlačenju našeg osoblja, ali im je sugerisano aktiviranje specijalnih planova za krizne... »

Pojačano obezbeđenje za 40 naših diplomata

Večernje novosti pre 44 dana
Beograd traži od pojedinih država da zaštiti srpske ambasade od albanskih terorista. Osoblje u Grčkoj, Švajcarskoj, Nemačkoj, Turskoj, Italiji... pod posebnim nadzorom
SRPSKE diplomate u ambasadama koje su po bezbednosnim informacijama potencijalne mete albanskih terorista dobili su iz Beograda precizne instrukcije da mere opreza podignu na najviši nivo, da izbegavaju javne događaje i kretanje... »

Srbija traži zaštitu svojih ambasada od albanskih terorista

RTV pre 44 dana
RTV: Srbija traži zaštitu svojih ambasada od albanskih terorista
BEOGRAD - Ministarstvo spoljnih poslova Srbije zatražilo je od pojedinih zemalja da pojačaju obezbeđenje srpskih diplomatskih predstavništava koja su, po bezbednosnim informacijma, potencijalne mete albanskih terorista, a diplomate u tim ambasadama dobile su iz Beograda precizne instrukcije da mere opreza podignu na najviši nivo.
Zadada se ne razmišlja o povlačenju našeg osoblja, ali im je sugerisano aktiviranje specijalnih planova za krizne situacije, koje ima svaka ambasada, dok su ambasadori obavezni da o svim kontaktima i kretanjima unapred obaveste... »

Svi su u strahu od albanskih terorista: Srbija traži zaštitu svojih ambasada, da se mere zaštite podignu na najviši nivo!

Telegraf pre 44 dana
Diplomatama je takođe naloženo da izbegavaju javne događaje i kretanje svedu na najmanju moguću meru
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije zatražilo je od pojedinih zemalja da pojačaju obezbeđenje srpskih diplomatskih predstavništava koja su, po bezbednosnim informacijma, potencijalne mete albanskih terorista, a diplomate u tim... »

Srbija tražži zašštitu svojih ambasada od albanskih terorista

Pravda pre 44 dana
BEOGRAD- Ministarstvo spoljnih poslova Srbije zatražilo je od pojedinih zemalja da pojačaju obezbeđenje srpskih diplomatskih predstavništava koja su, po bezbednosnim informacijma, potencijalne mete albanskih terorista, a diplomate u tim ambasadama dobile su iz Beograda precizne instrukcije da mere opreza podignu na najviši nivo.
Zasada se ne razmišlja o povlačenju našeg osoblja, ali im je sugerisano aktiviranje specijalnih planova za krizne situacije, koje ima svaka ambasada, dok su ambasadori obavezni da o svim kontaktima i kretanjima unapred obaveste... »

Srbija tražži zašštitu svojih ambasada od albanskih terorista, Dačić: Albanci su planirali uzimanje taoca

Blic pre 44 dana
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije zatražilo je od pojedinih zemalja da pojačaju obezbeđenje srpskih diplomatskih predstavništava koja su, po bezbednosnim informacijma, potencijalne mete albanskih terorista, a diplomate u tim ambasadama dobile su iz Beograda precizne instrukcije da mere opreza podignu na najviši nivo.
Zasada se ne razmišlja o povlačenju našeg osoblja, ali im je sugerisano aktiviranje specijalnih planova za krizne situacije, koje ima svaka ambasada, dok su ambasadori obavezni da o svim kontaktima i kretanjima unapred obaveste... »

Srbija: Zaštiti ambasade od albanskih terorista!

Srbija danas pre 44 dana
Srbija zatražila da se pojača obezbeđenje diplomatskih predstavništva koje su potencijalne mete albanskih terorista
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije zatražilo je od pojedinih zemalja da pojačaju obezbeđenje srpskih diplomatskih predstavništava koja su, po bezbednosnim informacijma, potencijalne mete albanskih terorista, a diplomate u tim... »
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.