Povezane vesti

Srbija - Tim 0:2

Srbija - Tim 0:2

Mondo 23.02.2017
I Dušan Lajović završio je učešće na turniru u Rio de Žaneiru. Foto: Guliver/Getty images/Julian Finney Dominik Tim najpre je savladao Janka Tipsarevića, a potom je u osmini finala turnira u Rio de Žaneiru pobedio i Dušana Lajovića… »
Lajović izgubio od Tima

Lajović izgubio od Tima

Politika 23.02.2017
RIO DE ŽANEIRO - Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale ATP turnira u Rio de Žaneiru, pošto je u drugom kolu izgubio od Austrijanca Dominika Tima 6:2, 7:5. Meč je trajao 79 minuta, a Tim je zabeležio i treću pobedu u… »
Tim prejak za Lajovića

Tim prejak za Lajovića

Radio 021 23.02.2017
Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Rio de Žaneiru, pošto je jutros izgubio od osmog tenisera sveta Austrijanca Dominika Tima posle dva seta, 2:6, 5:7. Lajović, 97. igrač sveta, izgubio je za sat i 18 minuta. On nije… »
Rio - Još jedan Srbin pao pred Timom!

Rio - Još jedan Srbin pao pred Timom!

Sportske.net 23.02.2017
Posle Janka Tipsarevića, Austrijanac eliminisao i drugog srpskog predstavnika u Riju. Srpski teniser Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Rio de Žaneiru, pošto je jutros izgubio od osmog tenisera sveta Austrijanca Dominika… »
Kraj za Srbe u Riju: Posle Tipse, Tim koban i po Lajovića

Kraj za Srbe u Riju: Posle Tipse, Tim koban i po Lajovića

Sportal blic 23.02.2017
Teniski turnir Rio Open ostao je bez predstavnika iz Srbije... Posle Janka Tipsarevića, Dominik Tim je sa ovog nadmetanja izbacio i Dušana Lajovića - 2:0 (6:2, 7:5). Foto: TSS / Promo Dušan Lajović Austrijanac je bio koban po Srbe. U prvom kolu… »

Vesti dana »