Ćuprija - vesti

Stamčar, umesto Benedikta, zamenik šefa Delegacije EU

Dnevnik pre 13 sati
B92: Ko je nova zamenica šefa Delegacije EU u Srbiji?
BEOGRAD: Slovenka Mateja Norčič Stamčar imenovana je za zamenika šefa Delegacije EU u Srbiji, saznaje Tanjug. Norčič je do sada bila zamenica ambasadora Slovenije u Beogradu.
Ambasador Vladimir Gasparič je danas i najavio prelazak Norčič na novu dužnost u Delegaciji EU, ali nije precizirao na koje mesto, i tim povodom joj poklonio knjigu “Na Drini ćuprija” Ive Andrića. Mateja Norčič do sada je radila... »

Radovi "Toplane" menjaju režim saobraćaja u delu Podbare

Moj Novi Sad pre 20 sati
JKP "Novosadska toplana" u ponedeljak, 26. juna, počinje s radovima na izgradnji vrelovoda i priključka za objekte broj 1-3 u ulici Marka Miljanova, broj 29 u Kosovskoj ulici i broj 2-6 u ulici Đorđa Rajkovića. Zbog pomenutih radova, određena je privremena zabrana saobraćaja u delu ulice Marka... »

U čast Dunava, slavili Moravu!

Večernje novosti pre 1 dan
MEđunarodni Dan Dunava okupio u Ćupriji u Moravskom parku mnogo dece. Pod nazivom "Morava, moje more" u gradu organizovano niz radionica
ĆUPRIJA - Međunarodna organizacija država kroz koje protiče Dunav obeležava 29. jun kao Međunarodni dan te velike reke, a 5. jul je Međunarodni dan Save. Velika Morava, na kojoj leži Ćuprija, najveća je pritoka Dunava na Balkanu,... »

Nova atrakcija: Upoznajte najskrivenije delove kanjona Drine

B92 pre 1 dan
B92: Nova atrakcija: Upoznajte najskrivenije delove kanjona Drine
Turistička ponuda Bajine Bašte obogaćena je novim sadržajem, vožnjom brodom od jezera u Perućcu do Višegrada.
Krstarenje kanjonom reke Drine novim brodom Grizli kapaciteta 140 putnika, predstavlja jedinstven doživljaj. Jedan od glavnih aduta i biser u ponudi “Taratursa” je novi turistički brod “Grizli“, potpuno opremljen za... »

FOTO: Na bazenima danas paklena gužva

Vesti online pre 2 dana
Na bazenima Akva praka u Jagodini, danas je spas od vrućine "potražillo" preko 2.000 kupača, izjavio je Tanjugu Zoran Gligorijević, direktor Jagodinskog sportskog saveza, u čijem je sastavu Akva park.
Sudeći po registarskim oznakama na parkingu Akva parka, među posetiocima su kupači iz Beograda, Kragujevca, Požarevca, Niša, Ćuprije, Despotovca, Novog Sada, Kruševca, Italije, Češke, Austrije, Švajcarske, Hrvatske... Akva park u... »

Na bazenima Akva parka preko 2.000 kupača

Večernje novosti pre 2 dana
Na bazenima Akva praka u Jagodini, je spas od vrućine potražillo preko 2.000 kupača, izjavio je Tanjugu Zoran Gligorijević
Na bazenima Akva praka u Jagodini, danas je spas od vrućine potražillo preko 2.000 kupača, izjavio je Tanjugu Zoran Gligorijević, direktor Jagodinskog sportskog saveza, u čijem je sastavu Akva park. Sudeći po registarskim... »

Nova atrakcija: Brodom od jezera Perućac do Višegrada

Dnevnik pre 2 dana
BAJINA BAŠTA: Turistička ponuda Bajine Bašte obogaćena je novim sadržajem, vožnjom brodom od jezera u Perućcu do Višegrada.
Krstarenje kanjonom reke Drine novim brodom Grizli kapaciteta 140 putnika, predstavlja jedinstven doživljaj. Jedan od glavnih aduta i biser u ponudi “Taratursa” je novi turistički brod “Grizli“, potpuno opremljen za uživanje 140... »

Umetnici u čast knezu Lazaru

Večernje novosti pre 4 dana
Počele "Vidovdanske svečanosti" u Pomoravlju, centralna svečanost 28. juna u porti manastira Ravanica
TRADICIONALNOM "Vidovdanskom večeri" u Narodnoj biblioteci u Jagodini, koja se održava u okviru 32. Književnog festivala "Srpsko pero" na kojoj učestvuju pisci iz Pomoravlja i Srbije, su počele "Vidovdanske svečanosti" u... »

Ariljski ARLEMM od 16. do 30. jula

RTS pre 3 dana
RTS: Ariljski ARLEMM od 16. do 30. jula
„Galija“, „Kralj Čačka“ džez sastav „Nejked“, Divna Ljubojević i „Melodi“ i Amira Medunjanin samo su neki od izvođača koje će, od 16. do 30. jula, okuptiti Ariljska letnja muzička manifestacija ARLEMM.
Na manifestaciji će nastupati Gudači „Svetog Đorđa“, orkestar Škole za muzičke talente iz Ćuprije, beogradski džez sastav „Nejked“, Divna Ljubojević i „Melodi“ i „Gitarinet gruv sistem“. Održaće se i „ARLEMM Art festival“ 21. i... »

Ariljska letnja muzička manifestacija ARLEMM od 16. do 30. jula

Blic pre 3 dana
Ariljska letnja muzička manifestacija "ARLEMM 2017" biće održana od 16. do 30. jula, najavili su organizatori.
ARLEMM je kulturno-edukativna manifestacija koja okuplja umetnike, profesore i predavače klasične, duhovne, tradicionalne, džez muzike, kao i druge sa idejom da kulturu približe prvenstveno deci i mladima. Cilj manifestacije je i... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.