Ćuprija - vesti

Epidemija preti Ćupriji zbog lešina!

Alo pre 1 sat
Alo: Epidemija preti Ćupriji zbog lešina!
„Napredak” iz Ćuprije leševe životinja i klanične otpatke zakopava u krugu fabrike, umesto da ih uništava na zakonom propisan način, tvrdi deo radnika te veterinarske ustanove.
Istovremeno, vele, direktor se bahati, mobinguje zaposlene, zapošljava rodbinu i prijatelje, te troši silne novce na renoviranje svoje kancelarije. Naime, „Alo!” je došao u posed nekoliko dopisa koje su radnici još tokom prošle... »

Oklagijom osvojili Ikeu, sada ne mogu bez njih

B92 pre 1 dan
B92: Oklagijom osvojili Ikeu, sada ne mogu bez njih
Beograd -- Edin Dacić, čija fabrika pravi oklagije za "Ikeu", planira da izgradi u Srbiji još jednu fabriku.
“Planiramo da izgradimo u Srbiji još jednu fabriku. Razmatramo lokacije u više gradova i uskoro završavamo studiju izvodljivosti. Reč je o javno-privatnom partnerstvu, a detalji će biti poznati kada završimo do kraja pregovore sa... »

Zbog "Ikee" novi pogoni

Večernje novosti pre 2 dana
Edin Dacić, čija fabrika pravi oklagije za "Ikeu", najavljuje: Planiramo da izgradimo u Srbiji još jednu fabriku
PLANIRAMO da izgradimo u Srbiji još jednu fabriku. Razmatramo lokacije u više gradova i uskoro završavamo studiju izvodljivosti. Reč je o javno-privatnom partnerstvu, a detalji će biti poznati kada završimo do kraja pregovore sa... »

Požar u centru Ćuprije, lekari zbrinuli četiri osobe!

BK TV pre 2 dana
Požar je izbio posle 15 sati na trećem spratu zgrade u Karađorđevoj ulici. Zbog velikog požara u stanu na trećem spratu zgrade u Karađorđevoj ulici u Ćupriji, četiri osobe, koje su se nagutale dimom, primile su hitnu medicinsku pomoć. Požar na Vračaru, nastradala jedna osoba Požar je izbio posle 15... »

Težak udes na Zrenjanskom putu: Ima mrtvih, sve ekipe poslate na lice mesta! (video)

BK TV pre 2 dana
Jedna osoba je poginula u saobraćajnoj nesreći na Zrenjaninskom putu. Ekipe Hitne pomoći i policije odmah su poslate na lice mesta. Prema poslednjim informacijama, teže su povređene dve osobe. Kako prenose mediji, sudarili su se motocikl i automobil, a prema izjavama svedoka, nastradao je Miloš iz... »

Požar u stambenoj zgradi u Ćupriji, šteta velika

Novi magazin pre 2 dana
B92: Veliki požar u stambenoj zgradi u Ćupriji
U jednoj stambenoj zgradi u Ćupriji danas popodne je izbio veliki požar u kojem niko od stanara nije stradao, a materijalna šteta je velika.
Hitna pomoć je kod zgrade u Karađorđevoj ulici zbrinula četiri osobe zbog udisanja dima. Saznaje se da su požar koji je izbio u jednom stanu na trećem spratu, pola sata gasile četiri vatrogasne ekipe - iz Ćuprije, Jagodine i... »

Požar u centru Ćuprije!

Alo pre 2 dana
Alo: Požar u centru Ćuprije!
U jednoj stambenoj zgradi u Ćupriji danas popodne je izbio veliki požar u kojem niko od stanara nije stradao, a materijalna šteta je velika.
Hitna pomoć je kod zgrade u Karađorđevoj ulici zbrinula četiri osobe zbog udisanja dima. Saznaje se da su požar koji je izbio u jednom stanu na trećem spratu, pola sata gasile četiri vatrogasne ekipe - iz Ćuprije, Jagodine i... »

Požar u Ćupriji: Lekari zbrinuli četiri osobe koje su se nagutale dima

Blic pre 2 dana
Zbog velikog požara u stanu na trećem spratu zgrade u Karađorđevoj ulici u Ćupriji, četiri osobe, koje su se nagutale dimom, primile su hitnu medicinsku pomoć.
Požar je izbio posle 15 sati, ali posle pola sata četiri vatrogasana vozila iz Ćuprije, Jagodine i Paraćina lokalizovala su stihiju. Uzrok požara nije poznat, glavna ulica je zavorena za saobraćaj, takođe je isključena struja u... »

Dobitnici drugog izvlačenja nagradne igre preuzeli 12 "fijata"

RTS pre 5 dana
RTS: Dobitnici drugog izvlačenja nagradne igre preuzeli 12 "fijata"
Srećnim dobitnicima drugog kola fiskalne nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" u Kragujevcu je uručeno 12 novih "fijata 500L".
Automobile su dobili Saša Ilić iz Vranja, Velimir Milojičić iz Kule, Milijana Peković iz Sivca, Mirjana Bukvić iz Bačke Palanke, Anica Radonjić iz Trstenika, Miroslav Novčić iz Ćuprije, Ivan Kaloper iz Kikinde, Slađana Krstić iz... »

Ćuprija bez vode do utorka

Blic pre 6 dana
Zbog kvara na zajedničkom izvorištu Sveta Petka u Paraćinu, veći deo Ćuprije je danas ostao bez vode.
JKP "Ravno 2014" obavestila je građane Ćuprije da će do stabilizacije u vodosnabdevanju doći u utorak, do tada će biti obezbeđena cisterna sa pijaćom vodom. Raspored: 20. 03. 2017. godine 16 - 17 časova Kod sportskog centra "Ada"... »

©2017 Netmark d.o.o.