Čačak - vesti

Izdašniji budžet za poljoprivredu

Večernje novosti pre 5 sati
Čačak će tokom ove godine za podršku proizvođačima izdvojiti više od 72 miliona dinara. Direktne subvencije lokalne samouprave biće veće nego što su domaćini ikad dosad dobili
OVE godine su za podršku poljoprivredi u budžetu Čačka opredeljena sredstva u iznosu od 72,2 miliona dinara, pri čemu je 41 milion predviđen za direktne subvencije proizvođačima - dvostruko više nego lane i ubedljivo najviše... »

Prvi autobusi sa hibridnim pogonom na srpskim putevima

B92 pre 1 sat
B92: Prvi autobusi sa hibridnim pogonom na srpskim putevima
Od početka aprila u sistem gradskog saobraćaja u Čačku biće uključeno 10 korišćenih Volvo gradskih autobusa sa hibridnim pogonom, koje je za potrebe prevoza putnika u tom gradu kupila firma Autoprevoz.
Tako će Čačak postati prvi grad u Srbiji u kome se za prevoz putnika koristi ne samo ovakav Volvo autobus, već i ovakav tip vozila sa modernom pogonskom grupom. "Nabavka vozila sa hibridnim pogonom je naš prvi korak ka održivom... »

Obradović pozvao Šešelja, Jeremića i Jankovića na TV duel

Blic pre 1 sat
Kandidat za predsednika Srbije Boško Obradović pozvao je danas u Čačku na televizijski duel predsedničke kandidate Vojislava Šešelja, Sašu Jankovića i Vuka Jeremića, koje je ocenio kao svoje "najozbiljnije konkurente" za ulazak u drugi krug izbora.
- Predsednički kandidati, ako nemate čega da se plašite, ako niste ni u kakvom dogovoru sa (kandidatom vladajuće koalicije) Aleksandrom Vučićem, ako ste pravi opozicioni predsednički kandidati, izađite na direktan TV duel - rekao... »

Obradović pozvao ostale kandidate da overe blanko ostavke

B92 pre 2 sata
Čačak -- Predsednički kandidat Boško Obradović pozvao je sve kandidate za predsednika da izađu sa programom i overe blanko ostavku ukoliko ne ispune obećanja.
Kako kaže, tu ostavku bi svaki građanin mogao da aktivira nakon šest meseci mandata ukoliko kandidat ne ispuni sva obećanja data u kamanjji. Obradović je, obraćajući se pristalicama u Čačku, podsetio da je on to već učinio.... »

Obradović: Svi kandidati da overe ostavke kod notara

N1 Info pre 3 sata
Mislim da je pošteno prema svim građanima Srbije, da izađete sa svojim predsedničkim programom, da građani znaju za šta glasaju, i overite svoje ostavke, koje će se aktivirati, ako to obećanje ne ispunite, rekao je na konferenciji za medije u Čačku, predsednički kandidat Dveri Boško Obradović.
"Moja unapred overena ostavka, je potez, koji se prvi put desio u novijoj političkoj istoriji Srbije, i koji je uradio jedan predsednički kandidat. Mislim da je vreme da naša politička scena postane primer ozbiljnog i... »

Niskogradnja Čačak četvrti put traži kupca

B92 pre 3 sata
Beograd -- Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglasila je četvrtu prodaju preduzeća Niskogradnja Čačak put u stečaju, a procenjena vrednost je 143 miliona dinara
Rok za dostavljanje ponuda za prodaju čačanskog preduzeća je 27. april, kada će biti i javno otvaranje ponuda. Depozit za učešće u prodaji iznosi 28,7 miliona dinara. Najvažniju imovinu stečajnog dužnika čine poslovni objekti u... »

Četvrta prodaja Niskogradnje – Čačak put

Glas Zapadne Srbije pre 4 sata
Agencija za licenciranje stečajnih upravnika oglašava četvrtu prodaju stečajnog dužnika Akcionarsko društvo “Niskogradnja – Čačak put” kao pravnog lica javnim prikupljanjem ponuda. Najvažniju imovinu stečajnog dužnika čine, poslovni objekti u Čačku, kancelarijski nameštaj, oprema i potraživanja iz... »

Ponovo na prodaju Niskogradnja-Čačak put - Početna cena oko 143,6 miliona dinara

Ekapija pre 6 sati
foto: Blazej Lyjak/shutterstock.com Stečajni upravnik Niskogradnje-Čačak put oglasio je prodaju ove firme kao pravnog lica, javnim prikupljanem ponuda. Procenjena vrednost stečajnog dužnika kao pravnog lica iznosti 143.652.747 dinara, a depozit za učešće u prodaji 28.730.550 dinara. Spisak imovine... »

Lepotica Jelica nad Čačkom i Dragačevom

B92 pre 7 sati
B92: Lepotica Jelica nad Čačkom i Dragačevom
Pitoma planina bogata šumom, bistrim potocima i kulturnim nasleđem. Starim karavanskim saobraćajnicama, umesto konjića sa teškim samarima, jure montibajkovi i avanturisti.
Piše: Boris Subašić Izvor: novosti.rs Jelica je pitoma i šumom i bistrim, šumnim potocima bogata planina, koja kao bedem deli čačansku kotlinu od Dragačeva. S njenog grebena, gledajući preko dragačevske doline, puca pogled ka... »

Preletačević prekinuo jankovićev miting: Uključio megafon, pa dobio aplauz! (foto)

Pravda pre 9 sati
ČAČAK – Saša Janković i Beli Preletačević, dvojica predsedničkih kandidata, imali su bliski susret u Čačku.
Navikli smo da se u Srbiji stranke i njihovi lider između sebe svađaju, optužuju... Ali ne i da dobijaju međusobnu podršku! Upravo takva scena dogodila se u Čačku, kada je tokom mitinga koji je održavao Janković, naišao Beli... »

Očekujemo dolazak novih ruskih kompanija

Dnevnik  pre 32 minuta  još 38 povezanih

Navaljni osuđen na 15 dana zatvora

RTS  pre 1 sat  još 18 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.