Šabac - vesti

Zaplenjeno 150 kilograma duvana u Rumi

RTS pre 6 sati
RTS: Zaplenjeno 150 kilograma duvana u Rumi
Prilikom kontrole saobraćaja na putnom pravcu Šabac-Ruma, u "pasatu" novosadske registracije zaplenjeno je 150 kilograma rezanog duvana.
Protiv 28-godišnjeg muškarca biće podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, saopštila je Policijska uprava Sremske... »

Zaplenjeno 150 kilograma duvana

RTV pre 7 sati
RTV: Zaplenjeno 150 kilograma duvana
RUMA - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi su, prilikom kontrole saobraćaja na putnom pravcu Šabac - Ruma, u "pasatu" novosadske registracije pronašli i oduzeli oko 150 kilograma rezanog duvana.
Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen promet akciznih proizvoda, u saradnji sa poreskom policijom, protiv 28-godišnjeg muškarca biće podneta krivična prijava, nadležnom tužilaštvu, saopštila je... »

Jeremić počeo kampanju: Osloboditi Srbiju straha i neodgovornih!

Pravda pre 8 sati
Vuk Jeremić je otpočeo svoju predsedničku kampanju podsetivši na prve velike pobede Srba: Karađorđa na Mišaru i Stepe Stepanovića na Ceru, a Šabac je i jedini grad gde su na vlasti stranke demokratske provenijencije.
Kao narod ponosni smo na svoju istoriju i kulturu i zato niko ne sme da svojata Srbiju, pojedinac ili bilo koja stranka, istakao je Jeremić. Srbija ne samo da ide u pogrešnom već i u opasnom pravcu. Takođe je podsetio i na... »

Jeremić: Srbija ne sme da bude svojatana od političara ili stranaka

RTV pre 15 sati
RTV: Jeremić: Srbija ne sme da bude svojatana od političara ili stranaka
ŠABAC - Kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić izjavio je danas u Šapcu da Srbija ne sme da bude svojatana od strane političara ili stranaka.
"Kao narod, imamo razloga da budemo ponosni na svoju istoriju, kulturu, na sebe. Srbija ne sme da bude svojatana od bilo kog političara, od bilo koje stranke", kazao je Jeremić na početku svoje kampanje u šabačkom Narodnom... »

Zelenović: Jeremić će okončati samovlašće

Danas pre 16 sati
Bivši šef diplomatije Vuk Jeremić večeras je u Šapcu zvanično počeo izbornu predsednički kampanju. Jeremić je u nedelju na skupu "Srbija 2017" u "Mikseru" u Savamali, objavio kandidaturu pred više od hiljadu pristalica, a potom je na društvenim mrežama emitovan i video spot. Jeremića, je između... »

Jeremić: Sistem menjati pod hitno, pre nego što bude kasno

B92 pre 21 sat
B92: Jeremić: Sistem menjati pod hitno, pre nego što bude kasno
Šabac -- Kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić naveo je da će on biti kandidat novog sistema, a ne očuvanja ovakvog koji sada postoji.
“Ovaj sistem treba da se menja pod hitno, pre nego što bude prekasno. Zbog toga su predsednički izbori toliko važni. Novi predsednik treba da bude pokretač promena na bolje, graditelj narodnog jedinstva i dostojni predstavnik... »

Šansa za posao u Srbiji i inostranstvu

iKragujevac pre 1 dan
Predstavljamo vam izbor ovonedeljnih oglasa za posao u Srbiji i inostranstvu.
Omladinska zadruga NEFERTITI Potrebni Radnici u fabrici hartije, lokacija Lazarevac, Opovo, Pančevo, rad po smenama Kompanija AKS EXPRESS KURIR Potrebni vozači-kuriri, lokacija Šabac, Beograd, Novi Sad, Vrbas, Zrenjanin,... »

Oglasi za posao u Srbiji i inostranstvu

N1 Info pre 1 dan
U saradnji sa portalom Lako do posla predstavljamo vam njihov izbor ovonedeljnih oglasa za posao u Srbiji i inostranstvu.
Omladinska zadruga NEFERTITI Potrebni Radnici u fabrici hartije, lokacija Lazarevac, Opovo, Pančevo, rad po smenama Kompanija AKS EXPRESS KURIR Potrebni vozači-kuriri, lokacija Šabac, Beograd, Novi Sad, Vrbas, Zrenjanin,... »

Saobraćaj u Srbiji: Prohodni putevi, letovi iz Beograda ne kasne

Blic pre 2 dana
Situacija u drumskom, železničkom, vazdušnom i vodnom saobraćaju u Srbiji je pod kontrolom, saopštilo je danas Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, podsećajući da oni preduzimaju sve potrebne mere kako bi se obezbedilo nesmetano odvijanje saobraćaja.
Kako se navodi, javna preduzeća i nadležne službe iz resora tog ministarstva konstantno su na terenu i rade na rašćišćavanju snega i leda koji ometaju bezbedno odvijanje saobraćaja. Zabrana za šlepere Zabrana za šlepere i kamione... »

Situacija u saobraćaju u Srbiji pod kontrolom

Studio B pre 2 dana
Situacija u drumskom, železničkom, vazdušnom i vodnom saobraćaju u Srbiji je pod kontrolom, saopštilo je danas Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, podsećajuć da oni preduzimaju sve potrebne mere, kako bi se obezbedilo nesmetano odvijanje saobraćaja.
Kako se navodi, Javna preduzeća i nadležne službe iz resora tog ministarstva konstantno su na terenu i rade na rašćišćavanju snega i leda koji ometaju bezbedno odvijanje saobraćaja . Zabrana za šlepere i kamione gde je obavezna... »

©2016 Netmark d.o.o.