Šabac - vesti

Šabačka oaza za ponos

Danas pre 1 sat
* Za svega 50 miliona dinara grad dobio trg sa vodoskocima po meri građana, a fontana koja je osvanula na Slaviji upravo je suprotno od toga
Grad čine njegovi stanovnici, a najlepši je onaj grad u kome su deca prepuštena igri i radosti. Naravno, Šabac se ne može porediti sa metropolama i njihovim trgovima, fontanama, bulevarima... Ali ono što izdvaja gradski trg u... »

Pitaju građane kako da potroše pare: U šabačkim selima građani glasaju šta će biti urađeno u njihovom mestu

Kurir pre 2 dana
Šabac je doneo jedinstvenu odluku u Srbiji – omogućio je svim građanima seoskih i prigradskih mesnih zajednica da glasaju o tome kako će biti potrošen novac iz budžeta mesne zajednice u kojoj žive. Novac o čijoj raspodeli će odlučivati, predstavlja porez na imovinu prikupljen u selu, koji Šabac... »

Apoteka ponovo radi: Šabac ima recept za probleme Apotekarske ustanove

Kurir pre 2 dana
Apoteka ponovo radi – natpis je na lokalu apoteke “Kosta Nikolić” pored bolnice u Šapcu koji nagoveštava da situacija u Apoteci “Šabac” ide na bolje. Šabac je prvi grad koji je počeo sa rešavanjem problema Apoteke i predstavio model koji je sada primer drugim gradovima. Model koji se primenjuje u... »

Izložba radova grafičke kolonije

Danas pre 2 dana
Centri za kulturu Kovina i Smedereva zajedno organizuju izložbu radova nastalih na 32. međunarodnoj likovnoj koloniju Grafika 2016, prenosi regionalni informativni portal Podunavlje.info. Izložba grafika biće otvorena danas u 20 časova u galeriji Centra za kulturu Kovin. U radu kolonije je... »

Šabac rešava problem sa Apotekom

Blic pre 3 dana
Šabac je na dobrom putu u rešavanju problema u kom se nalazi Apoteka „Šabac“ i zaposleni u ovoj ustanovi, potvrdili su danas predstavnici Apoteke „Pančevo“, koji su po preporuci Ministrastva zdravlja došli u grad na Savi, da čuju savete i sugestije u rešavanju problema njihove apotekarske ustanove.
Milan Babić, v.d. direktora Apoteke „Pančevo“, ocenio je da im je razgovor veoma važan, jer su čuli sugestije od kolega iz Šapca i razmenili iskustva. On je podsetio na lošu situaciju u kojoj se nalazi ustanova na čijem je čelu,... »

Oglasi za posao u Srbiji i inostranstvu

N1 Info pre 3 dana
U saradnji sa portalom Lako do posla predstavljamo njihov izbor ovonedeljnih oglasa za posao u Srbiji i inostranstvu.
Kompanija: SEA AGENCY Potrebni: Hostese i pomoćni kuvari/kuvarice Lokacija: Inostranstvo ............. Kompanija: CAPITAL GROUP Potreban: Menadžer prodaje za inostrano tržište Lokacija: Beograd Uslovi: Minimum VI SSS, znanje... »

Šabac: Nesnosan smrad jači od izvinjenja

Večernje novosti pre 5 dana
Sve više uznemirenih u gradu na Savi zbog smrada koji se proširio po većini gradskih naselja
ŠABAC - Nepodnošljivi smrad iz postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u gradu na Savi (na slici) se proširio po većini gradskih naselja, a iz JKP "Vodovod" je stiglo samo izvinjenje. Kažu, u toku je uklanjanje i trajno... »

Parkovi ublažavaju vrućine

Danas pre 5 dana
* Gradska uprava pripremila projekat "Sava park", koji predviđa kultivisanje oko 300 hektara u zelenu oazu kraj reke
Ovog vrelog leta, sa temperaturama od 40 stepeni, pokazalo se koliko su potrebne zelene površine da bi ublažile tropski talas. Šabac u proseku ima svega četiri kvadratna metra zelenih površina po stanovniku, što je četiri-pet... »

Lozničanima obećan novi skener za bolnicu

Blic pre 6 dana
Opšta bolnica u Loznici trebalo bi uskoro da dobije novi skener, obećanje je Ministarstva zdravlja koje je potvrdio dr Dušan Jovanović, zamenik direktora Urgentnog centra Srbije, zadužen za redovno praćenje rada u lozničkoj zdravstvenoj ustanovi.
Nabavka skenera znatno če olakšati lečenje pacijenata, ali i rad zaposlenih u Opštoj bolnici u kojoj se godišnje napiše više od tri hiljade uputa, samo za one pacijente koji koriste usluge šabačkog skenera ili preko komisijski... »

Bogatić, zaplenjeno više od 500 kilograma duvana

RTS pre 6 dana
RTS: Bogatić, zaplenjeno više od 500 kilograma duvana
Policija je u Bogatiću zaplenila više od 500 kilograma duvana čija se vrednost procenjuje na oko 200.000 dinara, saopštila je Policijska uprava Šabac.
"Pronađeno je oko 450 kilograma rezanog i duvana u listu, 88 kilograma duvanske sitnjevine, dve sečke za rezanje duvana i naparivač u kući u kojoj boravi 29-godišnji muškarac", navodi se u saopštenju. Osumnjičeni se tereti da je... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.