Aerodrom Nikola Tesla - vesti

Evo zašto su naši carinici "strah i trepet"! (VIDEO)

Alo pre 1 dan
Alo: Evo zašto su naši carinici "strah i trepet"! (VIDEO)
Carinski službenici Srbije, zahvaljujući iskustvu i skener uređajima najnovije generacije, veoma su efikasni i od 2011. do danas zaplenili su oko 2,5 tone narkotika, velike tovare oružja, plemenitih metala, razne uređaje, tehniku, tekstilnu robu, egzotične životinje, te sprečili mnoge pokušaje krijumčarenja ljudi.
Uprava carina raspolaže sa 11 skener uređaja, 10 mobilnih i jednim stacionarnim, na aerodromu "Nikola Tesla", a koji izuzetno puno pomažu u brzoj kontroli i protoku robe, ali i efikasnijem otkrivanju svih prekršaja. Mobilnim... »

Pronalaze ljude, drogu, robu i životinje: Zbog jednog uređaja carinici su postali pravi strah i trepet za švercere

Blic pre 1 dan
Carinski službenici Srbije, zahvaljujući iskustvu i skener uređajima najnovije generacije, veoma su efikasni i od 2011. do danas zaplenili su oko 2,5 tone narkotika, velike tovare oružja, plemenitih metala, razne uređaje, tehniku, tekstilnu robu, egzotične životinje, te sprečili mnoge pokušaje krijumčarenja ljudi.
Uprava carina raspolaže sa 11 skener uređaja, 10 mobilnih i jednim stacionarnim, na aerodromu "Nikola Tesla", a koji izuzetno puno pomažu u brzoj kontroli i protoku robe, ali i efikasnijem otkrivanju svih prekršaja. Mobilnim... »

"Bube" služe da obeleže jubilej!

Moj auto pre 2 dana
Ove godine navršava se 45 godina od početka proizvodnje legendarne Folksvagenove "bube" u nekadašnjoj Jugoslaviji, kada su prvi primerci sišli sa proizvodne trake u fabrici u Vogošći, u Sarajevu.
Povodom velikog jubileja, u Beogradu će se održati Međunarodni skup ljubitelja vazduhom hlađenih vozila - ovo će biti njegovo šesto izdanje, ali biće posebno značajno zbog velikog jubileja. Skup pod nazivom “Bube služe da se... »

Novi avion Vizera u Beogradu i četiri nove linije

BizLife pre 2 dana
Foto: Wizz Air Najveća niskotarifna avio-kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi Vizer proslavila je dolazak drugog aviona u svoju bazu u Beogradu i uvođenje četiri nova leta, do Fridrihshafena, Nirnberga, Hanovera i Malte. Avion Erbas A-320 sa 180 putničkih mesta leteće na tim linijama, rečeno je... »

Viz er uvodi četiri nova leta iz Beograda

RTV pre 3 dana
RTS: Četiri nova leta "Vizera" iz Beograda
BEOGRAD - Najveća niskotarifna aviokompanija u centralnoj i istočnoj Evropi Viz er proslavila je danas dolazak drugog aviona u svoju bazu u Beogradu i uvođenje četiri nova leta, do Fridrihshafena, Nirnberga, Hanovera i Malte.
Avion erbas AA320 sa 180 putničkih mesta će leteti na tim linijama, rečeno je na konferenciji za medije na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla". Do Fridrihshafena i Nirnberga je već uveden let, do Hanovera će leteti od sutra, a... »

Hit priča, ovo ko da je pisao Zoran Babić: Aerodrom Nikola Tesla raspisao tender za vazduplohove!

Kurir pre 3 dana
BEOGRAD - Tender koji je raspisao Aerodrom "Nikola Tesla" kao da je pisao Zoran Babić lično. Ovo preduzeće je oglasilo javnu nabavku za izradu tehničke dukumentacije za klimatizaciju i napajanje strujom vazduPLOHOVA!
Doslovno tako je navedeno u dokumentaciji koji je za konkurisanje na tenderu postavio Aerodrom "Nikola Tesla", gde su, po svemu sudeći, bili pod utiskom čuvenog govora tadašnjeg šefa poslaničkog kluba SNS u Skupštini Srbije... »

Četiri nova leta iz Beograda: Rezervišite kartu do ponoći i čeka vas ozbiljan popust

Telegraf pre 3 dana
ovi avion predstavlja ulaganje u Srbiju od dodatnih 99 miliona dolara i donosi otvaranje 36 novih radnih mesta
Najveća niskotarifna aviokompanija u centralnoj i istočnoj Evropi “Wizz Air” proslavila je danas dolazak drugog aviona u svoju bazu u Beogradu i uvođenje četiri nova leta, do Fridrihshafena, Nirnberga, Hanovera i Malte. Ovo je... »

Četiri nova leta Viz era iz Beograda

Dnevnik pre 3 dana
BEOGRAD: Najveća niskotarifna aviokompanija u centralnoj i istočnoj Evropi Viz er proslavila je dolazak drugog aviona u svoju bazu u Beogradu i uvođenje četiri nova leta - do Fridrihshafena, Nirnberga, Hanovera i Malte.
Avion aerbas A320 sa 180 putničkih mesta leteće na tim linijama, rečeno je na konferenciji za medije na beogradskom aerodromu Nikola Tesla. Do Fridrihshafena i Nirnberga je već uveden let, do Hanovera se uvodi 20, a do Malte je... »

Počinju sa radom nove linije Viz era iz Beograda

N1 Info pre 3 dana
Četiri nove linije iz Beograda - tri do nemačkih gradova Fridrihshafena, Nirnberga i Hanovera, i jedna do Malte, počinju sa radom ove nedelje, najavila je mađarska niskobudžetna avio-kompanije "Viz er" (Wizz Air).
Nove linije biće uspostavljeneove sedmice sa po dva polaska nedeljno, rečeno je na konferenciji za novinarime na beogradskom Aerodormu "Nikola Tesla". "Viz er" će pojačati linije iz Beograda do nekih od najpopularanih odredišta,... »

Raspisan konkurs za izradu murala sa likom Nikole Tesle na beogradskom aerodromu

Gde investirati pre 3 dana
Aerodrom Nikola Tesla raspisao je konkurs za oslikavanje murala sa likom naučnika Nikole Tesle, koji će se nalaziti u zgradi aerodroma u Beogradu.
Konkurs za umetnike koji se bave vizuelnim stvaralaštvom i imaju prebivalište u Srbiji trajaće do 15. juna ove godine. Najbolje idejno rešenje biće objavljeno 20. juna, a pobednik će biti u obavezi da projekat realizuje do 8.... »

Tači: Han brine samo o Srbiji

Danas  pre 10 sati  još 2 povezane

Stefanović: Podrška Rusije

Danas  pre 12 sati  još 2 povezane

Partizan izbegao bruku

Danas  pre 8 sati  još 7 povezanih

Evro 122, 97 dinara, rekordna vrednost domaće valute

RTV  pre 5 sati  još 4 povezane
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.