Aerodrom Nikola Tesla - vesti

Mihajlovićeva: Biće 7 miliona putnika na "Tesli"

B92 pre 3 sata
Rekonstrukcija starog "Terminala 1" na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" biće završena do letnje sezone, kaže ministarka Zorana Mihajlović.
Kako je rekla, potom će broj putnika biti povećan sa sadašnjih pet miliona, na maksimalnih sedam miliona. "U rekonstrukciju Terminala 1 uloženo je ukupno oko 1,1 milijarda dinara, a planirano je da radovi budu završeni do 1.... »

Mihajlović: Ne bih imala ništa protiv da Vlaisavljević bude na čelu Koridora

Blic pre 4 sata
Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da ne bi imala ništa protiv da direktor Aerodroma "Nikola Tesla" Saša Vlaisavljević bude direkor "Koridora Srbije", ali da se direktori javnih preduzeća biraju na konkursu.
- Kada se vidi šta je sve urađeno na aerodromu i svi rezultati, ja se ne bih bunila da Vlaisavljević bude na čelu Koridora - rekla je ona komentarišući navode medija o odlasku direktora aerodroma Saše Vlaisavljevića sa te... »

"Duži rok da se prijavi što više firmi"

B92 pre 2 sata
Rok za podnošenje prijava za koncesiju za Aerodrom produžen je dve nedelje, kako bi se prijavio što veći broj zainteresovanih, kaže resorna ministarka
Ministarka građevinarstva Zorana Mihajlović izjavila je novinarima na Aerodromu "Nikola Tesla" rekla da će se ići korak po korak, jer Srbija ima dobar aerodrom, koji ima perspektivu i kome trebaju investicije. "Ničim nismo... »

Aerodrom "Nikola Tesla" do leta spreman za sedam miliona putnika

RTS pre 3 sata
RTS: Aerodrom "Nikola Tesla" do leta spreman za sedam miliona putnika
Rekonstrukcija starog "Terminala 1" na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" biće završena do letnje sezone, i potom će broj putnika biti povećan sa sadašnjih pet miliona, na maksimalnih sedam miliona - izjavila je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana Mihajlović. Rok za podnošenje prijava za koncesiju za Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu produžen je do 10. marta, objavljeno je u "Službenom glasniku".
"U rekonstrukciju Terminala 1 uloženo je ukupno oko 1,1 milijarda dinara, a planirano je da radovi budu završeni do 1. maja, kako bi aerodrom bio u potpunosti spreman za letnju sezonu", rekla je Mihajlovićeva tokom posete... »

Produžen rok za dostavljanje ponuda koncesionara za Aerodrom Nikola Tesla

Insajder pre 3 sata
Rok za podnošenje prijava za koncesiju za Aerodrom Nikola Tesla produžen je do 10. marta, objavljeno je u Službenom glasniku.
Kako je obrazloženo, rok je produžen da bi se što većem broju potencijalnih ponuđača omogućilo da pribave sva neophodna dokumenta i podnesu kompletne prijave. Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Zorana... »

Aerodrom "Nikola Tesla" dobija pojačanje u vidu 400 novih radnika

Telegraf pre 3 sata
Ministarka Mihajlović je danas obilazeći radove na Terminalu 1 beogradskog aerodroma rekla novinarima da je godinama 600 radnika radilo preko raznih zadruga i da je to bio veliki problem
Odlukom Vlade, aerodrom “Nikola Tesla” dobio je dozvolu da zaposli 400 radnika, koji su do sada bili zaposleni preko zadruga, izjavio je danas v.d direktora aerodroma Saša Vlaisavljević, a potvrdila ministarka građevinarstva,... »

Produžen rok za dostavljanje ponuda koncesionara za Aerodrom Nikola Tesla

Večernje novosti pre 3 sata
Rok za podnošenje prijava za koncesiju za Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu produžen je do 10. marta, objavljeno je u "Službenom glasniku"
Rok za podnošenje prijava za koncesiju za Aerodrom "Nikola Tesla" u Beogradu produžen je do 10. marta, objavljeno je u "Službenom glasniku". Kako je obrazloženo, rok je produžen da bi se što većem broju potencijalnih ponuđača... »

Na Aerodromu 400 radnika dobija posao!

Alo pre 5 sati
Alo: Na Aerodromu 400 radnika dobija posao!
Vršilac dužnosti direktora Aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu Saša Vlaisavljević izjavio je danas da je odlukom Vlade Srbije 400 radnika aerodroma dobilo stalan posao.
On je novinarima rekao da je pre toga za stalno zaposleno još 200 radnika, a to znači da je za nekoliko meseci ukupno njih 600 dobilo stalan posao na aerodromu. Protest radnika Aerodroma Protest radnika Aerodroma Protest radnika... »

Vlada odobrila stalni posao za 400 radnika Aerodroma

N1 Info pre 5 sati
Vršilac dužnosti direktora Aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu, Saša Vlaisavljević, rekao je da je odlukom Vlade Srbije 400 radnika aerodroma dobilo stalan posao.
Vlaisavljević je novinarima rekao da je pre toga za stalno zaposleno još 200 radnika, a to znači da je za nekoliko meseci ukupno njih 600 dobilo stalan posao na aerodromu. "Ovi ljudi koji su inače jako značajni za funkcionisanje... »

Produžen rok za podnošenje prijava za koncesiju aerodroma "Nikola Tesla"

BK TV pre 5 sati
Kako bi se što većem broju potencijalnih ponuđača omogućilo da pribave sva neophodna dokumenta i podnesu kompletne prijave, Vlada Srbije produžila je rok za podnošenje prijava za koncesiju za aerodrom "Nikola Tesla" do 10. marta. Javni poziv za davanje koncesije u trajanju od 25 godina objavljen je... »

VIDEO: Zastava Albanije umesto crnogorske

Radio 021  pre 26 minuta  još 32 povezane

Svako ima pravo na mišljenje, svoje ću im javiti telefonom

Danas  pre 32 minuta  još 18 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.