Aerodrom Nikola Tesla - vesti

Jagma za akcijama "Tesle", pola prometa njima

B92 pre 2 sata
B92: Jagma za akcijama "Tesle", pola prometa njima
Ukupan promet na Beogradskoj berzi iznosio je 21,3 miliona dinara, pri čemu su u trgovanju akcije Aerodroma "Nikola Tesla", sa udelom većim od 50 odsto prometa.
Kretanje berzanskih indeksa je bilo mešovito, pri čemu je BELEX15 neznatno oslabio na 728,77poena, dok je BELEXlajn porastao za 0,13 odsto na 1.629,35 poena. Posle serije skromnih prometa, beogradski Aerodrom “Nikola Tesla”... »

Belgijanci uvode avioliniju Maribor-Beograd

BizLife pre 23 sata
Foto: Pixabay Belgijska aviokompanija VLM Airlines planira da sledećeg meseca uvede liniju Maribor-Beograd, povezujući ova dva grada posle više od dvadeset godina. Prema navodima beogradskog Aerodroma Nikola Tesla (AERO), letovi bi trebalo da krenu 9. oktobra, svakoga dana od ponedeljka do petka.... »

VLM letovima povezuje Maribor i Beograd

Danas pre 1 dan
VLM Erlajnsz će uspostaviti letove između Maribora i Beograda u oktobru, povezujući dva grada posle više od dve decenije. Prema najavama sa Aerodroma Nikola Tesla, slovenačka kompanija će početi da saobraća 9. oktobra, a obavljaće pet letova nedeljno sa polaskom u 13 časova, prenosi portal ExYu... »

Ovacije i vodeni luk za košarkaše po dolasku u Beograd

Politika pre 1 dan
Košarkaška reprezentacija Srbije vodenim lukom dočekana je prilikom sletanja aviona u Beograd posle osvajanja srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Istanbulu. Srpskim košarkašima na aerodromu Nikola Tesla upriličena je najveća počast u vazduhoplovstvu koja se koristi samo u izuzetnim prilikama.... »

Avionom od Beograda do Maribora posle 25 godina - VLM Airlines leti od 9. oktobra

Ekapija pre 1 dan
Belgijska aviokompanija VLM Airlines planira da sledećeg meseca uvede avioliniju Maribor-Beograd, povezujući ova dva grada po prvi put u više od dvadeset godina. Prema navodima beogradskog Aerodroma Nikola Tesla, letovi bi trebalo da krenu 9. oktobra, svakoga dana od ponedeljka do petka. Mada... »

Vicešampioni Evrope stigli u Beograd

N1 Info pre 1 dan
Košarkaška reprezentacija Srbije stigla je na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" iz Istanbula, gde je osvojila drugo mesto na prvenstvu Evrope.
Nakon sletanja i prolaska kroz pasošku i carinsku kontrolu, košarkaši i članovi stručnog štaba su su izašli iz zgrade, gde ih je dočekala manja grupa navijača i veliki broj novinarskih ekipa. Niko od košarkaša i članova stručnog... »

Sve što treba da znate o dočeku košarkaša

Nedeljnik pre 1 dan
Vodeni luk za šampione
Košarkaši Srbije, koji su osvojili srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u Istanbulu, biće svečano dočekani po dolasku u Beograd. Na aerodromu "Nikola Tesla" avion kojim budu doleteli proći će kroz vodeni luk, a u večernjim satima će biti priređen doček na platou... »

Zagrevanje za balkon: Ovacije i vodeni luk za košarkaše po dolasku u Beograd (foto)

Večernje novosti pre 2 dana
Srpski košarkaši na aerodromu “Nikola Tesla” dočekani vodenim lukom. Potom su dobili ovacije i aplauze svojih porodica i navijača
ZAGREVANjE za veliku žurku na balkonu počelo je već oko 16 časova, kada su košarkaši Srbije sleteli na aerodrom “Nikola Tesla”. Čim su prolomili glave kroz kapije za dolaske, stotinak navijača je ovacijama pozdravilo srebrne... »

"Orlovi" sleteli u Beograd

Alo pre 2 dana
Alo: "Orlovi" sleteli u Beograd
Košarkaška reprezentacija Srbije sledela je nešto posle 15 časova na beogradski aerodrom.
Košarkaška reprezentacija Srbije, koja je osvojila srebrnu medalju na Evrobasketu, sletela je nešto posle 15 časova na beogradski aerodrom "Nikola Tesla". Avion je dočekan vodenim slavolukom. Ekipu su sa radošću dočekali... »

Ovacije i vodeni luk za srebrne Orlove po dolasku u Beograd, na Balkonu od 19 časova

Sportski žurnal pre 2 dana
Košarkaška reprezentacija Srbije vodenim lukom dočekana je prilikom sletanja aviona u Beograd posle osvajanja srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Istanbulu
Srpskim košarkašima na aerodromu Nikola Tesla upriličena je najveća počast u vazduhoplovstvu koja se koristi samo u izuzetnim prilikama. Izabranici selektora Aleksandra Đorđevića po dolasku dobili su ovacije i aplauze svojih... »

©2017 Netmark d.o.o.