Crna Gora - vesti

Budućnost novi šampion Crne Gore

Mondo pre 2 sata
Jubilarni, deseti šampion Crne Gore u fudbalu je Budućnost! Odlučio jedan gol!
Poslednja runda desetog šampionata Crne Gore u "najvažnijoj sporednoj stvari" prošla je bez rezultatskih iznenađenja pa je, prema očekivanju nakon odluke displinske komisije FSCG da ne sankcioniše Budućnost oduzimanjem bodova... »

Donaldova ćuška i Sašin poljubac

Sputnik pre 4 sata
Umesto da i Trampova nezgrapna nadobudnost i Jankovićeva slatkorečiva polulascivna duhovitost budu stvar isključivo njihovog domaćeg vaspitanja, pretvaraju se u opštu stvar koja okupira svet i Srbiju.
Donal Tramp, predsednik Amerike, grubo je ćušnuo premijera Crne Gore Duška Markovića, koji mu se vrzmao ispred nogu u centrali NATO-a na ovonedeljnom zasedanju Samita ove vojne alijanse. Podigla se svetska prašina oko te bizarne... »

Ekstremni sport: Prvenstvena trka u Zvorniku okupila oko 50 posada

Blic pre 9 sati
U Zvorniku je danas počela treća prvenstvena trka Off-Road Saveza BiH na kojoj učestvuje oko 50 posada iz BiH, Srbije i Crne Gore.
Predsednik zvorničkog Auto-moto kluba "Ekstrem 4x4" Igor Mlađenović rekao je novinarima da se trka vozi danas i sutra u klasama soft i hard na deonici Oraovac-Crni vrh-Caparde. Mlađenović, koji obavlja i funkciju predsednika... »

Sombor: Osnovan Srpski horski savez

RTV pre 10 sati
RTV: Sombor: Osnovan Srpski horski savez
SOMBOR - Grad Sombor biće sedište Srpskog horskog saveza koji je danas uz prisustvo predstavnika horova iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine osnovan u tom gradu.
Srpski horski savez okupljaće horove kako iz Srbije tako i iz dijaspore, a prvi kontakti sa horovima u dijaspori već su uspostavljeni. "Tokom pet meseci koliko traje inicijativa prijavilo se oko 120 horova. Verujemo da će ih biti... »

Bulatovićev povratak sa deponije historije

Al Jazeera pre 12 sati
Predsjednička kandidatura Momira Bulatovića će biti najgluplji u beskrajnom redu loših poteza crnogorske opozicije.
Baš nekako u vrijeme kada se na televizijske ekrane, sa trećom sezonom Lynchove serije Twin Peaks vratio agent Cooper, povratak je najavio i Momir Bulatović. Mediji ga najavljuju kao predsjedničkog kandidata crnogorske opozicije.... »

Zlatibor predstavio letnju turističku ponudu turistima iz Crne Gore

Glas Zapadne Srbije pre 13 sati
Turistička organizacija Zlatibor krenula je u promotivnu kampanju pred predstojeću letnju turističku sezonu. Crna Gora je prva u nizu prezentacija Zlatibora u zemljama u okruženju, a nastavak promotivne kampanje očekuje se u Bosni i Hercegovini, Rumuniji, Makedoniji i drugim zemljama regiona.... »

Svi govore o Grčkoj, a kako će nas dočekati u CG?

B92 pre 13 sati
B92: Svi govore o Grčkoj, a kako će nas dočekati u CG?
Cene privatnog smeštaja u Crnoj Goru u julu i avgustu biće kao i prošle godine, od šest evra dnevno u Baru i Ulcinju do 10 evra u Budvi.
Cene noćenja sa doručkom u hotelu sa dve zvezdice biti 15 evra do 30 evra u hotelu sa četiri ili više zvezdica. Avio kompanija Montenegro erlajns će tokom ovogodišnje letnje sezone imati do tri leta dnevno za Podgoricu i Tivat iz... »

Crna Gora: Iz mora "izronili" džakovi sa 60 kilograma skanka

Blic pre 14 sati
U moru kod obala Ulcinja pronađeno je oko 60 kilograma skanka za koju policija sumnja da je odbačena tokom nedavne akcije u ulcinjskom akvatorijumu kada je zaplenjeno više od tonu i po skanka.
Iz policije navode da su ribari pozvali policiju nakon što su primetili da vodom pluta jedan džak, a ukupno su pronađena tri džaka. - U njemu je utvrđeno 17,6 kilograma skanka. Najvjerovatnije, reč je o džakovima koje su albanski... »

CG: Novi namet sirotinji

Večernje novosti pre 15 sati
Dok Vlada Crne Gore najavljuje oštrije mere štednje, sindikati prete protestima. Premijer smanjuje plate da bi u naredne dve godine napunio budžetsku kasu
VLADA Crne Gore uveliko priprema novo "stezanje kaiša", ali za sada se mnogo ne zna šta će doneti novi set mera štednje, osim da će strategija biti obelodanjena prvih dana juna. To je ovih dana najavio premijer Duško Marković... »

Miči mi se, Dule, nebitan si!

Alo pre 16 sati
Alo: Miči mi se, Dule, nebitan si!
Đe si poša’, Duško, mak’ se tamo!
U ovom stilu je predsednik SAD Donald Tramp neumesno gurnuo premijera Crne Gore Duška Markovića, kako bi izbio u prvi plan na NATO samitu u Briselu. Trampov krajnje bahati i nekulturni potez izazvao je lavinu negativnih komentara širom planete, a njegov gaf preneli su... »

Zadužbina Nikolića Patrijarh osveštao Nikolićevu bogomolju(foto)

Večernje novosti  pre 3 sata  još 26 povezanih

Dačić:Rehabilitacija Kalabića je sramotna

Beta  pre 12 sati  još 13 povezanih

Video: Evakuacija londonskog pozorišta zbog prijetnje

Al Jazeera  pre 4 sata  još 15 povezanih

Moskva: Nismo narušili britanski vazdušni prostor

B92  pre 3 sata  još 14 povezanih
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.