Farma - vesti

Raspisana poternica za bivšim mužem Goce Tržan!

Telegraf pre 2 sata
- Marinković se juče nije pojavio na saslušanju koje je bilo zakazano za 12 sati u Osnovnom sudu u Pančevu. Ne znamo tačan datum sledećeg saslušanja, ali svakako će doći u pratnji policije, biće priveden - kaže izvor blizak slučaju
Zbog nepojavljivanja na sudu radi saslušanja zbog toga što se tereti za šest pljački, izdata je poternica za Ivanom Marinkovićem, poznatijem kao bivši mužu Goce Tržan i učesnik rijalitija “Farma”. BUĐAV SIR, TUNJEVINA, PAŠTETE,... »

VIDEO: Ove ovce postale su hit na internetu, evo i zbog čega

Vesti online pre 4 sata
Pip Simpson, farmer iz Lejk Distrikta u Engleskoj, bio je očajan, pošto je njegova farma pokradena više od 300 puta. A onda je došao na genijalnu ideju kako da sačuva stado.
Naime, Simpson je rešio da ofarba svoje ovce u narandžasto, kako bi bile svuda prepoznatljive. On je za taj svoj postupak dobio podršku i Unije farmera Velike Britanije. Ipak, iako to prvobitno nije bio plan, ove ovce postale su... »

Ljudi baš mogu da budu "svinje": Mučni snimci

Mondo pre 15 sati
Jezivi snimci iživljavanja nad životinjama- španski farmeri besomučno maltretiraju svinje - tuku ih šipkama, probadaju noževima i čupaju prasiće iz njihove utrobe.
Foto: youtube/printscreen Ove scene biće danas prikazane i na sudu kao dokaz okrutnog mučenja životinja. Na snimcima se vide muškarci koji se smeju i muče prasne krmače - udaraju nesrećne životinje u glave metalnim šipkama,... »

Raspisana poternica za Ivanom Marinkovićem!

Svet plus pre 18 sati
Ivan Marinković. koji se tereti za šest pljački prodavnica, juče se nije pojavio u sudu na zakazanom ročištu, te je za njim raspisana poternica.
Naime, bivši učesnik Farme, krajem jula zajedno sa još nekoliko prijatelja uhvaćen je u pljački prodavnice u Pančevu, a kod sebe je imao robu u vrednosti od preko 10.000 dianara. Iako su odmah po izvršenju krivičnog dela bili... »

Raspisana poternica za bivšim mužem Goce Tržan!

Srbija danas pre 18 sati
Zbog nepojavljivanja na sudu radi saslušanja zbog toga što se tereti za šest pljački, izdata je poternica za Ivanom Marinkovićem, poznatijem kao bivši mužu Goce Tržan i učesnik rijalitija Farma.
Podsetimo, Marinković je krajme jula ove godine uhvaćen u kraži u marketu "Aman", sa robom u vrednosti oko 100 evra. Bio je u društvu još jednom muškarca, a kada su uhvaćeni, optuživali su jedan drugog. Zbog toga je trebalo da se... »

JKP Vodovod Zlatibor - zastoj u vodosnabdevanju

Glas Zapadne Srbije pre 18 sati
Zlatibor/Čajetina - JKP Vodovod Zlatibor će danas izvršiti zamenu oštećene cevi fi600 na magistralnom cevovodu, saopšteno je na sajtu opštine Čajetina. Radovi na zameni cevi počeli su u 6:00 sati. Naselja Farma, Kamalj i viši delovi Zove ostali su bez vode već oko 7:00, a ostali delovi Zlatibora i... »

Poternica za bivšim mužem Goce Tržan?!

Alo pre 19 sati
Alo: Poternica za bivšim mužem Goce Tržan?!
Zbog nepojavljivanja na sudu radi saslušanja zbog toga što se tereti za šest pljački, izdata je poternica za Ivanom Marinkovićem, poznatijem kao bivši mužu Goce Tržan i učesnik rijalitija “Farma”.
Podsetimo, Marinković je krajem jula ove godine uhvaćen u kraži u marketu “Aman”, sa robom u vrednosti oko 100 evra. Bio je u društvu još jednim muškarcem, a kada su uhvaćeni, optuživali su jedan drugog. Zbog toga je trebalo da... »

Brutalna kampanja vegana: Pekli sopstvenu kožu zbog životinja (uznemirujući video)

Blic pre 1 dan
Grupa za zaštitu životinja "269 Život" organizovala je jeziv preformans u Parizu u nedelju, na kome su svojim aktivistima užarenim gvožđem pekli kožu. Brutalan prizor, kako kažu organizatori, za cilj ima da skrene pažnju na tretman kroz koji životinje prolaze da bi postale hrana za ljude.
Aktivisti u lancima sa oznakama koje životinje nose na ušima, odvučeni su u šator gde su im njihovi saborci bukvalno užarenim gvožđem utisnuli broj koji se nalazi u imenu njihove organizacije. Taj broj označava broj zaklane... »

Napustio fotelju zbog farme, sada traži radnike

B92 pre 2 dana
B92: Napustio fotelju zbog farme, sada traži radnike
Radivoje Mišović ostavio je fotelju i sa porodicom podigao farmu poznate rase krava. Nije imao pomoć banaka, od države dobio subvencije, a sve je sam finansirao
Želja za ekonomskim napretkom i ispunjenim porodičnim životom u prirodi, navela je četrdesetjednogodišnjeg Radivoja Mišovića da sa suprugom Irenom i sinovima Markom (14) i Draškom (11) okrene novi list, pišu Večernje novosti.... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.