Jagodina - vesti

Hapšenje u despotovcu: Maltretirao oca, suprugu i ćerke

Kurir pre 2 sata
DESOTOVAC/JAGODINA - Policjska uprava u Jagodini saopštila je danas da je uhapšen P.M (40) iz Despotovca, jer je psihički i fizički malteretirao oca, suprugu i dve maloletne ćerke.
"Po odobrenju osnovnog javnog tužioca u Despotvcu P.M je određena mera zadržavanja do 48 sati zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici", stoji u saopštenju. M.P se tereti da je "u porodičnoj... »

Tukao nevenčanu suprugu pred detetom

RTS pre 3 sata
Jagodinska policija je uhapsila Z. Ž. (42) iz Paraćina jer je tukao nevenčanu suprugu u prisustvu deteta, saopštila je Policijska uprava u Jagodini.
"Po odobrenju osnovnog javnog tužioca u Paraćinu, Z. Ž. je određena mera zadržavanja do 48 sati zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici", navodi se u saopštenju. Osumnjičeni se tereti da je... »

Porodično nasilje u Paraćinu: Nevenčanu suprugu silom ugurao u auto, pa je tukao pred detetom

Kurir pre 3 sata
PARAĆIN/JAGODINA - Pripadnici MUP u Jagodini, uhapsili su Z.Ž (42) iz Paraćina, jer je tukao nevenčanu suprugu u prisustvu maloletnog deteta, saopštila je Policijska uprava u Jagodini.
"Po odobrenju osnovnog javnnog tužioca u Paraćinu Z.Ž je određena mera zadržavanja do 48 sati zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici", stoji u saopštenju. "Osumnjičeni se tereti da je... »

Tukao oca, ženu i maloletne ćerke!

Alo pre 3 sata
Alo: Tukao oca, ženu i maloletne ćerke!
Policjska uprava u Jagodini saopštila je danas da je uhapšen P.M (40) iz Despotovca, jer je psihički i fizički malteretirao oca, suprugu i dve maloletne ćerke.
"Po odobrenju osnovnog javnog tužioca u Despotvcu P.M je određena mera zadržavanja do 48 sati zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici", stoji u saopštenju. M.P se tereti da je "u porodčnoj... »

U: Jagodini zaplena 10 kilograma marihuane

Blic pre 4 sata
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Jagodini zaplinili su više od 10 kilograma marihuane i uhapsili dve osobe.
Uhapšena su lica čiji su inicijali M.J. (50) iz Prizrena i T. P. (63) iz Suve Reke, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopšteno je iz MUP Srbije. Policija je u... »

Policija u Jagodini zaplenila 10 kilograma marihuane i uhapsila dve osobe

BK TV pre 4 sata
Pripadnici MUP-a u Jagodini zaplenili su više od 10 kilograma marihuane i uhapsili M. J. (1967) iz Prizrena i T. P. (1954) iz Suve Reke, zbog sumnje da su počinili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je u automobilu probnih prokupačkih registarskih... »

Pali s 10 kilograma marihuane!

Alo pre 4 sata
Alo: Pali s 10 kilograma marihuane!
Pripadnici MUP-a u Jagodini zaplenili su više od 10 kilograma marihuane i uhapsili M. J. (60) iz Prizrena i T. P. (63) iz Suve Reke, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga.
Policija je u automobilu probnih prokupačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao osumnjičeni T.P., u torbi na zadnjem sedištu, pronašla 10,2 kilograma materije nalik na marihuanu, saopštio je MUP. U neposrednoj blizini... »

Predstava Hipnoza jedne ljubavi najbolja na festivalu Dani komedije

Beta pre 8 sati
Predstava "Hipnoza jedne ljubavi" beogradskog Zvezdara teatra odlukom žirija i publike proglašena je sinoć za najbolju predstavu na 46. festivalu "Dani komedije" u Jagodini. "Hipnoza jedne ljubavi" po tekstu i u režiji Dušana Kovačevića odlukom žirija dobila nagradu "Mija Aleksić", a po oceni... »

"Srpski" voz sada na relaciji Kraljevo- Jagodina

Mondo pre 7 sati
RTS: Voz sa motivima sa KiM na liniji Kraljevo–Jagodina
Voz, ukrašen motivima srpske kulturno-istorijske baštine sa Kosova i Metohije, od danas će saobraćati na relaciji Kraljevo-Jagodina-Kraljevo, saopštio je "Srbija Voz".
Foto: Printscreen, youtube Voz sa motivima sa KiM na liniji Kraljevo-Jagodina Polasci iz Kraljeva su u 4:20 časova i u 14:40 časova, a polasci iz Jagodine u 8:21 časova i u 18:31časova. O narednim relacijama na kojima će ovaj voz... »

"Hipnoza jedne ljubavi" - pobednik "Dana komedije" u Jagodini: "Zlatni ćuran" za životno delo otišao u ruke legendarnog glumca

Telegraf pre 15 sati
"Hipnozi jedne ljubavi" pripadaju obe nagrade, žirija "Mija Aleksić", i publike "Miodrag Petrović - Čkalja" sa statueta "Jovanča Micić"
“Hipnoza jedne ljubavi” Dušana Kovačevića, u izvođenju beogradskog “Zvezdara teatra”, pobednik je 46. Pozorišnog festivala najboljih komediografskih ostvarenja Srbije “Dani komedije”. Sudar sa Vozom bez konduktera (VIDEO) Ova... »

Jagodina
četvrtak

Delimično oblačno
15 ˚C
ponedeljak
Vedro
Vedro
1˚ / 15˚
utorak
Vedro
Vedro
4˚ / 18˚
©2017 Netmark d.o.o.