Jagodina - vesti

Stounov „Snouden” u srpskim bioskopima

Politika pre 4 sata
Srpska premijera najnovijeg filma Olivera Stouna „Snouden” biće održana večeras u 19.40 sati u bioskopu „Sinepleks” u TC „Ušće” u Beogradu. Film će od sutra biti na redovnom repertoaru bioskopa u Beogradu, Novom Sadu, Kragujevcu, Pančevu, Zrenjaninu, Nišu, Kraljevu, Subotici, Somboru, Užicu, Šapcu,... »

Saznajemo: Ovo su uslovi za prijem novih poreskih inspektora

Blic pre 10 sati
Poreska uprava odlučila je da se "pojača" sa 100 poreskih inspektora širom Srbije. Prema tekstu konkursa u koji je "Blic" imao uvid, a koji će biti objavljen sredinom nedelje, raspon plata ovih državnih službenika, koji će biti raspoređeni na ukupno 68 pozicija, je od 38.000 do 59.000, a uslovi za ovo stabilno i poželjno "državno uhlebljenje" su obimni i konkretni.
Za sva radna mesta u Poreskoj upravi zahteva "iskustvo u struci" - od godinu do sedam godina, a po obrazovanju kandidati bi trebalo da budu pravnici ili ekonomisti. Svi veći gradovi u Srbiji biće obuhvaćeni konkursom, a najviše... »

Paraolimpijac za Ginisa stigao u Jagodinu

B92 pre 13 sati
B92: Paraolimpijac za Ginisa stigao u Jagodinu
Paraolimpijac Goran Nikolić stigao je u Jagodinu, istrčao je 25. maraton od 55 koje treba da istrči za 55 dana kako bi postavio novi Ginisov rekord.
Momak iz Kragujevca je rekao da njegovo trčanje ima humanitarni karakter jer želi da prikupi sredstva za nabavku sportske opreme i rekvizita za osobe sa invaliditetom koji su korisnici Regionalnog centra za sport i rehabilitaciju... »

Ginisov rekord sve bliži, Goran stigao i u Jagodinu!

Sportske.net pre 18 sati
Sjajni srpski maratonac ne posustaje, uspešno je okončao i 25. etapu od predviđenih 55.
Goran Nikolić iz Kragujevca stigao je danas u Jagodinu čime je istrčao 25. maraton od 55 koje treba da istrči za 55 dana kako bi postavio novi Ginisov rekord. Nikolić je rekao da njegovo trčanje ima humanitarni karakter jer želi... »

Heroj-paraolimpijac iz Kragujevca stigao do Jagodine

iKragujevac pre 18 sati
Paraolimpijac Goran Nikolić iz Kragujevca stigao je u Jagodinu čime je istrčao 25. maraton od 55 koje treba da istrči za 55 dana kako bi postavio novi Ginisov rekord.
Nikolić je rekao da njegovo trčanje ima humanitarni karakter jer želi da prikupi sredstva za nabavku sportske opreme i rekvizita za osobe sa invaliditetom koji su korisnici Regionalnog centra za sport i rehabilitaciju osoba sa... »

Paraolimpijac koji obara Ginisa stigao u Jagodinu

Alo pre 19 sati
Alo: Paraolimpijac koji obara Ginisa stigao u Jagodinu
Paraolimpijac Goran Nikolić iz Kragujevca stigao je u Jagodinu čime je istrčao 25. maraton od 55 koje treba da istrči za 55 dana kako bi postavio novi Ginisov rekord.
Nikolić je rekao da njegovo trčanje ima humanitarni karakter jer želi da prikupi sredstva za nabavku sportske opreme i rekvizita za osobe sa invaliditetom koji su korisnici Regionalnog centra za sport i rehabilitaciju osoba sa... »

Italijani kod Palme: Evo mašina da deca uče

B92 pre 22 sata
B92: Italijani kod Palme: Evo mašina da deca uče
Jagodina -- Kompanija za proizvodnju auto sedišta "Aunde", koja u Jagodini ima fabriku od 2014., ponudila je mašine za dualno obrazovanje učenika srednjih stručnih škola.
Na sastanku predstavnika te italijanske kompanije sa predsednikom Skupštine grada Draganom Markovićem - Palmom, direktorom jedne srednje škole i načelnikom Skolske uprave za Pomoravski okrug Životom Starčevićem, investitor iz... »

Otvoren konkurs za nove poreske inspektore!

iKragujevac pre 1 dan
Prema tekstu konkursa u koji je Blic imao uvid, a koji će biti objavljen sredinom nedelje, raspon plata ovih državnih službenika je od 38.000 do 59.000.
Za sva radna mesta u Poreskoj upravi zahteva se "iskustvo u struci" - od godinu do sedam godina, a po obrazovanju kandidati bi trebalo da budu pravnici ili ekonomisti. Svi veći gradovi u Srbiji biće obuhvaćeni konkursom, a... »

Oni su u manjini, ali ipak idu na Svetsko prvenstvo u Austriji (VIDEO)

Ist media pre 1 dan
BOR, (IST Media) Školski drugari često nemaju razumevanja za ono čime se oni bave jer misle da je ples gubljenje vremena. Oni ne brinu zbog toga, i posvećeni su onim što su odabrali. Zovu se “Untouchable”, i predstavljaće Srbiju na Svestkom prvenstvu u hip-hop densu, koje će se održati u Gracu... »

“Partizan” pobednik Memorijalnog turnira “Dejan Brđović”

InfoKG pre 1 dan
Pobednik Memorijalnog turnira “Dejan Brđović”, održanog juče u Osnovnoj školi “Stanislav Sremčević”, je Ženski odbojkaški klub “Partizan”, dok je drugo mesto pripalo kragujevačkoj ekipi “Smeč 5”. Odbojkašice beogradskog “Partizana” su u finalu nadjačale ekipu “Smeč 5”, razultatom 3:2. Na turniru su... »

Jagodina
četvrtak

Vedro
18 ˚C
sreda
Vedro
Vedro
6˚ / 22˚
petak
Vedro
Vedro
11˚ / 26˚
Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2016 Netmark d.o.o.