Kosovska Mitrovica - vesti

Požar kod Zvečana lokalizovan, ali još nije ugašen

B92 pre 15 sati
B92: Požar kod Zvečana lokalizovan, ali još nije ugašen
Požar koji je sinoć zahvatio brdo Sokolica kod Zvečana lokalizovan je ali još uvek nije ugašen,kaže komandir Vatrogasne jedinice iz tog mesta Vladan Radomirović
On je agenciji Beta kazao da požar gase sve vatrogasne jedinice iz Zvečana, severne i južne Kosovske Mitrovice kao i da veliku pomoć pružaju dva helikoptera KFOR. "Situacija je mnogo bolja nego juče. Nije ugrožen manastir... »

Počelo ponovno suđenje Oliveru Ivanoviću: Apsolutno nisam kriv!

Telegraf pre 1 dan
Nadam se da će ovaj postupak biti brz, pravedan i efikasan
Ponovno suđenje lideru Građanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću počeće danas u Osnovnom sudu u Kosovskoj Mitrovici iznošenjem uvodnih reči tužioca i odbrane. Ivanović pre početka novog suđenja: Da se konačno skine ljaga s mog imena Ročišta su zakazana do kraja juna... »

Počelo novo suđenje Ivanoviću

Danas pre 1 dan
U Osnovnom sudu u Kosovskoj Mitrovici, iznošenjem uvodnih reči tužioca danas je počelo ponovljeno suđenje lideru Građanske incijative SDP Oliveru Ivanoviću. Posle kraćeg izlaganja tužioca, saopšteno je da će proces biti nastavljen 27. aprila izvođenjem svedoka. Ivanović je za RTS rekao da je ovo... »

Radikali na Kosovu i Metohiji obeležili početak NATO agresije (foto)

Pravda pre 1 dan
Zamenik predsednika Srpske radikalne stranke Nemanja Šarović položio je danas kod glavnog mosta u Kosovskoj Mitrovici, na godišnjicu početka NATO agresije, cveće na spomenik vojnicima poginulim u borbama sa NATO i OVK.
Šarović je predhodnih dana obišao Ranilug, Gračanicu, Štrpce i Prizren gde je poručio da Srbija treba da povrati punu kongrolu na Kosovom i Metohijom o čemu više možete pročitati OVDE. Šarovićeva poseta toliko je uznemirila... »

I tužilac i advokat Olivera Ivanovića najavili nove svedoke i dokaze

Insajder pre 1 dan
Na ponovnom suđenju lideru Građanske inicijative Sloboda demokratija pravda Oliveru Ivanoviću danas su u Osnovnom sudu u severnom delu Kosovske Mitrovice uvodne reči predali, u pisanoj formi, tužilac Romulo Mateuš i advokat Nebojiša Vlajić.
Oni su najavili po tri nova svedoka i nove materijalne dokaze koji će im, kako su rekli, pomoći u dokazivanju onoga što su tvrdili. Sudsko veće kojim predsedava sudija iz Rumunije Roksana Komša i članice Veća Iva Nikšić i... »

Najbolja medicinska sestra u Srbiji: Borila se s ratom,vanrednim stanjem i epidemijom variole vere

Blic pre 1 dan
Prvi joj je dan na poslu. U bolnici pravo komešanje. Svi su na nogama. Nešto se dešava. Odmah je šalju na teren. U putu saznaje da je izbila epidemija variole vere.
Ovo je veoma kratak opis jedinstvene karijere Mirjane Pavlović (65), medicinske sestre koja je ove godine, kao najbolja u Srbiji dobila nagradu „Dušica Spasić“, po prvoj žrtvi variole vere među medicinskim radnicima. Mirjana... »

U Kosovskoj Mitrovici počelo ponovno suđenje Oliveru Ivanoviću

BK TV pre 1 dan
U Osnovnom sudu u Kosovskoj Mitrovici danas je pred međunarodnim, Euleksovim, sudskim većem počelo ponovno suđenje lideru Građanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću. Suđenje je vraćeno na početak zbog odluke Apelacionog suda u Prištini koji je poništio prvostepenu presudu suda u Kosovskoj... »

One su najbolje Medicinske sestre u Srbiji: Mirjana i Ruža dobile nagrade

Kurir pre 2 dana
BEOGRAD - Medicinske sestre Mirjana Pavlović iz Zdravstvenog centra u Kosovskoj Mitrovici i Ruža Delić iz Klinike za kardiohirurgiju KCS dobitnice su nagrade "Dušica Spasić", koja se dodeljuje medicinskim sestrama izuzetnih ljudskih i profesionalnih vrednosti.
Nagrada je ustanovljena u znak sećanja na mladu medicinsku sestru Dušicu Spasić koja je preminula od variole vere (velikih boginja), negujući prvog pacijenta obolelog od opake i tada nepoznate bolesti. Interesantno je da je... »

Ivanović: Da se konačno skine ljaga sa mog imena

Večernje novosti pre 2 dana
B92: Ivanović: Važno da ne skrivam oči, ljaga se teško skida
Lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanović kaže da je optimista pred početak novog suđenja u Osnovnom sudu u Kosovskoj Mitrovici
Lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" Oliver Ivanović kaže da je optimista pred početak novog suđenja u Osnovnom sudu u Kosovskoj Mitrovici, da se nada da će biti oslobođen bilo kakve krivice i da se konačno... »

Ivanović pre početka novog suđenja: Da se konačno skine ljaga s mog imena

Telegraf pre 2 dana
Važno je da ne moram da skrivam oči, jer ovo je ljaga koja se teško skida, rekao je Ivanović
Lider Građanske inicijative “Sloboda, demokratija, pravda” Oliver Ivanović kaže da je optimista pred početak novog suđenja u Osnovnom sudu u Kosovskoj Mitrovici, da se nada da će biti oslobođen bilo kakve krivice i da se konačno... »

Na turskom Festivalu čokolade i bista Donalda Trampa

Blic  pre 7 sati  još 1 povezana

Beograd: Četvorica izbodenih, jedan stranac

RTV  pre 1 sat  još 2 povezane

Na današnji dan, 26. mart

B92  pre 8 sati  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.