Kruševac - vesti

Kragujevac preuzeo RTK, sledi još jedna privatizacija

N1 Info pre 4 sata
Odlukom odbornika gradske skupštine, Radio-televizija Kragujevac je ponovo u vlasništvu grada Kragujevca. Vlada Srbije je prepustila, ovu nekada značajnu medijsku kuću centralne Srbije, na upravljanje Kragujevcu posle poništene privatizacije a grad u narednih šest meseci treba da osposobi RTK za novu privatizaciju.
: N1 Kakva je budućnost Radio-televizije Kragujevac i da li će poreski obveznici grada na Lepenici ponovo, indirektno, puniti džepove novih vlasnika ove medijske kuće? Biznismen iz Kruševca Radoica Milosavljević je pre godinu i... »

Srpski zatvori krov za 10.517 osuđenika

Večernje novosti pre 11 sati
Uslovi u našim kaznenim zavodima bitno se popravili, a uskoro se povećava i njihov kapacitet. Uslovi bolji nego u nekim zemljama EU
STANjE sa smeštajnim kapacitetima u srpskim zatvorima bolje je nego u nekim zemljama okruženja ili zemljama EU, navodi se u poslednjem izveštaju Saveta Evrope. Srbiji ima 29 zavoda za izvršenje krivičnih sankcija, među kojima su... »

"Čarapani" se preselili na Taru

Sportske.net pre 11 sati
Fudbaleri kruševačkog Napretka preselili su se na Taru gde će u naredne dve nedelje obaviti centralni deo priprema za novu sezonu.
Superligaš iz Kruševca nastavlja pripreme za novu sezonu na Tari, a baza fudbalera Napretka u naredne dve nedelje biće hotel "Omorika". Fudbalerima je na raspolaganju teretana koja zadovoljava sve potrebe za rad, kao i teren sa... »

Nagrade za najbolje učenike iz Kruševca

Blic pre 21 sat
U okviru manifestacije "Vidovdan" Fond za podsticanje razvoja mladih talenata nagradio je najbolje učenike osnovnih i srednjih škola diplomama, knjigama i novčanim nagradama.
Ove godine dodeljeno je ukupno 113 nagrada i to: 102 pojedinačne, od kojih su učenici osvojili 24 prve nagrade, 40 drugih nagrada i 38 trećih nagrada, kao i 11 ekipnih. Za osvojenu prvu nagradu na pojedinačnom republičkom... »

Kapitalac! Napredak dovodi štopera iz Francuske

Mozzart sport pre 22 sata
Ukoliko ne dobije jaku inostranu ponudu iskusni defanzivac Dušan Veškovac vraća se u Kruševac...
Fudbaleri Napretka od juče se pripremaju na Tari. Očekuje se tokom ove nedelje da Nenad Sakić i zvanično bude promovisan u novog šefa struke, ali to nije sve od aktuelnosti što pripremaju Kruševljani. Moguće je da će pod Bagdalu... »

Venčanje iz snova pretvorilo se u najgoru noćnu moru: Umesto mog da, čule su se samo kumove četiri reči!

Kurir pre 1 dan
Devojka iz Kruševca se nedavno udala, ali jedva. Ceo život je maštala o svadbi iz snova, ali taj čin je upropastio njen kum. Pernosimo njenu priču: "Bio je savršen prolećni dan. Udavala sam se za čoveka sa kojim sam provela polovinu svog života – od osmog razreda bili smo zajedno. Sve je bilo baš... »

FOTO: Na bazenima danas paklena gužva

Vesti online pre 2 dana
Na bazenima Akva praka u Jagodini, danas je spas od vrućine "potražillo" preko 2.000 kupača, izjavio je Tanjugu Zoran Gligorijević, direktor Jagodinskog sportskog saveza, u čijem je sastavu Akva park.
Sudeći po registarskim oznakama na parkingu Akva parka, među posetiocima su kupači iz Beograda, Kragujevca, Požarevca, Niša, Ćuprije, Despotovca, Novog Sada, Kruševca, Italije, Češke, Austrije, Švajcarske, Hrvatske... Akva park u... »

Na bazenima Akva parka preko 2.000 kupača

Večernje novosti pre 2 dana
Na bazenima Akva praka u Jagodini, je spas od vrućine potražillo preko 2.000 kupača, izjavio je Tanjugu Zoran Gligorijević
Na bazenima Akva praka u Jagodini, danas je spas od vrućine potražillo preko 2.000 kupača, izjavio je Tanjugu Zoran Gligorijević, direktor Jagodinskog sportskog saveza, u čijem je sastavu Akva park. Sudeći po registarskim... »

Vinarije iz Srbije i susedstva na Danu vina u Kruševcu

Beta pre 2 dana
Kruševački "Dan vina na Bagdali" okupio je danas više od 20 izlagača - vinarija iz Srbije, Crne Gore i Makedonije. "Pokrenuli smo tu manifestaciju kako bismo radili na podizanju vinske kulture u Kruševcu i upoznavanju naših ljudi s kvalitetnim vinima. Kruševljani imaju vinsku kulturu, a primećujemo... »

Uhapšen zbog teške krađe u Kruševcu

Večernje novosti pre 3 dana
RTS: Uhapšen Kruševljanin zbog krađe tri automobila
Kruševljanin I. M. (38) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa u akciji koju su izveli pripadnici MUP-a u Kruševcu i u Varvarinu
KRUŠEVLjANIN I. M. (38) uhapšen je zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela teška krađa u akciji koju su izveli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu i u Varvarinu. Osumnjičeni se tereti da je... »

Add to Facebook Add to iGoogle Follow us on Twitter
©2017 Netmark d.o.o.