Leskovac - vesti

Drama u leskovačkoj školi: Kotao eksplodirao i razneo krov!

Kurir pre 2 sata
U Hemijskoj školi „Božidar Đordević Kukar" u Leskovcu eksplodirao je jutros parni kotao i razneo deo krova na kotlarnici
Kako nezvanično saznajemo kotao je eksplodirao oko 7 casova dok su u školi bili samo pomoćni radnici. Kako je direktor škole Tane Kurtić izjavio za medije eksplodirala je peć marke „Eko start" iz Knjaževca. - Srećom niko nije... »

Eksplodirao kotao u Hemijskoj školi u Leskovcu

Južne vesti pre 35 minuta
Parni kotao eksplodirao je jutros nešto pre 7 sati i razneo deo krova na kotlarnici koja se nalazi pored zgrade Hemijske škole. Povređenih nema, ali je svih 800 učenika zbog hladnih radijatora vraćeno kućama, "piše Blic". Direktor škole Tane Kurtić kaže da se havarija dogodila dok su u školi bili... »

Eksplodirao kotao u školi u Leskovcu

B92 pre 1 sat
B92: Eksplodirao kotao u školi u Leskovcu
Parni kotao u Hemijskoj školi "Božidar Đorđević Kukar" u Leskovcu eksplodirao je i razneo deo krova na kotlarnici, ali, na sreću, nema povređenih.
Direktor škole Tane Kurtić kaže da se eksplozija dogodila nešto pre sedam časova dok su u školi bili samo pomoćni radnici, prenosi "Blic". “Do havarije je došlo u kotlu peći marke 'Eko start' iz Knjaževca. Nije došlo do velikog... »

Petar iz Pariza ulaže u zavičaj

Večernje novosti pre 2 sata
Uspešni zemljak će otvoriti pogon u Grdelici
LESKOVAC - Vlasnik preduzeća nazvanog "Fasisol" Petar Stojanović će do kraja marta u Grdelici otvoriti pogon za prizvodnju metalne galanterije, u kome će posao isprva dobiti između 50 i 60 radnika, a do kraja 2021. bi trebalo da ima 103 zaposlena. Pogon će biti otvoren... »

Eksplodirao kotao u školi, razneo krov

Alo pre 2 sata
Alo: Eksplodirao kotao u školi, razneo krov
U Hemijskoj školi “Božidar Đorđević Kukar“ u Leskovcu jutros je eksplodirao kotao i razneo deo krova, a u ovoj nesreći, srećom, niko nije povređen.
Direktor škole Tane Kurtić kaže da se havarija dogodila nešto pre sedam časova dok su u školi bili samo pomoćni radnici. – Do havarije je došlo u kotlu peći marke „Eko start“ iz Knjaževca. Nije došlo do velikog oštećenja krova,... »

Eksplodirao kotao u školi u Leskovcu

BK TV pre 2 sata
Parni kotao u Hemijskoj školi "Božidar Đorđević Kukar" u Leskovcu eksplodirao je jutros i razneo deo krova na kotlarnici, ali, na sreću, nema povređenih. Direktor škole Tane Kurtić kaže da se havarija dogodila nešto pre sedam časova dok su u školi bili samo pomoćni radnici, prenosi "Blic". "Do... »

Eksplodirao parni kotao u školi u Leskovcu, nema povređenih

Radio 021 pre 2 sata
Parni kotao u Hemijskoj školi "Božidar Đorđević Kukar" u Leskovcu eksplodirao je jutros i razneo deo krova na kotlarnici, ali, na sreću, nema povređenih.
Kako piše "Blic", direktor škole Tane Kurtić kaže da se havarija dogodila nešto pre 7 časova dok su u školi bili samo pomoćni radnici. "Do havarije je došlo u kotlu peći marke "Eko start" iz Knjaževca. Nije došlo do velikog... »

Eksplodirao kotao u školi u Leskovcu: Učenici vraćeni kućama

Srbija danas pre 2 sata
Havarija se dogodila rano jutros
Parni kotao u Hemijskoj školi „Božidar Đorđević Kukar“ u Leskovcu eksplodirao je jutros i razneo deo krova na kotlarnici, ali, na sreću, nema povređenih. Direktor škole Tane Kurtić kaže da se havarija dogodila nešto pre 7 časova dok su u školi bili samo pomoćni... »

Leskovčanin Nenad Nikolić jedan od najboljih rukometnih sudija na svetu

Jug press pre 3 sata
LESKOVAC Na žalost retko ko od nas u Leskovcu zna da možemo da se podičimo našim sugrađaninom, Nenadom Nikolićem, jednim od najboljih rukometnih sudija. Iako je ovih dana bilo raznih informacija po medijima, prava istina je da je rukometni portal Handbal-planet inicirao izbor za najbolji svetske... »

Ako neko ima, ako nekom pretekne... Vapaj očajnog oca iz Leskovca čiji sin boluje od retkog oblika karcinoma

Srbija danas pre 4 sata
Ne ignorišite
Lazar Rajković (13) iz Velike Grabovnice kod Leskovca je svojevrsni nesrećni rekorder budući da je za tri godine i 4 meseca primio 30 hemoterapija, izdržao 76 zračenja, pa mega terapiju, ugradnju dela veštačke noge i na kraju transplaticiju koštane srži Kada se čovek... »

Leskovac
ponedeljak

Sumaglica
-2 ˚C
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
-9˚ / 2˚
sreda
Slab sneg
Slab sneg
-6˚ / 0˚
©2016 Netmark d.o.o.